randevu günümde 4.500 civarında oluyor.
sizce bu degerde göbekten kese görünebilirmi?
kızlarrr yardımınıza moralinize çok ihtiyacım varr....doktora kalp atışları için gittim....kese 3cm olmuşş kan testim 50bin ama bebeği göremedik haftaya gün verdii.......biraz netten araştırdım araştırdıkçaa içim bunaldı bir titremedir aldı benii...bir kaybım var bu da olmazsa yıkılırım ben....eşimin de morali bozukk hiç konuşmuyor...
selam kızlar,
doktordan geldik.doktor keseyi gördü,bebek yok daha.haftaya tekrar çağırdı.üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.kalbi atana kadar bizim için tam gebelik oluştu diyemeyiz,rahimde kese oluşmuş ama bekleyeceğiz dedi.biraz umut verir dedim vermedi valla,şaşkınım.durumlar böyle.
kızlarrr yardımınıza moralinize çok ihtiyacım varr....doktora kalp atışları için gittim....kese 3cm olmuşş kan testim 50bin ama bebeği göremedik haftaya gün verdii.......biraz netten araştırdım araştırdıkçaa içim bunaldı bir titremedir aldı benii...bir kaybım var bu da olmazsa yıkılırım ben....eşimin de morali bozukk hiç konuşmuyor...
canım çok çok açık renk ama korkuyorum yine de işte.pazartesiye kadar beklemem lazım.dilerim daha fazlası olmaz.dua edin banabenimde vardı ilk zamanlar lekelenme olmadan doktor progestan verdi önlem amaçlı,o lekelenme yerleşmede olurmuş ama bence doktora gitmelisin,geçmiş olsun
ben ılk hamılelıgımde yasmıstım,muhtemelen bebek yerlesıyordur,ama sen yınede dıkkat et,yorma kendını dınloen,progestan hap kullanmıstım bı sure,ve kesınlıkle vajına temızlıgınde sabun falan kullanma,sadece suyla yıka
çok geçmiş olsun dua edicem ben de.korkma canım gebeliğin ilk zamanlarında lekelenmeler oluyormuş.canım çok çok açık renk ama korkuyorum yine de işte.pazartesiye kadar beklemem lazım.dilerim daha fazlası olmaz.dua edin bana
önerilerin için sağol cnm.inş. yerleşmedir dediğin gibi.
çok geçmiş olsun dua edicem ben de.korkma canım gebeliğin ilk zamanlarında lekelenmeler oluyormuş.
Merhaba bayanlar.
Ekim sonu ve Kasım ayında pozitifi görüp Temmuz ayında anne olacaklar burada toplanıyoruz inşallah.
Hadi bakalım gelsin bebişleerr, müjdeleri paylaşıp, hamilelik sürecine buradan devam inşallah.
Temennim bu ay ben dahil hamile olmayı bekleyen herkesin anne olabilmesi
Son Adet Tarihlerinizi yazmayı unutmayınız, gözden kaçırmamak adına özel mesaj da gönderirseniz iyi olur.
Profilin altında yer alan hamilelik takvimini yapmak için;
Kullanıcı Kontrol Paneli
Profili Düzenle
Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
Değişiklikleri Kaydet
İşlem tamamdır kızlaaar
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. ALLAH'IM, SEN BU AY HAMİLE HABERİNİ ALAN ANNİŞ ADAYLARINA SAĞLIKLI, SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ET YA RABBİM...
AMİN
[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"][/QUOT
[TR]
[TD]Hamiş Anniş Adayımız
[/TD]
[TD]Son Adet Tarihi
[/TD]
[TD]Tahmini Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]Cinsiyet
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angel2121[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hamham[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delilah[/TD]
[TD]23 Eylül[/TD]
[TD]1 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esraezgi[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Femolove[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A.sena[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19asos03[/TD]
[TD]24 Eylül[/TD]
[TD]2 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuubii[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]3 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gullumsun[/TD]
[TD]25 Eylül[/TD]
[TD]3 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rose29[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nehirası[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gocmenkuslar[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lioness07[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deragun[/TD]
[TD]26 Eylül[/TD]
[TD]4 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Sare_[/TD]
[TD]27 Eylül[/TD]
[TD]5 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aliatabak[/TD]
[TD]27 Eylül[/TD]
[TD]5 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Peripek[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]6 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Moda86[/TD]
[TD]28 Eylül[/TD]
[TD]6 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetee[/TD]
[TD]29 Eylül[/TD]
[TD]7 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suzan6638[/TD]
[TD]29 Eylül[/TD]
[TD]7 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blgn08[/TD]
[TD]30 Eylül[/TD]
[TD]8 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İrmegan[/TD]
[TD]30 Eylül[/TD]
[TD]8 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gksmry[/TD]
[TD]1 Ekim[/TD]
[TD]9 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nlgunozkan23[/TD]
[TD]2 Ekim[/TD]
[TD]10 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Punpun[/TD]
[TD]3 Ekim[/TD]
[TD]11 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fb7981[/TD]
[TD]4 Ekim[/TD]
[TD]12 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Miniiikkelebek[/TD]
[TD]6 Ekim[/TD]
[TD]14 Temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tgbesr[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
Benimde son adettarıhım 6 ekim
Mide ağrısı uyutmadı beni bulanıyo gibi ağrıyor gibi tuhaf şişkinlikte var birde sadece tost yiyebiliyorum mutfağa giremiyorum benn kendimi kötü hissediyorum
günaydınn arkadaşlar ben de yaklaşık 6 +2 günlük hamilyim, pazartesi doktora gitiştim kese için 9 mm dedi normalmi, kalp atışı için 1 aralığa gün verdi, bazen karnımda ağrılar oluyo çok korkuyrum, ayrıca günde 2 adet sigaranın bebeğe zararı olur mu? ayrıca bilgisayara bakmanın bebeğime zararı olu mu
kızlaaaaaaaarrr ben doktordan geldiiimmm.... bebeğim büyümüüüşşşş boyumuz 6 mm olmuşş kalp atımı başlamış duymıcakmıyız sesini dedim benim makinanın sesi çıkmıyo maalesef dedi ama olsunn kalp atışları varya oda yeteeeerrrrrrdarısı diğer arkadaşlarıma olsuuuunnnnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?