2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Selamm güzell annişşlerrr

Biz geldik oğluşumlaaa... Maşallah herşeyimiz çok güzel çıktı. Kilomuz 1482gr boyumuz 38.08 cm Suyumuz normal. ama duruşumuz hala ters. dönmemiş benim oğlum ama dönmesi için daha çok süremiz varmış. 35. haftada doğumu konuşuruz dedi. Ben çok sevdim ferat beyii yaa son adet tarihimi sordu söyledim bide üstüne 29+1 dedim Adam diyoki artık bizim yapacak bişeyimiz yok millet herşeyi biliyo bize sadece çekip doğurtmak kalıyo Zaten ben sormadan heerşeyi söyledi kramplar için magnezyum yazdı bidahaki kontrolümüz 1 ay sonraya.

Hastaneye giderken eşime sende izin alıp gel demiştim işler var çok zor demişti. Girerken konuştuk çalışıyodu dedim tamam gelemicek. Çıktım aradım oğlumuzun haberlerini verdim sen çarşıya in bende geliyorum dediii Nasıı sevindim yaa kocişim bana kıyamamış muayaneye yetişemese de yanıma geldi. Mobilyamız için kulp beğendim beşiğimize uygun yeşil papatya beğeendim. Mobilyamızı eve getirdik daha sonra eşim ve babasıyla. Şimdi kuruyorlar yarınn kıyafetlerini yıkarım bende duramam

hayirli akşamlarrrr

tesekkurler canım benim

sağolun kızlar ben 30 artı sıfırım ama ultrasonda 27 haftalık çıkıyo kilosu 1200 boyu 35 cm malesef

kuzum takma kafana dularmız senınle bak herkes cok guzle onerilerde bulunmus bunları dene derim ama mınyonluk genetıkse uuzlme derim. dogmadan belli olmaz hcbısı hamllegnıde zor gecrme bunun yzunden. hadı bebısınde sen de saglıklı olursunuz ınsallah

kızlar bana müsade yarin görüşürüz inşallahhh iyi akşamlar tontişlere ve sizlere

aldık selamnı fıstık sanada ıyı aksamlar

bence sız onuda ayarlarsıunz kızcenle

4

bence baska bu doktoruda denemek lazım

cin takvimi için otomatik hesaplayıcılar var linki bulabilirsem atıcam
ordan bakabilirsiniz.. kendi hesaplıyooo

bı bakalm atda merk ettm valla bende

iki doktor da eşimin ve benim kısa olmamıza bağladı ama birisi çocuklar duymasındaki hüseyinin hastalığı da olabilir bilmem bi şeye git dedi ama gitmicem iki hafta sonra bakcam baktım artıyo o zaman giderim

canım sen kac kılo aldın pekı belki sennde bunyen az alıyodur

calısan ıcın zor tatlım kahvesız vakıt gecmıyor

bende süt içemiyorum bugün mesela az içeyim dedim ama yok gitmedi. 1 bardağın yarısını anca içtim. akşama doğru kalanınıda içerim belki
oysaki ne çok severdim sütü. ama şimdi içemiyorum

hamileliikde bende tıksnmısdm hergn ıcmekden ama bı dıkıste btryorm. canım

ohh masallah oglusuna:)
bende henuz dogumla alakalı bısı konusmadm doktorumla oda bısı deemıyo sanırım acele tememek lazım bak snnkıde ta 35. haftada demıs. pnur turlu pazarlık gıbı oluyor dımı
kocsler kıyamaz eslerıne tabıı kolay gelsn onlarda

oyyy 41 kere maşallah paşaya

off kızlar offf. dun esıımı hııc gormedm sabah 8de cıkdı gttı. gece 2 de geldı. bugunde 8de cıkdı oh aksam otrcaz derken gene acıl ısı cıkdı havlimanında. gene 2de gelıcek. geldı bı karnını doyurdm ama hıc yanndan ayrılasım gelmıyo sankı kaybedvercekmısım gıbı
YARIM senın gııbı duygusaala bagaldm bu knuda. kendimi cok yalnız hssdyorm. annemide ozledim......
gderken bıde atesı cıkdı esımın aklm onda sımdı.
bu hamilelik nasl duygusallastryo ınsanı sankı svedgm herseyı kaybedcekmsım gıbı hossdyorm(Allah koruusn)

Allah korusun yahu... deme öyle şeyler... Allah sevdiklerimizi ayırmasın bizden...
ben o korkunun sebebini çözdüm sanırım...
galiba her an doğurabiliriz korkusundan yalnız kalmak istemiyoruz, her an başımıza bişey gelirmiş gibi oluyoruz dimi...

evet canım oda olabilr. bendeki sankı daha cok bı bebek gelıcek hersey mutlu super. sankı hep bı cezası olcakmıs gıbı bıısı bırı gdcekmıs onn yerıne gıbı. of duusnudgum cok agır bısı bılıyorum ama. hayatta hep gulerken ne zaman aglcgnı dusnur ya ınsan o var bende bu araalr.
senın korkununda bu sekilde acıklaması olabilr bilmiyormki kendimizce cozum bulmaya calsyorz ısde

ben de dün netten bu pijamayı aldım.netten de almaya hiç güvenemem ama aldık bakalım.gelince inşallah beğenirim ve bedenime uyar.bir tane daha alcam sonra.

höytttt kızarım bak sana
yok öyle bişey... dünyanın kanunu bu biri doğar biri ölür ama illaki çevremizden olucak diye bişey yok yapma lütfen... gülerken de ne zaman ağlıycam acaba deme sakın... hep bi sonraki mutluluğunu düşün onun zeminini hazırla...
zaten bu hamile psikolojisi bi acayip bişey...

tamam canım kızma. biliyorum bende ama bu araalr kendıme hakım olamıyourm sadece bole kıs kıs yapıyorum bu duusncelere aklıma gelınce.
sanırm bırnın bana kızması lazmmıs ama zaten bole cevremde kımsyeede bundan bahsetmıyorm delimi bu derler diye

Son düzenleme:

eşinin de işi yoğunmuş gerçekten haklısın sıkılmakta.ama allah mutluluğunuzu bozmasın.canını sıkma bebeğini düşün mutlu ol

emin ol derler... heleki yakın zamanda hamilelik geçirmedilerse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…