arkadaşlar günlük özel yediğiniz birşeyler varmı ben cevız badem fındığa ve laktassız süte baslıcam bırde hergece 45 dakıka yuruyus yapıyorum sızler neler yapıyorsunuz
kızlaaar ben dün gece çoook güzel bir rüya gördüm... ameliyathanede doğum yaptığımı hatırlıyorum bebek doğunca yüzüme yanağını değdiriyolar o kadar tatlıydıki ben ağlıyorum felan sonra eve çıkıyoruz ben eşime diyorumki cinsiyeti ne hiç bilmiyoruz bakmadıkta diyorum aaa evet diyo bakalım neymiş diyo.. bebeğin bezini açıyoruz bakıyoruz ki kızeşimle çooook mutlu oluyoruz sonra bebeğin boyu baya büyükmüş saçlarıda simsiyah ve güpgürdü ben bebeğimi defalarca emzirdim felan diyorumki annelik ne güzel duyguymuş bebeğimi emzirmek çok çok daha güzelmiş diyorum.. o kadar güzel bir rüyaydı ki hala etkisindeyim.. Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin İnşallaaaahhhh......
kızlaaar ben dün gece çoook güzel bir rüya gördüm... ameliyathanede doğum yaptığımı hatırlıyorum bebek doğunca yüzüme yanağını değdiriyolar o kadar tatlıydıki ben ağlıyorum felan sonra eve çıkıyoruz ben eşime diyorumki cinsiyeti ne hiç bilmiyoruz bakmadıkta diyorum aaa evet diyo bakalım neymiş diyo.. bebeğin bezini açıyoruz bakıyoruz ki kızeşimle çooook mutlu oluyoruz sonra bebeğin boyu baya büyükmüş saçlarıda simsiyah ve güpgürdü ben bebeğimi defalarca emzirdim felan diyorumki annelik ne güzel duyguymuş bebeğimi emzirmek çok çok daha güzelmiş diyorum.. o kadar güzel bir rüyaydı ki hala etkisindeyim.. Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin İnşallaaaahhhh......
bana normal süt gaz yapıyor bulantı ve sancı yapıyor ondan laktassız ıcıyorumgerçekten çok doğru çok beğendim bunu
neden laktassız süt ??
bana normal süt gaz yapıyor bulantı ve sancı yapıyor ondan laktassız ıcıyorum
yarın mevlidim var hepimize bol bol dua edicem canlarım.
kendinize ve fıkdıklarınıza iyi bakın.bol bol dinlenin Allahım sizi ve evlatlarınızı korusun....
hayır olsun çok güzel bir rüya görmüşsün canım . bende ilk doktor kontrolune gideceğim günün gecesi görmüştüm kızım olduğunu emziriyordum aynı senin gördüğün gibi o gün kesemizi gördük mutlu olduk sende iyi haberler alırıdsn belki kalp atışlarını duymuşmuydum
hayır olsun çok güzel bir rüya.Rabbim sağlıkla göstersin o günleri
yarın mevlidim var hepimize bol bol dua edicem canlarım.
kendinize ve fıkdıklarınıza iyi bakın.bol bol dinlenin Allahım sizi ve evlatlarınızı korusun....
günaydınlar belim ve göğsüm çok ağrıyor kızlar benimm.
canım evvet ya kısmetse öyle olucak .canım doktora gitmedim ama kan testini salı günü yenileyeceğim . kızımda geç görmüştüm görene kadar 3 kere gitmiştim dra o yüzden 10 gün bekleyeyim diyorum sabredebilirsem tabisenin nasıl gidiyor tatlım hamilelik
arkadaşlar günlük özel yediğiniz birşeyler varmı ben cevız badem fındığa ve laktassız süte baslıcam bırde hergece 45 dakıka yuruyus yapıyorum sızler neler yapıyorsunuz
oo baya sayfa olmuş yinedönerim birazdan geçmişe ama sayfanın başında irmeganın rüyasını gördüm rabbim hayırlara çıkarsın masallah çok güzel bir rüya..bu arada tüm midesi bulanan hamişlere dua ediyorum dün benim birdenbire kesildi bugünde az hatta akşam eşim korktu neden miden bulanmıyo bebekimize bişeymi oldu acaba diye
rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallah
benim göğüslerimde hiç ağrı sızı yok biraz büyüdü okadar... çok korkuyorummmmmmmmmmm kalp atışlarını görememekten çok korkuyorum
oo baya sayfa olmuş yinedönerim birazdan geçmişe ama sayfanın başında irmeganın rüyasını gördüm rabbim hayırlara çıkarsın masallah çok güzel bir rüya..bu arada tüm midesi bulanan hamişlere dua ediyorum dün benim birdenbire kesildi bugünde az hatta akşam eşim korktu neden miden bulanmıyo bebekimize bişeymi oldu acaba diye
o korku bende de var canım benim gözükmesi lazım o yüzden daha çok korkuyorum pazartesi gideceğim inşallah
valla darsı başıma ya kusarsam anlık bi rahatlama oluyo ama sonrası yine aynı bulanıyo
be söylenen hiç bişey bana iyi gelmiyo
o korku bende de var canım benim gözükmesi lazım o yüzden daha çok korkuyorum pazartesi gideceğim inşallah
benim göğüslerimde hiç ağrı sızı yok biraz büyüdü okadar... çok korkuyorummmmmmmmmmm kalp atışlarını görememekten çok korkuyorum
daha önce görünmemişmiydi benimde salı günü akşam randevum var inşaallah görürrüz canım ya bende fazla endişe var önüne geçemiyorum iyi düşünüyorum ama bu korku başka birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?