2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Geçmişi okurken yoruldum ben bugün daha iyiyim... Yarın iş var yine o yüzden bugün hep yattım :) salı Günü'de doktor günü offff offf çok stresliyimmmmmm

Geçmişi okurken yoruldum ben bugün daha iyiyim... Yarın iş var yine o yüzden bugün hep yattım :) salı Günü'de doktor günü offff offf çok stresliyimmmmmm

ben de stresten ölüyorum duyamazsam diye benim de yarın akşam randevu

Canım benim de midem çok kötü bugün dayanılmaz, midem boşken bile öğürüyorum. sana hangi ilacı verdi doktor mide bulantısı için söyler misin?? (

tamamen geçti diyemem ama kısmen daha ii,ben yazayım ama sen genede doktoruna yazdır bence,metramid hap,gavıscon şurup ,inşallah tamamen geçtiği günleride görürüz offf

Maşaalllaaaahh sizedeee Gözünüz aydın canım...[/QUOTE]

çok sağol cnm eğer görmediysen darısı san ve tüm bekleyen annelere inşallah

canım cok haklısın önce rabbimin izniyle ve sonra sizlerin moral destegiyle haftaya bebeğimi görücem inş.. inanıyorumm canım saol allah razı olsun
kızlaaaarrr bu benim miniğimm Maşallah diyelim lütfen teyzoşlaaarrrr
Eki Görüntüle 555299
maşallah süphanallahhhhhh
topiğin ilk göbişiiii bendennn olsuuunnn..... haydiii gelsin göbişleeeeeeeeeeeerrrrrr

6+6 GÜNLÜĞÜZZ
Eki Görüntüle 555706

benimde göbek böyle valla maşşallahhhhhh inş. bebeğimde içindedirrrr

oyyyyy hadi hayırlı olsun canım.. Darısı kalan arkadaşlara olsun İnşallaaaaahhh.....

teşekkürler canım benim.. sen içini ferah tut bebişin seninledir annesii..... haftaya bize güzel haberle geleceğinden eminim.... senin pıtırcık geç döllenme büyük ihtimall...

tamamen geçti diyemem ama kısmen daha ii,ben yazayım ama sen genede doktoruna yazdır bence,metramid hap,gavıscon şurup ,inşallah tamamen geçtiği günleride görürüz offf

Valla metpamid içmemeye çalışıyorum ama dayanılmaz hale gelince mecburen içiyorum. Gaviscon mide rahatlatıyor sanırım

Valla metpamid içmemeye çalışıyorum ama dayanılmaz hale gelince mecburen içiyorum. Gaviscon mide rahatlatıyor sanırım

mrb cnm 5.haftada dr gittim kesesi gözükmedi 7. haftada görebildik.kalp atışınıda dr duydudunu söyledi ama bzm duyabilmemiz için 1 hafta sonra gitmemmizi istedi

bende 5.hafta icindeydim kese goremefi doktor hastaneye yatirdi deger yukseliyodu ama ertesi gun kese yine gorulmedi ameliyat yapti doktor sag yumurtalikta kalmis bebek..sizde boyle biseyden suphe duymamis beklemis doktorunuz sanirim..bende temmuz annesi olacaktim kismette yokmus..allah hepinize hayirli evlatlar versin..topiginizi dun gordum hepiniz adina sevindim kendi adima icin burkuldu keske benim yavrumda kalabilseydi benimle hersey normal olsaydi..neyse derdimle sikbogaz etmiyeyim sizleride...

günaydınlar.
karın ağrıları yaşayanlar oldu mu kızlar aranızda.
benim gibi erken öğrenmek de kötü oluyor ya zaman geçmiyor bir türlü ilk dr randevusuna kadar.
yarın kan testini yenileyeceğim inşallah güzel olur sonucum

günaydın canım...
ilk kan degerin kaçtı ?
inşallah yüksek yüksek sonuçlar alırsın canım.

ilk haftalarda karın agrısı olabiliyor.
kötü düşünme olurmu

bende daha keseyi cuma görücem inşallah

bu arada son adet tarihin neydi?

canım ben cuma öğrendim adetime 1 hafta kala tam yani beinm sat 24 ekim.
27,56 ydı sonucum nasıl sence ??

canım ben cuma öğrendim adetime 1 hafta kala tam yani beinm sat 24 ekim.
27,56 ydı sonucum nasıl sence ??

bence çok güzel canım.
1 gün arayla deger de 2 kat artarsa daha süper
inşallah bebişlerimizi kucagımıza aldıgımız günleri de paylaşırız
ben testi tekrarlamadım.
bat a 4 gün kala 281.81 di.
yumurtlamanın 11.günüydü yani.

hayırlısı bakalım.cuma günü randevum var.inşallah kesemizi görürüz :18:

inşallah canım ya görürsün bende yarın güzel sonuç alırsam dr randevusu alıcam.seninde 2.cocuk galiba.benim de bir kızım var 5 yaşında.

inşallah canım ya görürsün bende yarın güzel sonuç alırsam dr randevusu alıcam.seninde 2.cocuk galiba.benim de bir kızım var 5 yaşında.

ayyy maşallah canım Allah bağışlasın.
benim de bir oğlum var 2 buçuk yaşında.

inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.
bugün hafif hafif miğdem bulanıyor yaa
bu iyiye işaret

günaydın şekerlerrr

benimde adet olacakmışım gibi çok kısa süren karın ağrılarım ve gaz problemim var,bazen gaz sancısıda oluyor,anlamadım gitti neden oolduğunu,bu işe canım sıkılmıyor değil,etrafımdakiler bebekle ilgili konuşup hayaller kurarken ben çok düşünmemeye çalışıyorum,birşeymi oldu acaba diye düşünmekten kafayı yiyeceğim.ayın 27 sinde kalp atışlarını duyacağız,sabırsızlıkla bekliyorum

günaydıın arkadaşlar, ben de yavaştan heyacanlanıyorum artık çarşamba tahlilleri yaptıracağız, haftasonu kayınvalidemlere söyledik :) iki gündür midem daha kötü vs vs, sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…