günaydın herkese,
hafta bitiyor nihayet,bebeklerimize bir hafta daha yaklaştık
aynen canım .al benden de o kadar .saklanmıyor da artık.
kavgaya gidiyormuşum gibi hissediyorum bazen kendimi -hiç gitmedim ama- ;göbek önde gerine gerine ,ağa gibi.
Cnm fl degerim 52.7 mm yaziyo normalmi bu ben yeni 27+1 gunlugum fazla degilmi bu olcumler anlamadim ben yaaaa
ya nereden sipariş verdiniz?
Kızımla takım olması fikri harika hoşumagitti. Küçük kafasını ısırırım onun.
cevizden NEFRET ederim. Yediiğimde ağzıma sanki motor yağı akıyor o kadar mı çirkintadı olur. İlk 3 ay her gun yedim 2 - 3 tane ama şimdi aksatıyorum... Aynı şey diğil biliyorum ama fındık badem yiyorum... Amayemek lazım.. YA ne kadar çirkindimi ceviz? ama aslında taze cevizi severim. sanırım kavrulduğu zaman yağının aldığı o acı taddan nefret ediyorum. Taze ceviz nerede vardır acaba?
Selamm kızlaarrr
Bugün bizimde randevumuz var oğlumlaa saat 16.30daDün gece yine uyandık eşimle aynı saatte sonra kalkmadım yataktan hiç geri uyumaya çalıştım. Sabahda dinç kalktık kocişime güzell bi kahvaltı hazırladım uyandırdım, birlikte yaptık kahvaltımızı..
Bugün dr a gittiğimde bacak krampımı, el kol uyuşmasını bide sorabilirsem çatı kemiği ağrısınısorucam.. Tabi heyecandan unutmazsam ne diceğimi
Elif dğru canım o değer yaklaşık 37cm bebeğin normal çıkmış yani
gel şekerim bakışalım :))) gerçi ben hamilelikle beraer bakmıyorum artık zaten kociş de kızıyordu :))) ama karşılıklı içeriz güzel olur.. acıbadem canım
aa ben mecazenb fal bakalim demiştim :) , birer kahve içelim anlaminda
8 hafta olarakmı kullanacaksın canım 3 haftaya kadarmı?
ben akşama kadar sallıyorum mecbuuurrrr oyüzden akşamları hep şiş oluyor mor değilde şiş özellikle ayak bileklerim kütük gibi görünüyor
benimde ayaklarimda şişmeler oluyor , ancak yuruyus yapinca olmuyor , özellikle dikkat ettim babet giydigimde ve sabit kaldigimda sisiyor ,
iş yerinde masamin altina sehpa koydum ayaklarimi uzatarak oturuyorum :))
akşamalri yastik koyup yarım saat uzaniyorum , ve soguk su ile yikiyorum .
gel şekerim bakışalım :))) gerçi ben hamilelikle beraer bakmıyorum artık zaten kociş de kızıyordu :))) ama karşılıklı içeriz güzel olur.. acıbadem canım
canım gecelik ve iç çamaşırlarından memnun kalırsan haber ver ben de alayım
evet ya çok eğlenceliler değil mi
ya işte o devlet hastanelerinde sıra bekle oraya git buraya git gün boyu koşturacak mıyım ondan korkuyorum
ben de tam m ye düşmüştüm şimdi gelsin l, xl xxl lar
canım et yumurta balık peynir vs bol yenmeli diye biliyorum, ama üzülme benim tonti de öyle alt sınırdan gidiyor dedi dr ama genetik üzülme dedi, ben de şimdi zayıf doğan çocukları düşünüyorum maaşallah sonradan sağlıklı olabiliyorlar ben de çok zayıf doğmuşum ama şimdi görsen tosuncuğum resmen
bir de cheddar yağlı kaşar dil gibi yağlı peynirlerin bebişe kilo yaptığını duymuştum
ben de korku hastasıydım kocam da hiç sevmezdi şimdi hamileyim diye dram bile izlemek geryor beni zaten mesela 20 dk izleyemiyorum ya da hürremi o entrikalar kalbimi zorluyor
peki tedavi ne önerdi? bildiğim bol su içilmesi gerek allah sana da bebişine de sağlık versin canım üzülme
ay balı neredeyse hiç yemiyorum detaylı usgdedeki dr demişti bal pekmez yeme çok kilo alma diye ondan sanırım
canım benim de ilk zamanlar bir hafta önden gidiyordu şimdi 10 gn geri kafama çok takıyordum ama artık allahın dediği olur zaıf doğup çok sağlıklı olanları düşünüyorum allah inş sağlık verir bizim minnoşlara da
:))) hadi biz de kıvırtalım
of of off bizim klima da tam bebişin odasına bakıyor
oo kız anneleri hava atmaya başlamış,, biz de oğluşlarımızla ne takım yapsak acebap ama çok tatlı tacınız bantınız sizin :))
ben et yemiyordum on gün öğle akşam burnumu tıkayıp yedim her sabah 2 yumurta yedim ve bebişimin gelişimi gerçekten iyiye gitti
ben de o kadar sık yemiyorum ama yerine badem, balık falan deneyebilirsin,
çok çokgüzel güle güle kullanın cibinlik nereden bu arada?
