2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Hayatta en cok istediğim sey anne olmak allah umarım banada bir gün nasip eder

maşallahhh

ben daha şişkoyum sankiii

Ben hepinizden şişkoyum... topiğin en şişko topağı benim :122: aynı bu top gibiyim...
sizler şimdi deniz - bikini - mayo muhabbeti yaparken geçen yılki tatili hatırladım da (balayımızı-2012)... ben bikini giymiştim arkadaş sıfır göbekle geziyodum ortalıkta... hemde eylülün 20'si falandı... ben naptım ne yedim yahu...

bu arada essue-yazmelekleri ;
çok tatlısınız kızlar... minik melekleriniz güzelliğinize güzellik katmış...

Son düzenleme:

kaç kilosun canim , kaç kilo aldin ?

umre mi... şapka çıkarıyorumm :))

Eki Görüntüle 695425 Eki Görüntüle 695425

kızlar bunu gecen hafta cekmsdım:)

ama odanın fotoları hata verıyor dıgıtalle bı sorun olsyo galiba. telfndan cekp dncem brazdan

süpersinizzz

kızlar bişey soracam benim 15 gündür ara ara mdem bulanıyo sizdede oluyo mu normal bi durum mu anormal bi durum mu anlamadım 4. aydan sonra tamamen geçmişti

bende de oluyor zaman zaman

aslında ben vbikinili hasmilelere bayılıyorum ya da böyle eteğiyle tshirtü arasından göbişi görünenlere bence çokgüzel bir görüntü, manyak mıyım?

burası watsons deposu canım. calsyordm ama ayrıldım. zşyarete gtmsdık orda cekdık
ben baska topge grmedm hıc yenı uye oldm zaten calsdgm ıcın gremıyodm.
karstryo olablrsn

oo cennet cennet watsons depo

allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Hayatta en cok istediğim sey anne olmak allah umarım banada bir gün nasip eder

amin canım, inşaallah allah sana da nasip etsin gönlüne göre bir evlat

Eki Görüntüle 695425 Eki Görüntüle 695425

kızlar bunu gecen hafta cekmsdım:)

ama odanın fotoları hata verıyor dıgıtalle bı sorun olsyo galiba. telfndan cekp dncem brazdan

ooo ben bu kadar değilim yaaa
aynı ayda oldugumuza eminmiyiz yaaa siz normalsiniz ama :))
bence bende sorun var:)) bende hiç göbek yok yaaaa ama oglum maşallah 2 hafta önce gidiyodu en son
yarın kontrolüm var kilosunu cok merak ediyorum bende göbek olmayınca acaba diyorum zayıf mııı....

halen arabalarda yer vermiyolar hiç belli olmadıgı için hamile oldugum.. bide kıyafetler bol olunca hiç belli olmuyo bende
resmen şişko gibi durumuyorum hamile gibi değil üffff

cok güzel görünüyosun yaa ne güzel özenirdim böyle hamişlere:)))

kızlar bişey soracam benim 15 gündür ara ara mdem bulanıyo sizdede oluyo mu normal bi durum mu anormal bi durum mu anlamadım 4. aydan sonra tamamen geçmişti

benimde dün ve bugün kötüydü özellikle sabahları..
Saclanıyo mu acaba bebişlerimiz
tıp ta alakası yok diyolar gerci ama

Maşallah. Sizinle doğum tarihimizaynı gorunuyor ama ben daha şişkoyum bence..

evet kesin ideal olan sizsinizdirr ben biraz gercekten az göbekliyim bu göbek de son 2 günde cıktı diyebilirim

sağol cnm benim teşekkürler:)

sağol cnm.evet çok rahat tiril tiril valla:)

çok güzel çok beğendim :))))birde gecelik aldım mı tamamdır.
evet benimki de tiril tiril hatta benimkisini kv ile görümce almışlar
gecelik almamız lazımmmm
sen nasıl bişey düşünüyorsun? ben şık bişi istiyorum bakalımmm

hahaha ay cok alemsinnn
bende kendii top gibi görüyorum ama hissetmiyorum nedenseeee aynalardan gecerken cok komikime gidiyo bu halimmmm

artık bebiş peşinde koşmaktan zayıflıcan napcann

bende şık birşey istiyorum.kızmızı üstelik.henüz bulamadım ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…