aranızda benim gibi yüzüstü yatmayı seven var mı kızlar ? ben çok seviyorum inanılmaz rahat uyuyorum öyle.ama bebeğe şimdiden zararı olur mu merak da ediyorum.Bilginiz var mı acaba???:126:
aranızda benim gibi yüzüstü yatmayı seven var mı kızlar ? ben çok seviyorum inanılmaz rahat uyuyorum öyle.ama bebeğe şimdiden zararı olur mu merak da ediyorum.Bilginiz var mı acaba???:126:
Mrhaba benim 24 kasim ama simdiden belli olur mu? Ben ilk bebegimde hissettiklerimi hissediyorum psikolojik olabilur mi bilmiyorum. 5 in ustu gebelik canim hayirli olsun bebis :))
Aynen bende hala hamile olduğuma inanamıyorum,kalp atışlarını duyduğumda ve karnım belirgenleşmeye başlayınca anlayacağımı umuyorum ve o gün için sabırsızlıktan deliriyoruuuuuuummm
evet daha erken buna ya dun doktordaydık kalp atşımızı gene duyamadık 6 haftalıgız suan 10 gun sonra tekrar gel dedi doktorumuz tekrar dinleyecez inş ozaman duyarızzzzzzzzzzzzzz
HERKESE MERHABA hepinizin bebeklerini rabbim korusun işallah tüm topiği nerdeyse okudum ne güzel şeyler var benimde son adet tarihim 28 eylül 30 ekimde öğrendim hamile olduğumu geçen hafta doktoro gittik 6. haftada olduğumu söyledi keseyi gösterdi kalp atışları için 10 gün sonra gel kontrole dedi ama benim tüm zamanım bunu düşünmekle geçiyor işallah bi sorun olmadan atlatırım 20 ekim kontrol var günler geçmiyo iyi mi değil mi düşünmeden edemiyorum
HERKESE MERHABA hepinizin bebeklerini rabbim korusun işallah tüm topiği nerdeyse okudum ne güzel şeyler var benimde son adet tarihim 28 eylül 30 ekimde öğrendim hamile olduğumu geçen hafta doktoro gittik 6. haftada olduğumu söyledi keseyi gösterdi kalp atışları için 10 gün sonra gel kontrole dedi ama benim tüm zamanım bunu düşünmekle geçiyor işallah bi sorun olmadan atlatırım 20 ekim kontrol var günler geçmiyo iyi mi değil mi düşünmeden edemiyorum
kızlar bu arada ben diş macunu olarak paradontax,şampuan otacı,krem bepanthol alacağım.duş için zaytinyağlı sabun.deo da sıkmıyorum.
sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.
butikbebede de organik ürünler var şuan dileyen bakabilir
sagol canım seninde hayırlı olsun bebişin hemen hemen aynıyız seninle bende dun gittim doktora kalp atışı yok daha 10 gun sonra gel tekrar bakalım dedi bende çok duşunuyorum bi sorun olmaz inş bebişlerimiz saglıklı bi şekilde gelsin inş dunyaya
Ben zaten uzun zamandır şampuan ve saç kremi olarak Otacı kullanıyorum, kimyasallardan bıktım. Diş macunu da sensodyn kullaıyorum, Kremi ne için kullanacaksın canım?? ben Bepanthen kullanıyorum yüzüm için kış olunca. Parfüm de yok hatta hiç makyaj yapmıyorum hamileyken dikkat çekmek istemem Allah korusun
otacının hangisini kullanıyorsun canım?memnun musun?
krem vücut için canım bacaklarım ellerim çok kurur.
yüzüm için la roche parabensiz krem kullanıyorum.
aynen parfümü bende bıraktım.
bir bepanten bende alayım sağol canım hatırlattın.
makyaj bende yapmıyorum aynen.
özellikle ruj ve fondoten pudra kullananlar muhakkak bıraksınlar.
pudra zaralı mı acaba bilmiyodum
evet canım içinde paraben türevleri ve talc var.rujda aynı şekilde petrol kimyasalları.
bunlar ciltten vücudumuza geçiyor Allah korusun cilt kanseri vb. hastalıklara bile neden olabilir.
tam kanıtlanmış sonuçlar yok ama üstüste kullandığında gözeneklerinin genişlediğini farkedersin.
oradan bile ne kadar zararlı olduğunu anlamamız lazım.
the balm markasının allık ve pudrasında yok bu maddeler illa ki kullanırım diyorsan onlara bak derim
otacının hangisini kullanıyorsun canım?memnun musun?
krem vücut için canım bacaklarım ellerim çok kurur.
bu arada ileride çatlak için lierac ve bepanten çıkarmış bir tane onları alırım herhalde.
yüzüm için la roche parabensiz krem kullanıyorum.
aynen parfümü bende bıraktım.
bir bepanten bende alayım sağol canım hatırlattın.
makyaj bende yapmıyorum aynen.
özellikle ruj ve fondoten pudra kullananlar muhakkak bıraksınlar.
ne güzel aynı duyguları yaşıyoruz seninle işallah sen de ben de kalp atışını duyarız miniklerimiz sağlıkla dünyaya getiririz
inş canım bide kalp atışını duysaydık ya midemde çok bulanıyo açım yemek yiyemiyorum bu çok kotu yaaaa napcaz boleeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?