2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar ben türk kahvesi içiyorumm haftada 3-4 kere. bişi olurmu yaa? çay kola asitli hiç bişi içmiyorum ama kahveye dayanamıyorum. sonrada vicdan azabı duyuyorum, çok canım istiyo hamile kalmadan arada sigarada içerdim günde 1-2 tane, odaa bazen tabi.
sigara kesinlikle içmiyorum tiksindim ama kahve kokusu beni yoldan çıkarıyor işte bebeğe çok zararlımıdır yaa? .
ne düşünüyosunuz içen varmı benim gibi arada?

nescafe sıkıntılı ama türk kahvesi haftada 3-4 kereden bişi olmaz diye biliyorum ablam hergün 1 tane içiyodu...

kızlar bişey soracam benim 15 gündür ara ara mdem bulanıyo sizdede oluyo mu normal bi durum mu anormal bi durum mu anlamadım 4. aydan sonra tamamen geçmişti

benimde oluyor canım yanma bulantı vs çünkü göbüş büyüdü mide yukarı çıktı ya tua olduk. ama çok bulantı olur kusmalı olursa doktora gitmek lazımmış sıkıntı olabilirmiş.

dr gittiğimizde 14 haftalık falandım... o sürede 81 olmuşum demekki nasıl olduysam
sen hamile kaldığını öğrenciğinde bebek 14 haftalık mıydı ?

olmaz ya bende içiyorum canım. ilk 4-5 ay ağzıma sürmedim ama şimdi arada nescafede içiyorum hatta. ama türk kahvesi sıkıntı olmaz bence hergün içilmiyor sonuçta.

Yine yeni yeniden biz
Evimizi topladık,çamaşırlarımızı astık,giyinip,süslenip
evimizin karşısında eşimin ofisine gittik.Bahçeli,köpeği olan
şirin bir yer.Taşınacaklar ama olsun şimdilik idare eder
Babamız dışarıdaydı biz de bahçede dolaştık,sohbet ettik herkesle,bol bol
ne moral depoladık.Ne kadar güzel geçiyor hamileliğin?Kız annesinin güzelliğini
alır,anne çirkinleşir ama sen çirkinleşmemişsinfilan filan...Bol güneş,bol gazla
oooooo biz neler yaparız bugün çok mutlu olduk biz çookkkk
Zorla süt ve ceviz yedik ama bugünü de atlatmış olduk ya ohhhhh yarın süt
içmeme günüm yaşasınBabamız kızçemin odası
için herşeyi almış,yarın ikeadan geleck pazartesi de kurmaya gelecekler.Yine rahatladık
babamızla.Süsler,püsler almış canım aşkım benimŞimdi ilk defa uyku bastırdı ama
uyumak istemiyorum yemek yapmam lazım da Tatilden bahsetmişsiniz
ne güzel yaaaaa.Biz her sene bu vakitlerde kuzenimi görmeye Kuşadası'na giderdik.Oradan da her yere.
Yazın tekrar daha uzun bir tatile çıkardık.Doğduktan sonra da gideceğimizi pek sanmıyorum ne bileyim
vicdan yaparım ben MİNİKİMLE :26::26::26::26::26:Ama eşim de ben de Tekirdağ'lı olunca 45 dakikalık
mesafede köyümüz,evimiz var.Her hafta sonu oraya kaçtık mı oradan da Çilingoz,Selves,Kıyıköye gider
bu seneyi böyle hallederiz artık.Ya da biz 2 çılgın pardon 3 çılgın olarak yaparız yine çılgın birşeyler

canım sabahta okumuştum yazında sütü heer gün içmediğini. yoğurt peynir vs ne kadar yiyorsun bilemem ama artık sütü artırmamız lazım bebeklerimiz hızla büyüyor kemikleri güçlenityor daha çok kalsiyuma ihtiyaçları var. mesela ben günde 2 bardak kesin içiyorum yoğurt yemezsem ayran içmezsem peynir yemezsem o gün 3 yapmaya çalışıyprum. sende en azından günde bir bardak iç artık kızının kemikleri için:) ve ne kadar çok süt içersek bebeğimizin diş problemi büyüdüğü zaman o derece az olurmuş :)

maşallahhh

ben daha şişkoyum sankiii

tesekkur ederım canım. kuzum bakma sen kapatyoz bslerle ısde ben zaten 78 le hamle kaldım orda 87 kılyum. normal ustu doktor surekli uyaryor ztaen. bde benm kalca basen de var

