ay kızlar bugün başka doktora da gitttim ordada nerdeyse üç hafta geriden gidien yormuşum keşke bunun yerine sorunum kilo olsaydı takmayın kafnıza çocuklar duymasındaki hüseyinin hastalığı bile olabilirmiş
7 den sonra yemek yemiycekmişim , meyvede yemicekmişim . sadece sut icecekmişim. aboooo ben 7 de eve anca geliyorum zatenn :)
aklına kotu seyler getrme. braz daha detaylı arstrn bakalım.
cozumu neymıs pekı?
genetik de olabilirmiş anne baba kısa olduğu için çözüm malaesef yok ama kesin bi şey de yok minyon olabilirmiş bebek büyük ihtimal
ay kızlar bugün başka doktora da gitttim ordada nerdeyse üç hafta geriden gidien yormuşum keşke bunun yerine sorunum kilo olsaydı takmayın kafnıza çocuklar duymasındaki hüseyinin hastalığı bile olabilirmiş
Ya benim hamilelik beslenme konusunda çok fazla bilgim yok ama 7den sonra
nasıl birşey yemek yemeyecekmişsin?bunu pek anlamadım.Şeker yüklemesi
yapıldığı zaman şekerim çok düşük çıktı.Ve tiroitlerim için gittiğim doktor da
kendi doktorum da aynı şeyi söyledi yatmadan önce süt,meyve ya da tuzlu
birşeyler tüket dedi.Bebeğin sabaha kadar aç kalır dedi.Hatta gebeliğin ilk 3 ayında
4 kilo verdiğim için beslenme uzmanına gitmek zorunda kalmıştım.Onun bana verdiği
listede bile saat gece 22.00da yemem gerekenleri yazmıştı,şaşırmıştım
Dediğim gibi 7de anca evde oluyorsun garip geldi bana kuşum
bilmiyorumki canim , benim yemek sorunum yok 17 kilo aldim1 ayda 5 kilo aldim doktor korktu sanirim
Ya benim hamilelik beslenme konusunda çok fazla bilgim yok ama 7den sonra
nasıl birşey yemek yemeyecekmişsin?bunu pek anlamadım.Şeker yüklemesi
yapıldığı zaman şekerim çok düşük çıktı.Ve tiroitlerim için gittiğim doktor da
kendi doktorum da aynı şeyi söyledi yatmadan önce süt,meyve ya da tuzlu
birşeyler tüket dedi.Bebeğin sabaha kadar aç kalır dedi.Hatta gebeliğin ilk 3 ayında
4 kilo verdiğim için beslenme uzmanına gitmek zorunda kalmıştım.Onun bana verdiği
listede bile saat gece 22.00da yemem gerekenleri yazmıştı,şaşırmıştım
Dediğim gibi 7de anca evde oluyorsun garip geldi bana kuşum
kızlar yemek vakdı opuyorm hepınızı ve bebıslerınızı. hayrlı aksamlar herkeze
Herkesin farklı işte kuşum kilo alımı,verimi....
Amannn korkan doktor olsun sen meleğini düşünnnn
kızlar çin takviminin yaş hesaplaması farklı diye biliyorum... ama nasıl hesaplandığını bilmiyorum...
kesinlikle katılıyorum 7'den sonra bişi yemeden olurmu bebiş aç kalır... benim doktorum akşam yemeği 20'deyse 24'de ytmadan tost ye gece de 3'de kalkıp süt iç bebek aç kalmasın diyo..
kızlar çin takviminin yaş hesaplaması farklı diye biliyorum... ama nasıl hesaplandığını bilmiyorum...
kesinlikle katılıyorum 7'den sonra bişi yemeden olurmu bebiş aç kalır... benim doktorum akşam yemeği 20'deyse 24'de ytmadan tost ye gece de 3'de kalkıp süt iç bebek aç kalmasın diyo..
sağolun kızlar ben 30 artı sıfırım ama ultrasonda 27 haftalık çıkıyo kilosu 1200 boyu 35 cm malesef
Kuşum eğer yanlış hatırlamıyorsam YARİMMM'in bebişi de
zayıftı.Annesine gidip bir güzel beslenince kızan kendine geldi.
Bazen dönem dönem oluyor bebişlerimiz de.Benim de haftaya salı 30unda
randevum var merak içerisindeyim....Ne olur üzülme.Doktorun birşeyler
söyledi mi peki öneri filan?
eslerden destek cok onemlı ya. saolsunlar
yok anacım ya ben cın takvımıne hep bakıyorm benmkı kız cıkıyo yasa 1 yas eklıom kız 2 yas eklıom kız. yok anacım var bu ısde bı ıs. bende cok ınanyodm ona ama smdı ınnamıyorm acıckası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?