2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

inşallah rabbime sığınıyorum zaten bizde birbirimize dua edelim... inşallah herşey yolunda giderr

Günaydın Kızlar,
Benim de 3 gündür geceleri sabah namazında uyandırıyor beni mide bulantısı. Anladığım kadarıyla midem dolu yatınca reflü gibi oluyor ve ağzıma acı sular geliyor, bir müddet ayakta durunca düzeliyor gibi oluyor ama midem yanmaya devam ediyor. Eğer midem boş yatarsam da bu sefer açlıktan midem yanıyor ve ona uyanıyorum, yani bugünlerde rahat uyku yok bana. Ve o kadar çabuk acıkıyorum ki, 1 saat önce yediysem sonrasında deli gibi midem kazınmaya başlıyor. Benim gibi olan var mı aranızda? Bu yediklerimiz nereye gidiyor analamadım

cnm ne kraker ne leblebi ne elma nede ayva
ne duyduysam denedim ilk seferinde işe yarar gibi oluyo ama yok ya
valla acayip kötüyüm ya

kızlar selamlar umarım herkesler iyidir Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun. Beni sorarsanız yorgun savaşcı gibiyim elim kolum kalkmıyor hep yatayım istiyorum bu defada boynumdan basıma doğru bi agrı giriyor tuhaf bişey sanki sinirlerlerle alakalı gibi bi huzursuzluk bi sıkıntı nedir bu bilmiyorum gece uykularımda düzensizleşti. İçimden hiç birşey yapmak gelmiyor kendime bile bakmıyorum kaç gündür peşmurde gibi dolanıyorum. İçinizi baydım demi

aynen canım aynen yalnız sizcede bir gariplik yokmu bebişlerimiz bizi seher vakitlerinde kaldırıyo namaz kılalım dua edelim diye ama ben bazen uyuyorum şeytana şimdi daha çok üzüldüm hadi kılalım öğle namazlarımızı

zor kalktığım sabah namazlarına yavrum beni şak diye kaldırıyor,nasıl bir nimetsin sen ey evlat

kızlar sabah yine açık kahve 2 leke gördüm çarşambaya aldım randevu,o gün vardı geçmezse gideceğim

ALLAH yardımcımız olsun canım aynen bende yemek yiyorum ama sanki hiç yememişim kazınıyo resmen yemek yemek diye 11 ve karnımda çok şişlik oluyo yemek yiycek yerim olmuyoki açta olsam yiyemiyorum şişlikten sizinde bole oluyomu şişlik yani sanki yedi sekiz aylık hamile gibi oluyorum ya 16

Son düzenleme:
çok sevindim canımm böyle devam eder inş.....ben de dün gittim gecen hafta kese 7 mm di şimdi 14 mm olmus fakat bebeği göremedik 7+4 dü dün ama dr 6 haftalık dedi o sebeple daha görünmüyo olabilir diye düşünüyorum ben haftaya cuma tekrar gel dedi o zamanda göremezsek boş gebelik olabilir dedi moralimi yüksek tutmak istiyorum ama elimde değil burayı okuyorum herkesin bulatıları başladı benim bulantım yokk nolur bi akıl verin böyle etrafınızda yaşayan varmıı ark. konuştumm böyle kese olup bebek olmayan 2 arkadas var 3 dr gitmiş 2 si alalım demişler biri bekleyelim demiş ve haftalar sonra görmüşler bebeği su anda 6 aylıkmıs bebeği buda bana ümit oluyo tabi ama cok korkuyorumm

tatlım senin kese 30 mm yani benimkide 14 mm bendede göremediler bide üsttede yazdığım gibi dün 7+4 düm ama dr 6 haftalık gibi dedi yani 1 hafta geriden geliyo gec döllenme gibii o yüzden belki haftaya görürüz diye umut ediyorumm rabbim seninde benimde yüzümüzü güldürsün canımm cok zor bişeyy belirtin falan varmıı canım benim ara ara hafif ağrım oluyo bide gögüs hassasiyetim var onun dısında mide bulantım falan yokk bana bilgi verirsen cok sevinirim evlatlarımız allaha emanet inş.. haftaya görürüz