Teşekkürler son bir soru ( umarım :) ) telefonda da eklenti yapılabiliyor mu

canm telfondaki hafıza kartına bılgısayara takma aracılıgyla yıne yukleme yapablrsn ben oyle yapcam

tesekkurler canm o senın guzelliğin

canım send ebılıyosn bunu degişr o ksıden kısye senn bebısın alıyo kılyu bak nkdr guzel gobegı dert etme. benimde gobegıme annem yaygın kalcayda gttn kız olcak senın kı dıyo doktor da aha pısıpısı dıyor kafam karıstı

evlenirken (08.09.2012) 70 kiloydum... şimdi 93... ama doktorum 81'den hesaplıyo... böyle garip bişi işte... bu arada sana özel msj atmıştm

tatlım snnle armda 3 hafta var sanrm bende 93 u bulrm ozamana..

turk kahvesı bende ıcıyorm mıdemı rahatlatyor ayrıca. ınternette cok ıcmeyn dıyo bızım aile buyuklerıde bı zararı olmadı bız hep aksamları ıcdık dıyo onlar daha cok kola ıcmeme kızyorlar benım

hayır...öğrendiğimde annemlerdeydik bursada 10 haftalık falandır... doktor araştırdık falan...

ya benimde 6 haftalıktı herkes dalge geçip kızdı nasıl fark etmezsin sen 6 hafta olmuş yuh diye de bende kendime yandaş buldum ne güzel bir ben değilim demiştim :)

hiç 78 ile hamile kalmış gibi değilsin maşallah sana ya:) boyun uzun sanırım canım göstermiyorsun çünkü

canım dr günde 2 fincan içebilirsin demişti bence kasma ama kahvesini az koymaya çalış çok kaygılanıyorsan

sadece yemişim...

( utangaç smileyyy

canlarrr görüşmek üzere öpüyorumm

gunde 2 bardak sutu bende aksatmıyorum. 2gune bırde 1 kase yogrt yemege calsıyrm bıde hergn yumurta cevız genel besn kaynagm bu.
gerısıne cok dkkat edemyorm acıkcası ozellıkle sebze ve yessıllık konusunda cok yemıyorz..(

hayır...öğrendiğimde annemlerdeydik bursada 10 haftalık falandır... doktor araştırdık falan...

ay kuzum bende ogrendgmde ıstanbulda tatıldeydık. otel odasında cok komikdi ya 8 hftalıkmıs benmde melegım.
hemen oteln karsısındakı tıp merkezne gdp kan testı vermsdm cok hycanlydı.

Kuşum çok haklısın ama ben o kadar çok peynir,yoğurt tüketiyorum ki sana anlatamam
Dur kız anlatayımEvde belgesel izlerken yuvarlak kaşarı alıyorum tv karşısında yiyorum
Çok lezzetli oluyor.Hele kahvaltı da yediklerim.Akşam da muhakkak et yemeği yoksa yoğurt,cacık ya da ayran
tüketiyorum.Ama dediğin gibi her gün içeyim ben her şeye vicdan yapıyorum zaten.Bunu atlamayayım çok
teşekkür ederim canım.Uyar beni uyarrrrr ne olur vicdanım artsın

hiç 78 ile hamile kalmış gibi değilsin maşallah sana ya:) boyun uzun sanırım canım göstermiyorsun çünkü

canım cok sagol moral verdn gercekden. boyum 1.70 cokda uzund egil aslnda ıyı kamuflaj etmsıım kendımı ozaman:))))

ohh nede gusel bakıyos bebıslerımıze masallah

hep yazmasamda okuorum kızlar sizlri.. cnm selves, kıyıköy yazını görünce hemşerimi bulmuş gibi oldum bi an atladım yine buraya :) bende yazı orda geçirmeyi düşünüorum annemlerin yazlığı war belki buluşur bebişlerimizi oynatırız ne dersin :))

biz bursadayken bi tıp merkezinde kan vermiştik (adetim gecikmişti) eşim çok hazırlamıştı pozitif sonuca kendini... hatta annemlere nasıl söyliyceğinin bile provasını yapıyodu... sonra sonuç negatif çıktı yıkıldı resmen... o gün hiç konuşmadı... annemler bile çok şaşırdı... sonra ist geldik 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırdık... pozitif... ama o ilk heyecanı gibi değildi... ne zaman ki bebeğimizin kız olucağını öğrendikk o zaman çok heyecanlandı mutlu oldu...

evlenirken (08.09.2012) 70 kiloydum... şimdi 93... ama doktorum 81'den hesaplıyo... böyle garip bişi işte... bu arada sana özel msj atmıştm

bende aynı canım 76 ile başladım bugün tartıldım 93 çıktım hemşire aşırı kilo alıyorsun dedi eve geldim ağladım ağladımm moralim sıfırr sumo güreşcilerine adayım resmen bide bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı herşey normal ama bi kilo var bende evlendiğimde (24.06.2012) 65 kilo idim balayında açık büfede aldım biraz sonra 76 ile hamile kaldım çokk kötüyüm yemek yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum ama hep yiyorum doymuyor kocaaaaaaaaaaaa mide ((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…