tabiki bebekler için.ben de ömrümde içmediğim kadar süt içtim doğsun ağzıma sürmem.hiç sevmem çünkü.herşey kuzum için
aferin kız kocanayazık kız onlara da... ben üzülüyorum kocama kıyamıyorum... sağolsun herşeyime yardımcı oluyo... Allah ondan binlerce kez razı olsun... bugün fuarı başladı, sabah kalkıp gömleğini ütülüycektim ama uyandırmamış kendisi ütülemiş... o bana ben ona kıyamıyorum işte...
Canım göbeğinde değilde bikini bölgesinde mi yırtık oldu? Demekki krem ihmale gelmez bende bazen unutuyorum
Lierac jel kullanıyorum henüz olmadı yırtılma kullananlarda memnun öneririm sanada
oyy maşallahhhh tontiş toniş olmuş bebişinnnhepinize merabalar 1 haftadır giremiyorum maalesef şimdi okuyabildiğim kadarını okuyacam önce bnde bebişimle ilgili haberleri verim pazartesi günü doktora gittik kilomuz 1560 olmuş MAŞALLAH ve uzun boylu bir bebek olduğuğnu söyledi benimde hala dişetlerim şiş daha kötüye gitmesinden korkuyorum
Rabbim içimizde ki bu güzel sevgiyi eksik etmesin inşallah.:) valla ben henuz olcemıyorum o olmasa o olmaz o olmasa otekı olmazmıs gıbı kararsızım. bu konuda
bıde ben hamle oldgmu ogrendm 2 gune kalmaz esım cok buyuk bır trafk kazası gecrdı. ve gercekden olumden dondu. ozaman onu kaybetmekden okdr kormusdum kı. hanı bebegmı untmusdum ne yalan solym. bazn bu tarz anlarda neren acıyosa orası degerlı oluyo ısde ınsan duygusu bıraz garıp.
smdı gece bazen esımın drsegı farknda olmadan karnıma deyse bıle hemen yastgı araya koyyorm koruma ıc gudusu. ısde :)
oysakı oda onun yavrusu kımı kımden koryosn ama tedbrı elde braakmamak lazm.
konuyla alakasız oldu kzum bosver sacmaladm galiba
Allah'ım yalnızlık ne kadar zor bişey
2 gündür sabahları eşimi görmiyorum bile... erkenden çıkıp fuara gidiyo gece dönüyo ancak... ben ne kahvaltı yapmak istiyorum tek başıma ne de yemek yemek...
yanımda yakınımda kimse de yok... buraya yeni taşındığımızdan yol iz de bilmiyorum... nereye nasıl giderim...
içimden hiçbişey yapmak gelmiyo... ne temizlik - ne yemek - duş bile almak istemiyorum... yarım saattir ağlıyorum...
annemi de çok özledim
ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum... beynim zonkluyo iki gündür ağrıdan... Allah'ım yardım et nolur yarabbim sabır ver bana
2 gündür sabahları eşimi görmiyorum bile... erkenden çıkıp fuara gidiyo gece dönüyo ancak... ben ne kahvaltı yapmak istiyorum tek başıma ne de yemek yemek...
yanımda yakınımda kimse de yok... buraya yeni taşındığımızdan yol iz de bilmiyorum... nereye nasıl giderim...
içimden hiçbişey yapmak gelmiyo... ne temizlik - ne yemek - duş bile almak istemiyorum... yarım saattir ağlıyorum...
annemi de çok özledim
ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum... beynim zonkluyo iki gündür ağrıdan... Allah'ım yardım et nolur yarabbim sabır ver bana
nie olmamış ki canım. lohusa tacının asıl rengi kırmızı zatenhemde harika olur canım...kokoş olucan ohhhh mis gibi...zaten doğum zor bir süreç olacak onu hayırlısıyla sağ sağlim atlattıktan sonra kendimizi ödüllendirmek için yapıcaz güzel şeyler makyajlar,süslü gecelikler...yaa bişey sorcam erkek çocuğa kırmızı taç gitmez dedi bikaç arkadşım varmı böle bişey??birde ben gecelikle uyumlu olsun istiyorum tacımın..
