2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Doktor dönüşü güzel haberlerini bizlere de aktarırsın , bekliyoruz arkadaşım

aranızda benim gibi yüzüstü yatmayı seven var mı kızlar ? ben çok seviyorum inanılmaz rahat uyuyorum öyle.ama bebeğe şimdiden zararı olur mu merak da ediyorum.Bilginiz var mı acaba???:126:
ben çok severim ilk gebeliğimde 4 ay yatabildim yüzüstü ondan sonra bebek rahat vermiyor zaten istesende yatamıyorsun bu arada şeyi hatırladım normal doğum olduğu için doğum yaptığım gece hatanede yaşasın yüzüstü uyuyacağım diye sevinmiştim çok .... ama iyi değil yatmayın diyorlar tabi orasıda var...

İşte amacımız bu olmalı. Sağlıklı düzenli beslenerek az kilo almak , aldığımız kiloları da bebeğimize devretmek Bunu başarırsak doğumda zaten aldıklarımızın çoğunu veririz arkadaşlar

7-8 kilo bana hayal gibi geliyor kızlar yaa,inş. öyle olur :)
şuan neler yiyebiliyorsunuz mesela faydalı olsun diye?

ben şimdiden 2 kilo aldım ama zayıf hamile kaldım boyum 1.77 kilom 56 şimdi 58 oldum bulantı şikayetim pek yok kasık ağrım var ara ara doktora sorduğumda normal demişti ama gene de insan korkuyo bişey olcak diye sık tuvalete çıktığımdan kontrol edip duruyorum lekelenme olursa diye

gün boyu misem bulanıyo nerdeyse hiç bişey yiyiemiyorum
ama sadece 500 gr vermişim peh yanı

canım o hareketsizliktendir.
hareket etmeye başlayınca normale döner kilon sıkma canını.
beyaz un beyaz şeker az tüket.pilav makarna az ye ve yanında ekmek yeme.
bol salata yoğurt meyve çorba tarzı tüket eti de unutma tabi.zamanla oturur kilon

7-8 kilo bana hayal gibi geliyor kızlar yaa,inş. öyle olur :)
şuan neler yiyebiliyorsunuz mesela faydalı olsun diye?

mesela ben örnek vereyim şuan diyet listemi
sabah bir bardak açık çay yanına peynirli bir dilim buğday ekmeği saat 10 da meyve 12 de öğle yemeği canım ne isyiyorsa ondan abatmamak şartıyla serbest mesela bir kase çorba yoğurt salata ekmeksiz yada mesela pide türü sadece 1 adet yanında ayran
3 gibi ceviz+ 1 bardak süt akşam ise 2 gün sebze 2 gün tahıl 2 gün balık 1 günde ya beyaz et ya kırmızı et + salata ara öğün tekrar meyve ... aman ne çok yazdım farketmeden:)

bende hamile kalmadan önce diyete başlamıştım.boy 168 kilo 64 tü.
şimdi 61.8 olmuşum.
çok almamaya bende dikkat edeceğim,inş. başarırım.

canım aynen şuan bende böyle besleniyorum.ama kahvaltıda domates salatalık yeşillik zeytin ve 1er gün arayla yumruta yiyorum.ekmek bir dilim tabi

evet cnm kesinlikle hareketsizlikten
zaten tatlı sevmem ben o yönden rahatım
çayı kahveyide şekersiz içierdim zaten
hamur işi yemiyorum zaten
pilavda yersem ekmek yemiyorum onunda 1 kaşık anca
ama hamile kaldıktan sonra kızla ben et görmeye bile tahammul edemiyorum

aranızda benim gibi yüzüstü yatmayı seven var mı kızlar ? ben çok seviyorum inanılmaz rahat uyuyorum öyle.ama bebeğe şimdiden zararı olur mu merak da ediyorum.Bilginiz var mı acaba???:126:

ben arada yatıoyorum yüzüstü bayadır denememiştim geçenlerde bi deneyim dedim göğüslerim çok acıdı vazgeçtim

Bir de göbek deliğimin 2-3 parmak üstünde bi yer sabah uyandığımdan beri ağıyor.sanki içeriden bişeyler geriliyor gibi bi ağrı.bebekle de alakası yok sanki baya yukarıda yani.yüzzüstü yattığımdan mı acaba dedim :26:

boyum 1.64 kilom 53,5 54 falandı ama hamile kaldığım ay farketmeden çok yedim çünkü çok acıktım ve 56-57 kilo oldum hamile olduğumu bilmediğim için çok üzüldüm kiloya alışkın değilim çünkü şimdide 55-56 arasıyım bakalım kimse kilo almak istemez bebişlerimiz büyüsün sağlıklı olsun yeter

canım aynen şuan bende böyle besleniyorum.ama kahvaltıda domates salatalık yeşillik zeytin ve 1er gün arayla yumruta yiyorum.ekmek bir dilim tabi
evet hepimiz az kilo alalım inşallah...bakalım bir sonraki listem nolcak onuda paylaşırım sizlerle 3 hafta da bir değişiyor çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…