canım sana tavsiyem önce midesi bulanan diğer hamişler için dua et sonra kendin için çünkü başkası için dua ettiğin zaman melekler daha fazlası senin olsun diye dua ederlermiş rabbim yardımcın olsun tatlım mesela krekerin hiç faydası olmuyodu bana
kızlar allahın izni ile duyarsınız kalp atışlarını inşallah korkmayın bol bol dua edin
canım sana tavsiyem önce midesi bulanan diğer hamişler için dua et sonra kendin için çünkü başkası için dua ettiğin zaman melekler daha fazlası senin olsun diye dua ederlermiş rabbim yardımcın olsun tatlım mesela krekerin hiç faydası olmuyodu bana
bizim de yarın sabah kalp atışları için randevumuz var,inşallah hayırlı haberler alırız
cnm ne kraker ne leblebi ne elma nede ayva
ne duyduysam denedim ilk seferinde işe yarar gibi oluyo ama yok ya
valla acayip kötüyüm ya
Günaydın Kızlar,
Benim de 3 gündür geceleri sabah namazında uyandırıyor beni mide bulantısı. Anladığım kadarıyla midem dolu yatınca reflü gibi oluyor ve ağzıma acı sular geliyor, bir müddet ayakta durunca düzeliyor gibi oluyor ama midem yanmaya devam ediyor. Eğer midem boş yatarsam da bu sefer açlıktan midem yanıyor ve ona uyanıyorum, yani bugünlerde rahat uyku yok bana. Ve o kadar çabuk acıkıyorum ki, 1 saat önce yediysem sonrasında deli gibi midem kazınmaya başlıyor. Benim gibi olan var mı aranızda? Bu yediklerimiz nereye gidiyor analamadım
Günaydın Kızlar,
Benim de 3 gündür geceleri sabah namazında uyandırıyor beni mide bulantısı. Anladığım kadarıyla midem dolu yatınca reflü gibi oluyor ve ağzıma acı sular geliyor, bir müddet ayakta durunca düzeliyor gibi oluyor ama midem yanmaya devam ediyor. Eğer midem boş yatarsam da bu sefer açlıktan midem yanıyor ve ona uyanıyorum, yani bugünlerde rahat uyku yok bana. Ve o kadar çabuk acıkıyorum ki, 1 saat önce yediysem sonrasında deli gibi midem kazınmaya başlıyor. Benim gibi olan var mı aranızda? Bu yediklerimiz nereye gidiyor analamadım
çok sevindim canımm böyle devam eder inş.....ben de dün gittim gecen hafta kese 7 mm di şimdi 14 mm olmus fakat bebeği göremedik 7+4 dü dün ama dr 6 haftalık dedi o sebeple daha görünmüyo olabilir diye düşünüyorum ben haftaya cuma tekrar gel dedi o zamanda göremezsek boş gebelik olabilir dedi moralimi yüksek tutmak istiyorum ama elimde değil burayı okuyorum herkesin bulatıları başladı benim bulantım yokkkızlaaaaaaaarrr ben doktordan geldiiimmm.... bebeğim büyümüüüşşşş boyumuz 6 mm olmuşş kalp atımı başlamış duymıcakmıyız sesini dedim benim makinanın sesi çıkmıyo maalesef dedi ama olsunn kalp atışları varya oda yeteeeerrrrrrdarısı diğer arkadaşlarıma olsuuuunnnnnn.....
kızlarrr yardımınıza moralinize çok ihtiyacım varr....doktora kalp atışları için gittim....kese 3cm olmuşş kan testim 50bin ama bebeği göremedik haftaya gün verdii.......biraz netten araştırdım araştırdıkçaa içim bunaldı bir titremedir aldı benii...bir kaybım var bu da olmazsa yıkılırım ben....eşimin de morali bozukk hiç konuşmuyor...
Iyiyim canim ben cok sukur acikinca miydem bulaniyor okadar valla 10 gun dayanabilirsen aferin:))))
çok şükür benim pek bulantım yok olur mu bu haftadan sonra bilmiyorum kendini zorlamaya çalış gerçi herkes aynı şeyi söylüyodur ama meyve ye onlar daha az kokusuz yemeğe göre ayva elma falan tüket kalp atışlarını duyamamak sanki yüreği ağzında geziyo gibiyim sen de bende hayırlısıyla duyarız inş
çok sevindim canımm böyle devam eder inş.....ben de dün gittim gecen hafta kese 7 mm di şimdi 14 mm olmus fakat bebeği göremedik 7+4 dü dün ama dr 6 haftalık dedi o sebeple daha görünmüyo olabilir diye düşünüyorum ben haftaya cuma tekrar gel dedi o zamanda göremezsek boş gebelik olabilir dedi moralimi yüksek tutmak istiyorum ama elimde değil burayı okuyorum herkesin bulatıları başladı benim bulantım yokknolur bi akıl verin böyle etrafınızda yaşayan varmıı ark. konuştumm böyle kese olup bebek olmayan 2 arkadas var 3 dr gitmiş 2 si alalım demişler biri bekleyelim demiş ve haftalar sonra görmüşler bebeği su anda 6 aylıkmıs bebeği buda bana ümit oluyo tabi ama cok korkuyorumm
maallah boyu kç mm baya net algılanıyo
bizimki 4 mm idi kesenin içinde çok zor seçiliyodu
amannn amannnn minişe bakınnn Maşallahhh Allah nazarlardan korusun seni ve miniğini... :)
şimdi dolaşıyordum sitede tam üstüne geldi bu foto..
cinsiyet tahmini hakkında ;
7-9. haftalarda çekilen usg lerde kesenin içindeki bebek sola yakınsa erkek sağa yakınsa kız oluyormuş diye bir topik var çoğu anne adayının bu ahmin tutmuşş eee ona göre seninki oğlan mı oluyo şimdi :) sağlıklı hayırlı bir evlat olsunda kız erkek bi önemi yok zaten :)
maşallah allah nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?