2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben de bu sene tatil yapamayacağımı düşünüyorum çok küçük olacaklar.

bende oyle dusnuyrm tatlım esımın 2 gun alcak ıznı var dogum olmadan bı olımpos temız hava yapmayı dusnuyorz sadece.
ben bu yaz bayramda bebegmzle olma hayalını kuryorum. ılk bayramımız olcka bırlkde hepmızınkı gıbı

kızlar ben oğluşumun çoğu malzemelerini aldım :) çamaşırlarını yıkamak için deterjan alacaktım ama friendly hakkında karar veremedim organik deterjanmış. Kullanan ya da bilen var mı yorum yaparsanız sevinirim çünkü biran önce oğluşumun kıyafetlerini yıkamak istiyorum :)

ayy benim kocam alcak izinlerini kullanabilse benle beraber doğum izni kullanır
sizede kar kış farklı canım.

hayirlisiyla o gunleri gorelimde ben simdiden diyorum babamiza cocugun bayram harcligini hazirla diye illaki cingenlik yapcak bisey buluyorsun diyor bana :)))

ben duymadm canm dalini blıyorm onu aldm

ayy benim kocam alcak izinlerini kullanabilse benle beraber doğum izni kullanır
sizede kar kış farklı canım.

kullanır ınsallah cnm. bzmkı dogm ıznı kullanmcak malum yazdan dolayı.

ya benimde 6 haftalıktı herkes dalge geçip kızdı nasıl fark etmezsin sen 6 hafta olmuş yuh diye de bende kendime yandaş buldum ne güzel bir ben değilim demiştim :)

kızlar yemek vakdı opuyorm hepınızı ve bebıslerınızı. hayrlı aksamlar herkeze

iyiakşamlar cnm

ya ben hamile kaldıktan sonra regl oldum üstüne ultrasona göre normal doğum 10 temmuz süpriz olabilir mi bilemiyorum

AVENT 0% BPA PP Biberon 125ml Tekli | annelutfen.com

kızlar bu biberon yenidoğan için uygun mu,sipariş vericem cevap bekliyorum.

tavsiyeler üzerine bende bundan aldım cnm

Eki Görüntüle 695736
ben de dün netten bu pijamayı aldım.netten de almaya hiç güvenemem ama aldık bakalım.gelince inşallah beğenirim ve bedenime uyar.bir tane daha alcam sonra.

güle güle kullan cnm inş istediğin gibi çıkar

guzel duryo kuması kalın gıbı sankı ama

soal cnaım. bız turzmcyız yaz basldı antalyada ısler arttı. aslnda herzamnkı seyler ama bu aralar pıskoljık hasslasma vr okdr

bende diom bu kızçe aynı benim eşimi anlatıo meğer aynı meslektenmişler mayısın 4 ünde gene antalya'ya vınvın 1 hafta hemde

valla aç popstarı izle ne diyim... bizde babamız gelse dye bekliyoruz... böyle zaman geçiyo işte...

geldi de ne oldu pıtır pıtır bilg başında çalışıo ne çektim be şu iş yoğunluğundan

hoşgeldinizz sefa geldinizzz geldinizzz

kızlar abur cunurla aranız nasıl cıbs cıkolata kek bole halley tarzı seylerle ben cok yıyorum ya

ben de çikolataya hiç dayanamıyorum kızlar ya hep böyleydim zaten hamilelikte de çok yiyorum.

şuan aklımdan geçen tek şey nutellaya saldırmak halbisi 1 saat önce yendim

benimde kocam sehir disinda 1 haftadir yarin aksama gelicek insallah su saatler biran once gecse kocisime kavussam onumuzdeki hafta yine gidecek gerci ah su is seyahatleri olmasa en azindan biz bu durumdayken

olmayaydı iyiydi

ben de bu sene tatil yapamayacağımı düşünüyorum çok küçük olacaklar.

