2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben ortadakini çok beğendim almayı düşünüyorum hatta

sabah akşam kremlenmeme ragmen göğüs altlarım çatladı tuhaf şekilde

hücre yenileyici nedi rki? markası nedir? biz de sıkalım sıktıralım..

52.7 *7=368.9 yani boyu 37 cm ye yakın bence gayet normal canım

bilmiyordum bu hesaplamayı tşk ederim bende

kızlar gebede indirim var, bir etek sipari ettim 84 kg yum 42 bedeni süper oldu linkini ekleyyeim açılırsa buradan Hamile Giyim Outlet Ürünleri

açılmazsa gebenin sitesine bakabilirsiniz outlet diyor

güzel kıyafetler var bazıları çok uygun bazıları gereksiz pahalı

tatil için güzel yerdir güzel olmasına ama temmuz ve ağustos ayında gelmeyeceksin.sonraki aylarda mis.havası da suyu da.
buyrun beklerim.

mayısta ve kasımda denize girdiğimi bilirim.nerde başka bu nimet

eylül ayında gelmiştik 2 sefer güzeldi

Aranıza yeni katılıyorum. Oğluşumla 27. haftadayız.. Herkese selamlar!

selam cnm hoşgeldin

maşallah cnm

bunu ben yazmadimm :))) ben sevmiyorum cevizz öğğ

bende hiç sevmiyorum yiyemiyorum bazen arada bizim topiğin ismini en iyisi cevi sevmeyen annişler olarak değişelim

cnm yaa

hanı daha vermedın verdnde bn mı kacirdımm :) ??*?

yazıcam cnm da halim yok

mustella krem var canm gogus catlakları için ben alıcam son ayımda baslıcam hemde bu kremı yıkamamza gerek yokmus emzırıken

geçenlerde yazmıştım tekrar yazim e vitamini kapsulunu iğne ile patlatıp 1 ay önceden sürmeye başlayın mustella falan halt etmiş yanında

acaba 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?

40 günlük gideni biliyorum :)

ben 40 günlük bebe ile umreye gideni biliyorum

saol cnm bizide bilgilendirdiğin için

ah canım gidelim gidelim de izin zamanında.
dışarıda hava mis çok da ısınmadan bütün işimi halletmek istiyorum aslında ama çalışıyorum.
az kaldı az

ay ne guzle olur yaa
lara plajlarında ben larada otryorm bu arada sen?
izne ne zaman cıkıyosn?
sen cıkana daha cok ıssnır denız hem

dimi..
doktora sordm zaten havuzda yarım saatten fazla kalma dedi. deniz iicn sorn yokmus.
of zaten bızım burdakı 90 60 90 rusların yannda benm pskolojım bozulur aksam bole kımse olmaynca grrm anca.

hangisini aldın link atabilirmisin?

bende gecelik alıcam dantelli krem almayı düşünüyorum
sabahlıgıyla beraber 60 tl

cnm kaç kilosun 3*l söledin ay modelinide merak ettim :)

Son düzenleme:
maşallah sanada paşanada canım

sagol canım :) hepimize maşallah nazar degmesin bizeee

bu arada hamilelik takvimini okudum
seninki tam bana uyuyooo
Bebeğinizin göz kapakları artık kaynaşmış olmadığı için bebeğiniz göz kapaklarını açıp kapatabiliyor. Eğer bebeğiniz rahminizin üst tarafında konuşlanmış ise tekmelerinden dolayı göğsünüzün hemen altında kaburga gölgesinde bazı ağrılar ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Mümkün oldukca uzanarak ve öne doğru eğilmekten kaçınarak, kaburga bölgenizdeki ağrıların azalmasını sağlayabilirsiniz. Bebeğinizin gözleri ışığa tepki gösteriyor ve kemikleri iyice gelişti.

Resmen kaburgamın altında sag tarafımda öyle bi agrı oluyokii elimde ittirince ogluşum hareket ediyoo demekki bi yerini yaslıyooo :))))

acaba 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?

bebeğimiz geldiğinde istanbul çok sıcak olacağından bende memelekete gitmeyi düşünüyorum. Allah'tan bir mani gelmezse bayramı memlekette geçireyim diyorum. karadeniz sahil oh mis. hem tatil olur hemde ananenin yanında rahat ederiz:)

hayirli olsunj , gule gule kullan canim .

samsunluyum ben , bizde kurbana gidelim istiyoruz , 2,5 3 ay civarı olucak ama samsun cok soguk oluyor ekimde , kasimda hasta ederiz diye korkuyoruz , napsakki :26:

kızlar bunu gecen hafta cekmsdım:)

ama odanın fotoları hata verıyor dıgıtalle bı sorun olsyo galiba. telfndan cekp dncem brazdan

samsunluyum ben , bizde kurbana gidelim istiyoruz , 2,5 3 ay civarı olucak ama samsun cok soguk oluyor ekimde , kasimda hasta ederiz diye korkuyoruz , napsakki :26:

bence gydr kusat bebısn gıdın pek dısarı cıkarmassın evn ııcnıde ona gore ayarlarsınız

kızlar bişey soracam benim 15 gündür ara ara mdem bulanıyo sizdede oluyo mu normal bi durum mu anormal bi durum mu anlamadım 4. aydan sonra tamamen geçmişti

laraya yakınım ben de.lara plajları sakin oluyor hem.
az kaldı canım.ozamana kadar iyice ısınır ,girebiliriz.
doktor bana da havuza çok dikkat etmen gerek demişti.hijyen açısından.

amin cnm inşallah:)
evet bu aralar aynılarını yaşıyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…