2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Eki Görüntüle 695736
ben de dün netten bu pijamayı aldım.netten de almaya hiç güvenemem ama aldık bakalım.gelince inşallah beğenirim ve bedenime uyar.bir tane daha alcam sonra.

guzel duryo kuması kalın gıbı sankı ama

eşinin de işi yoğunmuş gerçekten haklısın sıkılmakta.ama allah mutluluğunuzu bozmasın.canını sıkma bebeğini düşün mutlu ol

soal cnaım. bız turzmcyız yaz basldı antalyada ısler arttı. aslnda herzamnkı seyler ama bu aralar pıskoljık hasslasma vr okdr

soal cnaım. bız turzmcyız yaz basldı antalyada ısler arttı. aslnda herzamnkı seyler ama bu aralar pıskoljık hasslasma vr okdr

valla aç popstarı izle ne diyim... bizde babamız gelse dye bekliyoruz... böyle zaman geçiyo işte...

sağolun kızlar

canım güle güle giy hangi siteden aldın?
sağol morhipodan aldım dün

üstü ince de altı kalın gibi sanki gerçekten.çok da sorun olmaz canım heralde ya,antalya gibi sıcak bir yerde değilim zaten.bir tane de ince ,şık birşey alırım.
zaten hamileyken duygular çok farklı haklısın.biraz da lohusalıkta sıkıntı çekeriz sonra yavaş yavaş düzeliriz inşallah.gerçi ben lohusalıkta daha fena oluyorum

eee... geçmiş geçmişte kalıyo...
bu da ne mızmız oluyo diyolar sonra... hele bide kayınvalideyse aman aman diyim

:) gecen gun bıze geldilr sankı hıc hamile degilmişim gibi yeemekelrı cayları herseylerı yıne benım ustumde belim koptu ama cdden.
eşim geldi ben mutfakdaydım onn geldgnı gornce hemen mutfaga grdı. dur ben cevrıyım sunları flan modunda
hay allhm ya guldm gecdm bende dedim ya ben bu aralar annelere kızaamıyorumD:

a senın 2. hamllgnmı. en azndna bıraz daha rahtsındır ne guzel

biz geldıkk tyzelerı sızlerı cokk ozledıkk pc mız tamırdedıı hastalanmısdaacok uzuldum ama sızden 1 gun bıle ayrı oldumuz ıcın hemen yemegı yedık sıze geldık yazalımdıye bırde dogum yaapan ark.bakmaya geldım dun sezeryan olucaktı ınsl ıyıdırlerr
sımdı namaz kılıcaz sonra mutfegı toprlar larız amcamız nette snavı var onu nısı bıtınce burdayımm ınslll gecmısı merak edıyorumm bırde sızlerıı

bu arda umarım ozlemıssınızdır bızııı

smdden Allah kabul etsın canım. hosgldn

yuh bee...
bizimkiler bize gelmezler... bende pek çağırmam zaten... mesafeliyiz... bugün eşimle telde konuşuyorum arkadan arıyo dedim annen arıyo e beni de arıyo dedi adam... yanmışmı noluyo dedi... bilmem dedim ara sor...
sonra yine aradı diyoki nasıl yakaladım ikinizi konuşurken... dedim elalemle konuşmuyorum kocamla konuşuyorum yakala... hayret bişi....

kaıdna bak
yakaladıda rahatladı bence senı armsdr ılk o bakdı mesgul ondan esını ardı. esnlemı konsyon yoksa baskasyla mı dıye ey allahım sen akıl fıkır ver.

bende eşim gittiğinde öyle hissetmiştim. sanki o gidince bana bişey olucak doğuma gidicem ve eşim yanımda olamıycak diye çok paniklemiştim. bu ara yine şehir dışına gitme ihtimali var gibi.
inşallah gitmez.

kızlar abur cunurla aranız nasıl cıbs cıkolata kek bole halley tarzı seylerle ben cok yıyorum ya

canım öyle düşünme neden bi cezası olsunki. İçini ferah tut sen inşallah eşimiz bebişimiz ve biz güzel küçük birer çekirdek aile olucaz hepimiz

ewet inşallah gitmez...
insanın annesi falan yanında olsa da eşi hiç ayrılmasın istiyo... her an bişey olucak korkusuyla... gerçi benimm yanımda anne falan da yok ya...

insanoğlu herkesi kendi gibi biliyo işte napıcaksın

:) neyse dah fazla gunaha gırmcem yk aman

ınsallah gtmez canım. bakalm hepsı yanmzda olur ınsallah onlarn destegı avrlıgı guc vercek bıze

biraz anlayışlı olmaları lazım ama gerçekten insan hamileyken sürekli ayakta durmak zor.eşin evdeyken gelsinler eşinle beraber yapın en azından.
a senın 2. hamllgnmı. en azndna bıraz daha rahtsındır ne guzel

evet canım.insan gerçekten başına gelecekleri biliyor en azından.ama işte ilkin hevesi başka oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…