günaydın, başınız sağolsun, işte bu şehit haberlerini duyunca erkek çocuktan çekniiyorum, kızlar için de taciz maciz var, allah evlatlarımızı korusun,
bu arada bir sorum var, siz ailelerinize söylediniz mi? biz esim su an burada olmadığı için söylemedik, gelince söyleyeceğiz ama galiba çok kızacaklar
Merhaba canım, Ben de senin gibiyim öğrendikten sonra günde bir defa Folic Plus almaya başladım ama doktora gittim doktor da günde 2 ya da 3 kez almamı söyledi ben de artık sabah ve akşamları alıyorum ama açıkçası bazı sabahlar unutuyorum
Merhaba canım, bu doktora güvenme düzeyinle ilgili bence. Ben de ücret ödemediğim doktorlara gittim şimdiye dek ama aklımı kurcalayan şey sadece doktorun öncesini nasıl biri olduğunu bilmemem. Ve bu durum beni düşündürüyor, doğum yaklaştıkça doktoruma güvenmem lazım gelecek o yüzden ben de daha önce halamın gittiği özel muayenehanesi olan bir hanıma gitmeyi düşünmüyor değilim, Çünkü biliyorum tanıyorum titiz çalışıyor, 3 tane çocuk doğum ve kontrollerinde de ben bulundum. Sen de devletteki beye güvendiysen ne ala...Şimdi şu cümleyi söylemeden geçemeyeceğim yeri gelmişken, Bizim annelerimiz bizi özelde mi doğurmuş hep :))))
günaydın herkeseeeeee ,, neden kızacaklar canım geç söylediniz diyemi ?
:)) bence bir müddet söylememek en iyisi ama biz dayanamayıp sadece ailelerimize söyledik.. arkadaşlar bilmiyor daha :)
ben de onu kullanıyordum doktora günde 3 kere yutmam zor bunun başka versiyonu yok mu dedim folbiol yazdı 5 mg mış günde 1 tane alsan yeter bunu yeter dedi.. hem folbiol daha ufak bir ilaç, aspirn gibi bişey kolay oluyor yutması da isterseniz doktorunuza sorun bi. :)
doğum yaklaştığında ben de bayan doktorda doğum yapmak istiyorum tabiki ama şuan sadece kontroller olduğu için o kadar da önemsemiyorum açıkcası ... bana yapacağım testleri kullanacağım ilaçları hatırlatsın yeterli ki onu da fazlasıyla yapıyor zaten..
slm arkadaşlarrr moral bozmak istemiyorum ama çok kötüyüm...mide bulantısı halsizlik yorgunluk bitirdi beniii saatlerdir uyuyorum..kalktım daha kahvaltı masasını toplayamadım.uyusam uyusam ve hiç uyanmasam....ev felaket.....işler yığılmışşş...aşırı bir mutsuzluk umutsuluk ve boşluk..buraya bile giresim yok bebeğimi bile sevesim yok kendimi toplamaya çalışıyorum yapamıyorumm.ooofffffffffff nasıl geçecek bu zamann
ay çok sevindim
Kuzum bsen gel benim evi görrrrhiç bu kadar süpürülmediğini görmemiştim eşim süpürmemi bile istemiyor ben de ona bıraktım adam tam aldı süpürmeye makine bozuldu şimdi makine gelmesini bekliyorum eşime göre neresi pislenmiş neresi dağılmış diyor.Ama Allah biliyor ya içim içimi yiyorum bir de bu akşam kayınvalidem ile kayınpederim geleceklermiş köyden(tekirdağdan) :18::18:Kendime çeki düzen vermeliyim ilk önce güzel bir duş sonra süpürgesiz ev temizleme ve yemek..(Eşim bize gelmezler abimlere giderler diyor ama içim rahat etmiyor işte)
Benim durumum da bu kızlar Allah hepimize yardım etsin,bebişlerimizi korusun sizleri tanımasam da çok seviyorum temmuz annecikleri :119::119::118:
günaydıınnn... hayırlı cumalarr canım arkadaşlarııımmmmmRabbim minik yavrularımızı sağlıklıca ve hayırlısıyla dünyaya getirmemizi nasip eder İnşallaaahh....
Bugün bizim pıtpıt günümüüüüzzzzzzakşam 5 te randevumuz İnşallah hayırlı haberlerle çıkarım doktordan.. tedirginim biraz doğrusu :18:
ayy cok gusell bızımdegünaydıınnn... hayırlı cumalarr canım arkadaşlarııımmmmmRabbim minik yavrularımızı sağlıklıca ve hayırlısıyla dünyaya getirmemizi nasip eder İnşallaaahh....
