ben de dün lohusashop.com a telefon açtım.
beğendiğim iki modeli sordum... Kilomu söyledim 68 diye 72 - 73 olurum doğuma dedim.
bir modelde M bir modelde de 40beden verdi. kalıpları rahatmış olmazsa ad gönderirsiniz değişiriz zaten dedi
iki takım alacağım. biri spor biri klasik bakalım beğenecek misniz?
En doğrusu canım bende bugüne kadar çatlamamasına güvendim karnımda sivri büyük olmaz dedim ama kaşıntıyı hissedince bişeylerin ters gttiğini anladım önce çamaşır izidr dedim altta olduğu için ama öyle değilmişş su illetin bi çözümünü bulamadılar ya kadınların korkulu rüyası valla kiloma takıyodum yok anacım çatlamim de kilo verilir,11 kilo almışım toplamda 30 haftalığım bu ay 1 kilo almışım onun 700ünü bebiş almş zaten böyle giderse 70-72 ile tamamlarım ama daha umarım çatlamam buarada ben kremin içine bi kutu hücre yenileyici sıkıyorum habernz ola.
hücre yenileyici nedi rki? markası nedir? biz de sıkalım sıktıralım..
52.7 *7=368.9 yani boyu 37 cm ye yakın bence gayet normal canım
kızlar gebede indirim var, bir etek sipari ettim 84 kg yum 42 bedeni süper oldu linkini ekleyyeim açılırsa buradan Hamile Giyim Outlet Ürünleri
açılmazsa gebenin sitesine bakabilirsiniz outlet diyor
tatil için güzel yerdir güzel olmasına ama temmuz ve ağustos ayında gelmeyeceksin.sonraki aylarda mis.havası da suyu da.
buyrun beklerim.
mayısta ve kasımda denize girdiğimi bilirim.nerde başka bu nimet
Aranıza yeni katılıyorum. Oğluşumla 27. haftadayız.. Herkese selamlar!
günaydın herkeslereee :) dün kontrolümüz vardı bizim de, aslında yoktu ama doktorumuz aynı zamanda yakın arkadaşımız. 2 gün önce de sol kasığıma kramp gibi bişe girdi 3 saat acıdan kıvrandım nerdeyse nefes alamadım acıdan. büyük bir miyomum olduğundan erken doğum riskimiz az da olsa var. o yüzden gel bir bakalım dedi. 1 haftada 200 gr almış minik oğlum 1500 gr olmuş. nst'ye girdim ilk defa, ne sıkıcı birşeymiş yahu. onda da bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. ama yüzünü göstermedi bu sefer minnoşum. o zaman ben de göbüşümdeki şeklini koyarım kızlara öyle gösteririm seni dedim :)Eki Görüntüle 695127
bunu ben yazmadimm :))) ben sevmiyorum cevizz öğğ
dışarı çıkamam burası değişik bi yer... yakında park mark hiçbişey yok... ama balkonda oturdum biraz yok bunaldım yaa... yemek yemek istemediğim için de vicdan azabı çekiyorum bebeğim aç kalıyodur diye... ama hiçbişey yapasım yok... ölü gibi uyumak istiyorum... yetmedi bi de üstüne ablam aradı daha kötü oldum...
hanı daha vermedın verdnde bn mı kacirdımm :) ??*?
he kızlar dün komşular kahveye gelmişti ya bana tecrübeli annelerden iki önemli bilgi öğrendim onuda hemen unutmadan yazıyım size
şimdiden göğüslerimizin uçlarına krem sürmemiz gerekiyormuş, kurumaması için. çatlamasını önlersek yara da olmazmış sonrasında.
bide emzirmeden önce bi bardak suda bi kaşık karbonatı eritip hep yanımızda bulundurmalıymışız.
bebeğimize meme vermeden o karbonatlı suyla göğüs ucumuzu yıkarsak hem mikropları kırar hemde bebişin ağız yaralarını pamukçuk çıkarmasını fln önlermiş. hepsi öle yapmış.
karbonatın faydalarındann daha önce bahsetmiştik burda topicte ama bölede bi faydasını bilmiyodum.
tecrübeli annelerden incileerr
mustella krem var canm gogus catlakları için ben alıcam son ayımda baslıcam hemde bu kremı yıkamamza gerek yokmus emzırıken
acaba 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?
