günaydınn arkadaşlar ben de yaklaşık 6 +2 günlük hamilyim, pazartesi doktora gitiştim kese için 9 mm dedi normalmi, kalp atışı için 1 aralığa gün verdi, bazen karnımda ağrılar oluyo çok korkuyrum, ayrıca günde 2 adet sigaranın bebeğe zararı olur mu? ayrıca bilgisayara bakmanın bebeğime zararı olu mu
kızlar size bir sorum olucak...
bhcg kaç olunca kese görülebiliyor göbekten?
ben vajinal usg istemiyorum da...
doktorum 2500 de görülebilecegini söylemişti..
sizce de 2500 de görülebilirmi??
kızlaaaaaaaarrr ben doktordan geldiiimmm.... bebeğim büyümüüüşşşş boyumuz 6 mm olmuşş kalp atımı başlamış duymıcakmıyız sesini dedim benim makinanın sesi çıkmıyo maalesef dedi ama olsunn kalp atışları varya oda yeteeeerrrrrrdarısı diğer arkadaşlarıma olsuuuunnnnnn.....
merhabalar
benim de batım 24 kasımdı
sabah dayanamadım idrar testi yaptım çokçok silik 2.çizgiyi gördüm.arkasından kan testine gittim 27,56 çıktı nasıl değerim çok mu düşük birde hastalanacakmış gibi karnım ağrıyor benim.
yardımcı olursanız sevinirim
gunaydin kizlar gununuz nasil geciyor ben bugun iyiyim cooook sukur
günaydın cnm ohhh maşallahhh herdaim iyi ol inşallahhh.
sabah bulantıları dışında bende iyim şükür:)
Hoşgeldin o zaman aramıza:)
Sürekli uyku hali,sarhoş gibi kafanın bi inceden güzel olma durumu:)
progestanın etkileri sanırım.Gerçi fitil olarak kullanıyormuşsun ama aynı etkiyi verir herhalde.
Ama onların iyi olduğunu düşünmek,kucağımıza alacağımız günü hayal etmek,bütün şikayetlerimizi çekilir kılıyor dimi...
çekiliyor valla aman sağlıklı olsunlar hamileliğimiz devam etsinde ben herşeyi çekmeye razıyım.. ,
dün gece kafayı yemiş gibiydim reklamlara bile ağlıyorum sonra kahkalarla gülüyorum eşim bizim hatun kafayı yedi dicek valla :))
Ben de o şekilde kullanamam işte,hamilelik olmasa fitil kullanma da sorun yaşamam ama psikolojik olarak atamam bu dönem.
yutmaya ve kafa güzel gezmeye devam:)
evdeysen çokta sorun olmaz o halde
sende benım gıbı erkencısıın varsa evde kraker ye yada peynır ye bastrırıyo mıdeyı bırde ben aksam ayva yedım oda bastırdı mıdemı senın SAT kaç?
uyku tutmadı :) peynir yedim evet bastırdı meyve ve peynirle besleniyorum yaa doktor 12. haftaya kadar ne yediğinin önemi yok çok zorlama dedi kendini bende çok takmıyorum ama bi taraftanda hala korkuyorum kötülük yapıyomuyum diye.. ayvaa evet severim evde var bak canım çekti şimdi :) 4 ekim benim sat ama yumurtlama günleriem benim karışık biraz polikstik overim
bizim de yarın sabah kalp atışları için randevumuz var,inşallah hayırlı haberler alırız
Günaydın güzel anneler bebekten yana bi sıkıntım yok ama grip oluyorum galiba burnum çok tıkalı ve hapşırıyorum.... kendinize ve bebişlerinizie ii bakın....
Ooo Maşallah hayırlı olsun canım. kese değil bebeğin kendisi 6 mm yani Maşallah.. En son gittiğinde doktora ne kadar zaman önceydi ve kesen kaç mm di canım?
selam kızlar nasılsınız?
ben bugün çok ayakta durdum,temizlik felan derken şu anda yatıyorum.
belim ağrıyor
yorulmuşum demekki.
vücut nasıl birşey yaa dimi,hamile oldugunda o minicik nokta kadar şey nasıl belli ediyor kendini...
yorulunca,çok ayakta kalınca aşırı bir yorgunluk oluyor.
ama Rabbime hamd olsun şu an bulantım felan yok.
oğlumda 4. haftadan 8.haftaya kadar 3-4 kilo gitmişti.
son 7 gün bebişimizi görmeye
kızlarrr yardımınıza moralinize çok ihtiyacım varr....doktora kalp atışları için gittim....kese 3cm olmuşş kan testim 50bin ama bebeği göremedik haftaya gün verdii.......biraz netten araştırdım araştırdıkçaa içim bunaldı bir titremedir aldı benii...bir kaybım var bu da olmazsa yıkılırım ben....eşimin de morali bozukk hiç konuşmuyor...
canım kalp atısı goruluyor zatenj,rıtmı guzelse duymaya cok gerek yok,cunku dısa ses gelmesede kac attıgı cıkıyor makınada
maşallahhhhhh canm benim çok sevindim.darısı hepimize inşallahhh
canim cook sevindimdiger kontrolun ne zaman
canim cook sevindimdiger kontrolun ne zaman
efsuuuunnnn hosgeldin canim artik sende temmuz annesisindoktora gittin mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?