2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ilk bebek... tecrübe sıfır... gözüm korktu

ya arkadaşın da ilk bebekti ama güzel de oldu, görümcemler de bebek 5-6 aylıktı bir haftalık bıraktılar anneannesine başbaşa gittiler

yazlık fikri süper ama ya sanki ben kocam da yanımda olsun isterdim

offf benim çocuk ne daralmıştır bee içeride zavallım,

canım cevabın için çok saol..bişey daha sorayım ilk kanı verip şekerli su içiyomuşsunya sonra 1 saat bekleniyomuş peki o beklemede bir şey yiyebiliyomusun..örneğin çikolata :))

yaa keşke öyle olsa, yemek değil su bile yasak son kanı verene kadar yanında sandviç vs bulundur kan işlemi biter bitmez yersin

ayy canım yaa üze kendiini hep hormonlardan oluyor bunlar.. bak annen gelecekmiş ne güzel onu düşün rahatlamaya çalış. üzme bebişini de annesii
bebegım tammmm 1370 gr :)) boyuda 38 cm bıyu uzun olucak ddı :)) 15 kılo aldıgım ıcın kızdı az ye dedı :))) maşllah bebegme yha
maşallahhh...

canım cevabın için çok saol..bişey daha sorayım ilk kanı verip şekerli su içiyomuşsunya sonra 1 saat bekleniyomuş peki o beklemede bir şey yiyebiliyomusun..örneğin çikolata :))

ben 9.20 ye randevu almıştım kontrolden sonra kan verdim 50 gram içtim 10 du saat 1 saat sonra gel bişi yiyip içme dediler işyerim yakın olduğu için gittim 11 de geldim tekrar kan verdim sonuç yarım saate çıkar dediler de beklemedim öğle arası gittim aldım

Son düzenleme:

bende isterdim ama eşim yıllık iznini doğumumda kullanıcak oyüzden tatili yalan olucak onun...olsun be kuzum haftalık izinlerinde gelir yanımıza biz annemle gitcez...zaten lohusalık zor bi dönemmiş herkese çatabiliyomuşsun eşim yanımda olmayarak aslında büyük bi beladan kurtulacak :))

çok saol tatlım tamam randevu saatini kafamda belirledim...ikinci kanı verdikten sonra bişeyler yerim özellikle çikolata sonrada gidip oğlumu görürüm inşallahhhh..

acaba 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?

gidilir tabi yaa :)) nolcakkii
zaten tosur tosur uyurlar zaten daha okadarcık bebek:)
kücükken pek zararları yok diyorlar
karnı tok , altı temiz olduktan sonraaa tabi zaten bikini giyermisin bilmiyorum da sütü her daim hazır olcak :) bide yanına emzirme bezi alman lazım sanırım

kızlar dün kuzenimle gecelik pijama konusunda konuştuk. gecelik mutlaka almalısın hastanede lazım olucak dedi. birde pijamaları boydan tamamen düğmeli al dedi. 3 düğmeliler çok kullanışsız oluyor dedi.ben tamamen alttan açmak zorunda kalıyordum dedi..
pijama alırken aklınızda olsun canlarım

valla bu seneye kadar bikini giydim ama vücut durumum pek iç açıcı durmuyor :):)
balıkadam kostumu giyebilirim bu yaz ahaahahahh
emzirme eönlügü değilmi boyle boyundan geçen?
ondan almıştım ben zaten olleyyy

uzuldum canım ya ama vardr herseyde bıhayır sen uuzlme:).
duygusu tarfsz bsmıs.annelik
gece uyanıyorum hemen yatagna .bakıyorm karnma doknyorm :) dognca napcez acep

uykular smdden tavsan uykusuna dondu tatlım bende senn gıbı dusnuyorm hazrlanıyorz bencede.
ben uykuyu cok seven bı ınsanm. esm cok sevnıo smdden boldu bu sıpa senn uykularını diye bende ne o hayrdr pek sevndn diyorum. oda senn uykuculgna baska turlu bı couzm olamazdı diyoki haklıda bu yarım yamalak uykular bıle cok guzel

ah canım sen guzelce dnlen bencede enerjını topla gel

kızlar zaman yaklaştıkça daha çok merak ediyorum oğlumu :)) daha çok özlüyorum :)) bizim kalan gün 67 oldu :)))))))))

