bunu nasıl başardın ki kusmaktan hiç bişey yiyiemediğim halde 500 gr vermişim ben
sormayın bende tombik hamişlerdenim
ama ben çok hareketsizim
işim bilgisayarda oturuyorum sürekli((
ondan böle oldumya zaten
Bünyeden bünyeye fark var. Metabolizmam yavaş. Başkası olsa daha fazla verirdi. Ben zaten normal yaşantımda da çok yiyen biri değilim ama işte
bende senin gbiyim kuş gibi besleniyorum zaten yediğimi görenler kiloma şaşıyo baya
ama işte işim masada olunca oturarak yapıyorum
mide boş olsada hareketsizlikten gitmiyo ki
ya sağlıklı olsunda bebeişler verririz her halde ne bilem
ole topaç gibi kalmayız demi????
cnm senin boy kilo kaç yanlış anlmazsan ???
merhabalar
benim de batım 24 kasımdı
sabah dayanamadım idrar testi yaptım çokçok silik 2.çizgiyi gördüm.arkasından kan testine gittim 27,56 çıktı nasıl değerim çok mu düşük birde hastalanacakmış gibi karnım ağrıyor benim.
yardımcı olursanız sevinirim
Kuzum bsen gel benim evi görrrrhiç bu kadar süpürülmediğini görmemiştim eşim süpürmemi bile istemiyor ben de ona bıraktım adam tam aldı süpürmeye makine bozuldu şimdi makine gelmesini bekliyorum eşime göre neresi pislenmiş neresi dağılmış diyor.Ama Allah biliyor ya içim içimi yiyorum bir de bu akşam kayınvalidem ile kayınpederim geleceklermiş köyden(tekirdağdan) :18::18:Kendime çeki düzen vermeliyim ilk önce güzel bir duş sonra süpürgesiz ev temizleme ve yemek..(Eşim bize gelmezler abimlere giderler diyor ama içim rahat etmiyor işte)
Benim durumum da bu kızlar Allah hepimize yardım etsin,bebişlerimizi korusun sizleri tanımasam da çok seviyorum temmuz annecikleri :119::119::118:
ayy cok gusell bızımde
caa rsamba gunumuzzzz yaaaa
canım....rabbım sevdıgını cabuk alırmıs yanına hemde o kımse sehıtt mertebesınde ınsll dualarla bulusmak dılegımlee
ayy bızım ık kan testıenegıttıgımız gunnn butn sulale fısıltı haberı ıle og
rendııı ve 1 hafta teller hıcc susmadı araya arayana cunkuu esım ve ben sevılen bırıyız cok sukurr 4 sendırde beklenen bırseydıı cok sukurrr sevıncımız arttıda arttı kese soylesenızz teldede olsaaa o sevınc bır baskaaa
h.g nıss canımm haydı hayırlı haberler le ınsll
hmm bnmm gebelık ıstedıgım donmelerde yapılmıstı tekrar gerek varmıkıı 1 sene once yanıı en sonn
bendedeoluyor vee benı hatırla kısmı aktıf olmuyorrrrrrrrrr
dua ıleeeeeeeeeeeeee
kızlar hani bu beyaz leblebi bulantıya iyi geliyodu sabah biraz yedim
ve hepsini çıkardım :)))
ama bugün iyiyim çok sükür
öğle yemeğimi çok güzel yedim oh ya
Kızlar , dün bütün gece çok rahatsız uyudum. Galiba biraz da üşütmüşüm. Benim mide bulantılarıyla birlikte karıştı . Sabaha kadar 3-4 kez uyudum uyandım. En son sabaha karşı derin uyumaya başlamışım, saatin sesini bile duymamışım. Okula geç kaldım. Tam dersin ortasına ancak yetişebildim. Allahtan idarecilerimiz anlayışlılar. Haber verdim. Bugün benim için çok kötü bir gündü. 6 ders geçmek bilmedi. Neyseki hafta sonu bolca dinlenme imkanım olacak. 3 ay sonra sonra hamilelik hormonları düzene girer , rahatlarmışız. Arkadaşlar öyle diyorlar. Bilmiyorum artık bu halsizlik ve bulantılar daha ne kadar sürer?
kızlar benimde satım 18 ekimdi 14 kasımda test yaptım ve pozitif çıktı. Henüz kan testi yaptırmadım . Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Dün akşam nasıl bir bulantı anlatamam .Daha erken değil mi anlamadımBütün yediklerimi çıkardım. Bugün sabahta bulantı oldu arkadaşım bulantıya ayvanın çok iyi geldiğini söylemişti. Sabahtan beri ayva yiyorum gerçekten işe yarıyor sanıyorum. Şu an daha iyiyim. Bakalım kan testi sonuçlarım ne çıkacak. Gebelik testi pozitif çıkmışsa hamileyimdir değil mi ? çünkü herkese duyurdum hamileyim diye :) henüz adetim gecikmedi o yüzden eminde olamıyorum .
İnşaallah topaç gibi olmayız. Benim korkum o. Çalışan bayan olunca bunları daha fazla düşünmek zorunda kalıyoruz. Her gün toplum içine çıkınca ister istemez insan rahatsız oluyor. Bizim okuldan hamile bir arkadaş 6 aylık hamileyken okula terlik türü bir ayakkabı giyerek gelmişti. Eli ayağı şişmişti. Hep o geliyor gözümün önüne. Benim boy 1.65, kilo 76 senin kaç?
Merhaba herkese. kendimi tanitayim ben hamile adayiyim:)) 24 kasimda belli olacak kesin sonuc. 21 aylik bir oglum var onda hissettikerimi hissediyorum. hayirlisi diyelim
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun . Gönlündeki neyse en kısa zamanda versin Allahım.
ya işte cnm aladığım kadarıyla öğrenmensin
ya ben mühendisim projesjiyim
sabahtan akşama kadar çizim yapıyorum bilgisayarda
valla oturmaktan kalçam o kadar yayıldıkı tepsi gibi totom oldu
cnm benimde boy 170 kilo 75 belden üstüyüm ince ama kalca basen kocaman
ya orantısız çok sinir bozucu bi vucudum var
son aylarda ne olurum allah kerim
sen yine verebilyomuşsun sevindim valla
ben kusmaktan helak oldum açlıktan öldüm resmen yok gitmedi 500 gr ne ya şaka gibi
Merhaba herkese. kendimi tanitayim ben hamile adayiyim:)) 24 kasimda belli olacak kesin sonuc. 21 aylik bir oglum var onda hissettikerimi hissediyorum. hayirlisi diyelim
Hareketsizlik bizi mahvediyor. Şu 3 ay bir geçsin. Düzenli ve tempolu 1 saat yürümeyi planlıyorum. Bir de bol su içmemiz lazım. Midemin bulanması çok su içmemi de engelliyor.
Yazdığım konuya bak 2013 temmuz anneleri . Hala inanamıyorum. Kendimi hiç anne olarak düşünmemiştim .Hep ben annemin çocuğuydum. Şimdi benim mi çocuğum olacak ? Allahın izniyle . Şaşkınım çok
Merhaba. İnşaallah hakkında hayırlısı olsun
ya ben zaten normalde de çok su içem birisiydim
sadece işte her gün 1,5 lt şise alıp onu içiyodum evde içtiğimi hiç sorma 2 yi rahat geçerdim ben ama
şimdi içemiyorum çok dertleniyorum
çünkü ben suyu severim
sürekli içerim
şöle büyük bardakla kana kana su içmeyi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?