2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

hemen bakıp gönderiyorum adersi :) gönlüne göre olur umarım..

hep öyle oluyor zaten canım.benim önceki gebeliğimde tahmini doğum tarihim 22 mayıstı.martta kontrole bir gittik,tahmini doğum tarihi 24 nisan çıkıyor.nasıl heyecanlanmıştım.neyse sonraki gittiğimizde normale döndü.sonuç:ben 13 mayısta doğum yaptım.

canım merak ettim seni ,inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

Sorma canım ya,gittik ,doktor bugün izinli dediler.2 hafta sonra gel demişti de ben de hafta içi çalışınca zor oluyor gitmek.ilçedeyiz ve bir tane özel poliklinik var ve bir doktor var.o da olmayınca gösteremedim.şehir merkezine yarım saat ama şimdilik kontrole bu doktora gideyim demiştim.bakalım olmazsa hafta içi gitmeye çalışcam.

kızlaaaarrr bu benim miniğimm Maşallah diyelim lütfen teyzoşlaaarrrr
Eki Görüntüle 555299

maşallah,hayırlı olsun canım.

Canım Maşallah çok tatlı görünüyor, insan bütün sıkıntılarını unutuyor :)

Teşekkürler cnm benim.. gerçektende öyle.. Annelik duygusu şimdiden başladı.. herşeyi unutturuyo bana minik sıpamm.... İnşallah herkes en kısa zamanda yavrusunu görür....

maşallah,hayırlı olsun canım.

teşekkürler canımm..

kızlar hamile olduğunuzu çevrenizdekilere söylediniz mi kaçıncı haftanızda söylediniz.. ?

benim şimdilik annem babam ve en yakın iki arkadaşım biliyor.

kızlar hamile olduğunuzu çevrenizdekilere söylediniz mi kaçıncı haftanızda söylediniz.. ?

biz kan testinden sonra ailelere söyledik... iş yerinde de iki kişi biliyodu bide tembihlemiştim kimseye söylemeyin diye ama şimdi herkes biliyo sayelerinde

Eşim ve komşularım bılıyordu eşim annesine söylemiş facebooktan kadın dünyaya duyuru yaptı öğrenmeyen kalmadı sayesinde kızlar birşey sorucam size yüzükle cinsiyet tahmini nasıl yapılıyor benım kaynanam yapıyordu ama biz küsüz onada soramam şimdi.

Sadece benim 2 arkadaşım ve eşimin 1 arkadaşı biliyor. İlk 3 ay geçesiye kadarda ailelerimize söylemeyi düşünmüyoruz( Şimdi yadırgamayın beni:) 1 Ağustosta 11 haftalık bir düşüğüm var (Üstelik baya kritik bir dönem geçirmiştim hastanede falan yatmak zorunda kaldığım bi dönemdi) Özellikle annem çok üzüldü o dönem, tabi ben nasıl giden bebeğime üzüldüysem anneminde kendi yavrusuna yandı içi( İşte şimdi benzer birşey yaşarsam yine aynı stresi üzüntüyü yaşatmak istemiyorum, eee bide bütün sülale konu komşu öğreniyor hadi işin yoksa dert anlat( Yani geçen sefer bu olaydan büyük üzüntü duymuştum o yüzden şimdi biraz geç haber verelim diyoruz... Ama kalp atışlarını duyar duymaz iş yerine söylemeyi planlıyorum (duyarsam inşallah) Çünkü zor stresli ve yorucu bi işim var, hamile olduğuma muhtemelen çok tepki gösterecekler ama en azından mazeretim var hamileyim ben olurum:)))

kızlarr bızımm butunn sulalaler bılıyorrrr hehe hemde ılk gunden beriiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!cünkü 4 sendır herkes dua edıyordu herkes olmasını ıstıyordu cokk sukkurr elhamdülillah...her gunumuzeee

ırmagan cımmmmm nıkını belkı yanlıs yazdım kusura bakmaaaıkınısede ınsll saglıcakla kucaklarımıza almayınasıpp etsın ınsl rabbım enn saglıklı enn hayırlı evlatşlarımızıı bıze bagıslar ınslll...bende carsamba gorucem ınsll fotmuzu alırsak ınsl yayınlarım sekerlerrrrrrrrrrr

merhaba.benim sat 24ekimdi.bat 19kasım eğer bat gelmezse ben de temmuz annesi olabilirimm31 temmuz diyor internetten baktımherkese sevgilerr görüşürüz inşallahh

Protein ağırlıklı beslen dedi doktor bana.çevremden de bildiğim küçük balık yemek çok iyi geliyormuş bebek gelişimine haftada 2 kere.

