günaydın herkeslereee :) dün kontrolümüz vardı bizim de, aslında yoktu ama doktorumuz aynı zamanda yakın arkadaşımız. 2 gün önce de sol kasığıma kramp gibi bişe girdi 3 saat acıdan kıvrandım nerdeyse nefes alamadım acıdan. büyük bir miyomum olduğundan erken doğum riskimiz az da olsa var. o yüzden gel bir bakalım dedi. 1 haftada 200 gr almış minik oğlum 1500 gr olmuş. nst'ye girdim ilk defa, ne sıkıcı birşeymiş yahu. onda da bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. ama yüzünü göstermedi bu sefer minnoşum. o zaman ben de göbüşümdeki şeklini koyarım kızlara öyle gösteririm seni dedim :)Eki Görüntüle 695127
Aranıza yeni katılıyorum. Oğluşumla 27. haftadayız.. Herkese selamlar!
olur valla süper olur, gelebilirsen burada migros var çıkışta buluşabiliriz ya da çetinkaya , başka neresi olabilir ki? ya da ümraniye de bir yer belki katılım sayımız artar :)))
canim benim iş yerim tuzla/ orhanlida :) is cikisi biraz zor olabilir , ama bir c.tesi olabilir , bu cumartesi misaifrim var , sonrasi için program yapabiliriz , katilmak isteyenler bilgi versin.
selam , hoş geldinn
selam , hoş geldinn
annaaa ıspartalıyım ben ama cevizinin meşhur olduğunu duymamıştımceviz sevilmez mi ya aaaaa:26: burdur ve ısparta cevizi meşhurdur.eylül sonu gibi çıkar tezgahlara.mis olur mis.
otursam 1 kilo yerim herhalde o haliyle.
sen de yemeye çalış,en azından bebeğin için.
teşekkürler.. :) yeni olduğum için ikonların nasıl kullanıldığını bilmiyorum.. bir de hamilelik takvimi nasıl ekleniyor?
annaaa ıspartalıyım ben ama cevizinin meşhur olduğunu duymamıştımburdurun falan ceviz ezmesi meşhurda cahilmiyim neyim babannemin bahçesinden bolbol aşırırdık ama ohh ama kabuklarını soymaya çok üşenirdim hafif sarı olanları
biz geldiikkk
sabah sağlık ocağına gittim ebem değişmiş genç bi kız olmuş
kan tahlili için kan verdim
dr.ada bu karnımda olan sertleşme ve ağrılar için bide bacaklarımdaki kramplar için magnezyum yazdırdım
artık onuda içicem düzenli olarak
benim prof. erken doğum için bi faydası olmaz ama ağrıların ve krampların için alabilirsin demişti aile hekimimde hem kramplarına iyi gelir hemde erken gebelik ağrılarınıda önler dedi herkes başka bişi sölüyo yaa
neyse ben aldım başladım en azından bi faydası var ağrılarıma onu biliyoruz
sizlerde iyisinizdir inş. keyiflerde iyimi bakıyım?
ben bi dünden yazdıklarınızada göz atıyım bu arada
Günaydınlarrrrrr biz geldik oynak kızçemleartık Trakyalı ve göçmen
olduğunu anladıDüğünlerden korkmaz oldu her seste tekme
atmaya başladıÇok hafif bel ağrımız var.Uzun boylu olmanın da
etkisi büyük normal de de ara ara ağrıyordu şimdi biraz sızlıyor.Ama olsun kızçem
için herşeye değerAkşam yine ikeaya uğradık yatağını,süsünü,mutfak
gereci filan derken yorulduk ama çok keyifliydi.Kızçemin odası için de bugün gidecek eşim akşam
son kez karar kıldık.Eşimi evlenirken evimizi kurarken heyecanlı sanıyordum ama şimdiki
heyecan çok başkaElinde mezura şunu şuraya onu buraya
derken bakıp seyrettim onu sadece ve bir kez daha aşık oldum
Allah'ım bebişlerimize, kocalarımıza,analarımıza,sevdiklerimize uzun ömürler nasip etsin(amin)
Bebişime cibinlik olarak annemin güzel fikriyle gelin duvağım olacak galiba
Ayyyyyy heyecan bastı beni tutumayın beni geçmişi okuyup geleyim hemen sonra evde yapmam
gereken işler var
bizim ev sanırım serin olur... hem sıcak olsun da kilolar daha çabuk gitsin
ayrıca hamileyken kokoşluk daha çok yakışıyo boşver
maşallahhh sana ve bebişinee..günaydın herkeslereee :) dün kontrolümüz vardı bizim de, aslında yoktu ama doktorumuz aynı zamanda yakın arkadaşımız. 2 gün önce de sol kasığıma kramp gibi bişe girdi 3 saat acıdan kıvrandım nerdeyse nefes alamadım acıdan. büyük bir miyomum olduğundan erken doğum riskimiz az da olsa var. o yüzden gel bir bakalım dedi. 1 haftada 200 gr almış minik oğlum 1500 gr olmuş. nst'ye girdim ilk defa, ne sıkıcı birşeymiş yahu. onda da bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. ama yüzünü göstermedi bu sefer minnoşum. o zaman ben de göbüşümdeki şeklini koyarım kızlara öyle gösteririm seni dedim :)Eki Görüntüle 695127
bunlların çıktısını alıp kağıdın üstüne koyup öylemi çiziyorsun yaaa çok güzellerr bi kağıt demişin sabah okumuştum şimdi sayfayı bulamadım unuttum ne kağıdıydıGünaydın güzel anneler ve tostosları..Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.
