selam kızlar bende Temmuz annesi olucam inşallah :)
bat 18 kasım
bugün kan tahlili sonucum 281.81 çıktı.
beni de aranıza alırmısınızzzz
ayy cnm bnm cıdden cekmeyen bılmıyorrr hıc bır seyııı cok sukur her gunumuzeee bızdede kanuyusmazlg var bakalım dr ne dıcekkkk ınsl saglıcakla kucAGIMIZA ALIRIZZZ:119::canımm lenfosıt asısı nedır acarmısın bılgısızım bu konudaa
Cnm insanın başına gelince yaşayınca bilgi sahibi oluyorsun işte. Benim yaptığım düşüklerin tıbbı olarak nedeni çok araştırıldı ancak bulunamadı. Herşey normal gözüküyor ancak düşükle sonuçlanıyor. Sebebi bulunamayan düşüklerde deneme yanılma yoluyla uygulanan bir çeşit tedavi türü. Erkek den 9 tüp kan alınıyor ve çöktürülerek 2 tüp aşı elde ediliyor. Bu aşılar 4 yoldan bayana uygulanıyor. Bu aşının amacı erkek bireyin kan hüclerini kullanarak bayanın vücuduna tanıtmak. Eğer bayanın vücudu zigotu yabancı bir madde olarak algılayıp bağışıklık sistemini çalıştırmak suretiyle yabancı bir madde olarak algılıyorsa zigotu vücut dışarı atıyor ve düşük gerçekleşiyor. Eğer bu aşı yapılırsa yani hamilelikten önce bayanın vücudu daha öncesinde bu hücrelerle tanıştığı için bağışıklık sistemini çalıştırıp dışarı atmıyor. Ben de bu yolu denemek istedim. kalmadan önce vurulmaya başladım. Bir çeşit pc programı gibi. Önce bilgisayara programı yükleyip daha sonra işlev kazandırıyorsun ya . Ben hep buna benzetirim
BEN DE 4 CUZDEYIM GUNLUK 5-6 SAYFA OKUYORUM + CEVSEN OKUYORUM DAH ABIR HATIM YAPTIM CEVSEN DEN YARIN SOHBETIM VAR INSLL 2.AYRI HATIMIMIDE ARK.OKUTMAK ISTIYORUM DOGUMA KDR BIR DAHA HAT IM YAPMAK ISTIYORUM YANI EN AZ 3 HATBen başladım Suzancım 4. cüzdeyim ama henüz(
H.G CNMHAYIRLI OLSUN INSLL SENDE VBNM GIBI ERKEN OGRENMISSIN TEBRIKLERRRRRRRRRRRRRselam kızlar bende Temmuz annesi olucam inşallah :)
bat 18 kasım
ayy cnm bnm cıdden cekmeyen bılmıyorrr hıc bır seyııı cok sukur her gunumuzeee bızdede kanuyusmazlg var bakalım dr ne dıcekkkk ınsl saglıcakla kucAGIMIZA ALIRIZZZ:119::
Amin. İnşaallah cümle müslüman kardeşlerimiz için dualarımız müşterektir. Benim bir tanıdığımda kan uyuşmazlığı çıkmıştı. Arkadaşımın 0 Rh (-) ti kanı. Eşininki de pozitifti. Doktor demiş ki: Eritroblastosis fetalis için uygulanması gereken bir aşı var. O aşı sürecini geçirmişsiniz demiş. Moralini bozmak istemem ama bu yüzden düşük yaptı. Zıt kan grupları çökelme yaptı. Sen kan uyuşmazlığı için aşı oldun mu? Ya da doktorun sana yapılacağını söyledi mi? Duyduğum kadarıyla önlem alınması gereken bir durum.
