Eki Görüntüle 695736
ben de dün netten bu pijamayı aldım.netten de almaya hiç güvenemem ama aldık bakalım.gelince inşallah beğenirim ve bedenime uyar.bir tane daha alcam sonra.
eşinin de işi yoğunmuş gerçekten haklısın sıkılmakta.ama allah mutluluğunuzu bozmasın.canını sıkma bebeğini düşün mutlu ol
emin ol derler... heleki yakın zamanda hamilelik geçirmedilerse...
guzel duryo kuması kalın gıbı sankı ama
soal cnaım. bız turzmcyız yaz basldı antalyada ısler arttı. aslnda herzamnkı seyler ama bu aralar pıskoljık hasslasma vr okdr
buyuklerımızde hamile oldu ama untyolar dmı hıc olmamıs gıbı. onlara gore herseyı abrtyos.
sağol morhipodan aldım dünsağolun kızlar
canım güle güle giy hangi siteden aldın?
guzel duryo kuması kalın gıbı sankı ama
soal cnaım. bız turzmcyız yaz basldı antalyada ısler arttı. aslnda herzamnkı seyler ama bu aralar pıskoljık hasslasma vr okdr
eee... geçmiş geçmişte kalıyo...
bu da ne mızmız oluyo diyolar sonra... hele bide kayınvalideyse aman aman diyim
sağol morhipodan aldım dün
üstü ince de altı kalın gibi sanki gerçekten.çok da sorun olmaz canım heralde ya,antalya gibi sıcak bir yerde değilim zaten.bir tane de ince ,şık birşey alırım.
zaten hamileyken duygular çok farklı haklısın.biraz da lohusalıkta sıkıntı çekeriz sonra yavaş yavaş düzeliriz inşallah.gerçi ben lohusalıkta daha fena oluyorum
biz geldıkk tyzelerı sızlerı cokk ozledıkk pc mız tamırdedıı hastalanmısdaacok uzuldum ama sızden 1 gun bıle ayrı oldumuz ıcın hemen yemegı yedık sıze geldık yazalımdıye bırde dogum yaapan ark.bakmaya geldım dun sezeryan olucaktı ınsl ıyıdırlerr
sımdı namaz kılıcaz sonra mutfegı toprlar larız amcamız nette snavı var onu nısı bıtınce burdayımm ınslll gecmısı merak edıyorumm bırde sızlerıı
bu arda umarım ozlemıssınızdır bızııı
:) gecen gun bıze geldilr sankı hıc hamile degilmişim gibi yeemekelrı cayları herseylerı yıne benım ustumde belim koptu ama cdden.
eşim geldi ben mutfakdaydım onn geldgnı gornce hemen mutfaga grdı.dur ben cevrıyım sunları flan modunda
hay allhm ya guldm gecdm bende dedim ya ben bu aralar annelere kızaamıyorumD:
yuh bee...
bizimkiler bize gelmezler... bende pek çağırmam zaten... mesafeliyiz... bugün eşimle telde konuşuyorum arkadan arıyo dedim annen arıyo e beni de arıyo dedi adam... yanmışmı noluyo dedi... bilmem dedim ara sor...
sonra yine aradı diyoki nasıl yakaladım ikinizi konuşurken... dedim elalemle konuşmuyorum kocamla konuşuyorum yakala... hayret bişi....
kaıdna bak
yakaladıda rahatladı bence senı armsdr ılk o bakdı mesgul ondan esını ardı. esnlemı konsyon yoksa baskasyla mı dıye ey allahım sen akıl fıkır ver.
bende eşim gittiğinde öyle hissetmiştim. sanki o gidince bana bişey olucak doğuma gidicem ve eşim yanımda olamıycak diye çok paniklemiştim. bu ara yine şehir dışına gitme ihtimali var gibi.Allah korusun yahu... deme öyle şeyler... Allah sevdiklerimizi ayırmasın bizden...
ben o korkunun sebebini çözdüm sanırım...
galiba her an doğurabiliriz korkusundan yalnız kalmak istemiyoruz, her an başımıza bişey gelirmiş gibi oluyoruz dimi...
canım öyle düşünme neden bi cezası olsunki. İçini ferah tut sen inşallah eşimiz bebişimiz ve biz güzel küçük birer çekirdek aile olucaz hepimizevet canım oda olabilr. bendeki sankı daha cok bı bebek gelıcek hersey mutlu super. sankı hep bı cezası olcakmıs gıbı bıısı bırı gdcekmıs onn yerıne gıbı. of duusnudgum cok agır bısı bılıyorum ama. hayatta hep gulerken ne zaman aglcgnı dusnur ya ınsan o var bende bu araalr.
senın korkununda bu sekilde acıklaması olabilr bilmiyormki kendimizce cozum bulmaya calsyorz ısde
ewet inşallah gitmez...bende eşim gittiğinde öyle hissetmiştim. sanki o gidince bana bişey olucak doğuma gidicem ve eşim yanımda olamıycak diye çok paniklemiştim. bu ara yine şehir dışına gitme ihtimali var gibi.
inşallah gitmez.
insanoğlu herkesi kendi gibi biliyo işte napıcaksın
bende eşim gittiğinde öyle hissetmiştim. sanki o gidince bana bişey olucak doğuma gidicem ve eşim yanımda olamıycak diye çok paniklemiştim. bu ara yine şehir dışına gitme ihtimali var gibi.
inşallah gitmez.
kızlar abur cunurla aranız nasıl cıbs cıkolata kek bole halley tarzı seylerle ben cok yıyorum ya
biraz anlayışlı olmaları lazım ama gerçekten insan hamileyken sürekli ayakta durmak zor.eşin evdeyken gelsinler eşinle beraber yapın en azından.:) gecen gun bıze geldilr sankı hıc hamile degilmişim gibi yeemekelrı cayları herseylerı yıne benım ustumde belim koptu ama cdden.
eşim geldi ben mutfakdaydım onn geldgnı gornce hemen mutfaga grdı.dur ben cevrıyım sunları flan modunda
hay allhm ya guldm gecdm bende dedim ya ben bu aralar annelere kızaamıyorumD:
a senın 2. hamllgnmı. en azndna bıraz daha rahtsındır ne guzel
benim babamda aynen öyle abarttığımı düşünüyor. Sanki keyfimizden acı çekip sıkıntı yaşıyoruzbuyuklerımızde hamile oldu ama untyolar dmı hıc olmamıs gıbı. onlara gore herseyı abrtyos.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?