günaydın arkadaşlar, rabbim hepimize avrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah,ben geçen pts doktora gittiğimde bana göre 5+4 günümdeydim ama doktor bence 3 haftalık filan dedi, birde keseyi gördük boyutu için 9 mm demşti, sizce küçük mü doktor biraz küçük dedi kafam karıştı, diğer andevuma daha 12 gün var,bulunduğum şehirde her imkan yok, öğretmenim o yüzden belli zaman aralıklarıyla başka bir ildeki kadın doğumcua gidiyorum, bir de bu haftalarda ne yiyip içmeliyiz, çok yiyip aşırı kilo almak da istemiyorum, bebeğim için ne faydalıysa o besinden orarnın da tüketmek istiyorummm, acill cevap veririseniz seviinirim:))))
topiğin ilk göbişiiii bendennn olsuuunnn..... haydiii gelsin göbişleeeeeeeeeeeerrrrrr
6+6 GÜNLÜĞÜZZ
Eki Görüntüle 555706
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi
kizlarr ben hesabladim erkek cikti hadi sizde deneyin
kiiiiiiiiiiiizzzzz ayni gobek bendede vaarrrr
ben 5+3 de gördüm keseyi,
bir gün öncesinde görememiştik.
Değerim 5000 lerdeydi ama keseyi görememişlerdi.
saatler geçmek bilmedi,neler geçmedi ki aklımdan.
Evet değerim yüksekti ama çok erken gitmişim.
5+3 de gördük mercimeğimi.
Acele etme derim,5 hafta bitsin yani ortalarına gel.
bebişinide yerim göbüşünüde ikiside çok tatlı
bu arada çin takvimini yaparken yaşlarınıza 1 veya 2 ekliyosunuz dimi ??? yaşınızıda çin takvimine göre hesaplayın yoksa yanlış çıkıyo ayrıca sat a göre değil yumurtlama günlerine göre yapın
valla görmeden inanmayızz eklemen lazımmmmm
bende de erkek çıktıııı...bende her yerde erkek çıkıyoo.. kız gelirse bütün tezleri yıkmış olacağızzzz... Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinn....
bebişinide yerim göbüşünüde ikiside çok tatlı
bu arada çin takvimini yaparken yaşlarınıza 1 veya 2 ekliyosunuz dimi ??? yaşınızıda çin takvimine göre hesaplayın yoksa yanlış çıkıyo ayrıca sat a göre değil yumurtlama günlerine göre yapın
allha hayırlı etsin, ben de 5+3 de keseyi gördüm kese boyutun için doktor ne dedi, benim 9 mm di, küçük mü diye merak ediyorum
sormaya bendede heryerde erkekde bakalim sonuc ne olacak saglikli olsundafotografi nasil ekliyoruz ben bilmiyorum:44::44::44::44:
hayır küçük değil benimli 8 mm civarındaydı zaten 3 haftalık bebeğin kesesi görünnmezki arkadaşın dediği gibi son adet tarihini baz almamıştır doktor.bu doktorlar bazen çok kafa karıştırıyolar.aklına atakılan her şeyi o an sor bence gerçi bende soramıyorum insanın o an aklına gelmio ama endişelenmene hiiççç gerek yok
yaaaa koykooooyyyy benimde göbeğim varki hemde bebiş değil hatun göbeğiiiihadi ekle şimdiiiiiiii nooluuuuuuuuuuuurrr sonra bende ekliceeeemmmmm
dur ben sana tarif edeyim.. öncelikle fotoğrafın boyutu aşırı büyük olmasın ona dikkat et.. sonra konuya cevap ver bölümünde üzerinde ataç işareti olan eklentiler bölümüne tıkla orda sağ üsta tarafta dosya ekle yazar ordan fotoğrafı ekle sonra altında upload files ı tıkla sonra fotoğraf o pencerede gözükecek alt kutucukta çıkan fotoğrafın üstündeki küçük kutuya tik işareti koy ve içeriği ekleyi tıkla işlem tamamdıııırrrrrrrruzun oldu ya sen yaparsın bence bende kendi kendime öğrenmiştim...
gebe kaldığınız tarihe ne yazdınıııızzz pekalaabenim 26 eylül sat ama hamiş olduğum tarih muhtemelen 11 ekim perşembe
gebe kaldığınız tarihe ne yazdınıııızzz pekalaabenim 26 eylül sat ama hamiş olduğum tarih muhtemelen 11 ekim perşembe
cnm foto ekleyemiyorum bilgisayardan dolayı flash bellekle eklerim daha sonra senin göbişin çok yakışmış ::
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi
kizlarr ben hesabladim erkek cikti hadi sizde deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?