2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlaaar ben dün gece çoook güzel bir rüya gördüm... ameliyathanede doğum yaptığımı hatırlıyorum bebek doğunca yüzüme yanağını değdiriyolar o kadar tatlıydıki ben ağlıyorum felan sonra eve çıkıyoruz ben eşime diyorumki cinsiyeti ne hiç bilmiyoruz bakmadıkta diyorum aaa evet diyo bakalım neymiş diyo.. bebeğin bezini açıyoruz bakıyoruz ki kız eşimle çooook mutlu oluyoruz sonra bebeğin boyu baya büyükmüş saçlarıda simsiyah ve güpgürdü ben bebeğimi defalarca emzirdim felan diyorumki annelik ne güzel duyguymuş bebeğimi emzirmek çok çok daha güzelmiş diyorum.. o kadar güzel bir rüyaydı ki hala etkisindeyim.. Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin İnşallaaaahhhh......

hayır olsun çok güzel bir rüya görmüşsün canım . bende ilk doktor kontrolune gideceğim günün gecesi görmüştüm kızım olduğunu emziriyordum aynı senin gördüğün gibi o gün kesemizi gördük mutlu olduk sende iyi haberler alırıdsn belki kalp atışlarını duymuşmuydum

hayır olsun çok güzel bir rüya.Rabbim sağlıkla göstersin o günleri

yarın mevlidim var hepimize bol bol dua edicem canlarım.
kendinize ve fıkdıklarınıza iyi bakın.bol bol dinlenin Allahım sizi ve evlatlarınızı korusun....

kendinize ve fıkdıklarınıza iyi bakın.bol bol dinlenin Allahım sizi ve evlatlarınızı korusun....

şimdiden Allah kabul etsin canım. amin inşallah hepimizinkini :) mevlid telaşı ile sende dkkat et kendine :)

evet yaaa çok etkilendim ben rüyadan.. dün kalp atımlarını gördük belkide ondan etkilendim

hayır olsun çok güzel bir rüya.Rabbim sağlıkla göstersin o günleri

Amiiiinn hepimiz hayırlı bir şekilde görelim o günleri İnşallaaaaah....

Allah kabul etsin cnmm.. Dualarını bekliyoruz....

oo baya sayfa olmuş yine dönerim birazdan geçmişe ama sayfanın başında irmeganın rüyasını gördüm rabbim hayırlara çıkarsın masallah çok güzel bir rüya..bu arada tüm midesi bulanan hamişlere dua ediyorum dün benim birdenbire kesildi bugünde az hatta akşam eşim korktu neden miden bulanmıyo bebekimize bişeymi oldu acaba diye
rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallah

Iyiyim canim ben cok sukur acikinca miydem bulaniyor okadar valla 10 gun dayanabilirsen aferin:))))

arkadaşlar günlük özel yediğiniz birşeyler varmı ben cevız badem fındığa ve laktassız süte baslıcam bırde hergece 45 dakıka yuruyus yapıyorum sızler neler yapıyorsunuz

Canim ilk 4 ay yuruyus coooook tehlikeli daha bebegin sana tutunmaya calisiyor senin ayaklarini uzatip yatman lazim yoksa Allah korusun dusuk olur dikkat et

valla darsı başıma ya kusarsam anlık bi rahatlama oluyo ama sonrası yine aynı bulanıyo
be söylenen hiç bişey bana iyi gelmiyo

benim göğüslerimde hiç ağrı sızı yok biraz büyüdü okadar... çok korkuyorummmmmmmmmmm kalp atışlarını görememekten çok korkuyorum

benim göğüslerimde hiç ağrı sızı yok biraz büyüdü okadar... çok korkuyorummmmmmmmmmm kalp atışlarını görememekten çok korkuyorum

o korku bende de var canım benim gözükmesi lazım o yüzden daha çok korkuyorum pazartesi gideceğim inşallah

İnşallah rüyam gerçekleşir cnm.. Rabbim miniklerimizi korusuuunnn..... benimde çok arada midem bulanıyo şiddetli bi şekilde geliyo ve geri gidiyo.. henüz hiç çıkarmaya teşebbüs bile olmadı çok şükürrr umarım böyle devam eder... sanırım bünyem dayanıklııı

o korku bende de var canım benim gözükmesi lazım o yüzden daha çok korkuyorum pazartesi gideceğim inşallah

daha önce görünmemişmiydi benimde salı günü akşam randevum var inşaallah görürrüz canım ya bende fazla endişe var önüne geçemiyorum iyi düşünüyorum ama bu korku başka birşey

valla darsı başıma ya kusarsam anlık bi rahatlama oluyo ama sonrası yine aynı bulanıyo
be söylenen hiç bişey bana iyi gelmiyo

canım sana tavsiyem önce midesi bulanan diğer hamişler için dua et sonra kendin için çünkü başkası için dua ettiğin zaman melekler daha fazlası senin olsun diye dua ederlermiş rabbim yardımcın olsun tatlım mesela krekerin hiç faydası olmuyodu bana

kızlar allahın izni ile duyarsınız kalp atışlarını inşallah korkmayın bol bol dua edin

Ilahi kiz neguzel iste bulantin gecmis benimde hic bulanmiyor oyle kotu seyler dusunupte kendini strese sokma Allah onlari korur enguzel yere emanetler

daha önce görünmemişmiydi benimde salı günü akşam randevum var inşaallah görürrüz canım ya bende fazla endişe var önüne geçemiyorum iyi düşünüyorum ama bu korku başka birşey

yok canım geçen hafta bugün yani 6artı 3de sade kese göründü pazartesi tekrar gideceğim inşallah o zaman 7 artı 5 olacak hiç alttan bakılmadı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…