cnm bujiterilerde vardır dimi lohusa taçları??
bak ben bilmiyordum böyle olduğunu. haftaya salı gidicem doktora gidince onuda söyliyim ben sağol tatlımbol protein ağırlıklı beslen canım bence.
nddd evet muhakkak almalısın sakın unutma canım değilse o doğum öncesi izinlerin sona aktarılmıyor. ben personelciyim ordan biliyorum. mesela benim 6 mayısta 32 hafta olacak gidip çalışabilir raporu alacağım ki o izinleri doğumdan sonra kullanayım.
bunlların çıktısını alıp kağıdın üstüne koyup öylemi çiziyorsun yaaa çok güzellerr bi kağıt demişin sabah okumuştum şimdi sayfayı bulamadım unuttum ne kağıdıydı
kuzum dikkat et kendine.ağlama çık bir dışarı hava al.
yakınında park yok mu bir dışarı çık hafif yüriyüş yap.hava mis gibi olmadı balkona çık bir derin derin nefes al.
Ayy canım yaaabu hamilelik insanı nasıl duygusal yapıyor. Eşinide bikaç gün üstüste göremiyince dolmuşsun. Geçen bende aynı duygular içinde ağladım, annemi özledim yalnız hissediyorum kendimi diye. Ama üzme kendini artık bebişinde hissediyor ağladığını.
Canım bayıldım çok güzeller ya allahım iyi günlerde kullanmak nasip etsin inş canım bu bebek giysi askılarını aldınmı aldıysan nerden aldın heryerde bulabilirmiyim ki alacam bende onlardan
hele o ev süpürme işi yok mu hiç yapmak istemiyorum zoruma gidiyor.. ütü desen o biçim!.. birikti iyice...
aaa sizde mi böylesiniz.bende kendimi sanıyordum. yapışık gibiyim kocişeaynen bende evde elimi hiç bişeye sürmüyorum :)
bende sen gibiyim şimdi ailemin yanına gideceğim doğuma ama eşimi burda bırakacağım diye her gün zırıldıyorum adamın peşinden ayrılmıyorum ya koltuktan kalkıyor nereye diyorum wc gideceğim ya burdayım diyor :) hamiş olunca iyce sıyırtık olduk biz napalım :)
günaydın herkeslereee :) dün kontrolümüz vardı bizim de, aslında yoktu ama doktorumuz aynı zamanda yakın arkadaşımız. 2 gün önce de sol kasığıma kramp gibi bişe girdi 3 saat acıdan kıvrandım nerdeyse nefes alamadım acıdan. büyük bir miyomum olduğundan erken doğum riskimiz az da olsa var. o yüzden gel bir bakalım dedi. 1 haftada 200 gr almış minik oğlum 1500 gr olmuş. nst'ye girdim ilk defa, ne sıkıcı birşeymiş yahu. onda da bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. ama yüzünü göstermedi bu sefer minnoşum. o zaman ben de göbüşümdeki şeklini koyarım kızlara öyle gösteririm seni dedim :)Eki Görüntüle 695127
olur valla süper olur, gelebilirsen burada migros var çıkışta buluşabiliriz ya da çetinkaya , başka neresi olabilir ki? ya da ümraniye de bir yer belki katılım sayımız artar :)))
canim benim iş yerim tuzla/ orhanlida :) is cikisi biraz zor olabilir , ama bir c.tesi olabilir , bu cumartesi misaifrim var , sonrasi için program yapabiliriz , katilmak isteyenler bilgi versin.
