2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Benim SAT 7 Ekim. 5+1 ken yani 3 gün önceki pazartesi günü doktora gittim. Karından keseyi gördü. Alttan bakınca da kalp atışlarını gördü ve bana da ekrandan gösterdi. Google gebelik haftası hesaplayıcısı diye girersen ayrıntılı bilgi edinebilirsin. Kesenin oluştuğunu zaten doktorun görmüş. İçini ferah tut.

bayanlar yedıklerınızde bır degısıklık oldumu ben normalde tatlı ve tuzluyu bırarad yıyeyemem ama peynırle ahududu recelı yıyıp duruyorum bırde lokum yıyorum sabahları kalkınca mıdem bulanıyor sankı akşam saatlerı daha ıyı gıbıyım

bulantılaırn varmı bırseylerden tıksınme yada bırseylerı daha fazla yeme istegı gıbı ben hergun bır tane maden suyu ıcıyorum mıdem kötu dıye bursada evlıyım kımsemde yok yanımda cok zor gelıyor kendıme yemek daha hazırlamak ıstemıyorum

Hangi doktora gidiyorsun ? Bir de Hisar hastanesi hakkında bilgin var mı? Orayı iyi diye duydum ama hiç bir doktorunu bilmiyorum

canım ben de hastane arayışı içerisindeyim.cumartesi günü Atlas hastanesine gitmeyi düşünüyorum.bi bakayım nasılmış.Hisarı da duydum ama biraz pahalıydı sanırım.sen gidersen her konuda aydınlatırsın beni

mrb bende bursalıyım be güzel başka varmı acep bursalı hangi doktora gidiyorsun...

mrb bende bursalıyım be güzel başka varmı acep bursalı hangi doktora gidiyorsun...

ben inegölde yasıyorum medıce dıye bır hastahne var afşin beye gıdıyorum ama bursalı arkadaslarım var hepsı doruk tıp merkezınde evrim hanım dıye bırı varmıs ona gıttıler

Son iki gündür inanılmaz mide bulantıları çektim. Ama bugün daha iyiyim. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine ayva tüketmeye çalışıyorum. Çok iyi geliyor . Tavsiye ederim. Neredeyse 2 günde 2 kilo verdim. Sadece meyve yiyebildim.

merhaba kizlar benimde son adet tarihimin ilk günü 9 ekim. muhtemelen bebegimin dogacak tarihi 16 temmuz. ALLAH istiyenlerede versin. kendinize iyi bakin

kızlar beyaz leblebı cubuk kraker ve haşlanmış patates bulantıyı kesiyormuşş..

Ben karşıda özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum şimdilik. Etilerde. Seval Taşdemir. Bana lenfosit aşısı uyguluyor. Şimdilik ona gitmeye mecburum. Çünkü bu aşıyı yapan pek fazla doktor yok. Uzak olduğu için 1-2 sefer daha gidip aşılarımı tamamlayıp sonra değiştireyim diyorum. Kendime yakın bir hastanede iyi bir doktor arayışı içindeyim. Eğer iyi bir doktor tavsiyesi alırsan haberdar edersin

kızlar herkes folik asit kullanıyor demı benım hamılelıgım süpriz oldu o yuzden öncesınde kullanmadım sımdı doktor yenı verdı 2 gundur kullanıyorum 3x1 folıc plus

kızlar herkes folik asit kullanıyor demı benım hamılelıgım süpriz oldu o yuzden öncesınde kullanmadım sımdı doktor yenı verdı 2 gundur kullanıyorum 3x1 folıc plus
ben daha önce kullandım planlıydı ama yinede folibol diye bir hap verdi 1 adet kullanıyorum...

kızlar benim doktor ayrılmış başka bi doktor arayışındayım antalyada giden doktor tavsiyesi ve ücretleri hakkınd a bilgisi olan var mı

ya bakıyorum herkes özel hastaneye gidiyor veya muayenehaneye :) ben valla devlet hastanesine gidiyorum doktor bey de normal seviyede ilgileniyor.. gerek var mı özele gidip her muayenede para vermeye? arada nasıl farklar var? zaten belli başlı testler yapılmıyor mu belli ilaçlar kullanılmıyor mu? aradaki farkı merak ettim..

Merhaba canım, Ben de senin gibiyim öğrendikten sonra günde bir defa Folic Plus almaya başladım ama doktora gittim doktor da günde 2 ya da 3 kez almamı söyledi ben de artık sabah ve akşamları alıyorum ama açıkçası bazı sabahlar unutuyorum

Merhaba canım, bu doktora güvenme düzeyinle ilgili bence. Ben de ücret ödemediğim doktorlara gittim şimdiye dek ama aklımı kurcalayan şey sadece doktorun öncesini nasıl biri olduğunu bilmemem. Ve bu durum beni düşündürüyor, doğum yaklaştıkça doktoruma güvenmem lazım gelecek o yüzden ben de daha önce halamın gittiği özel muayenehanesi olan bir hanıma gitmeyi düşünmüyor değilim, Çünkü biliyorum tanıyorum titiz çalışıyor, 3 tane çocuk doğum ve kontrollerinde de ben bulundum. Sen de devletteki beye güvendiysen ne ala...Şimdi şu cümleyi söylemeden geçemeyeceğim yeri gelmişken, Bizim annelerimiz bizi özelde mi doğurmuş hep :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…