2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bio oil hamilelikte kullanılırmı ki?
senmiydin kız watson's cı aşığım ben o firmaya

kızlar babamız geldi yemek yedik çay demledik falan öyle oturduk tv karşısına... ondan sizlerden ayrı kaldık birazcık... affedin bizi....
ohh gozunuz yadınn
bızm babamızda amcasına mac ızlemeye gıttı
canımbenım
benm bacaklarımn ıç tarafı boydan boya çatladıı ((( sızdede varmı

hadı ya oralarda nem bakımı yap cnm hergun

benm goguslerım gitti..
benımde ıc tarıfında az varr bıre goguslerdeeeeeeeeee:18::18:

bende niye yok hiç bişeyde kullanmadım annemdede olmuş şimdi bunuda takcam kafaya

tatlım moral bozmak gııb olmsında bırazck genetk bu ısler annende varsa sende de olablr. bence sen gene onlemini al olmassda ne guzel ısde

benmde yok hıc karnımda kalcamda fılan ama hergn nemlendryorm. cnku annemde var:) oda bana demişdi bende varsa sende de olck buyuk ıhtmalle diye.
bıde kımsnnkı dogumdan sonra karın ınnce cıkyomus ortya

bende niye yok hiç bişeyde kullanmadım annemdede olmuş şimdi bunuda takcam kafaya

bio oil hamilelikte kullanılırmı ki?
senmiydin kız watson's cı aşığım ben o firmaya

he kuzum bende asgm valla orda alısvers yapmak cok zevkli ben uzmandm orda ısde.
bio oil kullanılır bence zaten hamller ıcın uretlmıs bı urun ozellikle oyle bliorm ben en azndan

ohh gozunuz yadınn
bızm babamızda amcasına mac ızlemeye gıttı

canımbenım

benımde ıc tarıfında az varr bıre goguslerdeeeeeeeeee:18::18:

olcak kuzum gari biz en aza ındrgeyelm dıye ugrsyoz kırısgn caresı olmadgı gııb bunnda yok:)

bendede yok guzelim annemde olmus ama bende suana kadar bisey olmadi insallah olmazda nemlendirmenin yani sira bol su icmekte faydali catlaklar icin deri elastikiyetini artirarak catlak olusumunu azaltir

bendede yok guzelim annemde olmus ama bende suana kadar bisey olmadi insallah olmazda nemlendirmenin yani sira bol su icmekte faydali catlaklar icin deri elastikiyetini artirarak catlak olusumunu azaltir

katılıyorum tatlım. ama bebek yagı yetersız herkeze solym smdden 3 paket bos bos duryo evde

size emanet ettk bugun :))) hava cok guzeldı valla dısardaydm bgun hep

valla ole oldu. bende patladm bugun evde bugun bı arka gdcekdm akslk cıkdı ıptal odlu. yarın bı arkma gtcem yad ao gelck bana.
sahilde yurrz bzde gari naapak ınsallah hava guzel olur

benim koca da diyoki iyiki kadınlar kulubü varmış yoksa aklım hep sizde kalırdı

:)valla ben calsyoken gryodma ama uyelik almadm bılerek takılır kalrm ısım aksar dynce ısden cıknca hemen aldm valla ıs yok guc yok napcazz::) hem ınsan dertlerınıde dokebilio yerı gelıyo kocıslere dert kalmıyo rahatlıyolar ondan dolayı bız burda gazlayp yolyoz brbrmızı kocalarn yanna guzel bısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…