2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
laraya yakınım ben de.lara plajları sakin oluyor hem.
az kaldı canım.ozamana kadar iyice ısınır ,girebiliriz.
doktor bana da havuza çok dikkat etmen gerek demişti.hijyen açısından.

oh hadı bakalm :)
havuz konusunda cok sık grcgmı snamıyorm ama dkkat ederm bende

yani direk uçucam thy ile gittiklerimde dahaönce bekleme yaşamadım çok ama 9 saatlik o basınç minik kulaklarına hasar verir diye korkuyorum...bırakırım anneme dönüşte de ona disneystoredan ciciler alırım alırım gönlünü :)

kızlar bişey soracam benim 15 gündür ara ara mdem bulanıyo sizdede oluyo mu normal bi durum mu anormal bi durum mu anlamadım 4. aydan sonra tamamen geçmişti

oluyor bende de.hortladı yine diyorum ama uzun sürmüyor.çok sevidiğim birşeyi yediğimde de bulanabiliyor bazen.neden oluyor bilmiyorum.
bulantıdan çok mide ekşimesi coştu benim yine.akşamları duramıyorum.su üstüne su olmadı bir şişe soğuk maden suyu içiyorum bana mısın demiyor.

tankini mantıklı.. nasılsa iki senedir mayo modası cok var mayo giyerim diyodum ama onla da karnı üşüyo insanın
neyse duruma bakılıcak... çevreye vereceğim rahatsızlıktan ötürü şimdiden özür dilerim:)

kızlar bişey soracam benim 15 gündür ara ara mdem bulanıyo sizdede oluyo mu normal bi durum mu anormal bi durum mu anlamadım 4. aydan sonra tamamen geçmişti

benimde son 10 gündür mide bulantılaırm başladı iştahda yok.umarım normal dir.

he tmm bende o bedenden alıcam o zaman modelide cok güzelmiş güle güle giy

70-80 arası ise bence en ideali L canım.hamile pijaması olduğu için normal kalıplardan biraz daha geniş oluyor sanırım.
çok sağol cnm beğenmenede sevindim.

41 kere maşallah
burası neresi bu arada,çalışıyor musun?

başka bir topikte arkadaşıma çok benziyorsun profilden.

burası watsons deposu canım. calsyordm ama ayrıldım. zşyarete gtmsdık orda cekdık
ben baska topge grmedm hıc yenı uye oldm zaten calsdgm ıcın gremıyodm.
karstryo olablrsn

burası watsons deposu canım. calsyordm ama ayrıldım. zşyarete gtmsdık orda cekdık
ben baska topge grmedm hıc yenı uye oldm zaten calsdgm ıcın gremıyodm.
karstryo olablrsn

çok hoşsun
yok canım benziyorsun demiştim.
o arkadaş istanbulda, şubatta doğum yapmıştı.
profilin çok andırıyor onu.belirtmek istemiştim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…