2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ay canım ya olsun hayal kırıklıgının ardından mutluluk gelmıs. oyun yapmıs senın kızce babasına

ben ılk ıdrarla test yapmsıdım 2. cizgi pembe gbydı esım hamilesn işde dedi hyr dur sakın dedm heveslenme hemen cok kokrtm hayal kırklıgına ugrcaz dye . kan testı vercez ole bak kmseye bısı demek yok bu kouyu kapıyorz dye tembhledm. tabı gızlden butun sulalaye yaymıs benmkı kan testının sonucunu almdan. ben ınananamazlıkdan sevnci bile yasayamdm doru durst:)
kan testı sonucu gelnce aglamaya basladım butun gun durup durup agladım ay mnayak gıbı

ben yemediğimde kızım zayıf kalıyor doktor teyzesi de çok kızıyo... şu an kilo alımın normal... düşündüğümden daha da iyi gidiyosun diyo her sefernde... bakalım 30 nsanda ne diycek..

pat dıye soyluyolar ya snır oluyorm. olabilr bunlarn bukdr kılo takıntısı ne? sglıysanız ıkınızde sorun yok.
o sekılde duusnursen 2 kat daha kılo alırsın solym beyın yemesemmı dedkce ye dcek cnku

bende kendımı hpe seksı bulurudm esıme karsı. suanda sankı hcbı ozellgm kalmamıs gııbme geliyo esımede bıkackez yakındım bundan dolayı bence exstra ozelliğin var baksana gobuusn dedı. beni dahada cok cezbedıyo flan dıye moralımı duzelttı saolsun

Kız ne demek buluşuruz tabiii ne güzel annelerinizin yazlığı varmış
Güzel güzel vakit geçirirsin canım bol temiz hava offfff bir doğursakta
şöyle oynatsak bebişlerimizi

bende yayıldım sanırım ama yaaaa
demekki biz tezleri çürüttükkk

tosunlar geliyo yaa artık bu saatten sonra kız cıkmaz bizdeeen

ya benimde 6 haftalıktı herkes dalge geçip kızdı nasıl fark etmezsin sen 6 hafta olmuş yuh diye de bende kendime yandaş buldum ne güzel bir ben değilim demiştim :)

ahaaha ben 15 günlükken ögrenmiştim :90:

Kız ne demek buluşuruz tabiii ne güzel annelerinizin yazlığı varmış
Güzel güzel vakit geçirirsin canım bol temiz hava offfff bir doğursakta
şöyle oynatsak bebişlerimizi

off walla gelsinler artıkın yaa :)) geldiğinde hbr wer canm yazlık diil koca bina mübarek kız 4 katlı gel sende yazın orda büyütelim bebişleri birlikte baksana aramızda 2 güncükte war :)))

bende yayıldım sanırım ama yaaaa
demekki biz tezleri çürüttükkk

tosunlar geliyo yaa artık bu saatten sonra kız cıkmaz bizdeeen

ahaaha ben 15 günlükken ögrenmiştim :90:

sanıırm canım ınsallah son suprız olmaz. hersyını on gore ayrlyos tabı.
bana kalsa zaten kız ıstyodm ben ama oglana da alsdm smdı vazgecmem oglmdan:))))
smdden 2. planları yaporm bıde bıcırık kızım olsn bole tullu tullu etekli ay kuzum

Bende içiyorum hafta 2 3 bişi olmaz ya alt tarafı 1 kaşık kahve
bende beye ağlamıştım ama bebiş bu ayda olmadı die üstüne gördüm ben adetimden 2 gün çnce kanamam oldu hani ilk gelince az olur ya öle bişi işten eve gittim gördüm başladım ağlamaya 2 3 saat ağlamıştım. sabah hiçbişi olmamış akşama doğruda çok az bişi oldu öle olmazdım hiç. ertesi gün sabahın 5inde kalktım test yaptım tam adet günümdü 2. çizgi hemen çıktı tabi bende çok tepki yok kan testi verdim hemen 125 çıkmıştı

ohh ıyıkıde cıkmıs canım Allah hepmıze bu lutufu sundugu ıcın her gece sukredıyorum.

aayyyhhh çok sağolun canlar yaaa kahve konusunda içim rahatladı harbiden
vicdan yapmadan içebilirim artık

Bakın annecikler sizin totolarınızı tokatlayacağım
Meleklerinizin totolarını da ısıracağımKilolarınızı takmayın
be anacıklarım.Bakın ALLAH'ıma dualar ederim ki yazın sıcağında
erişmiş olacağız anneliğe
Emzirme,koşuşturma,uykusuzluk derken inanın eriyeceğiz
Zaten hepimizin kaç ayı kaldı?Ben size herşeyi yiyin,abur cubur yiyin
demiyorum zaten.Tatlıya kaçmayalım zaten yaz meyveleri,sebzeleri
çıkıyor yavaş yavaş güzel güzel beslenelim,ekmeğe,pirince,patatese
odaklanmayalım.Kendimizi dondurmayla ödüllendirelim,hafif yürüyüşler
yapalım,evimizde adım saymaca oynayalım....Üzmeyelim bebişlerimizi de
kendimizi de.İnanınnnn şimdi nasıl göbüşlerimizi paylaşıyorsak doğurduktan sonra da
paylaştığımızda göreceğiz
Isırırım sizleri bak

doktor her gittigimde fircaliyor beniii sinirimi bozuyor ...

benimde eşimden yana derdim yok Allaha şükür birşey demiyor bebeşin sağlıklı olsunda dedi daha sonra verirsin diyo..

doktor her gittigimde fircaliyor beniii sinirimi bozuyor ...

Benimki hiç fırçalamadı beni.Biraz üslup olarak pat diye
söylüyorlar ama bizim iyiliğimiz içindir.Mesela ben akşam yemeklerinden
sonra 2 saat dinlenince kendime geliyorum.Bütün gün yediklerim,içtiklerim
bir de akşam eklenince zor nefes alıyorum...Sırf bu yüzden uyarıyorlar bizi
Ama üslupları ağır oluyor...Sen sinirini bozma kuşum bebişine odaklan güzelce
beslen

aynen bende kızcıyım daha bıcırık oluyolar ama oglana bende alıştım hatta cok pis havaya girdim Erkek Annesi olarak fazlamız var filan diyee garip bişi oldu bendeee

bende 2. yi Cin takvimiyle yapmayı düşünüyorum %90 tutuyo gibi ancak 3 sene sonra başlarım ama çalışmalara ancak 1 senede tutturabiliyorum da beeen :26:
Sana da cin takvimini tavsiye ederimmm baak kız içinn

7 den sonra yemek yemiycekmişim , meyvede yemicekmişim . sadece sut icecekmişim. aboooo ben 7 de eve anca geliyorum zatenn :)

benimde eşimden yana derdim yok Allaha şükür birşey demiyor bebeşin sağlıklı olsunda dedi daha sonra verirsin diyo..

eslerden destek cok onemlı ya. saolsunlar

yok anacım ya ben cın takvımıne hep bakıyorm benmkı kız cıkıyo yasa 1 yas eklıom kız 2 yas eklıom kız. yok anacım var bu ısde bı ıs. bende cok ınanyodm ona ama smdı ınnamıyorm acıckası

ay kızlar bugün başka doktora da gitttim ordada nerdeyse üç hafta geriden gidien yormuşum keşke bunun yerine sorunum kilo olsaydı takmayın kafnıza çocuklar duymasındaki hüseyinin hastalığı bile olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…