ewet inşallah gitmez...
insanın annesi falan yanında olsa da eşi hiç ayrılmasın istiyo... her an bişey olucak korkusuyla... gerçi benimm yanımda anne falan da yok ya...
o ne kız ne cipsi... ne hazır keki... onlarda katkı maddesi çok... ben abur cubur hiç yemiyorum...
benim babamda aynen öyle abarttığımı düşünüyor. Sanki keyfimizden acı çekip sıkıntı yaşıyoruz
çikolatayla çok aram yokta cipse dayanamıyorum benkızlar abur cunurla aranız nasıl cıbs cıkolata kek bole halley tarzı seylerle ben cok yıyorum ya
bolb bol bebek bakımıyla ılglı bılgı almamız lazm dogum sonraıs ııcın
ay sorma ya durmuyo hıc ısde elim. smmde yıomda vıcdan yaodm ondan sordm
ayrıca bu postar cok sıkıcı degilmiiii
olsun çokta uzak sayılmaz canım annen. çok uzun kalamasada gelir yine aradaewet inşallah gitmez...
insanın annesi falan yanında olsa da eşi hiç ayrılmasın istiyo... her an bişey olucak korkusuyla... gerçi benimm yanımda anne falan da yok ya...
kızlar abur cunurla aranız nasıl cıbs cıkolata kek bole halley tarzı seylerle ben cok yıyorum ya
bende cikolataya dayanamiyorum cips kesinlikle yemiyorum esimde yemez almayiz hic cunku cipslerin uzun sure dayanmasi bozulmamasi icin domuz yagi ilave ediyorlarmis cips birinin yakini demisti sizede tavsiye etmem
biraz anlayışlı olmaları lazım ama gerçekten insan hamileyken sürekli ayakta durmak zor.eşin evdeyken gelsinler eşinle beraber yapın en azından.
evet canım.insan gerçekten başına gelecekleri biliyor en azından.ama işte ilkin hevesi başka oluyor
benim babamda aynen öyle abarttığımı düşünüyor. Sanki keyfimizden acı çekip sıkıntı yaşıyoruz
baba işte ne bilir anaların ne çektiğini... analığın nasıl olduğunu... bakma bizim eşlerimiz herşeyiyle ilgileniyo bebeğimizin ve bu yüzden bu kadar baba rolüne çabuk alıştılar... eskiden hangi adam eşinin nasıl bi hamilelik geçirdiğini biliyomuşki?neler yaşadığını neacılar çektiğini nasıl doğum yaptığını...
eşimden Allah razı olsun. gözü gibi bakar bana. Başkada kimseden bişey beklemem ilgi bile..baba işte ne bilir anaların ne çektiğini... analığın nasıl olduğunu... bakma bizim eşlerimiz herşeyiyle ilgileniyo bebeğimizin ve bu yüzden bu kadar baba rolüne çabuk alıştılar... eskiden hangi adam eşinin nasıl bi hamilelik geçirdiğini biliyomuşki?neler yaşadığını neacılar çektiğini nasıl doğum yaptığını...
bilicekler tabi. eşit koşullardayızısde zamane kadınları adamları yonttukbızım basarımız. ama bu bzıımde artık soz hakkı oldgmz eve ekmek getrdgmz ve aynı zamanda cocukda yaptgmz devırde. hele bı anlamasınlar. baslarna gelcegı bılıyolar
bide çakmak çakıp yakmayı denedinizmifull yağğğ
çikolatayla çok aram yokta cipse dayanamıyorum ben
ewet sıktı zapladım... mıy mıy mıy içim bayıldı...
bende cikolataya dayanamiyorum cips kesinlikle yemiyorum esimde yemez almayiz hic cunku cipslerin uzun sure dayanmasi bozulmamasi icin domuz yagi ilave ediyorlarmis cips birinin yakini demisti sizede tavsiye etmem
eşimden Allah razı olsun. gözü gibi bakar bana. Başkada kimseden bişey beklemem ilgi bile..
o yüzden o yokken bende kendimi çok eksik hissediyorum
eşimden Allah razı olsun. gözü gibi bakar bana. Başkada kimseden bişey beklemem ilgi bile..
o yüzden o yokken bende kendimi çok eksik hissediyorum
bilicekler tabi. eşit koşullardayız
bu anlamda kendime benzettim seni... bende onsuz bi eksik kalıyorum sanki... o yokken beni kimse hiçbişeyden koruyamazmış gibi geliyo...
ben de çikolataya hiç dayanamıyorum kızlar ya hep böyleydim zaten hamilelikte de çok yiyorum.
bu anlamda kendime benzettim seni... bende onsuz bi eksik kalıyorum sanki... o yokken beni kimse hiçbişeyden koruyamazmış gibi geliyo...
yaaa...çikolata çok yiyiyosunuz da şekeriniz çıkar kkorkusu olmuyomu hiç... ben yiyemiyorum öyle... çok dellenirsem çikolata ddiye o zaman atıyorum bi parça...
ben de çikolataya hiç dayanamıyorum kızlar ya hep böyleydim zaten hamilelikte de çok yiyorum.
benimde kocam sehir disinda 1 haftadiryarin aksama gelicek insallah su saatler biran once gecse kocisime kavussam onumuzdeki hafta yine gidecek gerci ah su is seyahatleri olmasa en azindan biz bu durumdayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?