Kafam karıştı iyice BETA yazacakken BAT yazmışım canım.
kızlar keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışlarını duyan varmı
Geçmişi okurken yoruldum ben bugün daha iyiyim... Yarın iş var yine o yüzden bugün hep yattım :) salı Günü'de doktor günü offff offf çok stresliyimmmmmm
Canım benim de midem çok kötü bugün dayanılmaz, midem boşken bile öğürüyorum. sana hangi ilacı verdi doktor mide bulantısı için söyler misin??(
canım cok haklısın önce rabbimin izniyle ve sonra sizlerin moral destegiyle haftaya bebeğimi görücem inş.. inanıyorumm canım saol allah razı olsuncanımm sakın evham yapma çünkü kişiden kişiye bünyeden bünyeye değişiyo.. belki miniğin geç döllenme sonucu gelmiştir... doktor 6 haftalık dediyse eğer 6 haftalıkken bebek gözükmez.. belki 8. 9. haftada bebeğini görüp kalbini duyacaksın.. Biraz sabırlı olman lazım bu süreçte... doktorun çağırdığı gün git İnşallah bebeğin gelişmiş olur eğer olmazsa bikaç gün sonra başka bi doktora daha git.. hemen ümidini yitirme daha hiiiç bişey belli değil çünküü...
maşallah süphanallahhhhhh
topiğin ilk göbişiiii bendennn olsuuunnn..... haydiii gelsin göbişleeeeeeeeeeeerrrrrr
6+6 GÜNLÜĞÜZZ
Eki Görüntüle 555706
ben de stresten ölüyorum duyamazsam diye benim de yarın akşam randevu
Selam kızlar.2gündür giremedim neler olmuş neler.irmegan cım göbüşler falan maşallah sizeben de dün akşam gittim doktora.Rabbime binlerce şükürler olsun ki bebişimizi gördük.kalbi de atıyor maşallah dün 7+1günlüktük boyu 10,6mm .çok çok çok mutluyum içim inanılmaz rahatladı.Daim olur inşallah
canım cok haklısın önce rabbimin izniyle ve sonra sizlerin moral destegiyle haftaya bebeğimi görücem inş.. inanıyorumm canım saol allah razı olsun
maşallah süphanallahhhhhh
benimde göbek böyle valla maşşallahhhhhh inş. bebeğimde içindedirrrr
tamamen geçti diyemem ama kısmen daha ii,ben yazayım ama sen genede doktoruna yazdır bence,metramid hap,gavıscon şurup ,inşallah tamamen geçtiği günleride görürüz offf
tamamen geçti diyemem ama kısmen daha ii,ben yazayım ama sen genede doktoruna yazdır bence,metramid hap,gavıscon şurup ,inşallah tamamen geçtiği günleride görürüz offf
mrb cnm 5.haftada dr gittim kesesi gözükmedi 7. haftada görebildik.kalp atışınıda dr duydudunu söyledi ama bzm duyabilmemiz için 1 hafta sonra gitmemmizi istedi
günaydınlar.
karın ağrıları yaşayanlar oldu mu kızlar aranızda.
benim gibi erken öğrenmek de kötü oluyor ya zaman geçmiyor bir türlü ilk dr randevusuna kadar.
yarın kan testini yenileyeceğim inşallah güzel olur sonucum
günaydın canım...
ilk kan degerin kaçtı ?
inşallah yüksek yüksek sonuçlar alırsın canım.
ilk haftalarda karın agrısı olabiliyor.
kötü düşünme olurmu
bende daha keseyi cuma görücem inşallah
bu arada son adet tarihin neydi?
canım ben cuma öğrendim adetime 1 hafta kala tam yani beinm sat 24 ekim.
27,56 ydı sonucum nasıl sence ??
bence çok güzel canım.
1 gün arayla deger de 2 kat artarsa daha süper
inşallah bebişlerimizi kucagımıza aldıgımız günleri de paylaşırız
ben testi tekrarlamadım.
bat a 4 gün kala 281.81 di.
yumurtlamanın 11.günüydü yani.
hayırlısı bakalım.cuma günü randevum var.inşallah kesemizi görürüz :18:
inşallah canım ya görürsün bende yarın güzel sonuç alırsam dr randevusu alıcam.seninde 2.cocuk galiba.benim de bir kızım var 5 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?