arkadaşım ne güzel bişey paylaşmışsın bizimle teşekkür ederim
ben yarın doktora gideceğim. kalp atışlarını duyup keseyi göreceğiz kısmetse
ben hala hamile olduğuma inanamıyorum
karnım belirginleşince daha çok farkında olacağım sanırım
ben çok severim ilk gebeliğimde 4 ay yatabildim yüzüstü ondan sonra bebek rahat vermiyor zaten istesende yatamıyorsun bu arada şeyi hatırladım normal doğum olduğu için doğum yaptığım gece hatanede yaşasın yüzüstü uyuyacağım diye sevinmiştim çok .... ama iyi değil yatmayın diyorlar tabi orasıda var...aranızda benim gibi yüzüstü yatmayı seven var mı kızlar ? ben çok seviyorum inanılmaz rahat uyuyorum öyle.ama bebeğe şimdiden zararı olur mu merak da ediyorum.Bilginiz var mı acaba???:126:
evet bakalım diyetisyenin demesine göre 7 kilo ile tamamlayacakmışım toplam hayırlısı ilk 5 ay da 1 kilo alcakmışım falan filan bakalım ne kadar alcam bu arada çocuk kilo alacakmış sağlıklı ya kadın temmuzda daha yeni doğum yaptı diyetisyenim inanırmısınız sekiz aylıkmış ben ozamna çekinerek sordum şok oldum:)
İşte amacımız bu olmalı. Sağlıklı düzenli beslenerek az kilo almak , aldığımız kiloları da bebeğimize devretmekBunu başarırsak doğumda zaten aldıklarımızın çoğunu veririz arkadaşlar
7-8 kilo bana hayal gibi geliyor kızlar yaa,inş. öyle olur :)
şuan neler yiyebiliyorsunuz mesela faydalı olsun diye?
İşte amacımız bu olmalı. Sağlıklı düzenli beslenerek az kilo almak , aldığımız kiloları da bebeğimize devretmekBunu başarırsak doğumda zaten aldıklarımızın çoğunu veririz arkadaşlar
gün boyu misem bulanıyo nerdeyse hiç bişey yiyiemiyorum
ama sadece 500 gr vermişim peh yanı
mesela ben örnek vereyim şuan diyet listemi
sabah bir bardak açık çay yanına peynirli bir dilim buğday ekmeği saat 10 da meyve 12 de öğle yemeği canım ne isyiyorsa ondan abatmamak şartıyla serbest mesela bir kase çorba yoğurt salata ekmeksiz yada mesela pide türü sadece 1 adet yanında ayran
3 gibi ceviz+ 1 bardak süt akşam ise 2 gün sebze 2 gün tahıl 2 gün balık 1 günde ya beyaz et ya kırmızı et + salata ara öğün tekrar meyve ... aman ne çok yazdım farketmeden:)
canım o hareketsizliktendir.
hareket etmeye başlayınca normale döner kilon sıkma canını.
beyaz un beyaz şeker az tüket.pilav makarna az ye ve yanında ekmek yeme.
bol salata yoğurt meyve çorba tarzı tüket eti de unutma tabi.zamanla oturur kilon
aranızda benim gibi yüzüstü yatmayı seven var mı kızlar ? ben çok seviyorum inanılmaz rahat uyuyorum öyle.ama bebeğe şimdiden zararı olur mu merak da ediyorum.Bilginiz var mı acaba???:126:
evet hepimiz az kilo alalım inşallah...bakalım bir sonraki listem nolcak onuda paylaşırım sizlerle 3 hafta da bir değişiyor çünkü..canım aynen şuan bende böyle besleniyorum.ama kahvaltıda domates salatalık yeşillik zeytin ve 1er gün arayla yumruta yiyorum.ekmek bir dilim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?