kızlar bende gebelik takvımı olustrmak ıstyorm yardımm edinn:)))))
laraya yakınım ben de.lara plajları sakin oluyor hem.
az kaldı canım.ozamana kadar iyice ısınır ,girebiliriz.
doktor bana da havuza çok dikkat etmen gerek demişti.hijyen açısından.
boy :1,64 63 kiloyla hamile kaldım şuan 77 kiloyum cnm.iyiki almışım aldığımda teredüt etmiştim ama:)
bizim takvimlerin aaltında Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın alan var oraya tıkla ordan yönlendiriyor.
bence gydr kusat bebısn gıdın pek dısarı cıkarmassın evn ııcnıde ona gore ayarlarsınız
sağol canım bilgiler için.eskiler öyle yapıyorlarmış ama artık lansinoh,mustela krem kullanıyorlar.biri doğalı diğeri kozmetik olanı tercih meselesi tabi.
kaç gr lık yükleme yaptıracaksın ? benim 75 gr lıktı.8.30 da açlık kan şekeri için kan aldılar.yarım saat sonra sonuç çıktı sonuca göre yani 9.00 da içtim 75 gr glikozu. sonra saat 10 da 1.saat kan aldılar bir de saat 11 de 2.saat kan şekerine baktılar.11.30 da sonuçlar çıkmıştı.yanımda galeta götürüp hemen başlamıştım kemirmeye.sen de tedarikli git.
lansinohu da çok metediyorlar.yengem doktor en iyisi o demişti.
ooh anneciğin geliyor bak,ne güzel.çıkma madem öyle ağrın sızın varsa tek başına.balkonla idare et anniş gelene kadar.
ben -de de oluyor zaman zaman ,eşime çaktırmamaya çalışıyorum iki damla gözyaşı bir kenarda akıtıp geliyorum.beni öyle görünce çok üzülüyor çünkü.ben de ona kıyamıyorum beni hamileyken üzgün görsün istemiyorum.
evet sağlıklıymış ,bir tanıdık da yaptırmıştı.
ama bunun düğünü,mevlüdü var.yapsam m ı yapmasam mı bilmiyorum ama minicikken de kıyamam ki ben sünnet olayına.
valla amcamlar 40 ı çıktı kapadokyaya gitmişlerdi.yeme düzeni oluşup,bebeğin huyunu suyunu öğrendikten sonra neden olmasın.
tabi her ihtimale karşı ateş düşürücü şurup,fitil..v.s. alıp tedarikli gitmek gerek.
9 saat sadece uçuş süresi değil mi? bunun bir de beklemeleri oluyor daha uzun süre,bebek helak olabilir yollarda.san diegoya gitmiştim beklemelerle 17 saat sürmüştü.
kızlar bişey soracam benim 15 gündür ara ara mdem bulanıyo sizdede oluyo mu normal bi durum mu anormal bi durum mu anlamadım 4. aydan sonra tamamen geçmişti
hayirli olsunj , gule gule kullan canim .
güle güle giy canım cok rahat ve kullanıslı bısye benzıyo
aaa benimkine cok benziyoooo
:))) hadi bakalım hayırlıı öyleyse :)))
sanırım en mantıklısı tankiniler olacak bu sene
ay yerim o kalbii
bence havuzun sterilizasyonundan emin olmadan girmek tehlikeli gibi ama denizi affetme :)) oohh ohhh nerede mersin günlerim
kızlar bişey soracam benim 15 gündür ara ara mdem bulanıyo sizdede oluyo mu normal bi durum mu anormal bi durum mu anlamadım 4. aydan sonra tamamen geçmişti
bana kalsa ben gidicemde babamiz işte pir pirikli bitmeyen evhamlari vs vsinsallah gideris bizde..
he tmm bende o bedenden alıcam o zaman modelide cok güzelmişgüle güle giy
Eki Görüntüle 695425 Eki Görüntüle 695425
kızlar bunu gecen hafta cekmsdım:)
ama odanın fotoları hata verıyor dıgıtalle bı sorun olsyo galiba. telfndan cekp dncem brazdan
benimde son 10 gündür mide bulantılaırm başladı iştahda yok.umarım normal dir.
bizim takvimlerin aaltında Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın alan var oraya tıkla ordan yönlendiriyor.
maşallahh
Eki Görüntüle 695425 Eki Görüntüle 695425
kızlar bunu gecen hafta cekmsdım:)
ama odanın fotoları hata verıyor dıgıtalle bı sorun olsyo galiba. telfndan cekp dncem brazdan
41 kere maşallah
burası neresi bu arada,çalışıyor musun?
başka bir topikte arkadaşıma çok benziyorsun profilden.
burası watsons deposu canım. calsyordm ama ayrıldım. zşyarete gtmsdık orda cekdık
ben baska topge grmedm hıc yenı uye oldm zaten calsdgm ıcın gremıyodm.
karstryo olablrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?