Allah'ım yalnızlık ne kadar zor bişey
2 gündür sabahları eşimi görmiyorum bile... erkenden çıkıp fuara gidiyo gece dönüyo ancak... ben ne kahvaltı yapmak istiyorum tek başıma ne de yemek yemek...
yanımda yakınımda kimse de yok... buraya yeni taşındığımızdan yol iz de bilmiyorum... nereye nasıl giderim...
içimden hiçbişey yapmak gelmiyo... ne temizlik - ne yemek - duş bile almak istemiyorum... yarım saattir ağlıyorum...
annemi de çok özledim
ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum... beynim zonkluyo iki gündür ağrıdan... Allah'ım yardım et nolur yarabbim sabır ver bana
yok... zaten ssaçma sapan tipler oturuyo burdada... yabani herbiri...
şimdi annem bi daha aradı açtım bende dayanamadım uyuyodum dedim... ben yarın gelicem dedi pazar dönerim... hiçbişey yapma sadece karnını doyur bebeğini besle ben gelince herşeyi hallederim dedi... yapmıyorumki zaten dedim...
burdan bi tek kadıköye nasıl gidilir onu biliyorum... o da kapının önünden otobüs geçiyo da ordan biliyorum... olmadı cumartesi annemle biraz dolaşırız rahatlarım inşallah...
ohhh bee ha şöylee
bak anneyle konuşmak herzamanniyi gelirr iştehızır acil hepsi mübarek
yok ben annemi bekleyemicemdee dersen bin git kadıköye, sahilde deniz havası al vitrin bak, şöle iki dolaş havan değişir,
aynı otobüslede geri dönersin nasılsa, okadarda kaybolmazsın yani
telaş yok kızlar benim salon camları yere kadar ve içeri doğru açılıyor öle sarkmalı uzanmalı bi durum yok. ama şuan sinir oldum yukardan bişi dökmüşler o kadar sildiğim cam leke leke yine yawf
a hepsi çok güzeller kııızzzzkeçelerini nerden kaça aldın ben araştırdımda eminönünde 50*50cm 3tl dediler.
ben liteway beğendim çünkü öndeki tekerlekler multiway gibi çift değil tek,o zaman manevra daha kolay oluyormuş yanlız bişi sorcam yağmurluk naylonu oluyor ya onada baktınmı? ayaklarının sonuna kadar örtüyormu bazılarınınki yarıda kalıyor çünkü, baktıysan bizede bi deyiver şeker de bizde öğrenmiş olalım
çok geriden sayılmaz ama yaa? bi kaç gün o kadar önemli değil bence sen beslenmene dikkat et yeter, bu ay arayı kapatırsın inş.dr.unda ölemi dediki?şaşırdım
dualarımız seninle kuşumsen bol su iç onun çok faydası oluyor, bide bol bol dinlenmene bak strese girme düzelir inş.
haaydi veer veer veerr
evet kan ilacı alıyrum canım, ben en son kan sayımımı iki ay önce olmuştum, ebe kız bir haftadır arıyor gel gel diye, genel bi baksınlar dedim bende yoğun ısrar üzerine
canim bende içiyorum ama çok iştah yapıyor , elevit - tok karnına gynoferon ac karnina
ne biliym bikaç kişi öle diyince bende olmazmı acaba dedim..kırmızıyı bende çok beğeniyorum lohusa tacında..ama hepsi kırmızı olurmiki acep bilemedimmm???belki krem yada pudra rengi olabilir gecelik bakalım artık..
kızlar bişey sorcam çoğunuz şeker yüklemenizi yaptınız..benim p.tesi olacak hayırlısıyla aynı gün sonuçtan sonra aylık kontrolümüde olucam..şimdi sabah 9 da orda olucam ..yüklemenin sonucu çıktıktan sonra doktoruma gideceğim için randevu saatimi ona göre ayarlamam lazım..ben şimdi kaça randevu alayım çokmu beklicem sonucu???
mustella krem var canm gogus catlakları için ben alıcam son ayımda baslıcam hemde bu kremı yıkamamza gerek yokmus emzırıken
kızlarr erkk bebeklerı olcaklar ıçin sunnetlerını nezmn yaptırmayı dusunuosunz bn hastaneden cıkmadan yaptrmak ıstıorum daha saglıklıymıs
a hepsi çok güzeller kııızzzzkeçelerini nerden kaça aldın ben araştırdımda eminönünde 50*50cm 3tl dediler.
atlamış olmıyım ama belki işine yarar ben burdan aldım...
Bebek Askıları - GittiGidiyor
Günaydın güzel anneler ve tostosları..Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.
dün akşam bir süs daha yaptım bakalım beğenecek misiniz?
Eki Görüntüle 695141
Ağzı biraz yamuk oldu ama bu denemelikti zati.
acaba 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?
yaa bizde aynı şeyi düşünüyoruz ama sanırım 1 haftalığına gidicez bi yerlere eylül gibi kısmetse
biz de ekim sonuna doğru Kıbrıs'a gidelim diyoruz. Hava çok güzel oluyoorda o zaman 2,5aylık filan oluyor bebek.
