2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ızlar
suzancım.ben baya bi zaman önce başlamıştım hatim niyetiyle.150. sayfaya falan geldim.ama niyetlendim.rabbim nasip ederse bebeğimin doğumuna kadar bi hatim bitiricem inşallah sonra gelsin sevaplarrrrr

öncelikle selamın alykum hayırlı sabahlar hayırlı cuma laarrrrrrr

bende baslamıstım ama onu bıraktım sıfırdan basaladmm cnmm bebegımın hayırlı saglıklı olması nıyetıne ınslll bnde 4.hayırlısı bakalımmm rabbım nıyetımızı hayırlı kılsın ınslllnasılsınız bakalımmmm kızlarr

bız ıyıyızusel bugun daha guzel uyuduk,,tabı sabah namazında mıdem kazınıyordu gene bende 2 cubuk yedımm canım ıstemeye ıstemeyee ama cookk sukurr:103::118::118::118::118::118:
kızlar bugun ıbadetımızı bol yapaılmm ınsllahhh olurmu sevabı dop dolu bir günn

Son düzenleme:
hayırlı cumalaaarrrr rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

suzancııımmm bizlerede dua et isimle dilen dualar daha makbuldür

Gününüz aydın Cumanız mübarek olsun kızlarrr.

yoğun bir halsizlik ve mide bulantısı iştende izin alamadım bugün geçermi acaba(((

günaydıınnn... hayırlı cumalarr canım arkadaşlarııımmmmm Rabbim minik yavrularımızı sağlıklıca ve hayırlısıyla dünyaya getirmemizi nasip eder İnşallaaahh....

Bugün bizim pıtpıt günümüüüüzzzzzz akşam 5 te randevumuz İnşallah hayırlı haberlerle çıkarım doktordan.. tedirginim biraz doğrusu :18:

sanada günaydın kuzum
gelir gelmez hemen yaz. hayırlı haberlerle geliceksen sen içini ferah tut görüceksin pıtpıtları

merhaba canım.Bende bir kaç gün önce geldim topiğe.İnş hayırlı haberlerle gelirsin.

bugün bizim de ilk randevumuz var aynı saatte.Umarım hayırlı haberler alırız.

Gunaydin arkadaslar bugun cok garip duygular icerisindeyim...sabaha karsi kotu bir haber aldik arkadasimin babasi gazze de sehit olmus ....en guzel mertebeye ulasti ama duyunca bir anda hersey okadar bos geldiki ben burda rahatca uyurken orada cocuklari, kadinlarin, herkezin acimasizca olduruldugunu dusunmek cok kanima dokundu..bu duruma ses cikarmak icin illaki musluman mi olmak lazim aslinda insan olmak yeter ben neyim onu bilmiyorum utandim kendimden.....Allah orada 1.5milyar musluman icin taslarla savasan 1.5milyonluk insanlara en guzel mertebeleri nasip etsin..

Son düzenleme:

günaydın, başınız sağolsun, işte bu şehit haberlerini duyunca erkek çocuktan çekniiyorum, kızlar için de taciz maciz var, allah evlatlarımızı korusun,

bu arada bir sorum var, siz ailelerinize söylediniz mi? biz esim su an burada olmadığı için söylemedik, gelince söyleyeceğiz ama galiba çok kızacaklar

Günaydın arkadaşlar.... savaşın her türlüsü kötü savaş olmasın inşallah...ben yine aynıyım mide bulantısı yok .. tuvalete 15 dakika arayla gitmeye devam...

sanada günaydın kuzum
gelir gelmez hemen yaz. hayırlı haberlerle geliceksen sen içini ferah tut görüceksin pıtpıtları

İnşallah canım yaa inşallaaaahhhh.. Rabbim ilk 3 ayı sağ salim atlatmayı nasip etsin İnşallaaahhh...

merhaba canım.Bende bir kaç gün önce geldim topiğe.İnş hayırlı haberlerle gelirsin.

bugün bizim de ilk randevumuz var aynı saatte.Umarım hayırlı haberler alırız.

İnşallah canımm İnşallaah.. sen bugün keseyi görürsün inşallah bende pıtpıtlara gidiyoruuuuummm... Rabbim yüzümüzü güldürsün bugün ve hergünn...

Allah rahmet eylesin.. Gerçekten de en güzel mertebeye ulaşmış.. Rabbim müslüman kardeşlerimize sabır ve dayanma gücü versin.. Kafirleride Rabbim kahreylesin... Allahım sen minik yavruları, kadınları, yaşlıları ve aileleri ve ülkeleri için savaşan erkekleri koru, onlara sabır ve dayanma gücü ver Allahımmm....

günaydın herkeseeeeee ,, neden kızacaklar canım geç söylediniz diyemi ?

Herkese merhaba arkdaşalar benimde sat 27 eylül ekim sonu hamile olduğumu öğrendim 2 kasımda doktora gittik keseyi gördük doktor dış gebelik değil dedi bugun ssat 2de randevum var kalp atışlarını duyacağız inaşşalh bende miğde bunlatısı başladı tuhaf bir sekilde miğdem bunalıyor asla yemek yapamıyorum bütün kokulara karşı hassasiyetim oluştu akşam uyumasam bile yatmak istiyorum akşam yemek yiyemiyorum inşallah kısa sürede geçer bu durum acaba doktora gittiğimde bana bu sefer hangi testler yapacak ?

ne güzel doktorunuzu göreceksiniz bizde çarşamba gideceğiz bakalım .... çok heyecanlıyım ... inşallah biran önce geçer bulantıların... belki kan testi falan yapar tsh guatr incelemek için falan..
bu arada kızlar mutlaka guatr kontrolü isteyin vermesede mesela bende yoktu ilk doğumdan sonra çıktı bebek anneden aldığı için guatr oluştu bende şimdi ilaç tedavisi görüyorum hamileliktede mutlaka yutmalıymışım..

Benimde sat 27 Eylül bende bugün gideceğim kalp atışı için inşallah güzel haberlerle döneriz

evet guatr testi çok önemli bende var ve ben ilaç kullanıyorum yıllardır.hamilelikte daha sıkı kontrol ediyorlar.
ilk düşüğümde guatr kaynaklı olabilir demişlerdi.

kızlar 5 dk siteye bakmıyorum hemen beni sistemden atıyor yaa, tekrar tekrar şifremi girmem gerekiyor,sizede böyle oluyormu?

Son düzenleme:

aman hadi hayırlı haberlerle gelirsin inş.

günaydın bayanlar
uğrayamıyodum kaç zamandır
çok yoğunum çok kusa kusa iş yetiştiriyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…