aa doğru orhanlıya ben vakti zamanında gönüllü olarak haftada bir gün geliyordum epey uzak, ctesi olursa ümraniye üsküdar arafında bana daha uyar hem hem lyre ya da yarim ya da isteyen diğerleri de katılır ooohh eğleniriz süper olur, hadi temmuz anneleriii
annemi de çok özledim
şekerim sıkılma sen önce dielrsen palladiuma falan git sonra da gel bana :))) ben de her birşeye ağlar oldum salı günü gittik pikniğe çimlere bastım rahatladım, sürekli komedi izlemeye ya da dinlendriici müzik dinlemeye çalışıyorum ama ah bu hormonlarrr
gel şekerim bakışalım :))) gerçi ben hamilelikle beraer bakmıyorum artık zaten kociş de kızıyordu :))) ama karşılıklı içeriz güzel olur.. acıbadem canım
canım gecelik ve iç çamaşırlarından memnun kalırsan haber ver ben de alayım
evet ya çok eğlenceliler değil mi
ya işte o devlet hastanelerinde sıra bekle oraya git buraya git gün boyu koşturacak mıyım ondan korkuyorum
ben de tam m ye düşmüştüm şimdi gelsin l, xl xxl lar
canım et yumurta balık peynir vs bol yenmeli diye biliyorum, ama üzülme benim tonti de öyle alt sınırdan gidiyor dedi dr ama genetik üzülme dedi, ben de şimdi zayıf doğan çocukları düşünüyorum maaşallah sonradan sağlıklı olabiliyorlar ben de çok zayıf doğmuşum ama şimdi görsen tosuncuğum resmen
bir de cheddar yağlı kaşar dil gibi yağlı peynirlerin bebişe kilo yaptığını duymuştum
ben de korku hastasıydım kocam da hiç sevmezdi şimdi hamileyim diye dram bile izlemek geryor beni zaten mesela 20 dk izleyemiyorum ya da hürremi o entrikalar kalbimi zorluyor
peki tedavi ne önerdi? bildiğim bol su içilmesi gerek allah sana da bebişine de sağlık versin canım üzülme
ay balı neredeyse hiç yemiyorum detaylı usgdedeki dr demişti bal pekmez yeme çok kilo alma diye ondan sanırım
canım benim de ilk zamanlar bir hafta önden gidiyordu şimdi 10 gn geri kafama çok takıyordum ama artık allahın dediği olur zaıf doğup çok sağlıklı olanları düşünüyorum allah inş sağlık verir bizim minnoşlara da
:))) hadi biz de kıvırtalım
of of off bizim klima da tam bebişin odasına bakıyor
oo kız anneleri hava atmaya başlamış,, biz de oğluşlarımızla ne takım yapsak acebap ama çok tatlı tacınız bantınız sizin :))
ben et yemiyordum on gün öğle akşam burnumu tıkayıp yedim her sabah 2 yumurta yedim ve bebişimin gelişimi gerçekten iyiye gitti
ben de o kadar sık yemiyorum ama yerine badem, balık falan deneyebilirsin,
çok çokgüzel güle güle kullanın cibinlik nereden bu arada?
benim bir xs tshirtüm vardı vaktinde :)) övünerek saklıyorum giyinemesem de
oo bol bol lezztli tarifler bekliyoruz sizden öyleyse :)
geçmiş olsun canım ya evet allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin
oy oy ellerinize sağlık, bizim de kv önce aldı br kısmını yıkayayım diye dün akşam da diyor ki yıkadım ama sana vereyim temizliğe gelen kadın ütülesin, kendi iki torununun da kızının da evini silip süpürdü çocuklarına baktı ütülerini yaptı bizimkinin bir iki şeyini yapmaya bin dereden su getiriyor, zaten on gündür bir kaşınıyor her işimize bahane bulup laf sokuyor du bakalii ne zaman patlayaağızz
oo gözünüz aydıınnn, inş darısı bizim mobilyaların gelip yerleştirilmesine :))
canım eşin için üzülme dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır ben bir işyerinden tacizvari bir sebepten ayrıldım daha doğrusu açık giyinmiyorum imaları ve bahaneleriyle uyarı aldım ki normalde dekolte sevmeme rağmen sapık potansiyelini bildiğim için kapatıyordum kendimi neyse üzülürken ondan on kat daha güzel bir işim oldu :)))
çok cicicleeerr
taze mevsimi değil sanırım ama eylül gibi elazığdan vs getirtilebiliyr, eşim nevşehirden mi niğdeden mi ne almıştı bir valiz, kırıyor haftada bir öyle yiyoruz ama burada da kabuklu satan yerler var
canım bijuterilerde normal kırmızı taç diye bakabilrisin onun dışında hamile kıyafetleri satan yerlerde ya da eminönünde bebek şekercilerinde gecelikçilerde bulabilirsin
ben de acayip sinir küpü oluyorum ota b.ka öfkeleniyorum sabah mesela park yeri için bile birine bir saydım bir beddua ettim bildiğiniz gibi değil,, ki o kadar arabada relaxing müzik dinliyorum işyerimde klasik falan boşş
aa çok geçmiş olsun dr ni aradın mı
peki bebişe zararı var mı bu maddelerin?
