2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
HERKESE MERHABA hepinizin bebeklerini rabbim korusun işallah tüm topiği nerdeyse okudum ne güzel şeyler var benimde son adet tarihim 28 eylül 30 ekimde öğrendim hamile olduğumu geçen hafta doktoro gittik 6. haftada olduğumu söyledi keseyi gösterdi kalp atışları için 10 gün sonra gel kontrole dedi ama benim tüm zamanım bunu düşünmekle geçiyor işallah bi sorun olmadan atlatırım 20 ekim kontrol var günler geçmiyo iyi mi değil mi düşünmeden edemiyorum

Hamileliğin sadece ilk ayları değil , ilk günleri hatta ilk dakikaları dahi çok önemlidir. Çünkü sperm ve yumurtanın birleşmesiyle meydana gelen nutfenin hücreleri ilk saniyeden itibaren , bebeğin sağlığı , davranış özellikleri ve karakterinin oluşumu için bilgi toplamaya başlar. Bu hücreler anne , baba ve çevredekilerin tüm hareketlerini , konuşmalarını , tv seslerini kendi hafızasında titizlikle kaydeder. Daha sonra , bu kayıtlar bebeğin beyni oluşunca , beynine aktarılır. Ultrason dalgaları bu kayıtları olumsuz yönde güçlendirebilir.
Hamileliğin 16. haftası bitince , olgunlaşan bebeği eğitme zamanı gelir. Bebekle konuşarak güzel şeyler anlatmak , Kuranı kerim okumak çok iyidir. Bebek bu süre içinde duyduğu şeyleri dünyaya geldikten sonra kolay öğrenir yani kolay hatırlar.
( Kızlar bu yazdığım parağraflar şimdi okumaya başladığım bir kitaptan alıntı. Çok hoşuma gitti. Sizlerle paylaşmak istedim .)

Merhaba. Hoşgeldin arkadaşım. Hayırlı olsun bebişin. İnşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına da alırsın

Çok da tombiş sayılmazsın arkadaşım. Hatta ideal kilon. Boyun uzun old için iyisin yani

Ozamn bende katılayım aranıza 2,5 yaşında oğlum var boy 168 kilo 75 diyetisyene gidiyodum zannedersem hamilelikte devam edeceğim
bu arada nisandan beri 12 kilo vermiştim halbuki gelsin kilolar ... masa başı iş bende ön muhasebeciyim...

Kızlar sizde benim gibimisiniz saat kaç oldu daha yeni bişeyler yiyebildim dolaştım geldim ki iştahım açılır mı diye ama yok

canım bende senin gibiym.eşim durup durup arıyor birşey yedin mi falan diye.ne yesem diye düşününce bile midem bulanıyor sanki başıma ağrı giriyor.tost yaptım az önce zorla da olsa yedim.bi dene istersen

arkadaşım ne güzel bişey paylaşmışsın bizimle teşekkür ederim
ben yarın doktora gideceğim. kalp atışlarını duyup keseyi göreceğiz kısmetse
ben hala hamile olduğuma inanamıyorum
karnım belirginleşince daha çok farkında olacağım sanırım

ne güzel yeni yeni annelerle tanışıyoruz hoşgeldin aramıza..

ne güzel yeni yeni annelerle tanışıyoruz hoşgeldin aramıza..

Aynen bende hala hamile olduğuma inanamıyorum,kalp atışlarını duyduğumda ve karnım belirgenleşmeye başlayınca anlayacağımı umuyorum ve o gün için sabırsızlıktan deliriyoruuuuuuummm

Son düzenleme:

Zaten en büyük sorunumuz az hareket ediyor olmamız. Şu 3 ayı atlatırsak güzelce yürürüz. Sen 12 kiloyu çok iyi vermişsin. Tebrik ederim. Azimle diyet yapıp kilo veren insanlara hayranım

yeni hamişler hoşgeldiniz..
pink dream cim onu bende okumuştum spermle yumurta buluştuğu andan itibaren bilgi topladığını ama bu ay hiç ümitli değildim o yüzden ne yaptım hatırlamıyorum ama hayırlısı olsun..
ayrıca 1 kilo vermişim kızlar kocam bu işe hiç sevinmedi bana kızdı

Zaten en büyük sorunumuz az hareket ediyor olmamız. Şu 3 ayı atlatırsak güzelce yürürüz. Sen 12 kiloyu çok iyi vermişsin. Tebrik ederim. Azimle diyet yapıp kilo veren insanlara hayranım

evet bakalım diyetisyenin demesine göre 7 kilo ile tamamlayacakmışım toplam hayırlısı ilk 5 ay da 1 kilo alcakmışım falan filan bakalım ne kadar alcam bu arada çocuk kilo alacakmış sağlıklı ya kadın temmuzda daha yeni doğum yaptı diyetisyenim inanırmısınız sekiz aylıkmış ben ozamna çekinerek sordum şok oldum:)

yeni hamişler hoşgeldinizzz
19asos canım ben şuan bilerek az ama sağlıklı yemeye çalışıyorum.yersen alırım biliyorum çünkü.
1-2 kilo versem bile olur yani.
bu aylar bebek etkilenmiyor hem kat kat alacağız zaten hatırlat eşine.
4. aydan sonra inş. bol ceviz balık süt ürünleri tüketebilecek durumda oluruz.
asıl o zaman lazım çünkü

aranızda benim gibi yüzüstü yatmayı seven var mı kızlar ? ben çok seviyorum inanılmaz rahat uyuyorum öyle.ama bebeğe şimdiden zararı olur mu merak da ediyorum.Bilginiz var mı acaba???:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…