2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
selam kızlar,

doktordan geldik.doktor keseyi gördü,bebek yok daha.haftaya tekrar çağırdı.üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.kalbi atana kadar bizim için tam gebelik oluştu diyemeyiz,rahimde kese oluşmuş ama bekleyeceğiz dedi.biraz umut verir dedim vermedi valla,şaşkınım.durumlar böyle.

randevu günümde 4.500 civarında oluyor.
sizce bu degerde göbekten kese görünebilirmi?

Canım benim hcg 3200 ken görünmedi kese 2 gün sonra çağırdı 6000 de görünür karından usg de dedi doktor dediği gibi de oldu çağırdığı gün gördük keseyi çok şükür.

sıkma canını bekle biraz daha inş. sağlıkla gelir

canım bence erken.. henüz doktora gitmedim ben de haftaya düşünüyorum

canım dur bakalım hemen moralinizi bozmayın.daha görünmemiş olabilir,inşallah haftaya göreceksiniz.

bizim de yarın sabah kalp atışları için randevumuz var,inşallah hayırlı haberler alırız

benimde vardı ilk zamanlar lekelenme olmadan doktor progestan verdi önlem amaçlı,o lekelenme yerleşmede olurmuş ama bence doktora gitmelisin,geçmiş olsun
canım çok çok açık renk ama korkuyorum yine de işte.pazartesiye kadar beklemem lazım.dilerim daha fazlası olmaz.dua edin bana

önerilerin için sağol cnm.inş. yerleşmedir dediğin gibi.

canım çok çok açık renk ama korkuyorum yine de işte.pazartesiye kadar beklemem lazım.dilerim daha fazlası olmaz.dua edin bana

önerilerin için sağol cnm.inş. yerleşmedir dediğin gibi.
çok geçmiş olsun dua edicem ben de.korkma canım gebeliğin ilk zamanlarında lekelenmeler oluyormuş.

çok geçmiş olsun dua edicem ben de.korkma canım gebeliğin ilk zamanlarında lekelenmeler oluyormuş.

Allah razı olsun tatlım.bende ona yoruyorum rahat olmaya çalışıyorum o yüzden.Allah bebeklerimizi bize bağışlasın,esirgesin,korusun.

Mide ağrısı uyutmadı beni bulanıyo gibi ağrıyor gibi tuhaf şişkinlikte var birde sadece tost yiyebiliyorum mutfağa giremiyorum benn kendimi kötü hissediyorum

kızlar bu dönemde özel yediğiniz birşeyler varmı beslenme adına ben ceviz fındık badem başlıcam folik asit içiyorum bırde mıdeme dokunuyor dıye laktassız süt başlamayı düşünuyorum bebeği düşünurken kendımızıde düşünmemız lazım sizler neler yıyorsunuz paylaşırmısınız dun gece canım ayva ıstedı gittik eşimle aldık bulantım vardı bulantımı kesti ayrıca ayva yiyenin çocugu güzel oluyormus bılıyormusunuz bırde gamzesi oluyormus..

Mide ağrısı uyutmadı beni bulanıyo gibi ağrıyor gibi tuhaf şişkinlikte var birde sadece tost yiyebiliyorum mutfağa giremiyorum benn kendimi kötü hissediyorum

sende benım gıbı erkencısıın varsa evde kraker ye yada peynır ye bastrırıyo mıdeyı bırde ben aksam ayva yedım oda bastırdı mıdemı senın SAT kaç?

günaydınn arkadaşlar ben de yaklaşık 6 +2 günlük hamilyim, pazartesi doktora gitiştim kese için 9 mm dedi normalmi, kalp atışı için 1 aralığa gün verdi, bazen karnımda ağrılar oluyo çok korkuyrum, ayrıca günde 2 adet sigaranın bebeğe zararı olur mu? ayrıca bilgisayara bakmanın bebeğime zararı olu mu

sigaranın elbette zararı var hatta hamılelıkten önce bırakmıs olman gerekıyordu bende ıcıyordum sımdı ıcmıyorum kablosuz olan hersye radyasyon yayıyor tv kumandası laptop cep telefonu ama bunlara ne kadar dıkkat edebılırıkızkı sonucta fakat kardesım hamılelıgı dönemınde hep kulaklıkla konusmustu telefonda.

maşallahhhhhh canm benim çok sevindim.darısı hepimize inşallahhh

canım telaş etme kalp atışları 8 haftaya görmen yeter hatta 0nuncu haftada bile duyulan varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…