kızlar çin takviminin yaş hesaplaması farklı diye biliyorum... ama nasıl hesaplandığını bilmiyorum...
kesinlikle katılıyorum 7'den sonra bişi yemeden olurmu bebiş aç kalır... benim doktorum akşam yemeği 20'deyse 24'de ytmadan tost ye gece de 3'de kalkıp süt iç bebek aç kalmasın diyo..
ewet hemde 2 hafta küçüktü... 1 hafta annemde kaldım... sadece yemek yedim... döndüğümüzdede kontrole gittik o 2 haftalık açık kapanmıştı... şimdi de boyumuz geriden geliyo bakalım 30unda ne durumda olucak...
aynen bende kızcıyım daha bıcırık oluyolar ama oglana bende alıştım hatta cok pis havaya girdim Erkek Annesi olarak fazlamız var filan diyee garip bişi oldu bendeee
bende 2. yi Cin takvimiyle yapmayı düşünüyorum %90 tutuyo gibi ancak 3 sene sonra başlarım ama çalışmalara ancak 1 senede tutturabiliyorum da beeen :26:
Sana da cin takvimini tavsiye ederimmm baak kız içinn
Aynı gün randevumuz var canım ALLAH'ım hepimizin bebişleirni korusun(amin)
Hayırlısıyla herşeyimiz düzelecek yavrum içimizi ferah tutalım,dualar edelim ve beslenelim
Kuşum eğer yanlış hatırlamıyorsam YARİMMM'in bebişi de
zayıftı.Annesine gidip bir güzel beslenince kızan kendine geldi.
Bazen dönem dönem oluyor bebişlerimiz de.Benim de haftaya salı 30unda
randevum var merak içerisindeyim....Ne olur üzülme.Doktorun birşeyler
söyledi mi peki öneri filan?
Ben hepinizden şişkoyum... topiğin en şişko topağı benim:122: aynı bu top gibiyim...
sizler şimdi deniz - bikini - mayo muhabbeti yaparken geçen yılki tatili hatırladım da (balayımızı-2012)... ben bikini giymiştim arkadaş sıfır göbekle geziyodum ortalıkta... hemde eylülün 20'si falandı... ben naptım ne yedim yahu...
bu arada essue-yazmelekleri ;
çok tatlısınız kızlar... minik melekleriniz güzelliğinize güzellik katmış...
sağol yarim ben de yiyim bari bakalım ne olcak
YARIMMMM kilo konusunda yarisioruz seninle bende su halimle saman ballesi gibiyim 15 gun once 86 kiloydum suan garanti 88 olmusumdur ustude olabilir tabi evlendigimde 60 kiloydum ben ya ozluyorum o gunleri
ben günde 1 tane içiyorum canım. fazla çalıştığım günlerse 2 tane. yoksa kafam yerine gelmiyor uykum dağılmıyor.kızlar ben türk kahvesi içiyorumm haftada 3-4 kere. bişi olurmu yaa? çay kola asitli hiç bişi içmiyorum ama kahveye dayanamıyorum. sonrada vicdan azabı duyuyorum, çok canım istiyo hamile kalmadan arada sigarada içerdim günde 1-2 tane, odaa bazen tabi.
sigara kesinlikle içmiyorum tiksindim ama kahve kokusu beni yoldan çıkarıyor işte bebeğe çok zararlımıdır yaa?.
ne düşünüyosunuz içen varmı benim gibi arada?