benim bir xs tshirtüm vardı vaktinde :)) övünerek saklıyorum giyinemesem de
oo bol bol lezztli tarifler bekliyoruz sizden öyleyse :)
geçmiş olsun canım ya evet allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin
oy oy ellerinize sağlık, bizim de kv önce aldı br kısmını yıkayayım diye dün akşam da diyor ki yıkadım ama sana vereyim temizliğe gelen kadın ütülesin, kendi iki torununun da kızının da evini silip süpürdü çocuklarına baktı ütülerini yaptı bizimkinin bir iki şeyini yapmaya bin dereden su getiriyor, zaten on gündür bir kaşınıyor her işimize bahane bulup laf sokuyor du bakalii ne zaman patlayaağızz
oo gözünüz aydıınnn, inş darısı bizim mobilyaların gelip yerleştirilmesine :))
canım eşin için üzülme dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır ben bir işyerinden tacizvari bir sebepten ayrıldım daha doğrusu açık giyinmiyorum imaları ve bahaneleriyle uyarı aldım ki normalde dekolte sevmeme rağmen sapık potansiyelini bildiğim için kapatıyordum kendimi neyse üzülürken ondan on kat daha güzel bir işim oldu :)))
çok cicicleeerr
taze mevsimi değil sanırım ama eylül gibi elazığdan vs getirtilebiliyr, eşim nevşehirden mi niğdeden mi ne almıştı bir valiz, kırıyor haftada bir öyle yiyoruz ama burada da kabuklu satan yerler var
canım bijuterilerde normal kırmızı taç diye bakabilrisin onun dışında hamile kıyafetleri satan yerlerde ya da eminönünde bebek şekercilerinde gecelikçilerde bulabilirsin
ben de acayip sinir küpü oluyorum ota b.ka öfkeleniyorum sabah mesela park yeri için bile birine bir saydım bir beddua ettim bildiğiniz gibi değil,, ki o kadar arabada relaxing müzik dinliyorum işyerimde klasik falan boşş
aa çok geçmiş olsun dr ni aradın mı
peki bebişe zararı var mı bu maddelerin?
günaydın canım
bella b kullanıyorum bir de susam kakao yağı karışrıyorum bir gün ondan bir gün diğerinden sürüyorum memnunum
Yok canım aramadım haftaya kontorolümüz var o zaman soracağımm :18::18::18::18::18: ödem felanmı ki diye çok fena korkuyorum yaaa :18::18::18::18::18:
Günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri.
Kızlar duydunuz mu bu yaz çok sıcak olacakmış nerdeyse 45-50 dereceye kadar çıkacakmış:18:
kızlar herbiriniz ceviz yiyiyomusunuz hergün? çevremdeki herkes çok faydalı olduğunu söylüyo bende aynı fikirdeyim özellikle beyin gelişimi açısından faydalı ama ben cevizden nefret ediyorum.... eşim zorla ağzıma sokarsa o zaman yiyiyorum öğüre öğüre... aranızda benim gibi ceviz yemeyen varmı yaa... yoksa vicdan azabı mı çekicem ömür boyu
kızlar size daha sonra 2 tane çok şık lohusa şerbeti ve lohusa çorbası tarifi vericem
kızlar şimdi haberlerde söylediler... bu yaz kavrulacakmışız... sıcaklıklar 50 dereceye ulaşıcakmış...
antalyanın sıcağı felaket... bi yıl tatil için gelmiştim... salaklık etmişim orayı tercih etmekle... bütün gün klimalı odada yattım...güneş ve nem beni mahvetmişti... hem midemi bozdum hem başağrılarımm kudurdu... Allah yardımcınız olsun...ceviz sevilmez mi ya aaaaa:26: burdur ve ısparta cevizi meşhurdur.eylül sonu gibi çıkar tezgahlara.mis olur mis.
otursam 1 kilo yerim herhalde o haliyle.
sen de yemeye çalış,en azından bebeğin için.
