2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar bu arada ben diş macunu olarak paradontax,şampuan otacı,krem bepanthol alacağım.duş için zaytinyağlı sabun.deo da sıkmıyorum.
sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda.
butikbebede de organik ürünler var şuan dileyen bakabilir

aranızda benim gibi yüzüstü yatmayı seven var mı kızlar ? ben çok seviyorum inanılmaz rahat uyuyorum öyle.ama bebeğe şimdiden zararı olur mu merak da ediyorum.Bilginiz var mı acaba???:126:

bende yüzüstü yatmadan uyuyamam karnım şişince nasıl uykuya dalıcam onu merak ediyorum

aranızda benim gibi yüzüstü yatmayı seven var mı kızlar ? ben çok seviyorum inanılmaz rahat uyuyorum öyle.ama bebeğe şimdiden zararı olur mu merak da ediyorum.Bilginiz var mı acaba???:126:

aynen ben de çok sewerim yüz üstü yatmayı başka türlü uyuyamam.bende hamile kalmadan önce onu düşünürdüm nasıl uyuycam die şimdilik yine idare ediyoruzda şişmeye başlayınca yataıycaz uykusuz geceler bizi bekliyo galiba

Mrhaba benim 24 kasim ama simdiden belli olur mu? Ben ilk bebegimde hissettiklerimi hissediyorum psikolojik olabilur mi bilmiyorum. 5 in ustu gebelik canim hayirli olsun bebis :))

teşekkür ederim.benim 5 yaşında kızım var onunkini böyle erken öğrenmiştim sonra zaman geçemk bilmiyor değer artarmı azalırmı diye endişe etmekten .inşallah seninde gönlüne göre olur kalırsın bu ay hamile

Aynen bende hala hamile olduğuma inanamıyorum,kalp atışlarını duyduğumda ve karnım belirgenleşmeye başlayınca anlayacağımı umuyorum ve o gün için sabırsızlıktan deliriyoruuuuuuummm

evet daha erken buna ya dun doktordaydık kalp atşımızı gene duyamadık 6 haftalıgız suan 10 gun sonra tekrar gel dedi doktorumuz tekrar dinleyecez inş ozaman duyarızzzzzzzzzzzzzz

evet daha erken buna ya dun doktordaydık kalp atşımızı gene duyamadık 6 haftalıgız suan 10 gun sonra tekrar gel dedi doktorumuz tekrar dinleyecez inş ozaman duyarızzzzzzzzzzzzzz

bende 6 haftadayken gitmiştik duyamamıştık bana da 10 gün sonra gel demişti işallah hepimiz o güzel sesleri duyarız

sagol canım seninde hayırlı olsun bebişin hemen hemen aynıyız seninle bende dun gittim doktora kalp atışı yok daha 10 gun sonra gel tekrar bakalım dedi bende çok duşunuyorum bi sorun olmaz inş bebişlerimiz saglıklı bi şekilde gelsin inş dunyaya

sagol canım seninde hayırlı olsun bebişin hemen hemen aynıyız seninle bende dun gittim doktora kalp atışı yok daha 10 gun sonra gel tekrar bakalım dedi bende çok duşunuyorum bi sorun olmaz inş bebişlerimiz saglıklı bi şekilde gelsin inş dunyaya

Ben zaten uzun zamandır şampuan ve saç kremi olarak Otacı kullanıyorum, kimyasallardan bıktım. Diş macunu da sensodyn kullaıyorum, Kremi ne için kullanacaksın canım?? ben Bepanthen kullanıyorum yüzüm için kış olunca. Parfüm de yok hatta hiç makyaj yapmıyorum hamileyken dikkat çekmek istemem Allah korusun

ne güzel aynı duyguları yaşıyoruz seninle işallah sen de ben de kalp atışını duyarız miniklerimiz sağlıkla dünyaya getiririz

otacının hangisini kullanıyorsun canım?memnun musun?
krem vücut için canım bacaklarım ellerim çok kurur.
bu arada ileride çatlak için lierac ve bepanten çıkarmış bir tane onları alırım herhalde.
yüzüm için la roche parabensiz krem kullanıyorum.
aynen parfümü bende bıraktım.
bir bepanten bende alayım sağol canım hatırlattın.
makyaj bende yapmıyorum aynen.
özellikle ruj ve fondoten pudra kullananlar muhakkak bıraksınlar.

Son düzenleme:

pudra zaralı mı acaba bilmiyodum

pudra zaralı mı acaba bilmiyodum

evet canım içinde paraben türevleri ve talc var.rujda aynı şekilde petrol kimyasalları.
bunlar ciltten vücudumuza geçiyor Allah korusun cilt kanseri vb. hastalıklara bile neden olabilir.
tam kanıtlanmış sonuçlar yok ama üstüste kullandığında gözeneklerinin genişlediğini farkedersin.
oradan bile ne kadar zararlı olduğunu anlamamız lazım.
the balm markasının allık ve pudrasında yok bu maddeler illa ki kullanırım diyorsan onlara bak derim

tamam çok saol bilgilendirdiğin için

Ben 1 yılı geçgindir kullanıyorum.Otacının zeyntinyağlı ve defne sanırım ön tarafı sarı renk olan şampuanı ve saş kremi bir tane var bir de onu kullanıyorum. Saç kremını kullanmazsan biraz saçları açmakta zorlanabilirsin, o yüzden kremi tavsiye ederim. Ben yüzüme Avene kullanıyordum onu da bıraktım bepanthen doktorlar iyi diyorlar artık onu kullanıyorum bir de gerçek gül kremi de kullanıyorum bazen.
Çatlak derken göğüs ve karında olan çatlaklar için mi Lierac??? Sanırım oluşmadan kullanmak gerekir. Benim zaten büyüktü göğüslerim şimdi iyice büyüdüler inanılmaz oldu inşallah çatlamaz (

ne güzel aynı duyguları yaşıyoruz seninle işallah sen de ben de kalp atışını duyarız miniklerimiz sağlıkla dünyaya getiririz

inş canım bide kalp atışını duysaydık ya midemde çok bulanıyo açım yemek yiyemiyorum bu çok kotu yaaaa napcaz boleeeeeee

inş canım bide kalp atışını duysaydık ya midemde çok bulanıyo açım yemek yiyemiyorum bu çok kotu yaaaa napcaz boleeeeeee

çok şükür benim pek bulantım yok olur mu bu haftadan sonra bilmiyorum kendini zorlamaya çalış gerçi herkes aynı şeyi söylüyodur ama meyve ye onlar daha az kokusuz yemeğe göre ayva elma falan tüket kalp atışlarını duyamamak sanki yüreği ağzında geziyo gibiyim sen de bende hayırlısıyla duyarız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…