ben de bu sene tatil yapamayacağımı düşünüyorum çok küçük olacaklar.
ayy benim kocam alcak izinlerini kullanabilse benle beraber doğum izni kullanıranladm canm seneye ınsallah ozaman hepmızın dıleklerı yerıne gelır
bende gecen sene esmle gttgmz tatllerde bole bebeklernıde almıs cftlere cok ozenmısdk bzde ınsallah senye oyle olcaz.
guzle gunlerrr bekle bızıDDDD
bızde yazın cok tatıl yapamıyorz aslnda 2 gun 2 gun aralklarla alcka ızınlerı bırıktryorz esm yılk ızne kısın cıkyo bende kısı ayarlyorm burda turzm yazn yogn oldgndan ıstanbula geldk 3 kez uzun uzun tatıl yapmısdık ıstanbul ama bıraz yoryor ınsanı helekı kısı
bızde burda kar gormyos bıze gorede orası frklı gelior
bende oyle dusnuyrm tatlım esımın 2 gun alcak ıznı var dogum olmadan bı olımpos temız hava yapmayı dusnuyorz sadece.
ben bu yaz bayramda bebegmzle olma hayalını kuryorum. ılk bayramımız olcka bırlkde hepmızınkı gıbı
kızlar ben oğluşumun çoğu malzemelerini aldım :) çamaşırlarını yıkamak için deterjan alacaktım ama friendly hakkında karar veremedim organik deterjanmış. Kullanan ya da bilen var mı yorum yaparsanız sevinirim çünkü biran önce oğluşumun kıyafetlerini yıkamak istiyorum :)
ayy benim kocam alcak izinlerini kullanabilse benle beraber doğum izni kullanır
sizede kar kış farklı canım.
Ben hepinizden şişkoyum... topiğin en şişko topağı benim:122: aynı bu top gibiyim...
sizler şimdi deniz - bikini - mayo muhabbeti yaparken geçen yılki tatili hatırladım da (balayımızı-2012)... ben bikini giymiştim arkadaş sıfır göbekle geziyodum ortalıkta... hemde eylülün 20'si falandı... ben naptım ne yedim yahu...
bu arada essue-yazmelekleri ;
çok tatlısınız kızlar... minik melekleriniz güzelliğinize güzellik katmış...
ya benimde 6 haftalıktı herkes dalge geçip kızdı nasıl fark etmezsin sen 6 hafta olmuş yuh diye de bende kendime yandaş buldum ne güzel bir ben değilim demiştim :)
ay canım ya olsun hayal kırıklıgının ardından mutluluk gelmıs. oyun yapmıs senın kızce babasına
ben ılk ıdrarla test yapmsıdım 2. cizgi pembe gbydı esım hamilesn işde dedi hyr dur sakın dedm heveslenme hemen cok kokrtm hayal kırklıgına ugrcaz dye . kan testı vercez ole bak kmseye bısı demek yok bu kouyu kapıyorz dye tembhledm. tabı gızlden butun sulalaye yaymıs benmkı kan testının sonucunu almdan. ben ınananamazlıkdan sevnci bile yasayamdm doru durst:)
kan testı sonucu gelnce aglamaya basladım butun gun durup durup agladım ay mnayak gıbı
kızlar yemek vakdı opuyorm hepınızı ve bebıslerınızı. hayrlı aksamlar herkeze
ewet hemde 2 hafta küçüktü... 1 hafta annemde kaldım... sadece yemek yedim... döndüğümüzdede kontrole gittik o 2 haftalık açık kapanmıştı... şimdi de boyumuz geriden geliyo bakalım 30unda ne durumda olucak...
AVENT 0% BPA PP Biberon 125ml Tekli | annelutfen.com
kızlar bu biberon yenidoğan için uygun mu,sipariş vericem cevap bekliyorum.
off kızlar offf. dun esıımı hııc gormedm sabah 8de cıkdı gttı. gece 2 de geldı. bugunde 8de cıkdı oh aksam otrcaz derken gene acıl ısı cıkdı havlimanında. gene 2de gelıcek. geldı bı karnını doyurdm ama hıc yanndan ayrılasım gelmıyo sankı kaybedvercekmısım gıbı
YARIM senın gııbı duygusaala bagaldm bu knuda. kendimi cok yalnız hssdyorm. annemide ozledim......
gderken bıde atesı cıkdı esımın aklm onda sımdı.
bu hamilelik nasl duygusallastryo ınsanı sankı svedgm herseyı kaybedcekmsım gıbı hossdyorm(Allah koruusn)
Eki Görüntüle 695736
ben de dün netten bu pijamayı aldım.netten de almaya hiç güvenemem ama aldık bakalım.gelince inşallah beğenirim ve bedenime uyar.bir tane daha alcam sonra.
guzel duryo kuması kalın gıbı sankı ama
soal cnaım. bız turzmcyız yaz basldı antalyada ısler arttı. aslnda herzamnkı seyler ama bu aralar pıskoljık hasslasma vr okdr
valla aç popstarı izle ne diyim... bizde babamız gelse dye bekliyoruz... böyle zaman geçiyo işte...
