2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canim nerde otoruyosun ?

zaman zaman insanin içinde o şekilde umutsuzluklar duygu karmasalari oluyor , istersen msn adresi vereyim , gun boyu acik canın sıkıldıkca yazarsin .

ohhh bee ha şöylee
bak anneyle konuşmak herzamanniyi gelirr işte hızır acil hepsi mübarek
yok ben annemi bekleyemicemdee dersen bin git kadıköye, sahilde deniz havası al vitrin bak, şöle iki dolaş havan değişir,
aynı otobüslede geri dönersin nasılsa, okadarda kaybolmazsın yani

yok yok beklerim

bence bir kırmızın olsun mutlakaaa, onun dışında geceliklerinin renginde alırsın değişik değişik takarsın :))

canım ilk kanı 9da vermiştim son kanı da 11 olmalı sonuçlar saat 15-17 arası çıkmıştı

mustella krem var canm gogus catlakları için ben alıcam son ayımda baslıcam hemde bu kremı yıkamamza gerek yokmus emzırıken

ben kullanmadım henüz ama lansinoh aldım bir de çatlak kremlerinden sürüyorum genelde şimdilik

kızlarr erkk bebeklerı olcaklar ıçin sunnetlerını nezmn yaptırmayı dusunuosunz bn hastaneden cıkmadan yaptrmak ıstıorum daha saglıklıymıs

ben yenidoğan sünneti düşünüyorumama henüz sormadım dr ye

atlamış olmıyım ama belki işine yarar ben burdan aldım...
Bebek Askıları - GittiGidiyor

Teşekkür ettim canım

Kız ne güzel şeyler yapıyon senn tarifini nasıl yaptığını söylede bizde yapalım bende yapmak istiyorum kızçemin odaısna yaaa

yaa bizde aynı şeyi düşünüyoruz ama sanırım 1 haftalığına gidicez bi yerlere eylül gibi kısmetse

biz de ekim sonuna doğru Kıbrıs'a gidelim diyoruz. Hava çok güzel oluyoorda o zaman 2,5aylık filan oluyor bebek.
Bi de ben ekim ortasında new york'a gidicem 3-4 gün ama o zaman kızımı bırakmak zorunda kalıcam anneme. 9saat uçuramam minicik bebeği

3-4 günden bişey olmaz... sütünü sağıp bıraktın mı gerisi kolay... ama ekim-kasım kıbrıs tatili için gayet uygun... eğer yol gözümüzde büyümezse biz de ekim gibi akdeniz düşünüyoruz bakalım tabi biraz da doğumdan sonraki sağlıklar nasıl olur onunla ilgili...

acaba 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?

inşallah bir aksilik çıkmazsa ben 30 günü dolduktan sonra mevlüt okuttururum sonrada vınnnnn yazlığa kaçarım oğlumla..kocamda izin günlerinde katılır bize hayırlısıyla ..yoksa bu İstanbul sıcağı dört duvar arasında valla geçmez.

Cnm fl degerim 52.7 mm yaziyo normalmi bu ben yeni 27+1 gunlugum fazla degilmi bu olcumler anlamadim ben yaaaa
canım 36-37 çıkıyor zaten bence normal benim oğlum 30 haftalık 29 haftalıkken 40 cm di.

ay babetten normlade de nefret ederim hiç sevmem hele ki hamilelik de düşünemiyorum. hiç bebetim yoktur benim :) giyme canım sen zaten sağlık açısından babet ve convers gibi yere yakın sıfıt taban ayakkabıları tavsiye etmiyorlar özellikle hamillik de. bununla ilgili yazı okumuştum.

geçenlerde hemşire olan bi arkadaşım anlattı bende okudum bir yazıda hatta. biz üzülürsek dmarlarımızda daralma mı ne oluşuyormuş sonra bebeğe yeterli oksijen ve besin gitmiyormuş ve bebek zarar görüyormuş o yüzden takam kafana hiç bişeyi yazık kızına mesela ben çok evhamlı bir insandım ama şimdi evde yangın çıksa ceketi alır çıkar giderim. hem siz benden çok daha şanslısınız ya en azıdnan isatanbul gibi bi şehirdesiniz bizim gibi doğuda küçücük bir şehirde tıkılı kalmadınız benim ailem 1000 km ötede dostalrım arakadaşlarımda ama eşim aynımda ya gerisi boş deyip avutuyorum kendimi. sende rahatlat biraz kendini.

bak ben bilmiyordum böyle olduğunu. haftaya salı gidicem doktora gidince onuda söyliyim ben sağol tatlım
ne demek 657 benden sor :)

aaa sizde mi böylesiniz.bende kendimi sanıyordum. yapışık gibiyim kocişe sıkılmasından da korkuyorum ama napayım. benim hem en iyi arkadaşım hem kocama hem aşkım oğlumunda babası
aynen canım benim zaten ne doğum ne başka bişey strese tek sokan eşimi bırakıp doğuma memlekete gidecek olmam

benim şöyle oldu şeker olduğu için aç kalacağım için ilk sırayı aldım hemen çıktım kan verdim sonra suyu içip tekrar verdim 10.30 da işim bitmişti. doktor sadece sonuca baktı kan vermeden önce muanemi yaptı zaten.

kızlarr erkk bebeklerı olcaklar ıçin sunnetlerını nezmn yaptırmayı dusunuosunz bn hastaneden cıkmadan yaptrmak ıstıorum daha saglıklıymıs
canım bende hemen yaptıracağım. en azından ramazan bayramında en kötü ihtimalle. çocuk fazla hareketlenmeden o iş bitsin dedik eşimle. sonra işe başlayacağım sonrada geç olabilir.

komsum yaptirmisti bebegine 2-3 aylikken , bebeklerin idrari bu tur yaralari daha cabuk iyilestiriyormus , dr 'da tavsiye etti , onlarda hemen yaptirdi. ben henuz kararsizim , esimlede konusmadim hic.

canım cevabın için çok saol..bişey daha sorayım ilk kanı verip şekerli su içiyomuşsunya sonra 1 saat bekleniyomuş peki o beklemede bir şey yiyebiliyomusun..örneğin çikolata :))

komsum yaptirmisti bebegine 2-3 aylikken , bebeklerin idrari bu tur yaralari daha cabuk iyilestiriyormus , dr 'da tavsiye etti , onlarda hemen yaptirdi. ben henuz kararsizim , esimlede konusmadim hic.
ben araştırdım baya doğunca yapılması uygun 1 hafta 10 günde iyleşiyormuş zaten. eşimlede konuştum bi aksilik olmazsa yapacağız.

canım cevabın için çok saol..bişey daha sorayım ilk kanı verip şekerli su içiyomuşsunya sonra 1 saat bekleniyomuş peki o beklemede bir şey yiyebiliyomusun..örneğin çikolata :))

hayır cicim hiç bişey yeme içme otur burda dolanma bile dediler kan aldıkları yerde bekleme salonunda oturduk çok bulantım oldu uyumaya çalıştım eşime dayanıp hatta sonra kanı veriri vermez bi simit aldı geldi eşim onu yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…