Kizlar daha dun bulantim yok demistim kendi kendime nazar ettim herhalde cikaramiyorumda butun gun midem cok fenaydi,progesta desen ayri bir dert ama cok mutluyumszy insalla duyarsin yarin pit pitlari. Bende pazartesiyi iple cekiyorum
canım inşallah görürsün kalp atışlarını bende geç görmüştüm..bu arada bişi dicem burda da daha önce yazılmıştı internetten araştırırsan da bulabilirsin meyve yemen güzel hamilelikte ama nar yemek düşüğe sebep oluyo haberin olsun bence yeme..benim hala devam mide bulantım ve karnımda şişlik oluyo yemek yiyorum zorda olsa ama sanki bişey yememişim gibi kazınıyo gene meyva tuketiyorum mandalina çok tuketiyorum elma armut nar onlarda problem yok yiyorum şukur ya ya dun gene gittik yine yok kalp atışı daha çok kuçuk gorunmuyo dedi kalbini goremiyorum dedi 10 gun sonraya gun verdi inş ozamana atar bebişimin kalbiiii ya dua edinnnnnnnnnnnnn
maşallah kuzuya bende diyorum sadece benim ki mi kıvrılmış yatıyo kıyıda köşede diye:))
amannn amannnn minişe bakınnn Maşallahhh Allah nazarlardan korusun seni ve miniğini... :)
şimdi dolaşıyordum sitede tam üstüne geldi bu foto..
cinsiyet tahmini hakkında ;
7-9. haftalarda çekilen usg lerde kesenin içindeki bebek sola yakınsa erkek sağa yakınsa kız oluyormuş diye bir topik var çoğu anne adayının bu ahmin tutmuşş eee ona göre seninki oğlan mı oluyo şimdi :) sağlıklı hayırlı bir evlat olsunda kız erkek bi önemi yok zaten :)
selam kızlar,
doktordan geldik.doktor keseyi gördü,bebek yok daha.haftaya tekrar çağırdı.üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.kalbi atana kadar bizim için tam gebelik oluştu diyemeyiz,rahimde kese oluşmuş ama bekleyeceğiz dedi.biraz umut verir dedim vermedi valla,şaşkınım.durumlar böyle.
Mide ağrısı uyutmadı beni bulanıyo gibi ağrıyor gibi tuhaf şişkinlikte var birde sadece tost yiyebiliyorum mutfağa giremiyorum benn kendimi kötü hissediyorum
mide blantıları iyice moralımı bozuyo ya kızlar
hiç bir şey benim bulantıma iyi gelmiyo
üstelik o kadar kusuyorum aç aç dolanıyorum gr gitmiyo
deprasyondamıyım ne
sağol cnm,gördük bugün kalp atışını çok şükür,dinletmedi doktor ama az çok fark ediliyodudoktor gelişimi ii dedi,mide sorunu bendede var biliyosun,doktor ilaç verdi kesinlikle bebeğe etkisi olmaz kullan mutlaka dedi,devam ederse bulantıların dra söyle ii geldi gibi bana sanki daha iiyim :26:
çok sevindim canım Allahım esirgesin bebişlerimizi. pazartesi günü gittiğimde sorucam canım bende aynı zamanda aşırı bi stres var nedenini anlayamadığım bi huzursuzluk bi gerginlikhormonlardan oluyor desem ne hormonmuş bee dicem geliyor onu bile dövesim var ben gidip yatayım bari tozuttum yine. İyi geceler cici anneler dualarım sizlerle
bence hiç canını sıkma benimde pazartesi gittiğimde sadece keseyi gördük üstelik alttan baktı,ama bugün çok şükür gördükbirkaç gün bile çok fark ediyor merak etme
sağol cnm,gördük bugün kalp atışını çok şükür,dinletmedi doktor ama az çok fark ediliyodudoktor gelişimi ii dedi,mide sorunu bendede var biliyosun,doktor ilaç verdi kesinlikle bebeğe etkisi olmaz kullan mutlaka dedi,devam ederse bulantıların dra söyle ii geldi gibi bana sanki daha iiyim :26:
kızlaaaarrr bu benim miniğimmMaşallah diyelim lütfen teyzoşlaaarrrr
Eki Görüntüle 555299 [/
maşallahhh!: yavaş yavaş büyüyolar yaaa bi bakmışız renkli ultrasonlarını paylaşıoruz.çok merak ediyorum bendeee allah bağışlasınnn maşallah çok tatlıymış annesiiiiiiiiii
ooooo canim seninki nurtopu gibi yatiyor mansallah
ırmagan cımmmmm nıkını belkı yanlıs yazdım kusura bakmaaaıkınısede ınsll saglıcakla kucaklarımıza almayınasıpp etsın ınsl rabbım enn saglıklı enn hayırlı evlatşlarımızıı bıze bagıslar ınslll...bende carsamba gorucem ınsll fotmuzu alırsak ınsl yayınlarım sekerlerrrrrrrrrrr
maşallah kuzuya bende diyorum sadece benim ki mi kıvrılmış yatıyo kıyıda köşede diye:))
6+4te çekildi benim yani 7.haftada..o zaman benim ki kız:)))sağda duruyo tam köşede kuzucum.gerçi kız erkek farketmez Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah...
maşallah bebişebizde gördük bugün şükür ,kalp atışını
maşallahhh!: yavaş yavaş büyüyolar yaaa bi bakmışız renkli ultrasonlarını paylaşıoruz.çok merak ediyorum bendeee allah bağışlasınnn maşallah çok tatlıymış annesiiiiiiiiii
oyyyyy Allah razı olsun teyzesiii... Darısı sizin başınıza olsun İnşallaaaahhh....
kızlaaaaaarrrr bütün gelişmelerimizi fotoyla paylaşalım benceee... Hatta şimdiden göbişleri koyabiliriz bile.. bikaç ay sonra aradaki farkı değerlendiririzzz olmaz mıııııı....????
hahayyy bence göbişleri koymayalım yani en azından ben koymıyım pek hoş bi görüntü olmaz ama sizi güldürmek için koyabilirim hahahhaa düşündükçe kopuyorum göbeğim bu topikteee ahahahahahaha oolmaz olamaz imkansızz:)))
irmegan ama bide şunu düşündüm ben çekeyim göbeğimi sizde bakıp bakıp hali,nize şükredersiniz çünkü siz mutlu beennn mutluuuu hatta çektim bileee şimdi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?