Bugün bizim pıtpıt günümüüüüzzzzzzakşam 5 te randevumuz İnşallah hayırlı haberlerle çıkarım doktordan.. tedirginim biraz doğrusu :18:
canım....rabbım sevdıgını cabuk alırmıs yanına hemde o kımse sehıtt mertebesınde ınsll dualarla bulusmak dılegımleeGunaydin arkadaslar bugun cok garip duygular icerisindeyim...sabaha karsi kotu bir haber aldik arkadasimin babasi gazze de searsamb carsambit olmus ....en guzel mertebeye ulasti ama duyunca bir anda hersey okadar bos geldiki ben burda rahatca uyurken orada cocuklari, kadinlarin, herkezin acimasizca olduruldugunu dusunmek cok kanima dokundu..bu duruma ses cikarmak icin illaki musluman mi olmak lazim aslinda insan olmak yeter ben neyim onu bilmiyorum utandim kendimden.....Allah orada 1.5milyar musluman icin taslarla savasan 1.5milyonluk insanlara en guzel mertebeleri nasip etsin..
ayy bızım ık kan testıenegıttıgımız gunnn butn sulale fısıltı haberı ıle oggünaydın, başınız sağolsun, işte bu şehit haberlerini duyunca erkek çocuktan çekniiyorum, kızlar için de taciz maciz var, allah evlatlarımızı korusun,
bu arada bir sorum var, siz ailelerinize söylediniz mi? biz esim su an burada olmadığı için söylemedik, gelince söyleyeceğiz ama galiba çok kızacaklar
Herkese merhaba arkdaşalar benimde sat 27 eylül ekim sonu hamile olduğumu öğrendim 2 kasımda doktora gittik keseyi gördük doktor dış gebelik değil dedi bugun ssat 2de randevum var kalp atışlarını duyacağız inaşşalh bende miğde bunlatısı başladı tuhaf bir sekilde miğdem bunalıyor asla yemek yapamıyorum
bütün kokulara karşı hassasiyetim oluştu akşam uyumasam bile yatmak istiyorum akşam yemek yiyemiyorum inşallah kısa sürede geçer bu durum acaba doktora gittiğimde bana bu sefer hangi testler yapacak ?
hmm bnmm gebelık ıstedıgım donmelerde yapılmıstı tekrar gerek varmıkıı 1 sene once yanıı en sonnne güzel doktorunuzu göreceksiniz bizde çarşamba gideceğiz bakalım .... çok heyecanlıyım ... inşallah biran önce geçer bulantıların... belki kan testi falan yapar tsh guatr incelemek için falan..
bu arada kızlar mutlaka guatr kontrolü isteyin vermesede mesela bende yoktu ilk doğumdan sonra çıktı bebek anneden aldığı için guatr oluştu bende şimdi ilaç tedavisi görüyorum hamileliktede mutlaka yutmalıymışım..
bendedeoluyor vee benı hatırla kısmı aktıf olmuyorrrrrrrrrrkızlar 5 dk siteye bakmıyorum hemen beni sistemden atıyor yaa, tekrar tekrar şifremi girmem gerekiyor,sizede böyle oluyormu?
merhabalar
benim de batım 24 kasımdı
sabah dayanamadım idrar testi yaptım çokçok silik 2.çizgiyi gördüm.arkasından kan testine gittim 27,56 çıktı nasıl değerim çok mu düşük birde hastalanacakmış gibi karnım ağrıyor benim.
yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar aranızda benim gibi olan varmı yaa 2 lokma yiyorum sanki dünyayı yemişim gibi şişiyorum daha şimdiden 2 kilo almışım 2 lokmayla nasıl oluyor demeyin valla oldu
Göbüşümü bi görseniz 6 haftalık değil 6 aylık gibi. Biraz fazlam vardı söylemesi ayıp ve bebiş haberini aldığımda dukan diyeti yapıyordum 20 gün olmuştu başlayalı 4 kiloya yakın vermiştim bırakmak zorunda kaldım doğal olarak. Naptım kıtlıktan cıkmış gibi saldırdımda haberimmi yok anlamadım ki :)
varmı aranızda benim gibi olan kilo alan yaaaa sonunu düşünemiyom beeennn
Gunaydin arkadaslar bugun cok garip duygular icerisindeyim...sabaha karsi kotu bir haber aldik arkadasimin babasi gazze de sehit olmus ....en guzel mertebeye ulasti ama duyunca bir anda hersey okadar bos geldiki ben burda rahatca uyurken orada cocuklari, kadinlarin, herkezin acimasizca olduruldugunu dusunmek cok kanima dokundu..bu duruma ses cikarmak icin illaki musluman mi olmak lazim aslinda insan olmak yeter ben neyim onu bilmiyorum utandim kendimden.....Allah orada 1.5milyar musluman icin taslarla savasan 1.5milyonluk insanlara en guzel mertebeleri nasip etsin..
günaydıınnn... hayırlı cumalarr canım arkadaşlarııımmmmmRabbim minik yavrularımızı sağlıklıca ve hayırlısıyla dünyaya getirmemizi nasip eder İnşallaaahh....
Canım aynen kilolarla benim de başım dertte. Ben de aynen senin gibi hamile kalmadan evvel çok sıkı bir diyete başlamıştım. Her gün 1 saat spor yapıyordum. Hamile kaldığımı öğrenince doktora ilk sorum diyetle ilgili oldu. Doktorum da kesinlikle diyete devam edeceksin dedi. Ama sporu biraz hafif yap kendini zorlayacak hareketler yapma. Hafif tempoda yürü dedi. Ben makarna pilav hastasıyım. Bunları mutlaka yemeklerin yanında tüketirim. Doktorum en fazla 2 kaşık yememi önerdi. 10 gündür pilav makarna kızartma türü hiç yemiyorum. 2-3 kilo verdim. Şimdilik iyi gidiyorum. Bakalım ne olacak sonraki haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?