Kızlar aranızda benim gibi olan varmı yaa 2 lokma yiyorum sanki dünyayı yemişim gibi şişiyorum daha şimdiden 2 kilo almışım 2 lokmayla nasıl oluyor demeyin valla oldu
Göbüşümü bi görseniz 6 haftalık değil 6 aylık gibi. Biraz fazlam vardı söylemesi ayıp ve bebiş haberini aldığımda dukan diyeti yapıyordum 20 gün olmuştu başlayalı 4 kiloya yakın vermiştim bırakmak zorunda kaldım doğal olarak. Naptım kıtlıktan cıkmış gibi saldırdımda haberimmi yok anlamadım ki :)
varmı aranızda benim gibi olan kilo alan yaaaa sonunu düşünemiyom beeennn
Onlar muhtemelen gaz canım:)) Ciddi iştah değişiklikleri kişiden kişiye değişsede genelde 7. - 8. haftalarda ortaya çıkar bence o da mide problemleri falan başladıı için. Midem bulanmıyor, ciddi bi iştah artışım yok, hatta canım pek bişey yemek istemiyor bile( Çok yorgunum sadece, ilk gebeliğimdeki kadar çok uyumuyorum bile... Belirtileri bile az hissedince korkuyo be insan ((((
selam kızlar bende Temmuz annesi olucam inşallah :)
bat 18 kasım
Onlar muhtemelen gaz canım:)) Ciddi iştah değişiklikleri kişiden kişiye değişsede genelde 7. - 8. haftalarda ortaya çıkar bence o da mide problemleri falan başladıı için. Midem bulanmıyor, ciddi bi iştah artışım yok, hatta canım pek bişey yemek istemiyor bile( Çok yorgunum sadece, ilk gebeliğimdeki kadar çok uyumuyorum bile... Belirtileri bile az hissedince korkuyo be insan ((((
Ayy amma çok bile demişim yaaa:))
hoşgeldin canım
ayy cnm bnm cıdden cekmeyen bılmıyorrr hıc bır seyııı cok sukur her gunumuzeee bızdede kanuyusmazlg var bakalım dr ne dıcekkkk ınsl saglıcakla kucAGIMIZA ALIRIZZZ:119::
Amin. İnşaallah cümle müslüman kardeşlerimiz için dualarımız müşterektir. Benim bir tanıdığımda kan uyuşmazlığı çıkmıştı. Arkadaşımın 0 Rh (-) ti kanı. Eşininki de pozitifti. Doktor demiş ki: Eritroblastosis fetalis için uygulanması gereken bir aşı var. O aşı sürecini geçirmişsiniz demiş. Moralini bozmak istemem ama bu yüzden düşük yaptı. Zıt kan grupları çökelme yaptı. Sen kan uyuşmazlığı için aşı oldun mu? Ya da doktorun sana yapılacağını söyledi mi? Duyduğum kadarıyla önlem alınması gereken bir durum.
cnımm dr gıttıgımız ılk gunn soyledk tmm dedı not ettı kalp atısı ıcın de gıttıgımızde soylucemm bu sefer konusacagımm oragacsorularımı hepp soracagıbbım ınsl.rabbım emanetiizz..esımın amcasgılde öle ama ılk cocukta s orul degıl de ıkı.cocukda dogumdan sonra hemen ıgne gerekır demıss bakalı m bızım nasıpi mızı nasıl yazmış YASADAN.....
Kızlar aranızda benim gibi olan varmı yaa 2 lokma yiyorum sanki dünyayı yemişim gibi şişiyorum daha şimdiden 2 kilo almışım 2 lokmayla nasıl oluyor demeyin valla oldu
Göbüşümü bi görseniz 6 haftalık değil 6 aylık gibi. Biraz fazlam vardı söylemesi ayıp ve bebiş haberini aldığımda dukan diyeti yapıyordum 20 gün olmuştu başlayalı 4 kiloya yakın vermiştim bırakmak zorunda kaldım doğal olarak. Naptım kıtlıktan cıkmış gibi saldırdımda haberimmi yok anlamadım ki :)
varmı aranızda benim gibi olan kilo alan yaaaa sonunu düşünemiyom beeennn
valla ben hiç olmadığım kadar iştahsızım midem çok kötü, açım ama mide bulantısından yiyemiyorum,moralim bozuk yemem gereken dönemde yiyemiyorum suçluluk duyuyorum
Tatlım midenin bulanması hem iyi hemde kötü biliyorum ama ne yapıcan sabret canım. Bir yerde okumuştum 3. aya kadar anneler düzensiz beslensede bebeği etkilemiyormuş bebişlerimiz yediklerimizden 3.aydan sonra beslenmeye başlıyormuş onun için kendini üzme suçlulukta hissetme emi
teşekkürler arkadaşlar...
inşallah bu hamileliğim sorunsuz geçer...
1 ay boyunca göbekten iğne yapıcaz.
rosemmmmm ben sana demiştim yerimi tut die ahanda geldim
darısı diğer kızların başına inşallahhhh
kızlar benim doktor ayrılmış başka bi doktor arayışındayım antalyada giden doktor tavsiyesi ve ücretleri hakkınd a bilgisi olan var mı
ben ıstanbuldayım onceden tımur ugurlu dıy bır dr a gıdıyordum ama hamılelıgımın 8. haftasında antalya medıcalparka gıtmıs orda calısmaya baslamıs cok uzulmustum,tavsıye edebılecegım cok ıyı bır dr.gıdersen memnun kalırsın dıye dusunuyorum
ham ham cmmmmmm korkma dr gormus ya sen ona bakkk bende hele bır gorsem yada duysaydım mmmmm yaaaaaaa:119: taa carsambaa aboww daha 123456 gun var ufffff
19asos03 cumm esın makarna hehe bnm kv yapıyor hemde gusel bırsey solemeyım canınız cekerde benyemıyorumm bu arada kırmızı etden tıksındım sanırım cunku aklıma geldıkce yada gordukc e mıdem ög luyor heheheh sızdede varmıı böle
kıslar gunluk bır doga maden suyu ıceyorsunu zdımııı yoksam kemıklerımızzz agrır tamammmm
bu arada HAMTİM e baslayanlar varmı aramızdaaa????????bebegımız ıcınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?