Iyiyim canim ben cok sukur acikinca miydem bulaniyor okadar valla 10 gun dayanabilirsen aferin:))))

aynen tatlımmmm yaa acıkınca bulanıyorrr

kızlar dun folıc acıt ıcmeyı unutmustum gece 12 dogru ekmek arası domates peynır yedımm yattım ve gece nerdeyse hıc uyanmadım hattasabah namazına bıe l kaldırmadı bebegım benı:))gece bulatı ıle uyanamak ıstemıyorsanız yatmadanbırseyler yıyınnnben bu gecede denıycemm hehehe

sımdı hava gusel burda kv ıle dolasmaya cıkıcazz bırazzz temıshav almakgerekk aksamda dugun salonuna gıdegeız ınsll komsu kızı gıdyorda hehehhe sonra grorusurz
bu arada bulantının olup olmaması bunyeye gore degısıyor ok

benim hala devam mide bulantım ve karnımda şişlik oluyo yemek yiyorum zorda olsa ama sanki bişey yememişim gibi kazınıyo gene meyva tuketiyorum mandalina çok tuketiyorum elma armut nar onlarda problem yok yiyorum şukur ya ya dun gene gittik yine yok kalp atışı daha çok kuçuk gorunmuyo dedi kalbini goremiyorum dedi 10 gun sonraya gun verdi inş ozamana atar bebişimin kalbiiii ya dua edinnnnnnnnnnnnn

canımm sakın evham yapma çünkü kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyo.. belki miniğin geç döllenme sonucu gelmiştir... doktor 6 haftalık dediyse eğer 6 haftalıkken bebek gözükmez.. belki 8. 9. haftada bebeğini görüp kalbini duyacaksın.. Biraz sabırlı olman lazım bu süreçte... doktorun çağırdığı gün git İnşallah bebeğin gelişmiş olur eğer olmazsa bikaç gün sonra başka bi doktora daha git.. hemen ümidini yitirme daha hiiiç bişey belli değil çünküü...

uyudum uyandım ama hala yemek yemedim yiyesimde yok..

kalp atışlarını duyan arkadaşlar çok sevindim daha duyamamış olanlarda inişallah bir dahaki kontroleerinde duyarlar telaş yapmasınlar..iyi düşünün iyi olsun kötülüğü çağırmayın, zaten olucak belli biz bilmiyoruz zamanı gelince öğreniyoruz bu zamandada üzmeyelim kendimizi ve bebeklerimizi, herşey gönlümüzce olsun,
diyorum ama bakalım bende ne kadar süre dediğimi yapıcam
benimde bir anım bir anıma uymuyo sabaki endişeli kadın gitti rahat bi kadın geldi yerine, aman böylesi daha rahatmış.. :)

kızlar dişlerim hassaslaştı gunde 2 kez fırcalıyorum ama ne yapıcam bılmıyorum

kızlaaaarrr bu benim miniğimm Maşallah diyelim lütfen teyzoşlaaarrrr
Eki Görüntüle 555299

amannn amannnn minişe bakınnn Maşallahhh Allah nazarlardan korusun seni ve miniğini... :)
şimdi dolaşıyordum sitede tam üstüne geldi bu foto..

cinsiyet tahmini hakkında ;
7-9. haftalarda çekilen usg lerde kesenin içindeki bebek sola yakınsa erkek sağa yakınsa kız oluyormuş diye bir topik var çoğu anne adayının bu ahmin tutmuşş eee ona göre seninki oğlan mı oluyo şimdi :) sağlıklı hayırlı bir evlat olsunda kız erkek bi önemi yok zaten :)

maallah boyu kç mm baya net algılanıyo
bizimki 4 mm idi kesenin içinde çok zor seçiliyodu

Allah razı olsun cnm.. bende beklemiyodum bu kadar net gözükeceğini... boyu 6mm 6+4'te çekilen usg...

aaaaaaa gerçektenmiiii topiğin adresini gönderseneee... herkes bana senin oğlun olacakmış gibi diyo bende azıcık öyle hissediyorum.. Ama ben erkekte istiyorum kızda rabbim hayırlısını versin hepimizeeee.....

maşallah allah nazarlardan korusun

Allah razı olsun canım.. Darısı bu topikte ki canııımmmmmmmmmmm arkadaşlarıma olsun İnşallaaaaaahh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…