2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

görmemişlik mi denirki bunada artık ne denir.
sen şuan çalışmıyordun değil mi? hamilelik nedeniyle mi ayrıldın ?

kızceler ben bı takım aldım normal lohusa kyafetı cok guzel onu hastanede gıycem btane daha alıcam suslu puslu bole evde gymek ıçn butn akrabalrm burda bnm cok gelenm gdenm olucak oyuzden :) bı tana yetmez

yedek almakda fayda var cnm gule gule kullan

tekrr hosgeldn cnm herkes burda gozukuyo ama kımse yazmıyo ıslerı var sanrm

görmemişlik mi denirki bunada artık ne denir.
sen şuan çalışmıyordun değil mi? hamilelik nedeniyle mi ayrıldın ?

kuzum bende senn gıbı mayıs sonu dyodm ızne cıkmaya gecen ay kadro daraltlması oldgu bılgıısı verdler hamle oldgm ııcn akllarna ben geldm tabıkı ama butun haklrımı alark tazmınatımı ve ıhbar tazmtamı alrk. dogum parasından ck daha yuksk mebl oldu benm ıcın ustne ıssızlıkde alyorm.
ısme geldı bende sıznde kadronuzu ısgal etmym ıyı ayrılalım moduyla onayladım

onlar tam bı gormemısdı ya bebk arabalrı 2binden baslıyo altlarnda arabalrn dogurp hemen oaray gelyolardı

kızlar babamız geldi yemek yedik çay demledik falan öyle oturduk tv karşısına... ondan sizlerden ayrı kaldık birazcık... affedin bizi....

kızceler ben bı takım aldım normal lohusa kyafetı cok guzel onu hastanede gıycem btane daha alıcam suslu puslu bole evde gymek ıçn butn akrabalrm burda bnm cok gelenm gdenm olucak oyuzden :) bı tana yetmez

banada

tabisiii

kızlar babamız geldi yemek yedik çay demledik falan öyle oturduk tv karşısına... ondan sizlerden ayrı kaldık birazcık... affedin bizi....

goğüslermde bse yok karnmda bse yok bcaklarm boydan boya yha (((kedı tırmıklaş gbıı aynııı yapsam ne olucak çatladı kı

bende hergün olmasa da kremleniyorum ama benim de bacaklarımın içinde oluşmuş çatlaklar... dert etme yahu bio-oil kullanırsın doğumdan sonra...

bende hergün olmasa da kremleniyorum ama benim de bacaklarımın içinde oluşmuş çatlaklar... dert etme yahu bio-oil kullanırsın doğumdan sonra...

bio oil ıyı bı urun gornumu azaltyo bence tazeyken smdden baslayn kullanmaya derım

benimde göğüs altlarım çatladı aktardan kırmızı kantron yağı aldım yeni çatlak oldugu için silikleşti biraz burdan bi arkadaş sölemişti banada

benmde gogus altlarmd avar canm aama boyle catlak ızı degil elimle dokundgmda hssdblyorm anck gozle gorulmcek kdr kucuk ama hergun nemlendryorm korktm baya.
bio oil cok ıyı bı yag kullanan musterılerım var. yada regen oil da cok ıyı

bende selulıt arttı hamle kaldgmdan berı sanrm hareketsızlıkden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…