oh canm bısı kalmamıs baksana cok cabuk geccek artk bndan sonrası

valla bende babannemn cevz tarlası var bana ıslıyo tarlalar

ayy canım bazen o 1 saatler olur 1 gun. benmde cok basma gelior ama sıkmym dıyorm. cok normal bu sekilde olmamız
bende boyle hep brnı kaybetcekmsm gıbıme gelıo hamle kaldgmdan berı her gece Allah a yalvarıyorm benı kımseden ayrmasın diye AMİN

tatlım. uzulme kucuk bı yırtık bu tabı kremını aksatma. ben guzellık uzmanıyım elimde brcok ımkan ve urun olmasına ragmen. nivea repair care kullanıyorum hepsınden ıyı cıkdı dgerlerı bana ıslemedı smdlk bısı yok neolur blemem tabı.
donme konusunda kendımı un cuvalı gıbı hssdyorm ozellklede geceleri nereye koysan orya yglıyomsm gibi

Herkese gunaydınnn kızlarr ,

ben ve göbegım ıse geldık yıne :) hoppıdı hopp zıplamakla mesguluz :)

sızlerde ne var ne yok ?

sanada gunaydın canım. bızde oglumla her sabh 7de babamızı ugurluyorz tekmeyle. sonra yatyorz geneiyyizyani

hayrlı haberlerle don ınsallah canım
o durum bende de var sıralıyorm bole aklmda doktora sunu soralm flan diye. gdiyorm oglumu grnce hersyeı untyorm. hcbişi soramıyormD:

ben doğma buyume antalyalıyım. hersene bıraz dahamıa rtar sıcaklık ya artıyo. bu sene napcan ben el kadr bebekle.. uf
ama dger ayları cok guzel mesela bugun hava okdr guzelkı tam denızlık

tatil için güzel yerdir güzel olmasına ama temmuz ve ağustos ayında gelmeyeceksin.sonraki aylarda mis.havası da suyu da.
buyrun beklerim.

mayısta ve kasımda denize girdiğimi bilirim.nerde başka bu nimet

aynen canım sen antalydaysan bulsalm denze gdelm bugun hava cook guzelD:

Aranıza yeni katılıyorum. Oğluşumla 27. haftadayız.. Herkese selamlar!

hosgeldn canım

masallah canım ıkınızede cok tatlısın sende
Rabbim içimizde ki bu güzel sevgiyi eksik etmesin inşallah.

aaa sizde mi böylesiniz.bende kendimi sanıyordum. yapışık gibiyim kocişe sıkılmasından da korkuyorum ama napayım. benim hem en iyi arkadaşım hem kocama hem aşkım oğlumunda babası

kuzum bende cok korkyorm sıklcak dıye adama bı yapsyom bırakmıorm bdaha

bebegım tammmm 1370 gr :)) boyuda 38 cm bıyu uzun olucak ddı :)) 15 kılo aldıgım ıcın kızdı az ye dedı :))) maşllah bebegme yha

ohh masallah beebısıne

oy kuzum hcbısı yemıyosn. ben cok zorlandm cantamda mılkalar vardı ama yıyemedmD:

valla bu seneye kadar bikini giydim ama vücut durumum pek iç açıcı durmuyor :):)
balıkadam kostumu giyebilirim bu yaz ahaahahahh
emzirme eönlügü değilmi boyle boyundan geçen?
ondan almıştım ben zaten olleyyy

heheh doğru yaa ben de kendimi hala fidan gibi hissediyorum

olsun sende artık mayo yada daha kapalı bişi giyersin önemli olan memişlere cabuk ulaşmak :))))
evet o önlüklerden rahat olur pilajda filan yada havuz kenarında
oy zaten minicik olcak :))

sağol canım bilgiler için.eskiler öyle yapıyorlarmış ama artık lansinoh,mustela krem kullanıyorlar.biri doğalı diğeri kozmetik olanı tercih meselesi tabi.

