2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar hepinize iyi akşamlar...yaa bişi soracağım sizlere ben 8. haftamı bitirmek üzereyim son 2 gündür belim acaip kalınlaştı sanki yaaa.. pantolonlarım sıkıyo gibii.. siz de böle değişiklikler var mı yaaa... yoksam ben mi çok erken şişeceğim anlamadım gittii....
ama olsunnnn... bebişi düşünerek şişmek bile çok güzelll.. hi hi... şükür şükür şükür...

Kızlar ben keseyi çok erken gördüm 4+2 ' de göründü vajinal ultrasonda...
Kalp atışlarını 6+1 de normal ultrasonda gördüm..
Yanıp sönüyordu...
Doktorum 1500 değerden sonra vajinal ultrasonda keseyi görebileceğini söyledi benim değerim 2000 çıkmıştı.. 4+2 iken...

Kizlar daha dun bulantim yok demistim kendi kendime nazar ettim herhalde cikaramiyorumda butun gun midem cok fenaydi,progesta desen ayri bir dert ama cok mutluyum szy insalla duyarsin yarin pit pitlari. Bende pazartesiyi iple cekiyorum

sağol cnm,gördük bugün kalp atışını çok şükür,dinletmedi doktor ama az çok fark ediliyodu doktor gelişimi ii dedi,mide sorunu bendede var biliyosun,doktor ilaç verdi kesinlikle bebeğe etkisi olmaz kullan mutlaka dedi,devam ederse bulantıların dra söyle ii geldi gibi bana sanki daha iiyim :26:

canım inşallah görürsün kalp atışlarını bende geç görmüştüm..bu arada bişi dicem burda da daha önce yazılmıştı internetten araştırırsan da bulabilirsin meyve yemen güzel hamilelikte ama nar yemek düşüğe sebep oluyo haberin olsun bence yeme..

kızlaaaarrr bu benim miniğimm Maşallah diyelim lütfen teyzoşlaaarrrr
Eki Görüntüle 555299
maşallah kuzuya bende diyorum sadece benim ki mi kıvrılmış yatıyo kıyıda köşede diye:))

6+4te çekildi benim yani 7.haftada..o zaman benim ki kız:)))sağda duruyo tam köşede kuzucum.gerçi kız erkek farketmez Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah...

bence hiç canını sıkma benimde pazartesi gittiğimde sadece keseyi gördük üstelik alttan baktı,ama bugün çok şükür gördükbirkaç gün bile çok fark ediyor merak etme

Mide ağrısı uyutmadı beni bulanıyo gibi ağrıyor gibi tuhaf şişkinlikte var birde sadece tost yiyebiliyorum mutfağa giremiyorum benn kendimi kötü hissediyorum

mide blantıları iyice moralımı bozuyo ya kızlar
hiç bir şey benim bulantıma iyi gelmiyo
üstelik o kadar kusuyorum aç aç dolanıyorum gr gitmiyo
deprasyondamıyım ne

benimde aynıydı dr ilaç verdi çok şükür daha iiyim sanki, dr söyleyin bence bana boşuna çekme ağrıları bebeğe ilaçaların hiç zararı yok dedi,bende hiç bişey yiyemedim bir haftam çok kötü geçmişti,inşallah düzalir mideleriniz

kızlaaaarrr bu benim miniğimm Maşallah diyelim lütfen teyzoşlaaarrrr
Eki Görüntüle 555299

maşallah bebişe bizde gördük bugün şükür ,kalp atışını

çok sevindim canım Allahım esirgesin bebişlerimizi. pazartesi günü gittiğimde sorucam canım bende aynı zamanda aşırı bi stres var nedenini anlayamadığım bi huzursuzluk bi gerginlik hormonlardan oluyor desem ne hormonmuş bee dicem geliyor onu bile dövesim var ben gidip yatayım bari tozuttum yine. İyi geceler cici anneler dualarım sizlerle

bozma moralini cnm halimiza çok şükür ki bebişlerimiz olacak inş,ben bugün daha iiyi ,midemde iyice düzelse benden mutlusu yok sana ii geceler ben akşam baya uyumuşum bakalım nasıl uyuycam gece ii geceler sana :80:

bence hiç canını sıkma benimde pazartesi gittiğimde sadece keseyi gördük üstelik alttan baktı,ama bugün çok şükür gördükbirkaç gün bile çok fark ediyor merak etme

İnş canım görürüz,çok sağol.insan tuhaf oluyor böyle durumlarla karşılaşınca.

