Eki Görüntüle 695425 Eki Görüntüle 695425
kızlar bunu gecen hafta cekmsdım:)
ama odanın fotoları hata verıyor dıgıtalle bı sorun olsyo galiba. telfndan cekp dncem brazdan
çok hoşsun
yok canım benziyorsun demiştim.
o arkadaş istanbulda, şubatta doğum yapmıştı.
profilin çok andırıyor onu.belirtmek istemiştim sadece
allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Hayatta en cok istediğim sey anne olmak allah umarım banada bir gün nasip eder
Yas kızlar bende fotoğraf yüklemek istiyorum ne yapmalıyım ?????
allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Hayatta en cok istediğim sey anne olmak allah umarım banada bir gün nasip eder
konuya cevap ver dıyosun. bıraz asagıya ındıgınde eklentı ekle var. oryaa tıkla dosya yukle.diyosun secip yukluyosn canım kolay gelsn
maşallahhh
ben daha şişkoyum sankiii
Ben hepinizden şişkoyum... topiğin en şişko topağı benim:122: aynı bu top gibiyim...
sizler şimdi deniz - bikini - mayo muhabbeti yaparken geçen yılki tatili hatırladım da (balayımızı-2012)... ben bikini giymiştim arkadaş sıfır göbekle geziyodum ortalıkta... hemde eylülün 20'si falandı... ben naptım ne yedim yahu...
bu arada essue-yazmelekleri ;
çok tatlısınız kızlar... minik melekleriniz güzelliğinize güzellik katmış...
ben ortadakini çok beğendim almayı düşünüyorum hatta
sabah akşam kremlenmeme ragmen göğüs altlarım çatladı tuhaf şekilde
bilmiyordum bu hesaplamayı tşk ederim bende
güzel kıyafetler var bazıları çok uygun bazıları gereksiz pahalı
eylül ayında gelmiştik 2 sefer güzeldi
selam cnm hoşgeldin
maşallah cnm
bende hiç sevmiyorum yiyemiyorum bazen arada bizim topiğin ismini en iyisi cevi sevmeyen annişler olarak değişelim
cnm yaa
yazıcam cnm da halim yok
geçenlerde yazmıştım tekrar yazim e vitamini kapsulunu iğne ile patlatıp 1 ay önceden sürmeye başlayın mustella falan halt etmiş yanında
ben 40 günlük bebe ile umreye gideni biliyorum
saol cnm bizide bilgilendirdiğin için
ama odanın fotoları hata verıyor dıgıtalle bı sorun olsyo galiba. telfndan cekp dncem brazdan
kızlar bişey soracam benim 15 gündür ara ara mdem bulanıyo sizdede oluyo mu normal bi durum mu anormal bi durum mu anlamadım 4. aydan sonra tamamen geçmişti
tankini mantıklı.. nasılsa iki senedir mayo modası cok var mayo giyerim diyodum ama onla da karnı üşüyo insanın
neyse duruma bakılıcak... çevreye vereceğim rahatsızlıktan ötürü şimdiden özür dilerim:)
burası watsons deposu canım. calsyordm ama ayrıldım. zşyarete gtmsdık orda cekdık
ben baska topge grmedm hıc yenı uye oldm zaten calsdgm ıcın gremıyodm.
karstryo olablrsn
kızlar bişey soracam benim 15 gündür ara ara mdem bulanıyo sizdede oluyo mu normal bi durum mu anormal bi durum mu anlamadım 4. aydan sonra tamamen geçmişti
Maşallah. Sizinle doğum tarihimizaynı gorunuyor ama ben daha şişkoyum bence..
evet benimki de tiril tiril hatta benimkisini kv ile görümce almışlarsağol cnm benim teşekkürler:)
sağol cnm.evet çok rahat tiril tiril valla:)
çok güzel çok beğendim :))))birde gecelik aldım mı tamamdır.
Ben hepinizden şişkoyum... topiğin en şişko topağı benim:122: aynı bu top gibiyim...
sizler şimdi deniz - bikini - mayo muhabbeti yaparken geçen yılki tatili hatırladım da (balayımızı-2012)... ben bikini giymiştim arkadaş sıfır göbekle geziyodum ortalıkta... hemde eylülün 20'si falandı... ben naptım ne yedim yahu...
bu arada essue-yazmelekleri ;
çok tatlısınız kızlar... minik melekleriniz güzelliğinize güzellik katmış...
kaç kilosun canim , kaç kilo aldin ?
hahaha ay cok alemsinnn
bende kendii top gibi görüyorum ama hissetmiyorum nedenseeee aynalardan gecerken cok komikime gidiyo bu halimmmm
artık bebiş peşinde koşmaktan zayıflıcan napcann
evlenirken (08.09.2012) 70 kiloydum... şimdi 93...ama doktorum 81'den hesaplıyo... böyle garip bişi işte... bu arada sana özel msj atmıştm
nasıl yani 81 den hesaplıyor anlamadım ben((???
evlenirken (08.09.2012) 70 kiloydum... şimdi 93...ama doktorum 81'den hesaplıyo... böyle garip bişi işte... bu arada sana özel msj atmıştm
ooo ben bu kadar değilim yaaa
aynı ayda oldugumuza eminmiyiz yaaa siz normalsiniz ama :))
bence bende sorun var:)) bende hiç göbek yok yaaaaama oglum maşallah 2 hafta önce gidiyodu en son
yarın kontrolüm var kilosunu cok merak ediyorum bende göbek olmayınca acaba diyorum zayıf mııı....
halen arabalarda yer vermiyolar hiç belli olmadıgı için hamile oldugum.. bide kıyafetler bol olunca hiç belli olmuyo bende
resmen şişko gibi durumuyorum hamile gibi değil üffff
cok güzel görünüyosun yaa ne güzel özenirdim böyle hamişlere:)))
benimde dün ve bugün kötüydü özellikle sabahları..
Saclanıyo mu acaba bebişlerimiz
tıp ta alakası yok diyolar gerci ama
evet kesin ideal olan sizsinizdirr ben biraz gercekten az göbekliyim bu göbek de son 2 günde cıktı diyebilirim
evet benimki de tiril tiril hatta benimkisini kv ile görümce almışlar
gecelik almamız lazımmmm
sen nasıl bişey düşünüyorsun? ben şık bişi istiyorum bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?