2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Sigaranın İçindekiler
Sigaranın içindeki maddeler kanserojen maddelerdir ve en tehlikelileri arsenik, benzin, kadmiyum, hidrojen siyanid, toluene, amonyak ve propilen glikoldur.

Genel olarak bilinen maddelerden bir kaçı;
Polonyum - 210 (kanserojen),
Radon (radyasyon),
Metanol (füze yakıtı),
Toluen (tiner),
Kadmiyum (akü metali),
Bütan (tüp gaz),
DDT (böcek öldürücü),
Hidrojen Siyanür (gaz odaları zehri),
Aseton (oje sökücü),
Naftalin (güve kovucu),
Hidrojen Siyanür (gaz odaları zehri),
Arsenik (fare zehri),
Amonyak (tuvalet temizleyicisi) ,
Karbon Monoksit (egzoz gazı),
Katran (zift)
Nikotin
ve 3.884 toksik madde

öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz.sigaranın bebeğe zararı olmadığını varsaysak bile size zararları belli.biz sağlıklı olmak zorundayız ki bebeğimize sağlıklı anneler olalım.bana söz düşmez tabi beden sizin bebek sizin...

kızlar size bir sorum olucak...
bhcg kaç olunca kese görülebiliyor göbekten?
ben vajinal usg istemiyorum da...
doktorum 2500 de görülebilecegini söylemişti..
sizce de 2500 de görülebilirmi??

karın için 6bin olması lazım canım galiba

canim cook sevindim diger kontrolun ne zaman

efsuuuunnnn hosgeldin canim artik sende temmuz annesisin doktora gittin mi??

Günaydın güzel anneler bebekten yana bi sıkıntım yok ama grip oluyorum galiba burnum çok tıkalı ve hapşırıyorum.... kendinize ve bebişlerinizie ii bakın....

Günaydın güzel anneler bebekten yana bi sıkıntım yok ama grip oluyorum galiba burnum çok tıkalı ve hapşırıyorum.... kendinize ve bebişlerinizie ii bakın....

günaydın nnnn aman dikkat et kendine bende öyleydim bol c vitamini almıştım geçen hafta şimdi iyi gibiyim inş. yemek yiyebiliyoundur vücut direncin düşmesin

Ooo Maşallah hayırlı olsun canım. kese değil bebeğin kendisi 6 mm yani Maşallah.. En son gittiğinde doktora ne kadar zaman önceydi ve kesen kaç mm di canım?

canım ben 5+2 de gittim o gün keseyi gördük ama dopktor kesenin mmni söylemedi.. dünde 6+4 tük çok şükür bebek göründü mm de ben sordum öyle söyledi doktor...

tubiiiiişş bak bebeğe dikkat ettt döveriz seni haaaaa çok yorma kendini temizlik nerden çıktı şimdiiiii

canı8m hemen telaşlanma belki daha çoook erkendirrr... bebeğin nazlı nazlı büyüyoda olabilir.. telaş ve evham yapma çok aklına takıyosan bikaç gün sonra başka bi doktora daha git hatta araştır ultrason cihazı çok iyi olsun....

canım kalp atısı goruluyor zatenj,rıtmı guzelse duymaya cok gerek yok,cunku dısa ses gelmesede kac attıgı cıkıyor makınada

evet cnm doktorun kalp atışıo var demesi yetti ama insan duymakta istiyo.. doktorda maşallah hiç bir açıklama yapmıyokiiii
maşallahhhhhh canm benim çok sevindim.darısı hepimize inşallahhh

İnşalaaaaaah cnm darısı size olsuuuunnnn

cnm ben doktor değiştiriyorum bu doktor 1 ay sonra gel dedi ama ben başka doktora gidicem o yüzden henüz tarih belli değil...

nasılsınız bakaklım cokk sukur ıyıyım ben gaz sorunum dısında(top gıbıyım ama olmuyor)
7 haftamız bıttı yarın 8 olara gundeme gırecegız ınsl
ama nete gore dr ne kıcek ba kalım cars.gunu kalp atısını dınlemeye gıttıgımızdeee

başınız sağolsun arkadaşlar. gerçekten çok üzüldüm. Allah sabır versin.
Bende 2 gün önce tekrar gittim doktora. her ultrasyonda 1 2 gün ileri atıyo tahmini doğum zamanımız. şimdide temmuz 4 görünüyor inşallah. bi sıkıntı çıkmazsa.

günaydınlar belim ve göğsüm çok ağrıyor kızlar benimm.

efsuuuunnnn hosgeldin canim artik sende temmuz annesisin doktora gittin mi??

canım evvet ya kısmetse öyle olucak .canım doktora gitmedim ama kan testini salı günü yenileyeceğim . kızımda geç görmüştüm görene kadar 3 kere gitmiştim dra o yüzden 10 gün bekleyeyim diyorum sabredebilirsem tabi senin nasıl gidiyor tatlım hamilelik

mide blantıları iyice moralımı bozuyo ya kızlar
hiç bir şey benim bulantıma iyi gelmiyo
üstelik o kadar kusuyorum aç aç dolanıyorum gr gitmiyo
deprasyondamıyım ne

arkadaşlar günlük özel yediğiniz birşeyler varmı ben cevız badem fındığa ve laktassız süte baslıcam bırde hergece 45 dakıka yuruyus yapıyorum sızler neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…