40 günlük gideni biliyorum :)
bende isterdim ama eşim yıllık iznini doğumumda kullanıcak oyüzden tatili yalan olucak onun...olsun be kuzum haftalık izinlerinde gelir yanımıza biz annemle gitcez...zaten lohusalık zor bi dönemmiş herkese çatabiliyomuşsun eşim yanımda olmayarak aslında büyük bi beladan kurtulacak :))
kızlar dün kuzenimle gecelik pijama konusunda konuştuk. gecelik mutlaka almalısın hastanede lazım olucak dedi. birde pijamaları boydan tamamen düğmeli al dedi. 3 düğmeliler çok kullanışsız oluyor dedi.ben tamamen alttan açmak zorunda kalıyordum dedi..
pijama alırken aklınızda olsun canlarım
ah canım gidelim gidelim de izin zamanında.
dışarıda hava mis çok da ısınmadan bütün işimi halletmek istiyorum aslında ama çalışıyorum.
az kaldı az
:))) hadi bakalım hayırlıı öyleyse :)))
sanırım en mantıklısı tankiniler olacak bu sene
ay yerim o kalbii
bence havuzun sterilizasyonundan emin olmadan girmek tehlikeli gibi ama denizi affetme :)) oohh ohhh nerede mersin günlerim
canım pijama dünyasından geldi siparişlerim. 3-L beden söylemiştim.allahtan xl sölememişim çok rahat oldu kumaşı falanda çok güzel.çok memnun kaldım denedim ifil ifil valla:))) emzirme olayıda çok güzel belide ayarlanabilir.
canım pijama dünyasından geldi siparişlerim. 3-L beden söylemiştim.allahtan xl sölememişim çok rahat oldu kumaşı falanda çok güzel.çok memnun kaldım denedim ifil ifil valla:))) emzirme olayıda çok güzel belide ayarlanabilir.
maşallah sanada paşanada canım
acaba 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?
hangisini aldın link atabilirmisin?
bende gecelik alıcam dantelli krem almayı düşünüyorum
sabahlıgıyla beraber 60 tl
BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
paketi açınca bu bana büyük olur dedim :))) kendimide ne kadar incecik gördüysem artık:)))) denedim çokta güzel oldu hafif kumaşı tam yazlık
BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
paketi açınca bu bana büyük olur dedim :))) kendimide ne kadar incecik gördüysem artık:)))) denedim çokta güzel oldu hafif kumaşı tam yazlık
bebeğimiz geldiğinde istanbul çok sıcak olacağından bende memelekete gitmeyi düşünüyorum. Allah'tan bir mani gelmezse bayramı memlekette geçireyim diyorum. karadeniz sahil oh mis. hem tatil olur hemde ananenin yanında rahat ederiz:)
samsunluyum ben , bizde kurbana gidelim istiyoruz , 2,5 3 ay civarı olucak ama samsun cok soguk oluyor ekimde , kasimda hasta ederiz diye korkuyoruz , napsakki :26:
ay ne guzle olur yaa
lara plajlarında ben larada otryorm bu arada sen?
izne ne zaman cıkıyosn?
sen cıkana daha cok ıssnır denız hem
dimi..
doktora sordm zaten havuzda yarım saatten fazla kalma dedi. deniz iicn sorn yokmus.
of zaten bızım burdakı 90 60 90 rusların yannda benm pskolojım bozulur aksam bole kımse olmaynca grrm anca.
Eki Görüntüle 695351
bu da ben ve oğluşum:))) bugünkü halimizzzz
sagol canım :) hepimize maşallah nazar degmesin bizeee
bu arada hamilelik takvimini okudum
seninki tam bana uyuyooo
Bebeğinizin göz kapakları artık kaynaşmış olmadığı için bebeğiniz göz kapaklarını açıp kapatabiliyor. Eğer bebeğiniz rahminizin üst tarafında konuşlanmış ise tekmelerinden dolayı göğsünüzün hemen altında kaburga gölgesinde bazı ağrılar ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Mümkün oldukca uzanarak ve öne doğru eğilmekten kaçınarak, kaburga bölgenizdeki ağrıların azalmasını sağlayabilirsiniz. Bebeğinizin gözleri ışığa tepki gösteriyor ve kemikleri iyice gelişti.
Resmen kaburgamın altında sag tarafımda öyle bi agrı oluyokii elimde ittirince ogluşum hareket ediyoo demekki bi yerini yaslıyooo :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?