biz geldıkk tyzelerı sızlerı cokk ozledıkk pc mız tamırdedıı hastalanmısdaacok uzuldum ama sızden 1 gun bıle ayrı oldumuz ıcın hemen yemegı yedık sıze geldık yazalımdıye bırde dogum yaapan ark.bakmaya geldım dun sezeryan olucaktı ınsl ıyıdırlerr
sımdı namaz kılıcaz sonra mutfegı toprlar larız amcamız nette snavı var onu nısı bıtınce burdayımm ınslll gecmısı merak edıyorumm bırde sızlerıı
bu arda umarım ozlemıssınızdır bızııı
kızlar abur cunurla aranız nasıl cıbs cıkolata kek bole halley tarzı seylerle ben cok yıyorum ya
ben de çikolataya hiç dayanamıyorum kızlar ya hep böyleydim zaten hamilelikte de çok yiyorum.
benimde kocam sehir disinda 1 haftadiryarin aksama gelicek insallah su saatler biran once gecse kocisime kavussam onumuzdeki hafta yine gidecek gerci ah su is seyahatleri olmasa en azindan biz bu durumdayken
ben de bu sene tatil yapamayacağımı düşünüyorum çok küçük olacaklar.
kızlar ben oğluşumun çoğu malzemelerini aldım :) çamaşırlarını yıkamak için deterjan alacaktım ama friendly hakkında karar veremedim organik deterjanmış. Kullanan ya da bilen var mı yorum yaparsanız sevinirim çünkü biran önce oğluşumun kıyafetlerini yıkamak istiyorum :)
hayirlisiyla o gunleri gorelimde ben simdiden diyorum babamiza cocugun bayram harcligini hazirla diye illaki cingenlik yapcak bisey buluyorsun diyor bana :)))
ben duymadm canm dalini blıyorm onu aldm
canım teşekkür ederim...
ben belis ten içinde kimyasal olmayan bebek şampuanı aldım bazı temizlik ürünlerinide kullanıyorum çok verimli
ben belis ten içinde kimyasal olmayan bebek şampuanı aldım bazı temizlik ürünlerinide kullanıyorum çok verimli
evet ya.onlar hiç düşünmüyor böyle şeyleri.gerçi bizde de cesaretliler var.bir tanıdığım bebeğini hastaneden getirmiş ertesi gün alışverişe çıkmış.bir hafta sonra da tatile gittiler bir de bebğin de ayaklarını suya soktuk diyo
biz türk kadınları bu konuda hiç cesur değiliz alaman arkadaşım 4 adet boyboy biri bebek olmak üzere almanyadan kalktı türkiye ye tatile geldi cesur olun biraz kızlar yaaa :13:
evet ya.onlar hiç düşünmüyor böyle şeyleri.gerçi bizde de cesaretliler var.bir tanıdığım bebeğini hastaneden getirmiş ertesi gün alışverişe çıkmış.bir hafta sonra da tatile gittiler bir de bebğin de ayaklarını suya soktuk diyo
ay sormayın ya . benım calsdgm avm bıraz lux kesımın geldgı yerdı.
ay bı kadınlr vrdı hamile kalmadan onceden hamile kaldıgı dogurcakları zamana kadr gezdler gezdler her ay kendılerını gosterrler bole full grandtuvalet flan. daha sonra bı moda oldu bunlarda cocuklar dogdu ertesı gun cocukları getrmeye basladlar. tek tek hepsı bıde krsılasyolar flan magazada bos bos muhabbetler. cocuk arabada vızzaklıyo ama topuklu ayakkbı gymekden kıbrdaypda gdemıyolar emzırme odasına:)
ne zamandr snr olurdum onlara burda kısmetmıs dıle getrmek
ben bu markayı ilk olarak anne bebek fuarında görmüştüm, haftasonu da havuzluhanda gördüm ama karar veremiyorum işte
ne alem insanlar var işte.bir de çocuk doğduğu ilk günler çıkarsa mikrop da kapablir çok da kalabalık yerlere götürmek de doğru değil bence
ben cesaret edemezdim o kadarına yaaa.evet ya.onlar hiç düşünmüyor böyle şeyleri.gerçi bizde de cesaretliler var.bir tanıdığım bebeğini hastaneden getirmiş ertesi gün alışverişe çıkmış.bir hafta sonra da tatile gittiler bir de bebğin de ayaklarını suya soktuk diyo
sagolaısnamın cnım hos buldukkksmdden Allah kabul etsın canım. hosgldn
ben elımden geldgınce yemıyorum yesem de gofret cıko fılan ancakk kek fılann cok cnm ıstemedıkce yemıyorum hele cıpss ıyyyyyyyyyyyyy bınde bır bırı ıkram ederse bır parca yksam yokkkkızlar abur cunurla aranız nasıl cıbs cıkolata kek bole halley tarzı seylerle ben cok yıyorum ya
hos bulduk canımmm ozledınızmı bızı bakalımmmmmmm
iyiakşamlar cnm
ya ben hamile kaldıktan sonra regl oldum üstüne ultrasona göre normal doğum 10 temmuz süpriz olabilir mi bilemiyorum
tavsiyeler üzerine bende bundan aldım cnm
güle güle kullan cnm inş istediğin gibi çıkar
bende diom bu kızçe aynı benim eşimi anlatıo meğer aynı meslektenmişlermayısın 4 ünde gene antalya'ya vınvın 1 hafta hemde
geldi de ne oldu pıtır pıtır bilg başında çalışıo ne çektim be şu iş yoğunluğundan
hoşgeldinizz sefa geldinizzz geldinizzz
şuan aklımdan geçen tek şey nutellaya saldırmak halbisi 1 saat önce yendim
olmayaydı iyiydi
biz türk kadınları bu konuda hiç cesur değiliz alaman arkadaşım 4 adet boyboy biri bebek olmak üzere almanyadan kalktı türkiye ye tatile geldi cesur olun biraz kızlar yaaa :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?