biz türk kadınları bu konuda hiç cesur değiliz alaman arkadaşım 4 adet boyboy biri bebek olmak üzere almanyadan kalktı türkiye ye tatile geldi cesur olun biraz kızlar yaaa :13:

ben belis ten içinde kimyasal olmayan bebek şampuanı aldım bazı temizlik ürünlerinide kullanıyorum çok verimli

biz türk kadınları bu konuda hiç cesur değiliz alaman arkadaşım 4 adet boyboy biri bebek olmak üzere almanyadan kalktı türkiye ye tatile geldi cesur olun biraz kızlar yaaa :13:
evet ya.onlar hiç düşünmüyor böyle şeyleri.gerçi bizde de cesaretliler var.bir tanıdığım bebeğini hastaneden getirmiş ertesi gün alışverişe çıkmış.bir hafta sonra da tatile gittiler bir de bebğin de ayaklarını suya soktuk diyo

ay sormayın ya . benım calsdgm avm bıraz lux kesımın geldgı yerdı.
ay bı kadınlr vrdı hamile kalmadan onceden hamile kaldıgı dogurcakları zamana kadr gezdler gezdler her ay kendılerını gosterrler bole full grandtuvalet flan. daha sonra bı moda oldu bunlarda cocuklar dogdu ertesı gun cocukları getrmeye basladlar. tek tek hepsı bıde krsılasyolar flan magazada bos bos muhabbetler. cocuk arabada vızzaklıyo ama topuklu ayakkbı gymekden kıbrdaypda gdemıyolar emzırme odasına:)
ne zamandr snr olurdum onlara burda kısmetmıs dıle getrmek

ne alem insanlar var işte.bir de çocuk doğduğu ilk günler çıkarsa mikrop da kapablir çok da kalabalık yerlere götürmek de doğru değil bence

ne alem insanlar var işte.bir de çocuk doğduğu ilk günler çıkarsa mikrop da kapablir çok da kalabalık yerlere götürmek de doğru değil bence

40 ı cıkma muhabbtıne ınanıyrm ben hem saglık acısından hemde nazar acısından ama sonrası ıcın yıne dkkatle brlkde gunlk yasama donuleblr

ben cesaret edemezdim o kadarına yaaa.
ne gerek var o kadar aceleye ben beklerim bi daha ki yaza giderim. bu yıl tatilimizi evde duşta yaparız küvetin başında oğluşumla yıkanırken

kızceler ben bı takım aldım normal lohusa kyafetı cok guzel onu hastanede gıycem btane daha alıcam suslu puslu bole evde gymek ıçn butn akrabalrm burda bnm cok gelenm gdenm olucak oyuzden :) bı tana yetmez

mrbalr bgn ler de pasa cok kıpır kıpır yada ben öle hısedıyorum cunkukanrım o kaa gergınkı artık yırtılmalarım yakındırr
hayırlısı ınsl paşamm saglıklı olsundaabugun sut almak ıcın asagı ındımm pardusemıde gıydımm karsı bınadan konustugumuz kadın ruyasında gormus benı hemen natttı hayırdır ınsl..?dogum yapmısım ve oglum olmus dıye aglıyormsuumm gulecegım ınsl dedım bınalarda bugunlerde benı goren cok hayırldır ınsll
bu arada oglumun o kaa hareketlıydıkı cok sukur:)) her tarafını hısedıyorum sırtı kafasıı kolları ınsll seızınde o gunelr yakındır kızlarrrrrpaşamm benım ANNESI KURBAN OLSUN yaradadanaaaaaaaa

smdden Allah kabul etsın canım. hosgldn
sagolaısnamın cnım hos buldukkk

kızlar abur cunurla aranız nasıl cıbs cıkolata kek bole halley tarzı seylerle ben cok yıyorum ya
ben elımden geldgınce yemıyorum yesem de gofret cıko fılan ancakk kek fılann cok cnm ıstemedıkce yemıyorum hele cıpss ıyyyyyyyyyyyyy bınde bır bırı ıkram ederse bır parca yksam yokkk
ne?? d.yagımııı bır daha agzıma surmemm ınsll
hos bulduk canımmm ozledınızmı bızı bakalımmmmmmm

bu yaz okadar dolu olucaz kı tatln adı bıle konslmadı bzde ( uzaktan kalmaya mısafr de gelıcegı ıçn inş bı dakı sne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…