Canım benim de midem çok kötü bugün dayanılmaz, midem boşken bile öğürüyorum. sana hangi ilacı verdi doktor mide bulantısı için söyler misin?? (

ooooo canim seninki nurtopu gibi yatiyor mansallah

Öyle cnm Maşallah bebişlerimize.. Allah bize bağışlasın onlarıııı

Amiiiin canım Allah razı olsun... Sende sağlıcakla bebişini görüp eklersin fasulyenin fotoğrafını İnşallaaahh.. Yaa yerim ben bunlarıııııııı

Hayırlı olsun canım benimm... Maşallah kuzunaaaa

Allah razı olsun canımm... Minnaklar şuanda C şeklindeymiş ultrasondada öyle gözüküyolar zaten.... Bakalım bu sağ sol tezi doğru çıkacakmı..? Tabii önce Rabbimden hayırlısı....

maşallah bebişe bizde gördük bugün şükür ,kalp atışını

Maşaalllaaaahh sizedeee Gözünüz aydın canım...

maşallahhh! : yavaş yavaş büyüyolar yaaa bi bakmışız renkli ultrasonlarını paylaşıoruz.çok merak ediyorum bendeee allah bağışlasınnn maşallah çok tatlıymış annesiiiiiiiiii

oyyyyy Allah razı olsun teyzesiii... Darısı sizin başınıza olsun İnşallaaaahhh....

kızlaaaaaarrrr bütün gelişmelerimizi fotoyla paylaşalım benceee... Hatta şimdiden göbişleri koyabiliriz bile.. bikaç ay sonra aradaki farkı değerlendiririzzz olmaz mıııııı....????

hahayyy bence göbişleri koymayalım yani en azından ben koymıyım pek hoş bi görüntü olmaz ama sizi güldürmek için koyabilirim hahahhaa düşündükçe kopuyorum göbeğim bu topikteee ahahahahahaha oolmaz olamaz imkansızz:)))

irmegan ama bide şunu düşündüm ben çekeyim göbeğimi sizde bakıp bakıp hali,nize şükredersiniz çünkü siz mutlu beennn mutluuuu hatta çektim bileee şimdi :))

Son düzenleme:

irmegan ama bide şunu düşündüm ben çekeyim göbeğimi sizde bakıp bakıp hali,nize şükredersiniz çünkü siz mutlu beennn mutluuuu hatta çektim bileee şimdi :))

yaaaa koykooooyyyy benimde göbeğim varki hemde bebiş değil hatun göbeğiiii hadi ekle şimdiiiiiiii nooluuuuuuuuuuuurrr sonra bende ekliceeeemmmmm

topiğin ilk göbişiiii bendennn olsuuunnn..... haydiii gelsin göbişleeeeeeeeeeeerrrrrr

6+6 GÜNLÜĞÜZZ

günaydın arkadaşlar, rabbim hepimize avrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah,ben geçen pts doktora gittiğimde bana göre 5+4 günümdeydim ama doktor bence 3 haftalık filan dedi, birde keseyi gördük boyutu için 9 mm demşti, sizce küçük mü doktor biraz küçük dedi kafam karıştı, diğer andevuma daha 12 gün var,bulunduğum şehirde her imkan yok, öğretmenim o yüzden belli zaman aralıklarıyla başka bir ildeki kadın doğumcua gidiyorum, bir de bu haftalarda ne yiyip içmeliyiz, çok yiyip aşırı kilo almak da istemiyorum, bebeğim için ne faydalıysa o besinden orarnın da tüketmek istiyorummm, acill cevap veririseniz seviinirim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…