2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar beyaz leblebı cubuk kraker ve haşlanmış patates bulantıyı kesiyormuşş..

Evet bunlar hakikaten de bulantıyı kesiyor ama malesef ben bunları fazla tüketemiyorum. Beyaz leblebi , çubuk kraker ve haşlanmış patates te de karbonhidrat olduğu için ben de hemen kiloya dönüşüyor. Ben de biraz kilo sorunu var. Doktorum dedi ki kesinlikle diyet uygulayacaksın. O yüzden de ayrıca sıkıntılarım var.

Tabi canım devletteki doktorda doktor ama özel hastanede gerçekten doktorun iyiyse çok rahat geçiyor ben ilk doğumumu jimerde normal doğum olarak yaptım prenses gibiydim herkes farklı davrandı ama bursayı biliyormusun bilmiyorum ama daha 2 a önce zübeyde hanımda doğum yapmış birini kendi ağzından dinledim sürekli azarlıyorlarmış tek senmi doğuruyon falan diye yada şevket yılmaz da ablam yapmıştı gerçekten kötüydü yani tercih meselesi bu bence ben biraz şımartılmayı seviyorum belki o yüzden özel tercihim kendi adıma...

ben telefonumun alarmını kurdum gunde 3 kez hatırlatıyor bana sabahkını 12,30 öğlen 17,30 gecekıde 11,30 gıbı alıyorum kızlar diş bakımını yaptırmak ıcın gecmı kaldık?

Ben 37 yaşındayım. Şimdiye kadar 4 düşük yaptım. Bu benim 5. hamileliğim. Hiç evladım olmadı malesef. Niçin düşük yaptığımı araştırmak için doktor doktor gezdim. Uzak demedim yakın demedim. Her gittiğim doktordan farklı bir bilgi farklı bir tecrübe edindim. Özel hastaneye de gittim. Devlet hastanesi ne de , özel muayenehaneye de . Uzman doktora da gittim prof a da. İnsan çaresizlik için de kalınca her yola başvuruyorsun.

benım ukranyalı model bır arkadasım vardı hamıle kaldıgında kılo almamak ıcın herseyı zeytınyagında ve buharda pişirerek yedı kılo almadı

cokk sukur belımın agrısı yok gıbı ama acıkınca hem mıdem bulanıyor hemdee elım ayagım tıtrıyor az oncede ceyrek ekmege kahvatltıık domates peynır zeytın doldurdum meyva suyu ıle huplettımm hehe sımdıe ayva ve mandalına yıyorumm hehehe

kızlar aranızdakan uyusmazlıgı olan varmı benım sıfır negatıf esımınkı ıse sıfır pozıtıf dr soledım ama gende korkuyorummmmm

ayy bende yok acıkınca oluyor gece uyandırıyor hatta bende bas ucumda cubuk kraker tasıyorum yıyorum 2-3 tanee gecıyor umutsuzlama cnm yanlıs degılın bebegın varr aılen uzakta esın ıste ıse dualar oku boll ca ınslll
olmaz da sennkı alerjı ıse yogundur arka arkasa kasma hapsuruk sırasındakendını canım benımmm sıfa olsun beegın sana ınslll

ama nar cıg köfte kuru ett bayılıyrım bende kuru et duyunca yemıyorum ama cok da sevıyorummmmm yaa
ayy canım benımde gorumcemın ogluna dedıler 1 AY OLDU halende test yapıyorlar avuc ıcınde benzeyen yerı var dıe ınsll temıs cıkar sonuları yaaaaaa dua edınlutfennnn daha cok kucuk ooo
cnm senn bnm hesabımm uymuyor bencee bnm dr kalp atısına gore dıcek snırım bana gorede bat 29 eylul ama be
nde 15 den sonra olmustur cunku esım raahatsızdı dıyorum ama kısmet bakalımmmm
canımm lenfosıt asısı nedır acarmısın bılgısızım bu konudaa
cnm bedecede fark pek yok ama devlette ultrasonarı gerı kalmıs ve esını ıcerı almıyorlarrr bır kac bayanı bır arada goruyor dr lr halıyle cok kısı oluncaaa
ınsl bebegını saglıcakla kucagına alırsın ınsll

slm kızlar bulantılardan dolayı öğleden sonra uyudum eşim makarna yapıyo onu yiycez mutfakı sevmiyorum artık.. şeker yüklemsine gelince diğer gebeliğimde yapılmıştı 100 gr yaptılar ama bana sabah aç karnına şekerli su içiyosun yüklemeden önce 1 kez kan veriyosun içtikten hemen sonra bikez daha sonra yani saat 8de gittiniz diyelim 2 kez öncesi ve sonrasında veriyosunuz sonra saat başı 9-10-11-12 de kan veriyosun bu sürede açsın tabi ben defalarca kustum işe yaramamış kustuk tan sonraki kanlar o kadar süre aç kaldığına mı hastanede rezil olduğunamı kolunun delik deşik olduğunamı yada testin işe yaramadığına yanarsın.. bu arada ben 12 yıldır şeker kullanmıyorum şerbetli tatlı hiç sevmem kesinlikle bunun etkisi var ayrıca normalde 50gr yapılır bana 100 gr yapmışlardı

