2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

yalnızlık hakikaten ne zor ya ben de burda yalnız sayılırım. insan bazen gerçekten çok bunalıyor. annene gitsen diycem ama yolculuk yapmak pek istemiyorsun heralde artık.

arayıp sesini duyarsam şu an hiç susamam daha çok ağlarım...
annemler bursada ben istanbuldayım... annem ablamın bebeğine baktığı için gelmesi de imkansız gibi bişey... benim öyle bi lüksüm yok malesef... bekliyim doğuma gelicek nasılsa diyemiyorum gelse bile 2-3 gün anca kalabilir... kayışdağına taşındık 1-2 ay önce... henüz keşfedemedim yolunu yordamını... halama gidiyim diyorum nerden nasıl gidicem kestiremiyorum...
al işte şimdi de annem aradı ama açmadım

ben de artık yaptığım yemeği fazla yapıyorum bikaç gün idare etsin diye. evet süpürme işi eşime devroldu artık saolsun yardım ediyo temizlikte. o süpürüyo ben de ardından buharlı temizleyici ile siliyorum. bi kaç gün idare ediyo.

yalnızlık hakikaten ne zor ya ben de burda yalnız sayılırım. insan bazen gerçekten çok bunalıyor. annene gitsen diycem ama yolculuk yapmak pek istemiyorsun heralde artık.

yok yalnız çıkmam 1 saatlik yola bile... korkuyorum artık... çok fazla bel ve kasık ağrısı yaşıyorum... eşim yanımda olsa güvende hissederim kendimi giderim ama yalnız gitmem...

he kızlar dün komşular kahveye gelmişti ya bana tecrübeli annelerden iki önemli bilgi öğrendim onuda hemen unutmadan yazıyım size
şimdiden göğüslerimizin uçlarına krem sürmemiz gerekiyormuş, kurumaması için. çatlamasını önlersek yara da olmazmış sonrasında.
bide emzirmeden önce bi bardak suda bi kaşık karbonatı eritip hep yanımızda bulundurmalıymışız.
bebeğimize meme vermeden o karbonatlı suyla göğüs ucumuzu yıkarsak hem mikropları kırar hemde bebişin ağız yaralarını pamukçuk çıkarmasını fln önlermiş. hepsi öle yapmış.
karbonatın faydalarındann daha önce bahsetmiştik burda topicte ama bölede bi faydasını bilmiyodum.
tecrübeli annelerden incileerr

yok yalnız çıkmam 1 saatlik yola bile... korkuyorum artık... çok fazla bel ve kasık ağrısı yaşıyorum... eşim yanımda olsa güvende hissederim kendimi giderim ama yalnız gitmem...

ayh canm yha yalnız degılsınkı bebsn var... cıkma tatlım yola faln ne olur ne olmaz alşverşe cık bıraz dolan bn mesela cnm sıkldıgnda ınıyorum markete gdp bı cıkolata alıp gelıorum :)))

ne biliym bikaç kişi öle diyince bende olmazmı acaba dedim..kırmızıyı bende çok beğeniyorum lohusa tacında..ama hepsi kırmızı olurmiki acep bilemedimmm???belki krem yada pudra rengi olabilir gecelik bakalım artık..

ağlıcak kendini tutamıcaksan açma o zaman ama ağlama yaa bebeğine yazık oda üzülüyo seninle beraber amaaahhh
oraları bende bilmiyorum, kendini oyalıcak bişiler bulman gerek aklın dağılsın böle akşam olmazki kuzum yawf
komşu flndamı yok oturduğun binada? bi kapını çalan olmadımı taşındığından beri ?

kızlar bişey sorcam çoğunuz şeker yüklemenizi yaptınız..benim p.tesi olacak hayırlısıyla aynı gün sonuçtan sonra aylık kontrolümüde olucam..şimdi sabah 9 da orda olucam ..yüklemenin sonucu çıktıktan sonra doktoruma gideceğim için randevu saatimi ona göre ayarlamam lazım..ben şimdi kaça randevu alayım çokmu beklicem sonucu???

işim gücüm yemek oldu zaten :)) evde tatlı eksik olmuyor eşim diyo ki yine hangi tatlıyı yaptın :)) çikolata tatlı derken... hormonlarımı asıl doğum sonrası merak ediyorum.. o zaman beni ne hale sokacaklar bakalım...

mustella krem var canm gogus catlakları için ben alıcam son ayımda baslıcam hemde bu kremı yıkamamza gerek yokmus emzırıken

evet iyice değişti huyum suyum benim de :))

yok... zaten ssaçma sapan tipler oturuyo burdada... yabani herbiri...
şimdi annem bi daha aradı açtım bende dayanamadım uyuyodum dedim... ben yarın gelicem dedi pazar dönerim... hiçbişey yapma sadece karnını doyur bebeğini besle ben gelince herşeyi hallederim dedi... yapmıyorumki zaten dedim...
burdan bi tek kadıköye nasıl gidilir onu biliyorum... o da kapının önünden otobüs geçiyo da ordan biliyorum... olmadı cumartesi annemle biraz dolaşırız rahatlarım inşallah...

kızlarr erkk bebeklerı olcaklar ıçin sunnetlerını nezmn yaptırmayı dusunuosunz bn hastaneden cıkmadan yaptrmak ıstıorum daha saglıklıymıs

doğru valla sıyırdık iyice :))

kızlarr erkk bebeklerı olcaklar ıçin sunnetlerını nezmn yaptırmayı dusunuosunz bn hastaneden cıkmadan yaptrmak ıstıorum daha saglıklıymıs

ben doğum sonrasında hemen yapılması taraftarı değilim... çok minik oluyolar ve daha huyunu suyunu bilemiyoruz bebeğin... hem yaz için pek uygun değil sünnet...iyileşme sürecini arttırıyor... bence ekim-kasım gibi yaptırmak en doğrusu... hem bebek ele avuca gelmiş olur, hem anne bebeği tanımış olur, hemde bebek henüz emeklemeye başlamadığından min. acıyla atlatmış olur... bence

bızm arkadsmzn bebgı 20 gunlkdu kızarıklarbaslamıstı zaralı bugun dr sordum da ıyı olur dedı son ayımdada ürolojıyle konusucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…