2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cin takvimi için otomatik hesaplayıcılar var linki bulabilirsem atıcam
ordan bakabilirsiniz.. kendi hesaplıyooo

Aynı gün randevumuz var canım ALLAH'ım hepimizin bebişleirni korusun(amin)
Hayırlısıyla herşeyimiz düzelecek yavrum içimizi ferah tutalım,dualar edelim ve beslenelim

cin takvimi herzaman tutmuyor canim benimkide oglan diye cikiyor ama cimcimem var bikac yakinimdada tutmadi cokta guvenme yani hatta bi komik olay anlatim sana ben memlekete gittigimde annemden duymustum eskiden kiz isteyenler armut agaci tasliyormus ama deli armut ise yariyormuydu dedim ben tasladim 2 oglandan sonra ablan oldu dedi benimde kocam kiz hastasi ya bende tasladim oylesine simdi kizcem olcek insaallah tabi once hersey Allahtan belki oylesine rastgeldi bilemeyiz

iki doktor da eşimin ve benim kısa olmamıza bağladı ama birisi çocuklar duymasındaki hüseyinin hastalığı da olabilir bilmem bi şeye git dedi ama gitmicem iki hafta sonra bakcam baktım artıyo o zaman giderim

YARIMMMM kilo konusunda yarisioruz seninle bende su halimle saman ballesi gibiyim 15 gun once 86 kiloydum suan garanti 88 olmusumdur ustude olabilir tabi evlendigimde 60 kiloydum ben ya ozluyorum o gunleri

YARIMMMM kilo konusunda yarisioruz seninle bende su halimle saman ballesi gibiyim 15 gun once 86 kiloydum suan garanti 88 olmusumdur ustude olabilir tabi evlendigimde 60 kiloydum ben ya ozluyorum o gunleri

ben özlemiyorum... o zaman bebeğim yoktu... sende özleme boşver... zaten inşallah zayıflıycaz yazın sıcağında kucağımızda tosunlarımızla terliycez, bide emip canımızı sökücekler yine efor sarfedicez... e yazın gezmeye de gidicez... bol bol kalori harcıycaz rahat ol eli mahkum gidicek kilolar

ben günde 1 tane içiyorum canım. fazla çalıştığım günlerse 2 tane. yoksa kafam yerine gelmiyor uykum dağılmıyor.
bana doktor içebilirsin demişti günde 1-2 tane. bende bu hakkımı hergün kullanıyorum

bende süt içemiyorum bugün mesela az içeyim dedim ama yok gitmedi. 1 bardağın yarısını anca içtim. akşama doğru kalanınıda içerim belki
oysaki ne çok severdim sütü. ama şimdi içemiyorum

canim uzme kendinide bebiside Allahin izniyle duzelir yiyebilirsen ceviz badem kuru uzum bal pekmez sut yogurt tuketmeye calis ben hic sut icemiyorum ama yogurtsuz sofraya oturmam asla hangini yiyebilirsen artik yarasin kuzucuna hepsi

dimi ya veririz suan bile burasi 35 derece yazda ericez sabun gibi :)

kizlar bu arada sisliklerden bahsetmisiniz bendede coktu ama suan bayagi hafifledi doktorum bol bol salatalik tuketmemi onerdi sislikler icin gercektende ise yariyor ama salatalik yemekten icimde hiyar tarlasi cikcak neredeyse

neler yazmışsın böyle.içini ferah tut üzülme lütfen.haklısın yalnızlık kötü oluyor ama bebebğini düşün onun sağlığı iyi olsun da önemli olan o.
kızlarr erkk bebeklerı olcaklar ıçin sunnetlerını nezmn yaptırmayı dusunuosunz bn hastaneden cıkmadan yaptrmak ıstıorum daha saglıklıymıs
ben 3-4 yaşlarında düşünüyorum.tabi bir sağlık sorunu olmadığı sürece.belki düğün falan yapmak ister canım o zaman bilmiyorum.
acaba 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?
ben de hep düşünüyorum bunu.bazı insanlar 1 aylık çocuğu da götürüyor ama işte ben korkarım hasta olcak diye.ama çok da pimpirikli olmamak lazım

Eki Görüntüle 695351
bu da ben ve oğluşum:))) bugünkü halimizzzz
maşallah çok hoşsunuz
BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
paketi açınca bu bana büyük olur dedim :))) kendimide ne kadar incecik gördüysem artık:)))) denedim çokta güzel oldu hafif kumaşı tam yazlık
güle güle kullan gerçekten beğendim.

ben de dayanamam içerim bazen ama neskafe içmemek lazım.

sadece gelişimi geriden gidiyor mu dediler yoksa bir hastalık var mı dediler.kesin birşey var mı?üzme kendini lütfen inşallah kötü birşey
yoktur.

canim uzme kendinide bebiside Allahin izniyle duzelir yiyebilirsen ceviz badem kuru uzum bal pekmez sut yogurt tuketmeye calis ben hic sut icemiyorum ama yogurtsuz sofraya oturmam asla hangini yiyebilirsen artik yarasin kuzucuna hepsi

bu hafta düzenli beslencem bakalım ne olcak bu arada doktor beslenmeye de ilgisi yok dedi

ben bu doktoru dinlerim işte
7 den sonra yemek yemezsen hem biz hem de bebecik aç kalır nasıl dayancazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…