2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Allah korusun herhangi bir anomali varsa diye yapılıyor.
Eğer ikili testin sonucu şüpheli çıkarsa üçlü test istiyorlar.
Ama şimdi hiç bunları düşünmeyelim,Allah korur mucizelerimizi.

daha varmis gerci bilmedigim icin ne oldugunu merak ettim insallah saglikli sonuclar aliriz

slm arkadaşlar ben de yakaşık 6 haftalık hamileyim, benim aerjilerim var ve gün içerisinde sürekli hapşuruyorum, bu bazen arka arkaya 10- 11 defa falan olyo,hapşurmalarım bazen çok kuvvetli oluyo,ama elimde değil, bunun bebeğime zararı olur mu

Kızlar maaşallahınız var hakikaten. Sayfalar o kadar çok ilerlemiş ki , ancak bir kaç sayfa okuyabildim. Benim 2 gündür o kadar çok midem bulandı ki halı gibi çırpıldım sanki. Şimdi de aynı yorgun savaşçı gibiyim. Okuldan bir arkadaş mutlaka ayva ye dedi. Ayva mide bulantısına çok iyi geliyor dedi. Ben de baktım olacak gibi değil . Sarhoş gibi dolanıyorum 2 gündür. Eşime ayva aldırdım. Koca bir tane ayva yedim. Kesinlikle mide bulantısı olanlara şiddetle tavsiye ederim. Resmen gözüm açıldı. Çok şükür kendime geldim.
Dün akşam koca bir bardak nar suyu içtikten sonra da şöyle bir yazı geçti elime sizlerle paylaşayım dedim.

HAMİLELİKTE YENMESİ ZARARLI OLAN GIDALAR

KEREVİZ , KİMYON , KEKİK , NAR , ŞEKER , ETLİ ÇİĞ KÖFTE , ÇOK PİŞMEMİŞ ET BALIK TAVUK , ÇİĞ SOSİS SALAM , SUCUK , PASTIRMA , 2 FİNCANDAN FAZLA ÇAY KAHVE , KONSERVE , HAMİLELİĞİN İLK 4 AYINDA DA HİÇ BİR BİTKİ ÇAYINI TÜKETMEYİNİZ .( Düşüğe sebep olabiliyormuş)

slm arkadaşlar ben de yakaşık 6 haftalık hamileyim, benim aerjilerim var ve gün içerisinde sürekli hapşuruyorum, bu bazen arka arkaya 10- 11 defa falan olyo,hapşurmalarım bazen çok kuvvetli oluyo,ama elimde değil, bunun bebeğime zararı olur mu

ayyynen canım benim.hiç moralini bozma bende aynı sen gibiyim.yeni yeni kendime gelmeye çabalıyorum.biraz zorla kendini, bi duş al,üzerini değiştir,saçlarını kurut falan.bırak ev işleri öylece dursun.daha iyi olacaksın emin olve sev annesi bebişini çünkü o seni çok seviyor ve sana tutunmaya çalışıyor hepsi bu

Sağol canım..O zaman bu gidişim de ikili test isteyebilir.Şeker yüklemesine çok gıcık diyolar ölemi gerçekteenn

valla hamilelik nasıl kişiden kişiye değişiyorsa bu durumda öle bence çok abartılacak bi tat değil şekerli su gibi bişey bende mide bulantısı falan olmadığı için koca bardağı 3 yudumda içmiştim ama bence çok iğrenç falan diyenler çok abartıyor..:)

bu ikili uclu testler nedir??ne icin yapiliyor

ikili 3 lü test bebek için tarama down senromunu ve sağlam olup olmadığını araştırıyorlar ona göre allah kötü sonuç çıkarmasın down sendromu falan çıkarsa yada bi aksilik 4. ayda falan kürtaj yapıyolar..allah hiçbirimize yaşatmasın bu durumu tabiki..

Bence durumun daha da vahim olmadan önlem almalısın. Ben azıcık üşütsem hemen bal-limon-naneyi karıştırıp içiyorum. Tavsiye ederim. Antibiyotikten daha tesirli diyebilirim. Ama balın kalitesi önemli

saol canım...çok doldum çok...eşim nöbette.yalnızım..ailem uzakta aylardır göremedim onları.kimsem yok..sinirlerim boşaldıı...ağlıyorumm kalktığımdan beri...geçecek inşallahh...rabbim büyüktürr.....çok zormuşş gerçekten....yine de sağlıklı olsun da çerim diyorumm...

Arkadaşım hiç moralini bozma. Hepimiz aşağı yukarı benzer hisleri yaşıyoruz. Aslında konu sadece hormonal dengemizin farklılaşması. Ve bu durumun bizi duygusallaştırıp hassaslaştırması. Daha baştan öyle ipleri salıvermek yok. Biz güçlü olursak fındıklarımız da güçlü olur değil mi?

Benim ablamın ilk çocuğu için down sendromu dedi doktorlar. Kürtaj yapmalıyız dediler. Ablam da kalbi atan bir çocuğa kürtaj yaptırmam. Allah ne verdiyse baş tacı dedi. Gece gündüz dua etti. Doğurdu. Şimdi yiğenim sapasağlam ve üstelik te okul birincisi

Tuubi benim de bugün sabah namazından beri dönüyor midem, hiç yoktu bugüne dek. Gerçi ben kusmadım ama sürekli çıkacak gibi bi his var inşallah kusmam. İnşallah azalır bulantılarımız Bu arada ben çubuk kraker yedim ilk önce faydası oldu ama 2. sinde hayır, sonra ceviz yedim o baya kesti bulantımı bilginiz olsun. Ve sabah Saba Tümer'de Taylan Kümeli'nin dediğine göre serumluk hamilelerin bile mide bulantısına iyi geliyormuş>>>her sabah bir kaşık gerçek bal ve zencefili karıştırıp yemek, çok güzel bir çözüm diyordu, deneyin isterseniz

canım ağlama desem de elinde değil biliyorum.bende ailemden uzaktayım.her seferinde "şimdi anacım yanımda olsaydı bana şunu yapardı,şöyle iyi bakardı,şefkat gösterirdi" diyorum.eşimin annesi yakın sağolsun ilgileniyor ama insanın kendi annesi gibi olamıyor elbette.seni çok iyi anlıyorum.ama sabret,dua et.az kaldı hepsi geçecek inşallah

saolun kızlar....tek dileğimizz sağlıkla dünyaya getirmek bebeklerimizii..moral verdiniz güç verdiniz banaa.sizler iyi ki varsınız aynı durumda olanların varlığını bilmek rahatlatıyorr....zaten duygusal bir yapıya sahibim bu hamilelik hepten mahvetti beniii...

hiç beklemıyorken piyangodan cıktı gıbı SAT :6 ekim ama eşimle beraber olduğum tarih 19 ekimdi doktora gittim pazartesi gunu 5 haftalık hamılesın kese oluşmuş ama bebek daha yok 15 gun sonra gel kalp seslerıne bakalım dedı ama bence5 haftalık olması ımkansız benım hesabıma göre 4 haftalık 4 haftada kese hemen olusuyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…