2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ayy cnm bnm cıdden cekmeyen bılmıyorrr hıc bır seyııı cok sukur her gunumuzeee bızdede kanuyusmazlg var bakalım dr ne dıcekkkk ınsl saglıcakla kucAGIMIZA ALIRIZZZ:119::

Ben başladım Suzancım 4. cüzdeyim ama henüz (
BEN DE 4 CUZDEYIM GUNLUK 5-6 SAYFA OKUYORUM + CEVSEN OKUYORUM DAH ABIR HATIM YAPTIM CEVSEN DEN YARIN SOHBETIM VAR INSLL 2.AYRI HATIMIMIDE ARK.OKUTMAK ISTIYORUM DOGUMA KDR BIR DAHA HAT IM YAPMAK ISTIYORUM YANI EN AZ 3 HAT
IM ISTIYORUM INSL YAAA
selam kızlar bende Temmuz annesi olucam inşallah :)
bat 18 kasım
bugün kan tahlili sonucum 281.81 çıktı.
beni de aranıza alırmısınızzzz
H.G CNMHAYIRLI OLSUN INSLL SENDE VBNM GIBI ERKEN OGRENMISSIN TEBRIKLERRRRRRRRRRRRR

teşekkürler arkadaşlar...
inşallah bu hamileliğim sorunsuz geçer...
1 ay boyunca göbekten iğne yapıcaz.

rosemmmmm ben sana demiştim yerimi tut die ahanda geldim
darısı diğer kızların başına inşallahhhh

tubisssh senin bal çörek otu işe yaradı deseneeeeee
ayy çok sevindim tatlım,ağrılar boşa değilmiş.
sağlıkla kucağına al inş.

bende dün keseyi gördüm

hergün 4-5 sayfa Kuran-ı Kerim okumaya,her namazdan sonra ayetel kürsi felak nas salavat çekmeye başladım.
subhanallahi ve bihamdihi,rabbi hebli mines salihin,ya hayyul ya kayyum,ya mubdiu,el fettah el rezzak çekiyorum birde hergün hepsinden birer tesbih.
Rabbim kabul etsin inş.

Son düzenleme:

Kızlar aranızda benim gibi olan varmı yaa 2 lokma yiyorum sanki dünyayı yemişim gibi şişiyorum daha şimdiden 2 kilo almışım 2 lokmayla nasıl oluyor demeyin valla oldu
Göbüşümü bi görseniz 6 haftalık değil 6 aylık gibi. Biraz fazlam vardı söylemesi ayıp ve bebiş haberini aldığımda dukan diyeti yapıyordum 20 gün olmuştu başlayalı 4 kiloya yakın vermiştim bırakmak zorunda kaldım doğal olarak. Naptım kıtlıktan cıkmış gibi saldırdımda haberimmi yok anlamadım ki :)
varmı aranızda benim gibi olan kilo alan yaaaa sonunu düşünemiyom beeennn

Onlar muhtemelen gaz canım:)) Ciddi iştah değişiklikleri kişiden kişiye değişsede genelde 7. - 8. haftalarda ortaya çıkar bence o da mide problemleri falan başladıı için. Midem bulanmıyor, ciddi bi iştah artışım yok, hatta canım pek bişey yemek istemiyor bile( Çok yorgunum sadece, ilk gebeliğimdeki kadar çok uyumuyorum bile... Belirtileri bile az hissedince korkuyo be insan((((

Ayy amma çok bile demişim yaaa:))

selam kızlar bende Temmuz annesi olucam inşallah :)
bat 18 kasım
bugün kan tahlili sonucum 281.81 çıktı.
beni de aranıza alırmısınızzzz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa tubiloshhh kuzummmmm hoşgeldin aramızaaa yaa nasıl sevindim anlatamammm.. Rabbim tamamına erdirsin İnşallaaaahhh.. Darısı topiğimizdeki diğer arkadaşlarımıza ve isteyen herkese olsuuunnnn

kızlaaaaaaaaaaaaaarrr ben aş eriyoruuummmmm

canım bi meyve istedi bu saatte adını yazmayayımm film izlerken gözümün önünde birisi ortadan ikiye böldü burnuma buram buramkokusu geldi ağzım sulanıyo çok feciii bişeymişş... eşim allah razı olsun çıktı dışarı bulur gelirim ben diye hakikatende bulmuş aslan kocam şimdi geliyooooo dört gözle bekliyoooommmm

Ayy amma çok bile demişim yaaa:))

Hiçte bile :))))) tşk ederim canım cevap verdiğin için. valla herneyse gazmıdır yağmıdır beni çok rahatsiz etti yaw eşime diyorum böyle giderse bi yere giderken bana bi tepik ben yuvarlanarak gelirim çook şişcem çoookkk hiç bulantıda yok

valla ben hiç olmadığım kadar iştahsızım midem çok kötü, açım ama mide bulantısından yiyemiyorum,moralim bozuk yemem gereken dönemde yiyemiyorum suçluluk duyuyorum

valla ben hiç olmadığım kadar iştahsızım midem çok kötü, açım ama mide bulantısından yiyemiyorum,moralim bozuk yemem gereken dönemde yiyemiyorum suçluluk duyuyorum

Tatlım midenin bulanması hem iyi hemde kötü biliyorum ama ne yapıcan sabret canım. Bir yerde okumuştum 3. aya kadar anneler düzensiz beslensede bebeği etkilemiyormuş bebişlerimiz yediklerimizden 3.aydan sonra beslenmeye başlıyormuş onun için kendini üzme suçlulukta hissetme emi

sağol cnm zor bi hamilelik dönei bizleri bekliyo gibi,inş hayırlısıyla sağlıkla atlatır saplıklı bebişler dünyaya getiririz

sağlıkla büyür inşallah bebişin cnm

kızlar benim doktor ayrılmış başka bi doktor arayışındayım antalyada giden doktor tavsiyesi ve ücretleri hakkınd a bilgisi olan var mı

ben ıstanbuldayım onceden tımur ugurlu dıy bır dr a gıdıyordum ama hamılelıgımın 8. haftasında antalya medıcalparka gıtmıs orda calısmaya baslamıs cok uzulmustum,tavsıye edebılecegım cok ıyı bır dr.gıdersen memnun kalırsın dıye dusunuyorum

hazel selam canım çok sevindim ya temmuz annesi olcaksın demek ikinci bebeiş geliyo yani hadi hayırlısyla sağlıkla kucakla inş cnm bnm bende istiyorum bakalım nasip hangi aya temmuza olur belki demiştim ama kısmet olmadı:)grşz cnm aeolun kuzularınla

suzancım.ben baya bi zaman önce başlamıştım hatim niyetiyle.150. sayfaya falan geldim.ama niyetlendim.rabbim nasip ederse bebeğimin doğumuna kadar bi hatim bitiricem inşallah sonra gelsin sevaplarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…