2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

sabah biyorum ise gelene kadar servisteki arkadaslarim bile bebisimin karate yaptigi sahneleri distan gözlemleyebiliyor

Cnm fl degerim 52.7 mm yaziyo normalmi bu ben yeni 27+1 gunlugum fazla degilmi bu olcumler anlamadim ben yaaaa

Selamm kızlaarrr

Bugün bizimde randevumuz var oğlumlaa saat 16.30da Dün gece yine uyandık eşimle aynı saatte sonra kalkmadım yataktan hiç geri uyumaya çalıştım. Sabahda dinç kalktık kocişime güzell bi kahvaltı hazırladım uyandırdım, birlikte yaptık kahvaltımızı..
Bugün dr a gittiğimde bacak krampımı, el kol uyuşmasını bide sorabilirsem çatı kemiği ağrısını sorucam.. Tabi heyecandan unutmazsam ne diceğimi

Elif dğru canım o değer yaklaşık 37cm bebeğin normal çıkmış yani

heh işte o acılık beni mahvediyo... belki 200 tane farklı yerden ceviz aldık hangsini yiyebilicem diye ama yok arkadaş hepsinde var o acılık... evet taze cevizi bende yerim... hatta eskiden çalıştığım fabrikanın bahçesindeki ceviz ağacından toplayıp toplayıp getirirdi işçilerimiz bana... o cevizden olsa tonlarca yerim... ama o zaman ne evliydim nede hamile...

hadi bakalım iyi haberlerle gel...cnm bende doktorun yanına gidince ne soracaksam unutuyordum..sonra yazmaya karar verdim..mesela p.tesi kontrolüm var benim şimdiden ne sıkıntım varsa not alıyorum gittiğimdede soruyorum:))

Ben mayıs sonu haziran ortası izine ayrılırım diyordum ama bu gidişle mayıs sonu olacak herhalde benimde hep ayak bileklerim şiş sol ayagım daha çok tabiii

Benimde öyle cnm sabait kaldığından masanın altında salladığımdan şişiyor sürekli öyle sehba felanda koyamıyorum ayağımın altına eve gidincede yıkayıp altına yastık koyup uzatıyorum anca kendine geliyoo ama morarması çok canımı sıkmaya başladı nedense haftaya kontrolümüz var sorucam mutlaka doktorumaa :2::2::2::2::2::2:

Yok canım aramadım haftaya kontorolümüz var o zaman soracağımm :18::18::18::18::18: ödem felanmı ki diye çok fena korkuyorum yaaa :18::18::18::18::18:[/QUOTE]

BENCE COK TAKİLMA BUNA , HER HAMİLELİKTE BU TUR SİSLİKLER OLUYOR , OZELLIKLE HAVALAR ISINDIKCA , BOL SU TUKET VE DINLENMEYE BAK . DOGUMDAN SONRA HIC BIRI KALMIYOR.

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri.
Kızlar duydunuz mu bu yaz çok sıcak olacakmış nerdeyse 45-50 dereceye kadar çıkacakmış :18:

kavrulduk artık antalya da desene.neyseki yaylaya kaçacağım ben.klimayla da çekilmiyor buralar.geçtiğimiz yaz değil de ondan önceki yaz deli sıcak olmuştu yine.kavrulmuştuk.

ceviz sevilmez mi ya aaaaa:26: burdur ve ısparta cevizi meşhurdur.eylül sonu gibi çıkar tezgahlara.mis olur mis.
otursam 1 kilo yerim herhalde o haliyle.
sen de yemeye çalış,en azından bebeğin için.

kızlar size daha sonra 2 tane çok şık lohusa şerbeti ve lohusa çorbası tarifi vericem

lohusa çorbası ne ola ki? ilk defa duyuyorum.

kızlar şimdi haberlerde söylediler... bu yaz kavrulacakmışız... sıcaklıklar 50 dereceye ulaşıcakmış...

istanbul da sıcak oluyor ama buraları bir görmen gerek.nefes alınmıyor nemden.Allah kolaylık versin.

antalyanın sıcağı felaket... bi yıl tatil için gelmiştim... salaklık etmişim orayı tercih etmekle... bütün gün klimalı odada yattım...güneş ve nem beni mahvetmişti... hem midemi bozdum hem başağrılarımm kudurdu... Allah yardımcınız olsun...

tatil için güzel yerdir güzel olmasına ama temmuz ve ağustos ayında gelmeyeceksin.sonraki aylarda mis.havası da suyu da.
buyrun beklerim.

mayısta ve kasımda denize girdiğimi bilirim.nerde başka bu nimet

günaydın herkeslereee :) dün kontrolümüz vardı bizim de, aslında yoktu ama doktorumuz aynı zamanda yakın arkadaşımız. 2 gün önce de sol kasığıma kramp gibi bişe girdi 3 saat acıdan kıvrandım nerdeyse nefes alamadım acıdan. büyük bir miyomum olduğundan erken doğum riskimiz az da olsa var. o yüzden gel bir bakalım dedi. 1 haftada 200 gr almış minik oğlum 1500 gr olmuş. nst'ye girdim ilk defa, ne sıkıcı birşeymiş yahu. onda da bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. ama yüzünü göstermedi bu sefer minnoşum. o zaman ben de göbüşümdeki şeklini koyarım kızlara öyle gösteririm seni dedim :)

Canım bayıldım çok güzeller ya allahım iyi günlerde kullanmak nasip etsin inş canım bu bebek giysi askılarını aldınmı aldıysan nerden aldın heryerde bulabilirmiyim ki alacam bende onlardan

Aranıza yeni katılıyorum. Oğluşumla 27. haftadayız.. Herkese selamlar!
hoş geldin canım hayırlı olsun bebeğin..

çok tatlı görünüyorsun canım..maşallah diyelim..nazar değmesin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…