2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
tabiki bebekler için.ben de ömrümde içmediğim kadar süt içtim doğsun ağzıma sürmem.hiç sevmem çünkü.herşey kuzum için

Hele ki süt ben 6 yaşından beri bir kere bile süt içmedim ama 6 yaşına
kadar içtiğim sütün hesabı yok Gebe kaldığım günden beri
birer gün arayla süt içiyorum.Süt içmediğim gün çok ama çok mutlu oluyorum
süt içeceğim gün ise stresi sabahtan başlıyor daha:18::18::18::18::18:
Dediğin gibi herşey meleklerimiz için

Allah'ım yalnızlık ne kadar zor bişey
2 gündür sabahları eşimi görmiyorum bile... erkenden çıkıp fuara gidiyo gece dönüyo ancak... ben ne kahvaltı yapmak istiyorum tek başıma ne de yemek yemek...
yanımda yakınımda kimse de yok... buraya yeni taşındığımızdan yol iz de bilmiyorum... nereye nasıl giderim...
içimden hiçbişey yapmak gelmiyo... ne temizlik - ne yemek - duş bile almak istemiyorum... yarım saattir ağlıyorum...
annemi de çok özledim
ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum... beynim zonkluyo iki gündür ağrıdan... Allah'ım yardım et nolur yarabbim sabır ver bana

aferin kız kocana
benimkide öyle arada kendi işini kendi yapıyor uyandırmıyor beni.
hep böyle tadımız yerinde olur inşallah

Canım göbeğinde değilde bikini bölgesinde mi yırtık oldu? Demekki krem ihmale gelmez bende bazen unutuyorum

Lierac jel kullanıyorum henüz olmadı yırtılma kullananlarda memnun öneririm sanada

Evet canım tam leğen kemiklerinin yanında Allahtan minicik 3-4 çizgi iki tarafta da var ama sonra bikininn üst kesim noktasında da aynı bundan sonra hergün düzenli sürerim sinirim bozuldu resmen ya

oyy maşallahhhh tontiş toniş olmuş bebişinnn

Rabbim içimizde ki bu güzel sevgiyi eksik etmesin inşallah.

kuzum dikkat et kendine.ağlama çık bir dışarı hava al.
yakınında park yok mu bir dışarı çık hafif yüriyüş yap.hava mis gibi olmadı balkona çık bir derin derin nefes al.

Ayy canım yaaa bu hamilelik insanı nasıl duygusal yapıyor. Eşinide bikaç gün üstüste göremiyince dolmuşsun. Geçen bende aynı duygular içinde ağladım, annemi özledim yalnız hissediyorum kendimi diye. Ama üzme kendini artık bebişinde hissediyor ağladığını.

nie olmamış ki canım. lohusa tacının asıl rengi kırmızı zaten
ben birde buna uygun bir gecelik alırım diye düşündüm kırmızılı. sabahlığıyla takım ne cici olur
bu sene taç çok moda canım her yerde çok güzel taçlar var.

bak ben bilmiyordum böyle olduğunu. haftaya salı gidicem doktora gidince onuda söyliyim ben sağol tatlım

bunlların çıktısını alıp kağıdın üstüne koyup öylemi çiziyorsun yaaa çok güzellerr bi kağıt demişin sabah okumuştum şimdi sayfayı bulamadım unuttum ne kağıdıydı

kağıdın adı eva canımcım.. :) inş bi ara kalıbını da atcam şimdi kızımın çamaşırlarını asma zamanı

Canım madecassolun ve bepanthenin hiçbir zararı yok ne hamilelik döneminde ne de emzirme de dr a da sordum ben esas su kozmetik olanlara hiç güvenmyrm o yüzden onu sonra kullancam..

kuzum dikkat et kendine.ağlama çık bir dışarı hava al.
yakınında park yok mu bir dışarı çık hafif yüriyüş yap.hava mis gibi olmadı balkona çık bir derin derin nefes al.

dışarı çıkamam burası değişik bi yer... yakında park mark hiçbişey yok... ama balkonda oturdum biraz yok bunaldım yaa... yemek yemek istemediğim için de vicdan azabı çekiyorum bebeğim aç kalıyodur diye... ama hiçbişey yapasım yok... ölü gibi uyumak istiyorum... yetmedi bi de üstüne ablam aradı daha kötü oldum...