günaydın canım
bella b kullanıyorum bir de susam kakao yağı karışrıyorum bir gün ondan bir gün diğerinden sürüyorum memnunum
teşekkür ederiz çilek te var deişik modellerde var
ay canım benim de ölümüne cam silesim var ama herkes silme diyo sen de dikkat etsen anacağım doğuma yakın sildirsen birine
telaş yok kızlar benim salon camları yere kadar ve içeri doğru açılıyor öle sarkmalı uzanmalı bi durum yok. ama şuan sinir oldum yukardan bişi dökmüşler o kadar sildiğim cam leke leke yine yawfcam silmeseydin iyiydi kuzum yaa çok tehlikeli
a hepsi çok güzeller kııızzzzBunlar yaptıklarım hanımlar.. duvar ve dolaplarına yapıştırmak için. odasını yerleştirdiğimizde daha güzel görünür umarım..
Eki Görüntüle 694093 Eki Görüntüle 694094 Eki Görüntüle 694095 Eki Görüntüle 694096
bunu da bugün yapacağım.. çok keyifli! keçe ile yapacaklarım da var ama keçelerim gelmedi daha..
Eki Görüntüle 694097
ben liteway beğendim çünkü öndeki tekerlekler multiway gibi çift değil tek,o zaman manevra daha kolay oluyormuş yanlız bişi sorcam yağmurluk naylonu oluyor ya onada baktınmı? ayaklarının sonuna kadar örtüyormu bazılarınınki yarıda kalıyor çünkü, baktıysan bizede bi deyiver şeker de bizde öğrenmiş olalımmerhaba kızlar...26 haftalık hamileyim..hergün mutlaka bir kere girip yazılarını okuyup bende fikir sahibi oluyorum...,umarım bundan sonra daha çok yazı yazarak sizlere dahil olurum...
sizlere sormak istediğim bir konu var..bebek arabası değilde baston almaya karar verdik..ama her markada yenidoğan için uygun değil..chicconun baston modellerinden bir kaçını beğendik..liteway modeli ile multiway modellerini beğendik..siz aldınız mı ? önerilerinize ihtiyacım var...
çok geriden sayılmaz ama yaa? bi kaç gün o kadar önemli değil bence sen beslenmene dikkat et yeter, bu ay arayı kapatırsın inş.ay kızlar benim bebeğin gelişimi çok geriden geliyo var mı tavsiye vercek kilosu 1248 boyu 35
dualarımız seninle kuşumkızlar merhaba,
bu gün doktor kontrolümüz vardı bizim çok üzüldümdoktorum amniyon sıvısı azalmış biraz dedi sınırlar içinde alt sınırda dedi.ama öncesine göre azalmış dedi.haftaya yine çağırdı dua edin bana ne olur kızlar bebeğime bişey olmasın (((((((
haaydi veer veer veerrkızlar size daha sonra 2 tane çok şık lohusa şerbeti ve lohusa çorbası tarifi vericem
evet kan ilacı alıyrum canım, ben en son kan sayımımı iki ay önce olmuştum, ebe kız bir haftadır arıyor gel gel diye, genel bi baksınlar dedim bende yoğun ısrar üzerinegunaydn hgdinizz canim ,
ne tahlili yaptilar ??? kansizlik varmi ? vitamin vs kullaniyomusun kansizlik için ?
amaaa oldumu şimdiiii? ağlamak olmazzzzzAllah'ım yalnızlık ne kadar zor bişey
annemi de çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?