dün akşam bir süs daha yaptım bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 695141
Ağzı biraz yamuk oldu ama bu denemelikti zati.
anaa o nasıl oldu öle bende anlamadım karabiberim yapmış aslında yorumubunu ben yazmadimm :))) ben sevmiyorum cevizz öğğ
annaaa ıspartalıyım ben ama cevizinin meşhur olduğunu duymamıştımburdurun falan ceviz ezmesi meşhurda cahilmiyim neyim babannemin bahçesinden bolbol aşırırdık ama ohh ama kabuklarını soymaya çok üşenirdim hafif sarı olanları
Ben ceviz delisiydim hamilelikten önce.Eşimin kilolarca aldığı ceviz bir kere
bana bir koktu öğüre öğüre yedim ama.Çok zorladım kendimi şimdide her gün
bir avuç kadar karışık kuruyemiş yiyorum ama cevizi bol.Bir doğurayım
yemem bir daha ki doğuma kadar canımmm
günaydın tatlım..ayy nekadar güzel bir fikir duvağını kullanman harika olacağına eminim..evet yaa benim eşiminde heyecanı çok fazla zaten benden çok hamileliği o yaşıyor :)))daha az önce yarın sabah usta getireyimde bebeğin odasının perdeleri ve çerçeveler için bikaç delik açsın matkapla diyo:))ayyy canımın içi yaa
bahriyeli takıma bayıldım bayramda giyer inşallahSelam kızlar
Bugün kompedan da 110 Tl gibi bir tutara şunları almayı planlıyorum
Krem Rengi dantelli Lohusa gecelik ve Sabahlık ( 60 TL )
1 Adet Emzirme Sütyeni ( 10 Tl le jardin)
1 Adet Emzirme Atleti ( 10 Tl )
Bebişim için Kutlu Takım halinde Bahriyeli kıyafet (25-30 tl gibi birsey)( şu sekilde: LÜX PENYE BAHRİYELİ SUBAY TAKIMI ÇOK ŞIK GittiGidiyor'da 58885937
SÜPER KALİTE KUTULU BEBE BAHRİYELİ ÜÇLÜ TAKIM GittiGidiyor'da 80358538
LÜX PENYE BAHRİYELİ SUBAY TAKIMI ÇOK ŞIK GittiGidiyor'da 72774461
tüllü corap ( kısa) 4 tl
110 tl tutuyor
bide 5 taksite böldürdüm mü 22 Tl taksitle ödeyebilirim hepsini cok begendim sizinle paylaşmak istedim.
Fotolarını cekseydim keşke ama bugün alırsam eger hemen akşam cekip yarın sizinle paylaşırımmm laylaylay cok mutluuyummm
:118:
dua ederiz tabiki,sen de canını sıkma inşallah düzelecektirkızlar merhaba,
bu gün doktor kontrolümüz vardı bizim çok üzüldümdoktorum amniyon sıvısı azalmış biraz dedi sınırlar içinde alt sınırda dedi.ama öncesine göre azalmış dedi.haftaya yine çağırdı dua edin bana ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın (((((((
olsun canım hayırlısı olsun canını sıkma hiç,hayırlısı olsunhem cook mutluyum hem uzgunm kızlarmutluyum cunku bebegmı gormye gdcem uzgnm cnku eşim uzmanlk snvnı kazanamams hayallerm suya dustu. allah herzmn bı kapıyı kapatır bı kapıyı açar dyorum inş bzede bı kapı açar bebgm dunyaya gelmedn. herseyde bı hayır vardr deyp konuyu kapıyorum ve heycanma devam edyorum oğlşmu gormeyelı tam bir ay oldu kılosunu saglğnı cok merak edyorum zaten sabah ezannda uyandım heycanla uyuyamadmda tekrar :)) nekadar guzel bışey yha anne olmak....
içimizde şuanda bı insan var tam olarak nası bı buyukluk allahm bu boyle boğlmadn suyun içinde yasamak ne demek ......
allah herkese nasıp etsın bu duyguyu sabah sabah bı kere daha anladım annemn kıymetını....
iyikı varsınz canlarm bnm sıze bole anlatınca içim rahatlıo....
bekleriz mutlaka biz dizinin başından beri her hafta ordayızlyre cim büyük bir bağla bağlıyım bu dizeye ve hürreme :)) gececi olduğum günler dışında asla kaçırmam hatta o gün ne misafir kabul ederim nede biryere giderim..:))) ama dün okadar yorulmuştumki eşim geldi yemek yedik ben 8 de doğru yatağıma gittim..sonra eşim geldi noldu cnm bugün muhteşem yüzyıl yokmu dedi var dedim adam inanamadı :))) dizi olacak ve sen izlemicen dedi baya şaşırdı...ama napıym gözümü açamıyordum...bugün hemen izlicem netten:))
ben de dün lohusashop.com a telefon açtım.
beğendiğim iki modeli sordum... Kilomu söyledim 68 diye 72 - 73 olurum doğuma dedim.
bir modelde M bir modelde de 40beden verdi. kalıpları rahatmış olmazsa ad gönderirsiniz değişiriz zaten dedi
iki takım alacağım. biri spor biri klasik bakalım beğenecek misniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?