Allah razı olsun cnm.. bende beklemiyodum bu kadar net gözükeceğini... boyu 6mm 6+4'te çekilen usg...
aaaaaaa gerçektenmiiii topiğin adresini gönderseneee... herkes bana senin oğlun olacakmış gibi diyo bende azıcık öyle hissediyorum.. Ama ben erkekte istiyorum kızda rabbim hayırlısını versin hepimizeeee.....
Allah razı olsun canım.. Darısı bu topikte ki canııımmmmmmmmmmm arkadaşlarıma olsun İnşallaaaaaahh....
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html
kesenin içindeki bebeğin konumuna göre cinsiyet tahmini :) hadi bakalım doğrumu çıkıcak acaba
bilmemkiii :44: inşallah hayırlısı oluurrrr....
başınız sağolsun arkadaşlar. gerçekten çok üzüldüm. Allah sabır versin.
Bende 2 gün önce tekrar gittim doktora. her ultrasyonda 1 2 gün ileri atıyo tahmini doğum zamanımız. şimdide temmuz 4 görünüyor inşallah. bi sıkıntı çıkmazsa.
canım merak ettim seni ,inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Canım Maşallah çok tatlı görünüyor, insan bütün sıkıntılarını unutuyor :)
maşallah,hayırlı olsun canım.
kızlar hamile olduğunuzu çevrenizdekilere söylediniz mi kaçıncı haftanızda söylediniz.. ?
benim şimdilik annem babam ve en yakın iki arkadaşım biliyor.
kızlar hamile olduğunuzu çevrenizdekilere söylediniz mi kaçıncı haftanızda söylediniz.. ?
benim şimdilik annem babam ve en yakın iki arkadaşım biliyor.[/Q
Eşim ve komşularım bılıyordu eşim annesine söylemiş facebooktan kadın dünyaya duyuru yaptı öğrenmeyen kalmadı sayesinde kızlar birşey sorucam size yüzükle cinsiyet tahmini nasıl yapılıyor benım kaynanam yapıyordu ama biz küsüz onada soramam şimdi..
benim şimdilik annem babam ve en yakın iki arkadaşım biliyor.
kızlar bu dönemde özel yediğiniz birşeyler varmı beslenme adına ben ceviz fındık badem başlıcam folik asit içiyorum bırde mıdeme dokunuyor dıye laktassız süt başlamayı düşünuyorum bebeği düşünurken kendımızıde düşünmemız lazım sizler neler yıyorsunuz paylaşırmısınız dun gece canım ayva ıstedı gittik eşimle aldık bulantım vardı bulantımı kesti ayrıca ayva yiyenin çocugu güzel oluyormus bılıyormusunuz bırde gamzesi oluyormus..
arkadaşlar günlük özel yediğiniz birşeyler varmı ben cevız badem fındığa ve laktassız süte baslıcam bırde hergece 45 dakıka yuruyus yapıyorum sızler neler yapıyorsunuz
Allah kabul etsin arkadaşım,çok ihtiyacımız var dualara.yarın mevlidim var hepimize bol bol dua edicem canlarım.
kendinize ve fıkdıklarınıza iyi bakın.bol bol dinlenin Allahım sizi ve evlatlarınızı korusun....
kızlar selamlar umarım herkesler iyidir Rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun. Beni sorarsanız yorgun savaşcı gibiyim elim kolum kalkmıyor hep yatayım istiyorum bu defada boynumdan basıma doğru bi agrı giriyor tuhaf bişey sanki sinirlerlerle alakalı gibi bi huzursuzluk bi sıkıntı nedir bu bilmiyorum gece uykularımda düzensizleşti. İçimden hiç birşey yapmak gelmiyor kendime bile bakmıyorum kaç gündür peşmurde gibi dolanıyorum. İçinizi baydım demi
kızlar keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışlarını duyan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?