Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebegini
3 3-5 ayda hepsi geciyor canim
bende tombiş hamile kalanlardanım boyum 1,70 kilom 68
bende tombiş hamile kalanlardanım boyum 1,70 kilom 68
HERKESE MERHABA hepinizin bebeklerini rabbim korusun işallah tüm topiği nerdeyse okudum ne güzel şeyler var benimde son adet tarihim 28 eylül 30 ekimde öğrendim hamile olduğumu geçen hafta doktoro gittik 6. haftada olduğumu söyledi keseyi gösterdi kalp atışları için 10 gün sonra gel kontrole dedi ama benim tüm zamanım bunu düşünmekle geçiyor işallah bi sorun olmadan atlatırım 20 ekim kontrol var günler geçmiyo iyi mi değil mi düşünmeden edemiyorum
Çok da tombiş sayılmazsın arkadaşım. Hatta ideal kilon. Boyun uzun old için iyisin yani
Kızlar sizde benim gibimisiniz saat kaç oldu daha yeni bişeyler yiyebildim dolaştım geldim ki iştahım açılır mı diye ama yok
Hamileliğin sadece ilk ayları değil , ilk günleri hatta ilk dakikaları dahi çok önemlidir. Çünkü sperm ve yumurtanın birleşmesiyle meydana gelen nutfenin hücreleri ilk saniyeden itibaren , bebeğin sağlığı , davranış özellikleri ve karakterinin oluşumu için bilgi toplamaya başlar. Bu hücreler anne , baba ve çevredekilerin tüm hareketlerini , konuşmalarını , tv seslerini kendi hafızasında titizlikle kaydeder. Daha sonra , bu kayıtlar bebeğin beyni oluşunca , beynine aktarılır. Ultrason dalgaları bu kayıtları olumsuz yönde güçlendirebilir.
Hamileliğin 16. haftası bitince , olgunlaşan bebeği eğitme zamanı gelir. Bebekle konuşarak güzel şeyler anlatmak , Kuranı kerim okumak çok iyidir. Bebek bu süre içinde duyduğu şeyleri dünyaya geldikten sonra kolay öğrenir yani kolay hatırlar.
( Kızlar bu yazdığım parağraflar şimdi okumaya başladığım bir kitaptan alıntı. Çok hoşuma gitti. Sizlerle paylaşmak istedim .)
HERKESE MERHABA hepinizin bebeklerini rabbim korusun işallah tüm topiği nerdeyse okudum ne güzel şeyler var benimde son adet tarihim 28 eylül 30 ekimde öğrendim hamile olduğumu geçen hafta doktoro gittik 6. haftada olduğumu söyledi keseyi gösterdi kalp atışları için 10 gün sonra gel kontrole dedi ama benim tüm zamanım bunu düşünmekle geçiyor işallah bi sorun olmadan atlatırım 20 ekim kontrol var günler geçmiyo iyi mi değil mi düşünmeden edemiyorum
Merhaba. Hoşgeldin arkadaşım. Hayırlı olsun bebişin. İnşaallah sağlıkla sıhhatle kucağına da alırsın
allah razı olsun hoşbuldumne güzel yeni yeni annelerle tanışıyoruz hoşgeldin aramıza..
Ozamn bende katılayım aranıza 2,5 yaşında oğlum var boy 168 kilo 75 diyetisyene gidiyodum zannedersem hamilelikte devam edeceğim
bu arada nisandan beri 12 kilo vermiştim halbuki gelsin kilolar ... masa başı iş bende ön muhasebeciyim...
Zaten en büyük sorunumuz az hareket ediyor olmamız. Şu 3 ayı atlatırsak güzelce yürürüz. Sen 12 kiloyu çok iyi vermişsin. Tebrik ederim. Azimle diyet yapıp kilo veren insanlara hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?