2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ewet inşallah gitmez...
insanın annesi falan yanında olsa da eşi hiç ayrılmasın istiyo... her an bişey olucak korkusuyla... gerçi benimm yanımda anne falan da yok ya...

bolb bol bebek bakımıyla ılglı bılgı almamız lazm dogum sonraıs ııcın

o ne kız ne cipsi... ne hazır keki... onlarda katkı maddesi çok... ben abur cubur hiç yemiyorum...

ay sorma ya durmuyo hıc ısde elim. smmde yıomda vıcdan yaodm ondan sordm
ayrıca bu postar cok sıkıcı degilmiiii

benim babamda aynen öyle abarttığımı düşünüyor. Sanki keyfimizden acı çekip sıkıntı yaşıyoruz

baba işte ne bilir anaların ne çektiğini... analığın nasıl olduğunu... bakma bizim eşlerimiz herşeyiyle ilgileniyo bebeğimizin ve bu yüzden bu kadar baba rolüne çabuk alıştılar... eskiden hangi adam eşinin nasıl bi hamilelik geçirdiğini biliyomuşki?neler yaşadığını neacılar çektiğini nasıl doğum yaptığını...

ewet inşallah gitmez...
insanın annesi falan yanında olsa da eşi hiç ayrılmasın istiyo... her an bişey olucak korkusuyla... gerçi benimm yanımda anne falan da yok ya...
olsun çokta uzak sayılmaz canım annen. çok uzun kalamasada gelir yine arada

kızlar abur cunurla aranız nasıl cıbs cıkolata kek bole halley tarzı seylerle ben cok yıyorum ya

bende cikolataya dayanamiyorum cips kesinlikle yemiyorum esimde yemez almayiz hic cunku cipslerin uzun sure dayanmasi bozulmamasi icin domuz yagi ilave ediyorlarmis cips birinin yakini demisti sizede tavsiye etmem

bende cikolataya dayanamiyorum cips kesinlikle yemiyorum esimde yemez almayiz hic cunku cipslerin uzun sure dayanmasi bozulmamasi icin domuz yagi ilave ediyorlarmis cips birinin yakini demisti sizede tavsiye etmem

bide çakmak çakıp yakmayı denedinizmi full yağğğ

doguma akdr gelemzler herhalde artık eısmde dedım artık yemeklı agır mısafır agırlayamıyorm dıye tamam dedı bakalm
zaten oda oturdugu yerden snr olyo gel suryaa artık tamm ben yapym sunda kmseden cıt yok dıye oda rahtsız oldu.
tecrubelerıne bol bol ııhtyacımz var ozaman canım ne guzel sag salım almıssın kucagna ılk cocugu yannda bızede nasip olur ınsallah

benim babamda aynen öyle abarttığımı düşünüyor. Sanki keyfimizden acı çekip sıkıntı yaşıyoruz

ne zorumuzvar abartmaya sankı. telefnda naslsın dıyo benm babam bıraz agrm var ama ıyyım dıyorum yada torunun cok tekme atıyor baba bısı de flan dıye gırgra vurmaya calsyorm. hmm olemı tamam ıyı selam soyle hadı optm. cevap bu
bende ıyyız dıyp kapıyorm konuyu artık kkımse yuzunden gremecem kendmı valla

ısde zamane kadınları adamları yonttuk bızım basarımız. ama bu bzıımde artık soz hakkı oldgmz eve ekmek getrdgmz ve aynı zamanda cocukda yaptgmz devırde. hele bı anlamasınlar. baslarna gelcegı bılıyolar

eşimden Allah razı olsun. gözü gibi bakar bana. Başkada kimseden bişey beklemem ilgi bile..
o yüzden o yokken bende kendimi çok eksik hissediyorum

bilicekler tabi. eşit koşullardayız

bide çakmak çakıp yakmayı denedinizmi full yağğğ

ıyy deme.. yemcem tamam

çikolatayla çok aram yokta cipse dayanamıyorum ben

bende cips cok canm cekerse ama cıkolatasız aslaaa:

ewet sıktı zapladım... mıy mıy mıy içim bayıldı...

moral duzelsın dıye acdk kız smdde kanasın sarkısı cıkdı bende basıyorm ayy

ıy ıy tamam tamam ymcem cok arama zaten cıpsı ben bole hallet-y tarzı seyelrı sevıyom

eşimden Allah razı olsun. gözü gibi bakar bana. Başkada kimseden bişey beklemem ilgi bile..

yannda olck canım gonlunu ferah tut sen

bu anlamda kendime benzettim seni... bende onsuz bi eksik kalıyorum sanki... o yokken beni kimse hiçbişeyden koruyamazmış gibi geliyo...

ben de çikolataya hiç dayanamıyorum kızlar ya hep böyleydim zaten hamilelikte de çok yiyorum.

bu anlamda kendime benzettim seni... bende onsuz bi eksik kalıyorum sanki... o yokken beni kimse hiçbişeyden koruyamazmış gibi geliyo...

bende oyleyım canım ama onunla kavga ettgmde de cok ıclenıyorm bole cocuk gıbı ıcıme kapanıyorm falan bukdr baglanamamakmı lazm bazen acaba dıyorm. ama aglatanda o 2dkka sonra guldrende canım benım

ben de çikolataya hiç dayanamıyorum kızlar ya hep böyleydim zaten hamilelikte de çok yiyorum.

yaaa...çikolata çok yiyiyosunuz da şekeriniz çıkar kkorkusu olmuyomu hiç... ben yiyemiyorum öyle... çok dellenirsem çikolata ddiye o zaman atıyorum bi parça...

yaaa...çikolata çok yiyiyosunuz da şekeriniz çıkar kkorkusu olmuyomu hiç... ben yiyemiyorum öyle... çok dellenirsem çikolata ddiye o zaman atıyorum bi parça...

canım cıkolata hergun mutlaka yerım baglmlılık gıbı hamle klmdan oncede oyleydım.
seker testı yapdm bısı cıkmadı. hatta bıgun oncesı serbet cekmsdı canm ondan ıcmsdm 2 bardk nasl oldı bende anlaamdm

benimde kocam sehir disinda 1 haftadir yarin aksama gelicek insallah su saatler biran once gecse kocisime kavussam onumuzdeki hafta yine gidecek gerci ah su is seyahatleri olmasa en azindan biz bu durumdayken

benimde kocam sehir disinda 1 haftadir yarin aksama gelicek insallah su saatler biran once gecse kocisime kavussam onumuzdeki hafta yine gidecek gerci ah su is seyahatleri olmasa en azindan biz bu durumdayken

su gıbı gecer ınsallah kocıslerımızle cocukalrımızla bırlıkde guzel gunler bızım olur.D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…