neler yazmışsın böyle.içini ferah tut üzülme lütfen.haklısın yalnızlık kötü oluyor ama bebebğini düşün onun sağlığı iyi olsun da önemli olan o.
ben 3-4 yaşlarında düşünüyorum.tabi bir sağlık sorunu olmadığı sürece.belki düğün falan yapmak ister canım o zaman bilmiyorum.
ben de hep düşünüyorum bunu.bazı insanlar 1 aylık çocuğu da götürüyor ama işte ben korkarım hasta olcak diye.ama çok da pimpirikli olmamak lazım
canim 2 yasindan once yada 6 yasindan sonra sunnet yaptirmak daha iyiymis 2 ve 6 yas arasinda cocugun tam gelisim cagi oldugu icin bazi dr lar onermiyor yine sizin tercihinize kalmis tabi
ozaman neyle ilgisi var onu bir arastirmasi gerek doktorun hicbisey demedimi size hersey yoluna girer takmamaya calis bebisinide etkileme dualarimiz seninle
canim 2 yasindan once yada 6 yasindan sonra sunnet yaptirmak daha iyiymis 2 ve 6 yas arasinda cocugun tam gelisim cagi oldugu icin bazi dr lar onermiyor yine sizin tercihinize kalmis tabi
sağol canım.internetten de araştırdım biraz da psikolojik açıdan 3-7 yaş arası sünnet sakıncalıymış.3 yaşını doldurmadan düşünürüm bu durumda.
hayirli akşamlarrrr
sağolun kızlar ben 30 artı sıfırım ama ultrasonda 27 haftalık çıkıyo kilosu 1200 boyu 35 cm malesef
kızlar bana müsade yarin görüşürüz inşallahhh iyi akşamlar tontişlere ve sizlere
ewet hemde 2 hafta küçüktü... 1 hafta annemde kaldım... sadece yemek yedim... döndüğümüzdede kontrole gittik o 2 haftalık açık kapanmıştı... şimdi de boyumuz geriden geliyo bakalım 30unda ne durumda olucak...
4yaaaaa o kadar mı tutmuyoooo
ama zaten %90 tutuyo ya sen %10 barajına takılmışsın
daha önce 1 sene içinde hiç düşük vs.. oldu mu peki?
o zamanda yanlış cıkıyooo
yok cnm dusuk flan yokda bence onun baska bı krtik olayı var bız cozemedk yada herkezde tutmuyo.
canım her doktorun dediğine de inanmamak lazım
belki gec döllenmiştir hem
ailenizde o sekilde hastalık varmı ki acabaa:26:
doktorlar cogu zaman bu bebek konularında yanılabiliyor ki inşallah öyledirrrr
kesin bişey söylemiyorlar mı? :44:
cin takvimi için otomatik hesaplayıcılar var linki bulabilirsem atıcam
ordan bakabilirsiniz.. kendi hesaplıyooo
iki doktor da eşimin ve benim kısa olmamıza bağladı ama birisi çocuklar duymasındaki hüseyinin hastalığı da olabilir bilmem bi şeye git dedi ama gitmicem iki hafta sonra bakcam baktım artıyo o zaman giderim
ben günde 1 tane içiyorum canım. fazla çalıştığım günlerse 2 tane. yoksa kafam yerine gelmiyor uykum dağılmıyor.
bana doktor içebilirsin demişti günde 1-2 tane.bende bu hakkımı hergün kullanıyorum
bende süt içemiyorumbugün mesela az içeyim dedim ama yok gitmedi. 1 bardağın yarısını anca içtim. akşama doğru kalanınıda içerim belki
oysaki ne çok severdim sütü. ama şimdi içemiyorum
Selamm güzell annişşlerrr
Biz geldik oğluşumlaaa... Maşallah herşeyimiz çok güzel çıktı. Kilomuz 1482gr boyumuz 38.08 cmSuyumuz normal. ama duruşumuz hala ters. dönmemiş benim oğlum ama dönmesi için daha çok süremiz varmış. 35. haftada doğumu konuşuruz dedi. Ben çok sevdim ferat beyii yaa son adet tarihimi sordu söyledim bide üstüne 29+1 dedim Adam diyoki artık bizim yapacak bişeyimiz yok millet herşeyi biliyo bize sadece çekip doğurtmak kalıyo Zaten ben sormadan heerşeyi söyledi kramplar için magnezyum yazdı bidahaki kontrolümüz 1 ay sonraya.
Hastaneye giderken eşime sende izin alıp gel demiştim işler var çok zor demişti. Girerken konuştuk çalışıyodu dedim tamam gelemicek. Çıktım aradım oğlumuzun haberlerini verdim sen çarşıya in bende geliyorum dediiiNasıı sevindim yaa kocişim bana kıyamamış muayaneye yetişemese de yanıma geldi. Mobilyamız için kulp beğendim beşiğimize uygun yeşil papatya beğeendim. Mobilyamızı eve getirdik daha sonra eşim ve babasıyla. Şimdi kuruyorlar yarınn kıyafetlerini yıkarım bende duramam
Selamm güzell annişşlerrr
Biz geldik oğluşumlaaa... Maşallah herşeyimiz çok güzel çıktı. Kilomuz 1482gr boyumuz 38.08 cmSuyumuz normal. ama duruşumuz hala ters. dönmemiş benim oğlum ama dönmesi için daha çok süremiz varmış. 35. haftada doğumu konuşuruz dedi. Ben çok sevdim ferat beyii yaa son adet tarihimi sordu söyledim bide üstüne 29+1 dedim Adam diyoki artık bizim yapacak bişeyimiz yok millet herşeyi biliyo bize sadece çekip doğurtmak kalıyo Zaten ben sormadan heerşeyi söyledi kramplar için magnezyum yazdı bidahaki kontrolümüz 1 ay sonraya.
