tabi canım ne olursa yardımcı olmaya çalışırız.inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.doguma akdr gelemzler herhalde artık eısmde dedım artık yemeklı agır mısafır agırlayamıyorm dıye tamam dedı bakalm
zaten oda oturdugu yerden snr olyo gel suryaa artık tamm ben yapym sunda kmseden cıt yok dıye oda rahtsız oldu.
tecrubelerıne bol bol ııhtyacımz var ozaman canımne guzel sag salım almıssın kucagna ılk cocugu yannda bızede nasip olur ınsallah
Allah yokluklarını yaşatmasın canım inşallahbu anlamda kendime benzettim seni... bende onsuz bi eksik kalıyorum sanki... o yokken beni kimse hiçbişeyden koruyamazmış gibi geliyo...
tabi canım ne olursa yardımcı olmaya çalışırız.inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız.
su gıbı gecer ınsallah kocıslerımızle cocukalrımızla bırlıkde guzel gunler bızım olur.D
Bugün hepimiz kocişlere pek bir aşığızbende oyleyım canım ama onunla kavga ettgmde de cok ıclenıyorm bole cocuk gıbı ıcıme kapanıyorm falan bukdr baglanamamakmı lazm bazen acaba dıyorm. ama aglatanda o 2dkka sonra guldrende canım benım
ay canım Allah sabır versin çok zor gerçektenbenimde kocam sehir disinda 1 haftadiryarin aksama gelicek insallah su saatler biran once gecse kocisime kavussam onumuzdeki hafta yine gidecek gerci ah su is seyahatleri olmasa en azindan biz bu durumdayken
insalllah canim aslinda coktan gitmesi lazimdi erteledi hep simdide dogum zamani gelmeden bitireyim diye ugrasiyor gurbettede olunca yanimda olucak tek kisi kocam
Bugün hepimiz kocişlere pek bir aşığız
yarım kız ne ızlcemı buldm yalan dunyayı kacrmsdm smdı onu accm gulerm bol bol
ohh ne güzel... iyi seyirler
ay canım Allah sabır versin çok zor gerçekten
teskur tatlım:)
antalyada haftasonu hava sıcaklığı 30 derece denizsuyu sıcaklığı 20 derece olacakmış... deniz sezonu açılmış artık... bilginize
Hep hormonlardanohh bıtrsn ıslerını dogmda yannda olcak ınsallah
kız bız 2 gundr flan bole bı koca askıdr gıdıyo:)
canm mıllet cokdan acdı bende pazar acym dıyorm bakalm. ama 20 ynde braz daha ısınması lazm suyun serın olur
antalyada haftasonu hava sıcaklığı 30 derece denizsuyu sıcaklığı 20 derece olacakmış... deniz sezonu açılmış artık... bilginize
canm mıllet cokdan acdı bende pazar acym dıyorm bakalm. ama 20 ynde braz daha ısınması lazm suyun serın olur
yaaa bende istiyorum deniz kum güneşşş.
tatil istiyoruumm
keşke yapabilsek bi kaçamak canım. ama pek mümkün değil. yıllık iznimi son zamana saklıyorum. raporda pek almak istemiyorum. zaten rapor alsamda eşimde bu ara izin alamaz.hangımız ıstmıyoskı canımm...
helekı su donemde ferah ferahh kısa bı kacamak yapın gelın esınle:)
yarım kız ne ızlcemı buldm yalan dunyayı kacrmsdm smdı onu accm gulerm bol bol
keşke yapabilsek bi kaçamak canım. ama pek mümkün değil. yıllık iznimi son zamana saklıyorum. raporda pek almak istemiyorum. zaten rapor alsamda eşimde bu ara izin alamaz.
inşallah seneye oğlumuzla güzel bir tatil yaparız.
balayımızda çok küçük çocuklu aile vardı. eşimde bende öyle özenmiştik ki onlara. sırf o yüzden seneye balayı otelimize gitmeyi düşünüyoruz oğlumuzla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?