Allah korusun herhangi bir anomali varsa diye yapılıyor.
Eğer ikili testin sonucu şüpheli çıkarsa üçlü test istiyorlar.
Ama şimdi hiç bunları düşünmeyelim,Allah korur mucizelerimizi.
Tatlım pıtpıtları için hafta sonumu gidecektin
slm arkadaşlarrr moral bozmak istemiyorum ama çok kötüyüm...mide bulantısı halsizlik yorgunluk bitirdi beniii saatlerdir uyuyorum..kalktım daha kahvaltı masasını toplayamadım.uyusam uyusam ve hiç uyanmasam....ev felaket.....işler yığılmışşş...aşırı bir mutsuzluk umutsuluk ve boşluk..buraya bile giresim yok bebeğimi bile sevesim yok kendimi toplamaya çalışıyorum yapamıyorumm.ooofffffffffff nasıl geçecek bu zamann
Sağol canım..O zaman bu gidişim de ikili test isteyebilir.Şeker yüklemesine çok gıcık diyolar ölemi gerçekteenn
bu ikili uclu testler nedir??ne icin yapiliyor
slm arkadaşlar ben de yakaşık 6 haftalık hamileyim, benim aerjilerim var ve gün içerisinde sürekli hapşuruyorum, bu bazen arka arkaya 10- 11 defa falan olyo,hapşurmalarım bazen çok kuvvetli oluyo,ama elimde değil, bunun bebeğime zararı olur mu
ayyynen canım benim.hiç moralini bozma bende aynı sen gibiyim.yeni yeni kendime gelmeye çabalıyorum.biraz zorla kendini, bi duş al,üzerini değiştir,saçlarını kurut falan.bırak ev işleri öylece dursun.daha iyi olacaksın emin olve sev annesi bebişini çünkü o seni çok seviyor ve sana tutunmaya çalışıyor hepsi bu
tatlımm yarın gidiyoruzz pıtpıtlar için inşallaaaaahhhh... akşam 5 te randevumuz...
slm arkadaşlarrr moral bozmak istemiyorum ama çok kötüyüm...mide bulantısı halsizlik yorgunluk bitirdi beniii saatlerdir uyuyorum..kalktım daha kahvaltı masasını toplayamadım.uyusam uyusam ve hiç uyanmasam....ev felaket.....işler yığılmışşş...aşırı bir mutsuzluk umutsuluk ve boşluk..buraya bile giresim yok bebeğimi bile sevesim yok kendimi toplamaya çalışıyorum yapamıyorumm.ooofffffffffff nasıl geçecek bu zamann
ikili 3 lü test bebek için tarama down senromunu ve sağlam olup olmadığını araştırıyorlar ona göre allah kötü sonuç çıkarmasın down sendromu falan çıkarsa yada bi aksilik 4. ayda falan kürtaj yapıyolar..allah hiçbirimize yaşatmasın bu durumu tabiki..
merhaba kızlar.bugün farklı birgün yaşıyorum.ancak açabildim bilgisayarı.sabahtan beri midem çok fena.ilk kez de kustum.ama inanılmaz zorladı beni.resmen göğüs kafesim ağrıdı.midemde de birşey kalmadı.ağzımda kötü bi tat.şimdi ne yesem çıkacak gibi hissediyorum.ne yapayım sizce??
saol canım...çok doldum çok...eşim nöbette.yalnızım..ailem uzakta aylardır göremedim onları.kimsem yok..sinirlerim boşaldıı...ağlıyorumm kalktığımdan beri...geçecek inşallahh...rabbim büyüktürr.....çok zormuşş gerçekten....yine de sağlıklı olsun da çerim diyorumm...
Kızlar İstanbul Anadolu yakasında oturan var mı aranızda?
beennn varıımmm
Arkadaşım hiç moralini bozma. Hepimiz aşağı yukarı benzer hisleri yaşıyoruz. Aslında konu sadece hormonal dengemizin farklılaşması. Ve bu durumun bizi duygusallaştırıp hassaslaştırması. Daha baştan öyle ipleri salıvermek yok. Biz güçlü olursak fındıklarımız da güçlü olur değil mi?
canım ağlama desem de elinde değil biliyorum.bende ailemden uzaktayım.her seferinde "şimdi anacım yanımda olsaydı bana şunu yapardı,şöyle iyi bakardı,şefkat gösterirdi" diyorum.eşimin annesi yakın sağolsun ilgileniyor ama insanın kendi annesi gibi olamıyor elbette.seni çok iyi anlıyorum.ama sabret,dua et.az kaldı hepsi geçecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?