2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
mrb arkadaşlar az önce lavaboya gittiğimde çamaşırıma affedersiniz kahverengi bir leke değmişti, bulunuğum yerde kadın doğumcu yok bunun sebebi nedir nour cevap yazın bebeğime birşey olmuş mudur(( moralim çok bozuk

Dur panik yapma,topikte bir iki arkadaşta daha olmuştu sanki.
Hem yerini yapıyor derler.Dün annemle konuştum,
bana hamileyken 3 ay kanaması olmuş düşün.
hemen kötü düşünme,ağrın var mı?

kan değişimi testi nedir nasıl yapılıyor banada söylermisiniz?

Bak bu linki topikte kahverengi akıntısı olan bir arkadaşa daha kopyalamıştım;
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/536363-gebelikte-kahverengi-akinti.html
Konu sahibi hamileliğinin 6. haftasında açmış konuyu,şubatta doğum yapacak düşün.
Sakin ol bak konuda da yazmışlar,kahverengi lekeden değil,açık renk kanamadan korkun demiş birine dr'u.
ki kanama olması da her zaman bizi en kötü ihtimale götürmez dimi.

slm hanimlar sat: 6 ekim tahmini dt: 13 temmuz. bugun 6+1 gebeligim. dr ilk randevum 27 kasim aceleci davranmak istemedim. kasıklarim, belim ve gogsum cok agriyor.

benimde sat :6 ekim ama eşimle beraber olduğum tarıh 20 ekim fakat benıım bulantı ve kusmalar basladı senın yokmu daha?

Slm kızlar ben 7. haftanın içindeyim.. mide bulantım yok denecek kadar az ama midemde ağrı ve şişkinlik var
Çok rahatsız edici oluyor
Heleki yemek yediğim zaman sürekli gaz çıkarma ihtiyacı hissediyorum bu hamilelikten mi kaynaklanıyor???

Bende 7. haftanın içindeyim,mide bulantım var
Özellikle sabah kalkınca başlıyor,
kahvaltının yarısında ya da bitiminde şiddetleniyor.
midem de yanma da oluyor.ve evet gaz bende de mevcut.
Hamileliğin etkisi büyük ama yediklerimizle de alakalı olabilir.
Gerçi gaz yapan bir şey de tüketmiyorum.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun..
Bende çok gaz yapıcı şeyler yemem ama benim biraz strese bağlı da olabilir
O yüzden ayırt edemiyorum...
ilk 3 ayı atlatınca inşallah düzelirim...
Yorucu ve depresyonlu geçiyor..

Kızlar merhaba,

Biraz canım sıkıldı. Sabah çok hafif kremsi-sarı krem kıvamında akıntım oldu. Sonra bi dünya yemek yaptım ayakta kaldım, sonra sıkıldım diye biraz yürüyüşe çıktık eve geldiğimde günlük pedimde daha kahverengi kremsi lekelenmem olmuş( Moralim bozuldu (çünkü benim bundan önceki gebeliğimde de hep böyle akıntım oluyordu, gerçi drlar fazla birşey göremediler o dönem (2 dr'a gitmiştim)) Ama şimdi o kötü günler geliyo aklıma(( Bide sanırım bana ayakta kalmak yaramıyo hiç, çünkü ne kadar ayakta kalırsam okadar akıntım oluyo bi öncekinde de((((

İyi de yine benzer şeyler olursa ben nasıl işe gidip gelicem( Zaten problemli saçma sapan tiplerle çalışıyorum, üstelik işyerinde bi yedeğim yok((( Offf Allahım no'lur yardım et bana, kızlar dua edin nolur....

bende 7. haftanın içindeyim mide bulantım çok şişkinlik desen oda aynı doktor hamilelikte olur dedi şişlik için ama çok aşırı olursada dahiliyeye gorun dedi bu çok kotu şişlik yani oturamıyorum resmen karnımdan ya ALLAH yardımcımız olsun

şukurler olsun RABBİME inş daha iyi oluruz mide bulantıları gecince daha iyi oluruz umarım bide pıt pıtlarımızı duyalım daha iyi olacazzzzzzzzzzzz :

kızlar yarın doktora gidiyorum inşallah akşam 7 gibi güzel haberlerimi veririm

maşallah kuzuya bende diyorum sadece benim ki mi kıvrılmış yatıyo kıyıda köşede diye:))

6+4te çekildi benim yani 7.haftada..o zaman benim ki kız:)))sağda duruyo tam köşede kuzucum.gerçi kız erkek farketmez Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah...[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar iyi akşamlar yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum saĞLıklı hamilelikler diliyorum hepinize.ben dün 7+0dım doktoragittik ve Allah a çok şükür ki bebeğimi gördük ve kalp atışlarıı duyduk Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah hayırlısıyla sizde duyarsınız pıtpıtları ve sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

Son düzenleme:
Kızlar çarşamba günü BETA 95 çıkmıştı. Cumartesi günü BETA 481 çıktı. Çok sevindim. doktor haftaya gel keseye bakalım dedi. Acaba kalp atısı olur mu?
BETA neredeyse 5 katından fazla yükselmiş. Sizce bu yükseliş normal mi?

Son düzenleme:
Selam kızlar.2gündür giremedim neler olmuş neler.irmegan cım göbüşler falan maşallah size ben de dün akşam gittim doktora.Rabbime binlerce şükürler olsun ki bebişimizi gördük.kalbi de atıyor maşallahdün 7+1günlüktük boyu 10,6mm .çok çok çok mutluyum içim inanılmaz rahatladı.Daim olur inşallah

canım bat beklenen adet tarihin oluyor.yani tarihin söylersen ona göre değerlerini yorumlayabiliriz belki.kalp atışı olmaz daha çünkü erken.

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…