inş gecerrrr
bio oil ıyı bı urun gornumu azaltyo bence tazeyken smdden baslayn kullanmaya derım
benmde gogus altlarmd avar canm aama boyle catlak ızı degil elimle dokundgmda hssdblyorm anck gozle gorulmcek kdr kucuk ama hergun nemlendryorm korktm baya.
bio oil cok ıyı bı yag kullanan musterılerım var. yada regen oil da cok ıyı
bende selulıt arttı hamle kaldgmdan berı sanrm hareketsızlıkden
ohh gozunuz yadınnkızlar babamız geldi yemek yedik çay demledik falan öyle oturduk tv karşısına... ondan sizlerden ayrı kaldık birazcık... affedin bizi....
banada
tabisiii
benm bacaklarımn ıç tarafı boydan boya çatladıı((( sızdede varmı
benımde ıc tarıfında az varr bıre goguslerdeeeeeeeeee:18::18:hadı yaoralarda nem bakımı yap cnm hergun
benm goguslerım gitti..
bende niye yok hiç bişeyde kullanmadım annemdede olmuş şimdi bunuda takcam kafaya
bende niye yok hiç bişeyde kullanmadım annemdede olmuş şimdi bunuda takcam kafaya
bio oil hamilelikte kullanılırmı ki?
senmiydin kız watson's cıaşığım ben o firmaya
ohh gozunuz yadınn
bızm babamızda amcasına mac ızlemeye gıttı
canımbenım
benımde ıc tarıfında az varr bıre goguslerdeeeeeeeeee:18::18:
yarım kız snnle ben bekledk bugun topiiign basını valla
bendede yok guzelim annemde olmus ama bende suana kadar bisey olmadi insallah olmazda nemlendirmenin yani sira bol su icmekte faydali catlaklar icin deri elastikiyetini artirarak catlak olusumunu azaltir
yarım kız snnle ben bekledk bugun topiiign basını valla
kocasızlık- işsizlik zor anam
katılıyorum tatlım. ama bebek yagı yetersız herkeze solym smdden 3 paket bos bos duryo evde
size emanet ettk bugun :))) hava cok guzeldı valla dısardaydm bgun hep
yazzık annemle karsılasdk az once facede nıye gelmıyon ruh halın bozulcak evde yalnız alsaydı kocan bzden dıyo. yok anne ben sıklmyom konustgm arklar var dedım :)
valla ole oldu. bende patladm bugun evde bugun bı arka gdcekdm akslk cıkdı ıptal odlu. yarın bı arkma gtcem yad ao gelck bana.
sahilde yurrz bzde gari naapak ınsallah hava guzel olur
daha neler duycam kız
o niyeki?
benim koca da diyoki iyiki kadınlar kulubü varmış yoksa aklım hep sizde kalırdı
ubundan sonrahavalar hep sıcak inallah bebemmmvalla ole oldu. bende patladm bugun evde bugun bı arka gdcekdm akslk cıkdı ıptal odlu. yarın bı arkma gtcem yad ao gelck bana.
sahilde yurrz bzde gari naapak ınsallah hava guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?