kızlar kiloyu kafanıza takmayın azimle sporla her türlü zayıflarsın kız kardeşim 25 kilo aldı ve ilk 6 ayda eski kilosuna döndü taş gibi kimse inanamıyor

iyi akşamlar temmuz anneleri biz de kalp atışlarını duyduk desem yalan olur gördük pek bişey anlamadım ama doktor var dedi kalp atışı gösterdi ekrandan.işte bu kadar başka bi yre daha gidicem bir hafta 10 gün sonra bu sefer duyabileceğim bi yere şimdilik bekliyorum düşük tehlikem devam ediyo ne zamana kadar böyle olacak ne zaman rahatlıcam ben bilmioruuummm

ben telefonumun alarmını kurdum gunde 3 kez hatırlatıyor bana sabahkını 12,30 öğlen 17,30 gecekıde 11,30 gıbı alıyorum kızlar diş bakımını yaptırmak ıcın gecmı kaldık?

maalesef evet.bende geç kalanlardanım ve şu sıralar diş ağrısı ile baş etmeye çalışıyorum.3 ve 6 aylarda yapatırabilirsin ancak

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz hayırlıolsun
hamhamcım korkma canım dua et bazı dr lar sadece gösteriyo kalp atışını dinletmiyo canım üzülme sakın

kuzum görmüşsün gözün aydın şuan doktorlar sadece kalp atışlarını gösteriyorlar bu heryerde böle.
dualarımız seninle iyi olucaksın sakın moralini bozma.bugünlerde geçicek ve sağlıkla bebeğini kıcağına alıcaksın.

ham ham cmmmmmm korkma dr gormus ya sen ona bakkk bende hele bır gorsem yada duysaydım mmmmm yaaaaaaa:119: taa carsambaa aboww daha 123456 gun var ufffff

19asos03 cumm esın makarna hehe bnm kv yapıyor hemde gusel bırsey solemeyım canınız cekerde benyemıyorumm bu arada kırmızı etden tıksındım sanırım cunku aklıma geldıkce yada gordukc e mıdem ög luyor heheheh sızdede varmıı böle

kıslar gunluk bır doga maden suyu ıceyorsunu zdımııı yoksam kemıklerımızzz agrır tamammmm

bu arada HAMTİM e baslayanlar varmı aramızdaaa????????bebegımız ıcınnn

canımm lenfosıt asısı nedır acarmısın bılgısızım bu konudaa

Cnm insanın başına gelince yaşayınca bilgi sahibi oluyorsun işte. Benim yaptığım düşüklerin tıbbı olarak nedeni çok araştırıldı ancak bulunamadı. Herşey normal gözüküyor ancak düşükle sonuçlanıyor. Sebebi bulunamayan düşüklerde deneme yanılma yoluyla uygulanan bir çeşit tedavi türü. Erkek den 9 tüp kan alınıyor ve çöktürülerek 2 tüp aşı elde ediliyor. Bu aşılar 4 yoldan bayana uygulanıyor. Bu aşının amacı erkek bireyin kan hüclerini kullanarak bayanın vücuduna tanıtmak. Eğer bayanın vücudu zigotu yabancı bir madde olarak algılayıp bağışıklık sistemini çalıştırmak suretiyle yabancı bir madde olarak algılıyorsa zigotu vücut dışarı atıyor ve düşük gerçekleşiyor. Eğer bu aşı yapılırsa yani hamilelikten önce bayanın vücudu daha öncesinde bu hücrelerle tanıştığı için bağışıklık sistemini çalıştırıp dışarı atmıyor. Ben de bu yolu denemek istedim. Hamile kalmadan önce vurulmaya başladım. Bir çeşit pc programı gibi. Önce bilgisayara programı yükleyip daha sonra işlev kazandırıyorsun ya . Ben hep buna benzetirim

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz hayırlıolsun
hamhamcım korkma canım dua et bazı dr lar sadece gösteriyo kalp atışını dinletmiyo canım üzülme sakın

ayyy canlarım saolun yaa moral veriyosunuz valla öpüyorum hepinizi darısı duymayanlara inşallaaah

Ben başladım Suzancım 4. cüzdeyim ama henüz (

beni de eklermisiniz sat:3 ekim tahmini doğum tarihi:11 temmuz

canım kürtaj mecburi yapılmıyor tabiki isteğe bağlı.down sendromlu diye bile bile bebeğinin yaşamına son vermek isteyen veriyor,istemeyen de aldırmıyor

selam kızlar bende Temmuz annesi olucam inşallah :)
bat 18 kasım
bugün kan tahlili sonucum 281.81 çıktı.
beni de aranıza alırmısınızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…