kaç gr lık yükleme yaptıracaksın ? benim 75 gr lıktı.8.30 da açlık kan şekeri için kan aldılar.yarım saat sonra sonuç çıktı sonuca göre yani 9.00 da içtim 75 gr glikozu. sonra saat 10 da 1.saat kan aldılar bir de saat 11 de 2.saat kan şekerine baktılar.11.30 da sonuçlar çıkmıştı.yanımda galeta götürüp hemen başlamıştım kemirmeye.sen de tedarikli git.

mustella krem var canm gogus catlakları için ben alıcam son ayımda baslıcam hemde bu kremı yıkamamza gerek yokmus emzırıken

lansinohu da çok metediyorlar.yengem doktor en iyisi o demişti.

ooh anneciğin geliyor bak,ne güzel.çıkma madem öyle ağrın sızın varsa tek başına.balkonla idare et anniş gelene kadar.
ben -de de oluyor zaman zaman ,eşime çaktırmamaya çalışıyorum iki damla gözyaşı bir kenarda akıtıp geliyorum.beni öyle görünce çok üzülüyor çünkü.ben de ona kıyamıyorum beni hamileyken üzgün görsün istemiyorum.

kızlarr erkk bebeklerı olcaklar ıçin sunnetlerını nezmn yaptırmayı dusunuosunz bn hastaneden cıkmadan yaptrmak ıstıorum daha saglıklıymıs

evet sağlıklıymış ,bir tanıdık da yaptırmıştı.
ama bunun düğünü,mevlüdü var.yapsam m ı yapmasam mı bilmiyorum ama minicikken de kıyamam ki ben sünnet olayına.

acaba 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?

valla amcamlar 40 ı çıktı kapadokyaya gitmişlerdi.yeme düzeni oluşup,bebeğin huyunu suyunu öğrendikten sonra neden olmasın.
tabi her ihtimale karşı ateş düşürücü şurup,fitil..v.s. alıp tedarikli gitmek gerek.

9 saat sadece uçuş süresi değil mi? bunun bir de beklemeleri oluyor daha uzun süre,bebek helak olabilir yollarda.san diegoya gitmiştim beklemelerle 17 saat sürmüştü.

kızlar hayrlı gunler.
antalyada gıt gıde havalar guzelleşiyor. arkadaslarmn resımlerını goruyorm smdden plajdalar ohh mıss. bzde pazar esmle acılıs yapmayı dsnyorz
doktor grebbilrsin denize havuza dedi. sitemizdeki havuzuda kullanabilcem en azndan aksamları rahatlamak amacıyla. cnku su gercekden cok rahatlatyo.dun aksam bıraz kasılmalarm oldu hemen dusa grdm gercekden en buyuk ılac ıkımızde mısıl mısıl uydk oglumla.
yalnız hamile mayosu almam lazm ınsallah guzel uygun bısıler bulabilrim. ben deniz yaz kızıyım anacım duramıyom valla

hergun buraya bakıp hereyn yolnda oldgnu gormek cok mutlu edyor beni. hadi bakalm iyi sohbetler

:)) cok hoşsunuuuzz
oh maşallah valla büyüdü bizim minnoşlarrr
tekmikleri bile ne kadar sert artıkkk

inşallah tam zamanında ve doğurabiliriz

canım pijama dünyasından geldi siparişlerim. 3-L beden söylemiştim.allahtan xl sölememişim çok rahat oldu kumaşı falanda çok güzel.çok memnun kaldım denedim ifil ifil valla:))) emzirme olayıda çok güzel belide ayarlanabilir.

:))) hadi bakalım hayırlıı öyleyse :)))

sanırım en mantıklısı tankiniler olacak bu sene

Eki Görüntüle 695351
bu da ben ve oğluşum:))) bugünkü halimizzzz

ay yerim o kalbii

bence havuzun sterilizasyonundan emin olmadan girmek tehlikeli gibi ama denizi affetme :)) oohh ohhh nerede mersin günlerim

yaa denize nasıl giriceksin kiiii :44: insan suyu denizi özlüyordaa bu halde nasıl giricez:)) gerci ben yüzme bilmiyorum ama yinede deniz yatagıyla filan ohh keyif sürüyodummm
kim gitmiş denize ben göremedim tühhh

kocaelide de hava bugün muhteşeeemmm

masallah cok guzelsiniz:)

teşekkür ederim biraz yaz moduna giriyim didimmm:103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…