Hastaneye giderken eşime sende izin alıp gel demiştim işler var çok zor demişti. Girerken konuştuk çalışıyodu dedim tamam gelemicek. Çıktım aradım oğlumuzun haberlerini verdim sen çarşıya in bende geliyorum dediiiNasıı sevindim yaa kocişim bana kıyamamış muayaneye yetişemese de yanıma geldi. Mobilyamız için kulp beğendim beşiğimize uygun yeşil papatya beğeendim. Mobilyamızı eve getirdik daha sonra eşim ve babasıyla. Şimdi kuruyorlar yarınn kıyafetlerini yıkarım bende duramam
AVENT 0% BPA PP Biberon 125ml Tekli | annelutfen.com
kızlar bu biberon yenidoğan için uygun mu,sipariş vericem cevap bekliyorum.
AVENT 0% BPA PP Biberon 125ml Tekli | annelutfen.com
kızlar bu biberon yenidoğan için uygun mu,sipariş vericem cevap bekliyorum.
off kızlar offf. dun esıımı hııc gormedm sabah 8de cıkdı gttı. gece 2 de geldı. bugunde 8de cıkdı oh aksam otrcaz derken gene acıl ısı cıkdı havlimanında. gene 2de gelıcek. geldı bı karnını doyurdm ama hıc yanndan ayrılasım gelmıyo sankı kaybedvercekmısım gıbı
YARIM senın gııbı duygusaala bagaldm bu knuda. kendimi cok yalnız hssdyorm. annemide ozledim......
gderken bıde atesı cıkdı esımın aklm onda sımdı.
bu hamilelik nasl duygusallastryo ınsanı sankı svedgm herseyı kaybedcekmsım gıbı hossdyorm(Allah koruusn)
Allah korusun yahu... deme öyle şeyler... Allah sevdiklerimizi ayırmasın bizden...
ben o korkunun sebebini çözdüm sanırım...
galiba her an doğurabiliriz korkusundan yalnız kalmak istemiyoruz, her an başımıza bişey gelirmiş gibi oluyoruz dimi...
evet canım oda olabilr. bendeki sankı daha cok bı bebek gelıcek hersey mutlu super. sankı hep bı cezası olcakmıs gıbı bıısı bırı gdcekmıs onn yerıne gıbı. of duusnudgum cok agır bısı bılıyorum ama. hayatta hep gulerken ne zaman aglcgnı dusnur ya ınsan o var bende bu araalr.
senın korkununda bu sekilde acıklaması olabilr bilmiyormki kendimizce cozum bulmaya calsyorz ısde
höytttt kızarım bak sana
yok öyle bişey... dünyanın kanunu bu biri doğar biri ölür ama illaki çevremizden olucak diye bişey yok yapma lütfen... gülerken de ne zaman ağlıycam acaba deme sakın... hep bi sonraki mutluluğunu düşün onun zeminini hazırla...
zaten bu hamile psikolojisi bi acayip bişey...
ewet 1 numara yazıyo emzik yerindeuygundur
avent ıyı dıye duymsdum tatlım guzel bence
Eki Görüntüle 695736
ben de dün netten bu pijamayı aldım.netten de almaya hiç güvenemem ama aldık bakalım.gelince inşallah beğenirim ve bedenime uyar.bir tane daha alcam sonra.
Eki Görüntüle 695736
ben de dün netten bu pijamayı aldım.netten de almaya hiç güvenemem ama aldık bakalım.gelince inşallah beğenirim ve bedenime uyar.bir tane daha alcam sonra.
off kızlar offf. dun esıımı hııc gormedm sabah 8de cıkdı gttı. gece 2 de geldı. bugunde 8de cıkdı oh aksam otrcaz derken gene acıl ısı cıkdı havlimanında. gene 2de gelıcek. geldı bı karnını doyurdm ama hıc yanndan ayrılasım gelmıyo sankı kaybedvercekmısım gıbı
YARIM senın gııbı duygusaala bagaldm bu knuda. kendimi cok yalnız hssdyorm. annemide ozledim......
gderken bıde atesı cıkdı esımın aklm onda sımdı.
bu hamilelik nasl duygusallastryo ınsanı sankı svedgm herseyı kaybedcekmsım gıbı hossdyorm(Allah koruusn)
tamam canım kızma. biliyorum bende ama bu araalr kendıme hakım olamıyourm sadece bole kıs kıs yapıyorum bu duusncelere aklıma gelınce.
sanırm bırnın bana kızması lazmmıs ama zaten bole cevremde kımsyeede bundan bahsetmıyorm delimi bu derler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?