Ben 1 yılı geçgindir kullanıyorum.Otacının zeyntinyağlı ve defne sanırım ön tarafı sarı renk olan şampuanı ve saş kremi bir tane var bir de onu kullanıyorum. Saç kremını kullanmazsan biraz saçları açmakta zorlanabilirsin, o yüzden kremi tavsiye ederim. Ben yüzüme Avene kullanıyordum onu da bıraktım bepanthen doktorlar iyi diyorlar artık onu kullanıyorum bir de gerçek gül kremi de kullanıyorum bazen.
Çatlak derken göğüs ve karında olan çatlaklar için mi Lierac??? Sanırım oluşmadan kullanmak gerekir. Benim zaten büyüktü göğüslerim şimdi iyice büyüdüler inanılmaz oldu inşallah çatlamaz(
Gunaydin arkadaslar bugun cok garip duygular icerisindeyim...sabaha karsi kotu bir haber aldik arkadasimin babasi gazze de sehit olmus ....en guzel mertebeye ulasti ama duyunca bir anda hersey okadar bos geldiki ben burda rahatca uyurken orada cocuklari, kadinlarin, herkezin acimasizca olduruldugunu dusunmek cok kanima dokundu..bu duruma ses cikarmak icin illaki musluman mi olmak lazim aslinda insan olmak yeter ben neyim onu bilmiyorum utandim kendimden.....Allah orada 1.5milyar musluman icin taslarla savasan 1.5milyonluk insanlara en guzel mertebeleri nasip etsin..
Hayırlısı olsun,pıtpıtlar için darası başımıza inşallah...Herkese merhaba arkdaşalar benimde sat 27 eylül ekim sonu hamile olduğumu öğrendim 2 kasımda doktora gittik keseyi gördük doktor dış gebelik değil dedi bugun ssat 2de randevum var kalp atışlarını duyacağız inaşşalh bende miğde bunlatısı başladı tuhaf bir sekilde miğdem bunalıyor asla yemek yapamıyorum bütün kokulara karşı hassasiyetim oluştu akşam uyumasam bile yatmak istiyorum akşam yemek yiyemiyorum inşallah kısa sürede geçer bu durum acaba doktora gittiğimde bana bu sefer hangi testler yapacak ?
Çok erken öğrenmişsiniz:)hayırlısı olsun,Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.merhabalar
benim de batım 24 kasımdı
sabah dayanamadım idrar testi yaptım çokçok silik 2.çizgiyi gördüm.arkasından kan testine gittim 27,56 çıktı nasıl değerim çok mu düşük birde hastalanacakmış gibi karnım ağrıyor benim.
yardımcı olursanız sevinirim
Ne güzel erken öğrenen biranne adayı daha:)kızlar benimde satım 18 ekimdi 14 kasımda test yaptım ve pozitif çıktı. Henüz kan testi yaptırmadım . Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Dün akşam nasıl bir bulantı anlatamam .Daha erken değil mi anlamadımBütün yediklerimi çıkardım. Bugün sabahta bulantı oldu arkadaşım bulantıya ayvanın çok iyi geldiğini söylemişti. Sabahtan beri ayva yiyorum gerçekten işe yarıyor sanıyorum. Şu an daha iyiyim. Bakalım kan testi sonuçlarım ne çıkacak. Gebelik testi pozitif çıkmışsa hamileyimdir değil mi ? çünkü herkese duyurdum hamileyim diye :) henüz adetim gecikmedi o yüzden eminde olamıyorum .
Hayırlısı olsun,ne güzel arka arkaya olmuş:)Merhaba herkese. kendimi tanitayim ben hamile adayiyim:)) 24 kasimda belli olacak kesin sonuc. 21 aylik bir oglum var onda hissettikerimi hissediyorum. hayirlisi diyelim
Yazdığım konuya bak 2013 temmuz anneleri . Hala inanamıyorum. Kendimi hiç anne olarak düşünmemiştim .Hep ben annemin çocuğuydum. Şimdi benim mi çocuğum olacak ? Allahın izniyle . Şaşkınım çok
Herhangi bir yerde karşınıza çıkan yabancı biri bebeğinizin cinsiyeti hakkında tahminde bulunursa sakın şaşırmayın. Son yüzyıllarda hamile kadınlar bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için bazı testler yapıp çıkan sonuçlara inandılar. Peki ya bu testler olmadan önce bebek bekleyen çiftler neye güvendiler? Onların yöntemleri amniyosentez veya ultrason gibi kesin sonuçlar vermese de çok daha eğlenceliydi. Şimdi tüm anneler aynanın karşısına geçsin: Bebeklerinin cinsiyetini en eğlenceli şekilde doğru tahmin etmeye çalışacaklar.
