mrb arkadaşlar az önce lavaboya gittiğimde çamaşırıma affedersiniz kahverengi bir leke değmişti, bulunuğum yerde kadın doğumcu yok bunun sebebi nedir nour cevap yazın bebeğime birşey olmuş mudur(( moralim çok bozuk
benimkide erkek çıktı ama diğer herşeyde kız çıkıo çevremdekilerde kız olaacak diolar kan değişmine göre olan testte de kız çıkıo bakalım hayırlısı olsun hangisi doğru çıkıcak bakalım.ilk kim cinsiyeti öğrenecek aramızdan acabaaaa ?
mrb arkadaşlar az önce lavaboya gittiğimde çamaşırıma affedersiniz kahverengi bir leke değmişti, bulunuğum yerde kadın doğumcu yok bunun sebebi nedir nour cevap yazın bebeğime birşey olmuş mudur(( moralim çok bozuk
slm hanimlar sat: 6 ekim tahmini dt: 13 temmuz. bugun 6+1 gebeligim. dr ilk randevum 27 kasim aceleci davranmak istemedim. kasıklarim, belim ve gogsum cok agriyor.
Slm kızlar ben 7. haftanın içindeyim.. mide bulantım yok denecek kadar az ama midemde ağrı ve şişkinlik var
Çok rahatsız edici oluyor
Heleki yemek yediğim zaman sürekli gaz çıkarma ihtiyacı hissediyorum bu hamilelikten mi kaynaklanıyor???
Bende 7. haftanın içindeyim,mide bulantım var
Özellikle sabah kalkınca başlıyor,
kahvaltının yarısında ya da bitiminde şiddetleniyor.
midem de yanma da oluyor.ve evet gaz bende de mevcut.
Hamileliğin etkisi büyük ama yediklerimizle de alakalı olabilir.
Gerçi gaz yapan bir şey de tüketmiyorum.
Slm kızlar ben 7. haftanın içindeyim.. mide bulantım yok denecek kadar az ama midemde ağrı ve şişkinlik var
Çok rahatsız edici oluyor
Heleki yemek yediğim zaman sürekli gaz çıkarma ihtiyacı hissediyorum bu hamilelikten mi kaynaklanıyor???
cokk sukurrr yaradanaaaaaaa elhamdulıllah bugunde cok ıyıyızzzzzzzzzzzvee bugun kk takvımıne gore 8 haftaya gırmısızzzz ama dr 1 hafta eksık soler emınımmm cunku yumos gunu bılıyorummmmmmmmmmmm eee dunden berı nasılsınızzz
kızlar hamile olduğunuzu çevrenizdekilere söylediniz mi kaçıncı haftanızda söylediniz.. ?
benim şimdilik annem babam ve en yakın iki arkadaşım biliyor.[/Q
Eşim ve komşularım bılıyordu eşim annesine söylemiş facebooktan kadın dünyaya duyuru yaptı öğrenmeyen kalmadı sayesinde kızlar birşey sorucam size yüzükle cinsiyet tahmini nasıl yapılıyor benım kaynanam yapıyordu ama biz küsüz onada soramam şimdi..
CANIM senin ilk bebişinmi bu yoksa başka varmı yuzuk falı ilkinden başlar gostermeye bitane zincire alyansını tak ve avucunun içine bırak zincirin ucuda diger elinde olsun yavaşca zinciri yukarı kaldır oynatma kaldırırken kaldır ve bekle biraz o kendi kendine donecektir yuvarlak daire çizerse kız ileri geri giderse erkek genelde dogru çıkıyo ilk çocugu gosterir sonra 2. 3. diye gider nezaman durur donmezsse artık bebiş olmıyacak demektir anladınnnn mı canım inş anlatabilmişimdir benim şimdiki bebeişim kız çıkıyo bakalım inş oledirrrrrr ::
Kızlar çarşamba günü BAT 95 çıkmıştı. Cumartesi günü BAT 481 çıktı. Çok sevindim. doktor haftaya gel keseye bakalım dedi. Acaba kalp atısı olur mu?
BAT neredeyse 5 katından fazla yükselmiş. Sizce bu yükseliş normal mi?
canım bat beklenen adet tarihin oluyor.yani tarihin söylersen ona göre değerlerini yorumlayabiliriz belki.kalp atışı olmaz daha çünkü erken.
Selam kızlar.2gündür giremedim neler olmuş neler.irmegan cım göbüşler falan maşallah sizeben de dün akşam gittim doktora.Rabbime binlerce şükürler olsun ki bebişimizi gördük.kalbi de atıyor maşallah dün 7+1günlüktük boyu 10,6mm .çok çok çok mutluyum içim inanılmaz rahatladı.Daim olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?