hiç beklemıyorken piyangodan cıktı gıbı SAT :6 ekim ama eşimle beraber olduğum tarih 19 ekimdi doktora gittim pazartesi gunu 5 haftalık hamılesın kese oluşmuş ama bebek daha yok 15 gun sonra gel kalp seslerıne bakalım dedı ama bence5 haftalık olması ımkansız benım hesabıma göre 4 haftalık 4 haftada kese hemen olusuyormu?
saolun kızlar....tek dileğimizz sağlıkla dünyaya getirmek bebeklerimizii..moral verdiniz güç verdiniz banaa.sizler iyi ki varsınız aynı durumda olanların varlığını bilmek rahatlatıyorr....zaten duygusal bir yapıya sahibim bu hamilelik hepten mahvetti beniii...
Benim SAT 7 Ekim. 5+1 ken yani 3 gün önceki pazartesi günü doktora gittim. Karından keseyi gördü. Alttan bakınca da kalp atışlarını gördü ve bana da ekrandan gösterdi. Google gebelik haftası hesaplayıcısı diye girersen ayrıntılı bilgi edinebilirsin. Kesenin oluştuğunu zaten doktorun görmüş. İçini ferah tut.
Hangi doktora gidiyorsun ? Bir de Hisar hastanesi hakkında bilgin var mı? Orayı iyi diye duydum ama hiç bir doktorunu bilmiyorum
mrb bende bursalıyım be güzel başka varmı acep bursalı hangi doktora gidiyorsun...bulantılaırn varmı bırseylerden tıksınme yada bırseylerı daha fazla yeme istegı gıbı ben hergun bır tane maden suyu ıcıyorum mıdem kötu dıye bursada evlıyım kımsemde yok yanımda cok zor gelıyor kendıme yemek daha hazırlamak ıstemıyorum
mrb bende bursalıyım be güzel başka varmı acep bursalı hangi doktora gidiyorsun...
bulantılaırn varmı bırseylerden tıksınme yada bırseylerı daha fazla yeme istegı gıbı ben hergun bır tane maden suyu ıcıyorum mıdem kötu dıye bursada evlıyım kımsemde yok yanımda cok zor gelıyor kendıme yemek daha hazırlamak ıstemıyorum
ben inegölde yasıyorum medıce dıye bır hastahne var afşin beye gıdıyorum ama bursalı arkadaslarım var hepsı doruk tıp merkezınde evrim hanım dıye bırı varmıs ona gıttıler
mrb bende bursalıyım be güzel başka varmı acep bursalı hangi doktora gidiyorsun...
ne güzel bende evrim hanıma gidiyorum:)
canım ben de hastane arayışı içerisindeyim.cumartesi günü Atlas hastanesine gitmeyi düşünüyorum.bi bakayım nasılmış.Hisarı da duydum ama biraz pahalıydı sanırım.sen gidersen her konuda aydınlatırsın beni
ben daha önce kullandım planlıydı ama yinede folibol diye bir hap verdi 1 adet kullanıyorum...kızlar herkes folik asit kullanıyor demı benım hamılelıgım süpriz oldu o yuzden öncesınde kullanmadım sımdı doktor yenı verdı 2 gundur kullanıyorum 3x1 folıc plus
kızlar herkes folik asit kullanıyor demı benım hamılelıgım süpriz oldu o yuzden öncesınde kullanmadım sımdı doktor yenı verdı 2 gundur kullanıyorum 3x1 folıc plus
ya bakıyorum herkes özel hastaneye gidiyor veya muayenehaneye :) ben valla devlet hastanesine gidiyorum doktor bey de normal seviyede ilgileniyor.. gerek var mı özele gidip her muayenede para vermeye? arada nasıl farklar var? zaten belli başlı testler yapılmıyor mu belli ilaçlar kullanılmıyor mu? aradaki farkı merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?