2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

hayırlı olsun cnm

aman napalım cnm
bende zayıf olup sadece karnı olan hamişlere bayılıyorum
ama ben yüreyen tank olucam napım
verilir elbet bebişler sağlıklı olsun da

canım bazı bayanlarda öle olabiliyormuş moralinin yüksek tut ama doktora gitmryi de ihmal etme

çok sevindim hayırlı olsun darısı diğer tüm hamile arkadaşlara inşallah.....

canım bazı bayanlarda öle olabiliyormuş moralinin yüksek tut ama doktora gitmryi de ihmal etme

teşekkürler cnm.stres yapmamaya çalışıyorum yavrum üzülmesin
koyu sarı akıntı normal ona canımı sıkmam zaten.iki tane açık kahve leke görünce biraz tedirgin oldum ama şuan geçti.
bekleyelim bakalım

irmegannn gözünaydın tatlımmm

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar herkese sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum.kayıpları olan arkadaşlar çok çok geçmiş olsun Allah hayırlısını verir inşallah benim de daha önce 1 kaybım var yarın kalp atışları için gitcez ama çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan Allah hayırlısı ile hepimize kalp atışlarını duymayı nasip etsin inşallah.bu arada mersin de iyi bi doktor bilen var mı acaba

Offf kızlar, bu ne hız

Okumak, yetişmek mümkün değil:)))

Şu kalp atışlarını bi duysaydık, biraz rahatlarız heralde:))

selam kızlar nasılsınız?
ben bugün çok ayakta durdum,temizlik felan derken şu anda yatıyorum.
belim ağrıyor
yorulmuşum demekki.
vücut nasıl birşey yaa dimi,hamile oldugunda o minicik nokta kadar şey nasıl belli ediyor kendini...
yorulunca,çok ayakta kalınca aşırı bir yorgunluk oluyor.

ama Rabbime hamd olsun şu an bulantım felan yok.
oğlumda 4. haftadan 8.haftaya kadar 3-4 kilo gitmişti.

son 7 gün bebişimizi görmeye

Son düzenleme:
Selam kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız imrendim okurken mutluluğunuzun kıymetini bilin...
Bende 7 haftalık hamileyim 10 gün oldu öğreneli ve anksiyete hastasıyım
Öğrendiğim günden beri hayatımda olacak olan değişiklik beni çok olumsuz etkiledi...
Sürekli panik atak ve anksiyete yaşadım 1 gün sevinç yaşayabildim sadece...
Şuanda çok zor geçiyor hamileliğim, umarım düzelirim ilerleyen zamanlarda...
Bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Hep bu tatlı mutluluğunuzla.. Bu tatlı heyecanınızla
Allah bu duyguları banada nasip etsin...

bende istiyorum artık kalp atışını duymayı yarın tekrar gidicem bakalım inşallah duyarımmm bebişimi çok heycanlıııı :116:

benimde vardı ilk zamanlar lekelenme olmadan doktor progestan verdi önlem amaçlı,o lekelenme yerleşmede olurmuş ama bence doktora gitmelisin,geçmiş olsun

Hadi hayırlısı, bizimde kalp atışlarını dinlemeye son 7 gün:)) Ama benim ağustos ayında 11 haftalık bir düşüğüm olduğu için çok endişeliyim

Kizlar daha dun bulantim yok demistim kendi kendime nazar ettim herhalde cikaramiyorumda butun gun midem cok fenaydi,progesta desen ayri bir dert ama cok mutluyum szy insalla duyarsin yarin pit pitlari. Bende pazartesiyi iple cekiyorum

kızlarrr yardımınıza moralinize çok ihtiyacım varr....doktora kalp atışları için gittim....kese 3cm olmuşş kan testim 50bin ama bebeği göremedik haftaya gün verdii.......biraz netten araştırdım araştırdıkçaa içim bunaldı bir titremedir aldı benii...bir kaybım var bu da olmazsa yıkılırım ben....eşimin de morali bozukk hiç konuşmuyor...

Canım endişelenme şu an benden biraz daha önce hamile kalan arkadaşım seninle aynı şeyleri yaşadı. 5+5'te gidip keseyi gördü 6+4 günlükken kesenin içi bomboştu. doktor 10 gün sonraya çağırdı, bebeği görebilmek için. Ama arkadaşım dayanamadı ve ve 5 gün sonra gittiğinde 7+2 iken bebek orda duruyordu tam da gelişiminde :) Endişelenme oluyor demek ki böyle durumlar

Offf canım benim yaaa, benimde en korktuğum şey, aynen benimde bir kaybım var üstelik çok yeni(( Yaa elinde olmayacak biliyorum ama şimdi içini ferah tutmaya çalış, çünkü endişelensende olayı hızlandıramayacaksın...Sakin olup bekle bakalım, olmadı bi başka doktora daha git yarın, bilmiyorum ki kafandaki soru işaretlerinin dağılmasına yardım eder belki( Hem bak ne hikayeler okudum burda ben kaçıncı haftada duymuşlar vs...

Canim hemen bozma moralini lutfen gec yumurtlama oldugunu daha cok minik oldugu icin gorunmedigini dusunelim. Biraz sabir rabbime emanet yavrularimiz. Cok arastirip kafani bulandirma uzme kendini

kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Allah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 6+5'te bebeğimin kalp atışlarını duyduk. anlatılamaz bir duygu. darısı bekleyen anne adaylarının başına

Hosgeldin amin canim insalla dedigin gibi darisi biz bekleyenlere

Son düzenleme:

canım kalp atısı goruluyor zatenj,rıtmı guzelse duymaya cok gerek yok,cunku dısa ses gelmesede kac attıgı cıkıyor makınada

ben ılk hamılelıgımde yasmıstım,muhtemelen bebek yerlesıyordur,ama sen yınede dıkkat et,yorma kendını dınloen,progestan hap kullanmıstım bı sure,ve kesınlıkle vajına temızlıgınde sabun falan kullanma,sadece suyla yıka

alttan balktı mı dr pekı,baska dr a daha gıt bence,inşallah gorursunuz bır an once

kızlar size bir sorum olucak...
bhcg kaç olunca kese görülebiliyor göbekten?
ben vajinal usg istemiyorum da...
doktorum 2500 de görülebilecegini söylemişti..
sizce de 2500 de görülebilirmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…