Erkek geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabah bulantısı yaşamazsınız.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140’dan düşük olur.
Vücudunuzun önünde duran yuvarlakta fazladan bir kilo taşırsınız.
Karnınız sivri büyüyorsa...
Meme ucunuz belirgin bir şekilde koyulaşır.
Karnınız aşağı doğru büyümeye başlar.
Tatlı aşerirsiniz.
Protein içerikli yiyecekler arasındansa et ve peynire daha çok aşerirsiniz.
Ayaklarınız hamilelik öncesi döneme göre daha soğuktur.
Elleriniz çok kuru olur.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü kuzeye bakar.
Sizinle birlikte eşiniz de kilo alır.
Eskisinden daha güzel görünürsünüz.
Bacak tüyleriniz daha hızlı uzar.
İdrarınız sapsarı gelir.
Burnunuz genişler.
Baş ağrılarınız olabilir.
Evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip daire çizer.
Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı çift sayı çıkar.
Bebek anne karının sağ tarafında durur.
Kız geliyorsa...
Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabahları mide bulantısı yaşayabilirsiniz.
Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140’dan yüksek olur.
Basen ve kalçadan kilo alırsınız.
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden büyüktür.
Saçlarınızın açık renk olan kısımlarında kızıllaşma meydana gelir.
Karnınız yanlara yay›larak büyük.
Çirkinleştiğinizi söyleyenler ç›kabilir: K›z bebek annenin güzelliğini al›r derler!
Tatlı aşerirsiniz.
Meyve yemek istersiniz.
Canınız daha çok portakal suyu çekebilir.
Hamilelik süresince normalden daha kaprisli ve huysuz olursunuz.
Yüzünüz eskisine nazaran daha şiştir.
Ekmeğin baş tarafını yemek istemezsiniz.
Göğüsleriniz ciddi oranda büyür.
Uyuduğunuzda yastığın yüzü güneye bakar.
İdrarınızın rengi donuk sarıdır.
Evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip iki yana doğru hareket eder.
Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı tek sayı çıkar.
Küçük erkek çocuklar size ilgi gösterir.
Kizlar siz kilolardan dert yanmissiniz bende epilasyona. giditodum yarim kalacak. acaba bosa mi gitti simdiye kadar gittiklerim???
kızlar sabah yataktan kalktığımda su gibi akıntım geldi afedersiniz çamaşırım ıslanmıştı.
öğlen akıntı geldiğini hissettim baktım 2 tane açık kahve leke duruyor çamaşırımda.
kasığım ve karnımda batmalar var.
bunları yaşayan var mı
Aynen canım benim de yarım kaldı. Maalesef belki emzirme dönemi bitene dek gidemeyeceğiz epilasyona ..Gerçi benimki lazerdi seninki iğneli epilasyonsa belki doğumdan hemen sonra gidebilirsin
bence ne söylesek yanlış olur canım bu konuda yanlış yönlendirmeyelim doktorunu aradınmı bi görüş inşallah bişey yoktur ....
kızlar sabah yataktan kalktığımda su gibi akıntım geldi afedersiniz çamaşırım ıslanmıştı.
öğlen akıntı geldiğini hissettim baktım 2 tane açık kahve leke duruyor çamaşırımda.
kasığım ve karnımda batmalar var.
bunları yaşayan var mı
amin canım allah korusun bebişlerimizi...ahh canım benim bulunduğum yerde doktor yok şuan.ilde devlet hastanesine gittim en son.
özeldeki bayanda felaket bişe çıktı.
dua ediyorum birşey yoktur Rabbimin izniyle inş.
kızlaaaaaaaarrr ben doktordan geldiiimmm.... bebeğim büyümüüüşşşş boyumuz 6 mm olmuşş kalp atımı başlamış duymıcakmıyız sesini dedim benim makinanın sesi çıkmıyo maalesef dedi ama olsunn kalp atışları varya oda yeteeeerrrrrrdarısı diğer arkadaşlarıma olsuuuunnnnnn.....
İnşallah cnm inşallah.. darısı herkesin başınaaa.....çok sevindim canım darısı başımıza....
Benimki de lazer canim alexsandrate. bebege etkisi olur mu acaba kisa surede gitmemizin???
kızlaaaaaaaarrr ben doktordan geldiiimmm.... bebeğim büyümüüüşşşş boyumuz 6 mm olmuşş kalp atımı başlamış duymıcakmıyız sesini dedim benim makinanın sesi çıkmıyo maalesef dedi ama olsunn kalp atışları varya oda yeteeeerrrrrrdarısı diğer arkadaşlarıma olsuuuunnnnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?