istanbul da sıcak oluyor ama buraları bir görmen gerek.nefes alınmıyor nemden.Allah kolaylık versin.
aa ben mecazenb fal bakalim demiştim :) , birer kahve içelim anlaminda
olur valla süper olur, gelebilirsen burada migros var çıkışta buluşabiliriz ya da çetinkaya , başka neresi olabilir ki? ya da ümraniye de bir yer belki katılım sayımız artar :)))
Ben mayıs sonu haziran ortası izine ayrılırım diyordum ama bu gidişle mayıs sonu olacak herhalde benimde hep ayak bileklerim şiş sol ayagım daha çok tabiii
Benimde öyle cnm sabait kaldığından masanın altında salladığımdan şişiyor sürekli öyle sehba felanda koyamıyorum ayağımın altına eve gidincede yıkayıp altına yastık koyup uzatıyorum anca kendine geliyooama morarması çok canımı sıkmaya başladı nedense haftaya kontrolümüz var sorucam mutlaka doktorumaa :2::2::2::2::2::2:
canım gecelik ve iç çamaşırlarından memnun kalırsan haber ver ben de alayım
evet ya çok eğlenceliler değil mi
ya işte o devlet hastanelerinde sıra bekle oraya git buraya git gün boyu koşturacak mıyım ondan korkuyorum
ben de tam m ye düşmüştüm şimdi gelsin l, xl xxl lar
canım et yumurta balık peynir vs bol yenmeli diye biliyorum, ama üzülme benim tonti de öyle alt sınırdan gidiyor dedi dr ama genetik üzülme dedi, ben de şimdi zayıf doğan çocukları düşünüyorum maaşallah sonradan sağlıklı olabiliyorlar ben de çok zayıf doğmuşum ama şimdi görsen tosuncuğum resmen
bir de cheddar yağlı kaşar dil gibi yağlı peynirlerin bebişe kilo yaptığını duymuştum
ben de korku hastasıydım kocam da hiç sevmezdi şimdi hamileyim diye dram bile izlemek geryor beni zaten mesela 20 dk izleyemiyorum ya da hürremi o entrikalar kalbimi zorluyor
peki tedavi ne önerdi? bildiğim bol su içilmesi gerek allah sana da bebişine de sağlık versin canım üzülme
ay balı neredeyse hiç yemiyorum detaylı usgdedeki dr demişti bal pekmez yeme çok kilo alma diye ondan sanırım
Yok canım aramadım haftaya kontorolümüz var o zaman soracağımm :18::18::18::18::18: ödem felanmı ki diye çok fena korkuyorum yaaa :18::18::18::18::18:
korkma ama önlem almaya çalış bol su az tuz bol dinlenme dene allah korusun tansşyonuna da bak
antalyanın sıcağı felaket... bi yıl tatil için gelmiştim... salaklık etmişim orayı tercih etmekle... bütün gün klimalı odada yattım...güneş ve nem beni mahvetmişti... hem midemi bozdum hem başağrılarımm kudurdu... Allah yardımcınız olsun...
Eki Görüntüle 694571 Eki Görüntüle 694572 Eki Görüntüle 694573 Eki Görüntüle 694574 Eki Görüntüle 694575 Eki Görüntüle 694576 Eki Görüntüle 694577 Eki Görüntüle 694578
bizim odamızda hazırrr :)) bazamız olduğu için beşik almadık oyun parkı aldık onuda yatak odamıza koyduk nasıl olmuş sizce
Canım bayıldım çok güzeller ya allahım iyi günlerde kullanmak nasip etsin inş canım bu bebek giysi askılarını aldınmı aldıysan nerden aldın heryerde bulabilirmiyim ki alacam bende onlardan
hoş geldin canım hayırlı olsun bebeğin..Aranıza yeni katılıyorum. Oğluşumla 27. haftadayız.. Herkese selamlar!
günaydın herkeslereee :) dün kontrolümüz vardı bizim de, aslında yoktu ama doktorumuz aynı zamanda yakın arkadaşımız. 2 gün önce de sol kasığıma kramp gibi bişe girdi 3 saat acıdan kıvrandım nerdeyse nefes alamadım acıdan. büyük bir miyomum olduğundan erken doğum riskimiz az da olsa var. o yüzden gel bir bakalım dedi. 1 haftada 200 gr almış minik oğlum 1500 gr olmuş. nst'ye girdim ilk defa, ne sıkıcı birşeymiş yahu. onda da bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. ama yüzünü göstermedi bu sefer minnoşum. o zaman ben de göbüşümdeki şeklini koyarım kızlara öyle gösteririm seni dedim :)Eki Görüntüle 695127
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?