Sadece ailem biliyor. Çünkü gecen seneki hamileligimde herkes biliyordu fakat düşük oldu. Bu sefer 3aya kadar düşünmüyorum.Allahım inşallah herkese hayirlisiyla nasip eder.

arkadaşlar günlük özel yediğiniz birşeyler varmı ben cevız badem fındığa ve laktassız süte baslıcam bırde hergece 45 dakıka yuruyus yapıyorum sızler neler yapıyorsunuz

Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hayatımı,düzenimi değiştirdim desem abartmış olmam.
Eşimle çoğu akşam arka arkaya film izler,çok geç yatardık.
Geç kalkar,kahvaltımı geç yapar,günde 3-4 fincan türk kahvesi içerdim,yanında sigara.
Aslında sigara bile denilmez,çok hafif,her içenin''bunu içeceğine hiç içme''dediği slim sigara.
Neticede sigara tabi kendimi kandırmayım:)
Öğreneli 10 gün oldu,testte pozitifi gördüğüm an sigarayı bitirdim kafamda.
Çünkü hayatta O'ndan değerli hiç bir şey yok benim için.
Zor sahip oldum,anlık keyiflerim için riske atamam.
Hem bebeğimin bana bir hediyesi oldu sigarasız bir yaşam.
Çok dazorlanmıyorum,Allah sabrını veriyor.
Sabahları kahvaltıda çay içmediğim için,meyve suyu sıkıyorum kivi-havuç,mandalin-elma-portakal
güzelce kahvaltımı yapıyorum.Öğlen yemeğimi yiyorum.
Aralarda 3-5 ceviz,bir avuç fındık yiyorum.
bazen canım peynir çekiyor,kesip sadece peynir yiyorum:)
Ve ekşi yeşil salataya pek baygınım bu aralar.Devamlı yemek istiyorum.
Meyve ve gece yatarken bir büyük bardak ılık süt içiyorum.
En önemlisi de erken yatıp,erken kalkıyorum:)
yarın mevlidim var hepimize bol bol dua edicem canlarım.
kendinize ve fıkdıklarınıza iyi bakın.bol bol dinlenin Allahım sizi ve evlatlarınızı korusun....
Allah kabul etsin arkadaşım,çok ihtiyacımız var dualara.
Allah evladını da sana bağışlasın inşallah.

Aynı duyguları paylaşıyorum.Evim de gayet enerjik,yerinde duramayan,
devamlı uğraşlar bulan,mutfaktan çıkmayan ben kolumu kaldıramıyorum neredeyse.
Progestanın etkisi olduğunu düşünüyorum.
Hormonlarda cozuutuyor tabi ama böyle her daim sarhoş gibi dolaşmak hormonları aşar herhalde:)
Bulduğum yere devrilmek istiyorum,devamlı esniyorum.
o peşmurde hal fazlasıyla bende de mevcut
Progestanı bıraktıırırlarsa düzelirim belki.
Bakalım bi kontrole gidelim de.
Ama herşeye değerler,hepsine daha da fazlasına gözü kapalı razıyım.
Yoklukları öyle zor ki,bütün bu şikayetler bile lütuf sanki...
Allah eksikliklerini göstermesin.

kızlar keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışlarını duyan varmı

ben 5+3 de gördüm keseyi,
bir gün öncesinde görememiştik.
Değerim 5000 lerdeydi ama keseyi görememişlerdi.
saatler geçmek bilmedi,neler geçmedi ki aklımdan.
Evet değerim yüksekti ama çok erken gitmişim.
5+3 de gördük mercimeğimi.
Acele etme derim,5 hafta bitsin yani ortalarına gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…