dışarı çıkamam burası değişik bi yer... yakında park mark hiçbişey yok... ama balkonda oturdum biraz yok bunaldım yaa... yemek yemek istemediğim için de vicdan azabı çekiyorum bebeğim aç kalıyodur diye... ama hiçbişey yapasım yok... ölü gibi uyumak istiyorum... yetmedi bi de üstüne ablam aradı daha kötü oldum...
amaaa oldumu şimdiiii? ağlamak olmazzzzzara konuş annenle bakıyım bi sesini duymak iyi gelir. ben hergün konuşuyorum uzun uzun kamera açıyoruz fln, özlüyoz mözlüüoz ama gelene kadar idare etcez artık,ne kadar geç gelse yanıma o kadar iyi diyorum doğumdan sonra daha çok durur yanımda o zaman ona daha çok ihtiyacım var diye sesimi çıkarmıyorum özlesemde :
nerde oturuyosunki kuzum?
ahh şu yemek konusu...evlendiğimden beri en büyük fobim oldu((bütün işlere razıyım ama yemek yapmak çok büyük bir mesele benim için...ve yaptığım yemek hemen bitince daha bi sinir bozucu oluyo...eşime o yüzden hep derim idareli ye yarına kalsın yemeğim yapamam başa bişey diye:)))gerçi güzelde olur yemeklerim bitmesi normal ama üşeniyorum işte...bu şekilde 3 yılımız olacak nerdeyse bakalım ilerisi nolcak???
ohh ne güzel az kalmış cnm çıkınca bizim içinde dinlen bol bol..benim daha çok var haziran sonuna kadar çalışıcam heralde bi aksilik olmazsa..
canım ben artık süpüremiyorum ..eğildiğim gibi belim tutuluyo..buda kötü bşey heralde doğuma etkisi olur diye düşünüyorum ama doktora söledim ilerleyen haftalarda onda baktıralım dedi(
yalnızlık hakikaten ne zor ya ben de burda yalnız sayılırım. insan bazen gerçekten çok bunalıyor. annene gitsen diycem ama yolculuk yapmak pek istemiyorsun heralde artık.
yok yalnız çıkmam 1 saatlik yola bile... korkuyorum artık... çok fazla bel ve kasık ağrısı yaşıyorum... eşim yanımda olsa güvende hissederim kendimi giderim ama yalnız gitmem...
nie olmamış ki canım. lohusa tacının asıl rengi kırmızı zaten
ben birde buna uygun bir gecelik alırım diye düşündüm kırmızılı. sabahlığıyla takım ne cici olur
bu sene taç çok moda canım her yerde çok güzel taçlar var.
arayıp sesini duyarsam şu an hiç susamam daha çok ağlarım...
annemler bursada ben istanbuldayım... annem ablamın bebeğine baktığı için gelmesi de imkansız gibi bişey... benim öyle bi lüksüm yok malesef... bekliyim doğuma gelicek nasılsa diyemiyorum gelse bile 2-3 gün anca kalabilir... kayışdağına taşındık 1-2 ay önce... henüz keşfedemedim yolunu yordamını... halama gidiyim diyorum nerden nasıl gidicem kestiremiyorum...
al işte şimdi de annem aradı ama açmadım
ah şu hormonlar yokmu alıp başını gidiyolar bizden bağımsız..cnm hemen hemen herkes yaşıyo bu gibi şeyler merak etme..işte eşlerimizin desteği bu gibi durumlarda çok önemli ama onlar daha işin ciddiyetinde değiller bizim gibi...sende biraz dinlen yat uyu koca bir çikolatayı indir midene oğlunda sevinir..bak ozman kendini daha ii hissedersin..
he kızlar dün komşular kahveye gelmişti ya bana tecrübeli annelerden iki önemli bilgi öğrendim onuda hemen unutmadan yazıyım size
şimdiden göğüslerimizin uçlarına krem sürmemiz gerekiyormuş, kurumaması için. çatlamasını önlersek yara da olmazmış sonrasında.
bide emzirmeden önce bi bardak suda bi kaşık karbonatı eritip hep yanımızda bulundurmalıymışız.
bebeğimize meme vermeden o karbonatlı suyla göğüs ucumuzu yıkarsak hem mikropları kırar hemde bebişin ağız yaralarını pamukçuk çıkarmasını fln önlermiş. hepsi öle yapmış.
karbonatın faydalarındann daha önce bahsetmiştik burda topicte ama bölede bi faydasını bilmiyodum.
tecrübeli annelerden incileerr
Aynen bende karmaşık duygu durumları yaşıyorum.Dün akşam yere bişeyler döktü diye eşime resmen bağırdım o da şaşırdı ki normal şartlarda öyle değilim.On dakika sonra onu ne kadar sevdiğimi anlatıyordum.O da ama bana bağırdııınn dedi :44: kv deme ilk defa içten anneciğimm dediğimi farkettim.Annem benim sevdiğim peynirden spariş etmiş ona bile ağladım.Babam telde işlerini yapabiliyor musun deyince bile beni düşünüyor diye ağlıyorum.Kız kardeşim ben dünyanın en güzel teyzesi oldum kuafördeyim deyince ağladım.Görümcem halacığı ona yeni oyuncaklar aldı iletirsin kuzuma deyince ağlıyorum.Yani pek normal hallerde değilim
ağlıcak kendini tutamıcaksan açma o zaman ama ağlama yaa bebeğine yazık oda üzülüyo seninle beraber amaaahhh
oraları bende bilmiyorum, kendini oyalıcak bişiler bulman gerek aklın dağılsın böle akşam olmazki kuzum yawf
komşu flndamı yok oturduğun binada? bi kapını çalan olmadımı taşındığından beri ?
aynen bende evde elimi hiç bişeye sürmüyorum :)
bende sen gibiyim şimdi ailemin yanına gideceğim doğuma ama eşimi burda bırakacağım diye her gün zırıldıyorum adamın peşinden ayrılmıyorum ya koltuktan kalkıyor nereye diyorum wc gideceğim ya burdayım diyor :) hamiş olunca iyce sıyırtık olduk biz napalım :)
kızlarr erkk bebeklerı olcaklar ıçin sunnetlerını nezmn yaptırmayı dusunuosunz bn hastaneden cıkmadan yaptrmak ıstıorum daha saglıklıymıs
ben doğum sonrasında hemen yapılması taraftarı değilim... çok minik oluyolar ve daha huyunu suyunu bilemiyoruz bebeğin... hem yaz için pek uygun değil sünnet...iyileşme sürecini arttırıyor... bence ekim-kasım gibi yaptırmak en doğrusu... hem bebek ele avuca gelmiş olur, hem anne bebeği tanımış olur, hemde bebek henüz emeklemeye başlamadığından min. acıyla atlatmış olur... bence
bızm arkadsmzn bebgı 20 gunlkdu kızarıklarbaslamıstı zaralı bugun dr sordum da ıyı olur dedı son ayımdada ürolojıyle konusucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?