kızlaaaaaaaarrr ben doktordan geldiiimmm.... bebeğim büyümüüüşşşş boyumuz 6 mm olmuşş kalp atımı başlamış duymıcakmıyız sesini dedim benim makinanın sesi çıkmıyo maalesef dedi ama olsunn kalp atışları varya oda yeteeeerrrrrrdarısı diğer arkadaşlarıma olsuuuunnnnnn.....
nasılsınız bakalımmm benım tıksınme ve uyku dısındack sukur bır sikayetım yok :)
bulantılarım da acıktıgım da oluyorr
yenı gelen kıslar hos geldınızzzzzzz hayırlı hamılelıkler gecırırız ınsllll
ben kırmızı etten asırı derecede tıksındımmmmm:26:normalde etı cokk severdım ama sımdı aklıma gelınce kokusunu alıncaaa bıle ögg lemek ıstıyorumm yaaaaaaaaasebze yemegı ıstıyor cnm kv de sagolsun karnıbahar kızartmasııstedım koca bır tabak yogurt la onu yedım az oncee nefiss cıı canınız cekerse yollayım daha var
bu arada 1 kg almısımmmm
71 dım 72 olmusummmm
bu arada ben kurbandan once dıyetteydımm 6 ayda 14 kg verdım 83 dennn 69 dustum kk nın sayesınde:)vede ırademleee
kurbanda goze aldım 70-71 olurum dedım ve bebegımle 71 oldum sımdı ıse 72yımm ıstahım yok normalde ama basına gecınceee yıyorummmmmboyumda 165kızlarr bugun kg ve boy gundemdeydı soledım bende heheh
kızlar sabah yataktan kalktığımda su gibi akıntım geldi afedersiniz çamaşırım ıslanmıştı.
öğlen akıntı geldiğini hissettim baktım 2 tane açık kahve leke duruyor çamaşırımda.
kasığım ve karnımda batmalar var.
bunları yaşayan var mı
çok sevindim hayırlı olsun darısı diğer tüm hamile arkadaşlara inşallah.....kızlaaaaaaaarrr ben doktordan geldiiimmm.... bebeğim büyümüüüşşşş boyumuz 6 mm olmuşş kalp atımı başlamış duymıcakmıyız sesini dedim benim makinanın sesi çıkmıyo maalesef dedi ama olsunn kalp atışları varya oda yeteeeerrrrrrdarısı diğer arkadaşlarıma olsuuuunnnnnn.....
canım bazı bayanlarda öle olabiliyormuş moralinin yüksek tut ama doktora gitmryi de ihmal etme
kızlaaaaaaaarrr ben doktordan geldiiimmm.... bebeğim büyümüüüşşşş boyumuz 6 mm olmuşş kalp atımı başlamış duymıcakmıyız sesini dedim benim makinanın sesi çıkmıyo maalesef dedi ama olsunn kalp atışları varya oda yeteeeerrrrrrdarısı diğer arkadaşlarıma olsuuuunnnnnn.....
kızlar sabah yataktan kalktığımda su gibi akıntım geldi afedersiniz çamaşırım ıslanmıştı.
öğlen akıntı geldiğini hissettim baktım 2 tane açık kahve leke duruyor çamaşırımda.
bunları yaşayan var mı
selam kızlar nasılsınız?
ben bugün çok ayakta durdum,temizlik felan derken şu anda yatıyorum.
belim ağrıyor
yorulmuşum demekki.
vücut nasıl birşey yaa dimi,hamile oldugunda o minicik nokta kadar şey nasıl belli ediyor kendini...
yorulunca,çok ayakta kalınca aşırı bir yorgunluk oluyor.
ama Rabbime hamd olsun şu an bulantım felan yok.
oğlumda 4. haftadan 8.haftaya kadar 3-4 kilo gitmişti.
son 7 gün bebişimizi görmeye
kızlarrr yardımınıza moralinize çok ihtiyacım varr....doktora kalp atışları için gittim....kese 3cm olmuşş kan testim 50bin ama bebeği göremedik haftaya gün verdii.......biraz netten araştırdım araştırdıkçaa içim bunaldı bir titremedir aldı benii...bir kaybım var bu da olmazsa yıkılırım ben....eşimin de morali bozukk hiç konuşmuyor...
kızlarrr yardımınıza moralinize çok ihtiyacım varr....doktora kalp atışları için gittim....kese 3cm olmuşş kan testim 50bin ama bebeği göremedik haftaya gün verdii.......biraz netten araştırdım araştırdıkçaa içim bunaldı bir titremedir aldı benii...bir kaybım var bu da olmazsa yıkılırım ben....eşimin de morali bozukk hiç konuşmuyor...
kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Allah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 6+5'te bebeğimin kalp atışlarını duyduk. anlatılamaz bir duygu. darısı bekleyen anne adaylarının başına
öğlen akıntı geldiğini hissettim baktım 2 tane açık kullanmaahve leke duruyor çamaşırımda.
bunları yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?