Bi de ben ekim ortasında new york'a gidicem 3-4 gün ama o zaman kızımı bırakmak zorunda kalıcam anneme. 9saat uçuramam minicik bebeği
40 günlük gideni biliyorum :)
canım 36-37 çıkıyor zaten bence normal benim oğlum 30 haftalık 29 haftalıkken 40 cm di.Cnm fl degerim 52.7 mm yaziyo normalmi bu ben yeni 27+1 gunlugum fazla degilmi bu olcumler anlamadim ben yaaaa
benimde ayaklarimda şişmeler oluyor , ancak yuruyus yapinca olmuyor , özellikle dikkat ettim babet giydigimde ve sabit kaldigimda sisiyor ,
iş yerinde masamin altina sehpa koydum ayaklarimi uzatarak oturuyorum :))
akşamalri yastik koyup yarım saat uzaniyorum , ve soguk su ile yikiyorum .
Allah'ım yalnızlık ne kadar zor bişey
2 gündür sabahları eşimi görmiyorum bile... erkenden çıkıp fuara gidiyo gece dönüyo ancak... ben ne kahvaltı yapmak istiyorum tek başıma ne de yemek yemek...
yanımda yakınımda kimse de yok... buraya yeni taşındığımızdan yol iz de bilmiyorum... nereye nasıl giderim...
içimden hiçbişey yapmak gelmiyo... ne temizlik - ne yemek - duş bile almak istemiyorum... yarım saattir ağlıyorum...
annemi de çok özledim
ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum... beynim zonkluyo iki gündür ağrıdan... Allah'ım yardım et nolur yarabbim sabır ver bana
ne demek 657 benden sor :)bak ben bilmiyordum böyle olduğunu. haftaya salı gidicem doktora gidince onuda söyliyim ben sağol tatlım
aynen canım benim zaten ne doğum ne başka bişey strese tek sokan eşimi bırakıp doğuma memlekete gidecek olmamaaa sizde mi böylesiniz.bende kendimi sanıyordum. yapışık gibiyim kocişesıkılmasından da korkuyorum ama napayım. benim hem en iyi arkadaşım hem kocama hem aşkım oğlumunda babası
benim şöyle oldu şeker olduğu için aç kalacağım için ilk sırayı aldım hemen çıktım kan verdim sonra suyu içip tekrar verdim 10.30 da işim bitmişti. doktor sadece sonuca baktı kan vermeden önce muanemi yaptı zaten.kızlar bişey sorcam çoğunuz şeker yüklemenizi yaptınız..benim p.tesi olacak hayırlısıyla aynı gün sonuçtan sonra aylık kontrolümüde olucam..şimdi sabah 9 da orda olucam ..yüklemenin sonucu çıktıktan sonra doktoruma gideceğim için randevu saatimi ona göre ayarlamam lazım..ben şimdi kaça randevu alayım çokmu beklicem sonucu???
canım bende hemen yaptıracağım. en azından ramazan bayramında en kötü ihtimalle. çocuk fazla hareketlenmeden o iş bitsin dedik eşimle. sonra işe başlayacağım sonrada geç olabilir.kızlarr erkk bebeklerı olcaklar ıçin sunnetlerını nezmn yaptırmayı dusunuosunz bn hastaneden cıkmadan yaptrmak ıstıorum daha saglıklıymıs
kızlarr erkk bebeklerı olcaklar ıçin sunnetlerını nezmn yaptırmayı dusunuosunz bn hastaneden cıkmadan yaptrmak ıstıorum daha saglıklıymıs
canım 36-37 çıkıyor zaten bence normal benim oğlum 30 haftalık 29 haftalıkken 40 cm di.
ay babetten normlade de nefret ederim hiç sevmem hele ki hamilelik de düşünemiyorum. hiç bebetim yoktur benim :) giyme canım sen zaten sağlık açısından babet ve convers gibi yere yakın sıfıt taban ayakkabıları tavsiye etmiyorlar özellikle hamillik de. bununla ilgili yazı okumuştum.
evet ama bende bel fıtıgıda var , hafif topuklu bile giysem agri yapiyor su aralar , mecbur babet giyyorum ...
ben araştırdım baya doğunca yapılması uygun 1 hafta 10 günde iyleşiyormuş zaten. eşimlede konuştum bi aksilik olmazsa yapacağız.komsum yaptirmisti bebegine 2-3 aylikken , bebeklerin idrari bu tur yaralari daha cabuk iyilestiriyormus , dr 'da tavsiye etti , onlarda hemen yaptirdi. ben henuz kararsizim , esimlede konusmadim hic.
canım cevabın için çok saol..bişey daha sorayım ilk kanı verip şekerli su içiyomuşsunya sonra 1 saat bekleniyomuş peki o beklemede bir şey yiyebiliyomusun..örneğin çikolata :))
canım 36-37 çıkıyor zaten bence normal benim oğlum 30 haftalık 29 haftalıkken 40 cm di.
ay babetten normlade de nefret ederim hiç sevmem hele ki hamilelik de düşünemiyorum. hiç bebetim yoktur benim :) giyme canım sen zaten sağlık açısından babet ve convers gibi yere yakın sıfıt taban ayakkabıları tavsiye etmiyorlar özellikle hamillik de. bununla ilgili yazı okumuştum.
evet ama bende bel fıtıgıda var , hafif topuklu bile giysem agri yapiyor su aralar , mecbur babet giyyorum ...
spor ayakkabı iş yerinde serbestse onu giy canım bende hamile kaldığımdan beri spor ayakkabı giyiyorum sağolsun müdürümüz bişey demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?