Canım bayıldım çok güzeller ya allahım iyi günlerde kullanmak nasip etsin inş canım bu bebek giysi askılarını aldınmı aldıysan nerden aldın heryerde bulabilirmiyim ki alacam bende onlardan

aminn inş çok teşekkürler evet ekonomi pazarı var ordan aldım heryerde bulursun canım plastik satan yerlerde fln da var

aaa sizde mi böylesiniz.bende kendimi sanıyordum. yapışık gibiyim kocişe sıkılmasından da korkuyorum ama napayım. benim hem en iyi arkadaşım hem kocama hem aşkım oğlumunda babası

ay bizimki de göstermiyor aylardır teyzesi, siz de pek ciciymişsiniz maaşallah :))

ay canım benim de ölümüne cam silesim var ama herkes silme diyo sen de dikkat etsen anacağım doğuma yakın sildirsen birine

cam silmeseydin iyiydi kuzum yaa çok tehlikeli
telaş yok kızlar benim salon camları yere kadar ve içeri doğru açılıyor öle sarkmalı uzanmalı bi durum yok. ama şuan sinir oldum yukardan bişi dökmüşler o kadar sildiğim cam leke leke yine yawf

a hepsi çok güzeller kııızzzz keçelerini nerden kaça aldın ben araştırdımda eminönünde 50*50cm 3tl dediler.

ben liteway beğendim çünkü öndeki tekerlekler multiway gibi çift değil tek,o zaman manevra daha kolay oluyormuş yanlız bişi sorcam yağmurluk naylonu oluyor ya onada baktınmı? ayaklarının sonuna kadar örtüyormu bazılarınınki yarıda kalıyor çünkü, baktıysan bizede bi deyiver şeker de bizde öğrenmiş olalım

ay kızlar benim bebeğin gelişimi çok geriden geliyo var mı tavsiye vercek kilosu 1248 boyu 35
çok geriden sayılmaz ama yaa? bi kaç gün o kadar önemli değil bence sen beslenmene dikkat et yeter, bu ay arayı kapatırsın inş. dr.unda ölemi dediki?şaşırdım

dualarımız seninle kuşum sen bol su iç onun çok faydası oluyor, bide bol bol dinlenmene bak strese girme düzelir inş.
kızlar size daha sonra 2 tane çok şık lohusa şerbeti ve lohusa çorbası tarifi vericem
haaydi veer veer veerr

gunaydn hgdinizz canim ,

ne tahlili yaptilar ??? kansizlik varmi ? vitamin vs kullaniyomusun kansizlik için ?
evet kan ilacı alıyrum canım, ben en son kan sayımımı iki ay önce olmuştum, ebe kız bir haftadır arıyor gel gel diye, genel bi baksınlar dedim bende yoğun ısrar üzerine
amaaa oldumu şimdiiii? ağlamak olmazzzzz ara konuş annenle bakıyım bi sesini duymak iyi gelir. ben hergün konuşuyorum uzun uzun kamera açıyoruz fln, özlüyoz mözlüüoz ama gelene kadar idare etcez artık,ne kadar geç gelse yanıma o kadar iyi diyorum doğumdan sonra daha çok durur yanımda o zaman ona daha çok ihtiyacım var diye sesimi çıkarmıyorum özlesemde:
nerde oturuyosunki kuzum?

bebegım tammmm 1370 gr :)) boyuda 38 cm bıyu uzun olucak ddı :)) 15 kılo aldıgım ıcın kızdı az ye dedı :))) maşllah bebegme yha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…