süt de içmeyi ihmal etme... hatta 1 lt 'yi paylaştır gün içinde kaynatıp içine bide doğal bal buldunmu misssss
ay canım ya bi litre nasıl içerim ben zaten öğ geldi sütten
bende süt içemiyorumcanım sabahta okumuştum yazında sütü heer gün içmediğini. yoğurt peynir vs ne kadar yiyorsun bilemem ama artık sütü artırmamız lazım bebeklerimiz hızla büyüyor kemikleri güçlenityor daha çok kalsiyuma ihtiyaçları var. mesela ben günde 2 bardak kesin içiyorum yoğurt yemezsem ayran içmezsem peynir yemezsem o gün 3 yapmaya çalışıyprum. sende en azından günde bir bardak iç artık kızının kemikleri için:) ve ne kadar çok süt içersek bebeğimizin diş problemi büyüdüğü zaman o derece az olurmuş :)
ay kızlar bugün başka doktora da gitttim ordada nerdeyse üç hafta geriden gidien yormuşum keşke bunun yerine sorunum kilo olsaydı takmayın kafnıza çocuklar duymasındaki hüseyinin hastalığı bile olabilirmiş
ben özlemiyorum... o zaman bebeğim yoktu... sende özleme boşver... zaten inşallah zayıflıycaz yazın sıcağında kucağımızda tosunlarımızla terliycez, bide emip canımızı sökücekler yine efor sarfedicez... e yazın gezmeye de gidicez... bol bol kalori harcıycaz rahat ol eli mahkum gidicek kilolar
neler yazmışsın böyle.içini ferah tut üzülme lütfen.haklısın yalnızlık kötü oluyor ama bebebğini düşün onun sağlığı iyi olsun da önemli olan o.Allah'ım yalnızlık ne kadar zor bişey
2 gündür sabahları eşimi görmiyorum bile... erkenden çıkıp fuara gidiyo gece dönüyo ancak... ben ne kahvaltı yapmak istiyorum tek başıma ne de yemek yemek...
yanımda yakınımda kimse de yok... buraya yeni taşındığımızdan yol iz de bilmiyorum... nereye nasıl giderim...
içimden hiçbişey yapmak gelmiyo... ne temizlik - ne yemek - duş bile almak istemiyorum... yarım saattir ağlıyorum...
annemi de çok özledim
ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum... beynim zonkluyo iki gündür ağrıdan... Allah'ım yardım et nolur yarabbim sabır ver bana
ben 3-4 yaşlarında düşünüyorum.tabi bir sağlık sorunu olmadığı sürece.belki düğün falan yapmak ister canım o zaman bilmiyorum.kızlarr erkk bebeklerı olcaklar ıçin sunnetlerını nezmn yaptırmayı dusunuosunz bn hastaneden cıkmadan yaptrmak ıstıorum daha saglıklıymıs
ben de hep düşünüyorum bunu.bazı insanlar 1 aylık çocuğu da götürüyor ama işte ben korkarım hasta olcak diye.ama çok da pimpirikli olmamak lazımacaba 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?
maşallah çok hoşsunuzEki Görüntüle 695351
bu da ben ve oğluşum:))) bugünkü halimizzzz
güle güle kullan gerçekten beğendim.BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
paketi açınca bu bana büyük olur dedim :))) kendimide ne kadar incecik gördüysem artık:)))) denedim çokta güzel oldu hafif kumaşı tam yazlık
ben de dayanamam içerim bazen ama neskafe içmemek lazım.kızlar ben türk kahvesi içiyorumm haftada 3-4 kere. bişi olurmu yaa? çay kola asitli hiç bişi içmiyorum ama kahveye dayanamıyorum. sonrada vicdan azabı duyuyorum, çok canım istiyo hamile kalmadan arada sigarada içerdim günde 1-2 tane, odaa bazen tabi.
sigara kesinlikle içmiyorum tiksindim ama kahve kokusu beni yoldan çıkarıyor işte bebeğe çok zararlımıdır yaa?.
ne düşünüyosunuz içen varmı benim gibi arada?
ay kızlar bugün başka doktora da gitttim ordada nerdeyse üç hafta geriden gidien yormuşum keşke bunun yerine sorunum kilo olsaydı takmayın kafnıza çocuklar duymasındaki hüseyinin hastalığı bile olabilirmiş
canim uzme kendinide bebiside Allahin izniyle duzelir yiyebilirsen ceviz badem kuru uzum bal pekmez sut yogurt tuketmeye calis ben hic sut icemiyorum ama yogurtsuz sofraya oturmam asla hangini yiyebilirsen artik yarasin kuzucuna hepsi
ben bu doktoru dinlerim iştekızlar çin takviminin yaş hesaplaması farklı diye biliyorum... ama nasıl hesaplandığını bilmiyorum...
kesinlikle katılıyorum 7'den sonra bişi yemeden olurmu bebiş aç kalır... benim doktorum akşam yemeği 20'deyse 24'de ytmadan tost ye gece de 3'de kalkıp süt iç bebek aç kalmasın diyo..
bu hafta düzenli beslencem bakalım ne olcak bu arada doktor beslenmeye de ilgisi yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?