2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ayyy maşallah canım Allah bağışlasın.
benim de bir oğlum var 2 buçuk yaşında.

inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.
bugün hafif hafif miğdem bulanıyor yaa

bu iyiye işaret

allah bağışlasın canım
iyidir iyidir bulansın tabi

aynı şeyleri ben de yaşıyorum karın ağrıları ve gaz sıkıntım var.benim daha çok yeni içim sıkılıyor o yüzden

günaydıın arkadaşlar, ben de yavaştan heyacanlanıyorum artık çarşamba tahlilleri yaptıracağız, haftasonu kayınvalidemlere söyledik :) iki gündür midem daha kötü vs vs, sizler nasılsınız

biz çok yeni olmasına rağmen biraz fazla söyledik galiba çenemiz durmadı keşke bekleseydik diyorum şimdi

günaydın herkese,

ben de hastaneden geldim kan verdim.Doktor cuma günü temmuzda yaptırdığım testlerin zamanı geçtiği tekrarlatmam gerektiğini söyledi.
toxoplazma,rubella,cmv,hemogram,hıv,tiroit tahlilleri.....v.s

İnşallah güzel sonuçlar alırım.

gunaydin milleeettt nasilsiniz guzel temmuz annisleribenim 25 kasimda kontrol var gunler gecmiyor yaaa karidesimi gorucem

inşallah güzel sonuçlar alırsın
ben geçen sene rubella aşısı olmuştum inşallah tutmuştur aşım.

26 kasım da daaa bizim randevumuz var hayırlısı bakalım nekadar büyümüş yavruum

ya ben 70.000 sübhanallah çekmiştim ama o 70.000 sübhanallahi ve bihamdihi olacakmış sen ne çekmiştin sübhanallah 900.000 olacak yazıyo kitapta hem salih bir kul olsun hem kolay doğum olsun diyeymiş 900.000 olan

bizimki eşim burada olmadığı için mecburen oldu aslında, ama çok zordu, kayınvalidemler defalarca sordu ben defalarca yok diye yalan söyledim falan, bakalım nasıl geçecek sonrası..

merhaba arkadaşlar,
bende 2013 temmuz anne adayıyım Rabbim nasip ederse inşallah
bu yolda gün sayan herkesin Allah yardımcısı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
kucaklarımıza aldığımız günleri görmek nasip olsun AMİN..
bol şans hepimize

bizimki eşim burada olmadığı için mecburen oldu aslında, ama çok zordu, kayınvalidemler defalarca sordu ben defalarca yok diye yalan söyledim falan, bakalım nasıl geçecek sonrası..

bence iyi yapmışsınız ben şimdi keşke söylemeseydim diye düşünüyordum en azından bi keseyi falan göreydik

sağol canım
ben ilk hamileliğimde bir kitap almıştım çok beğendim onu şimdi tekrar okumaya başladım adı "hafta hafta hamileliğiniz" tavsiye ederim

tweety merhaba hamileliğimiz birbirine çok yakın,sende mide bulantısı vs gibi sıkıntılar basladımı bende hiç bir belirti yok henüz dr da henüz gitmedim görünemeyecegini düşünerek sende durum nedir

sağol canım hemen dolduruyorum 5.9 kargo ücreti varmış öderiz sıkıntı değil

nedense aynı durumdayım bende yalnız değilsin

tweety merhaba hamileliğimiz birbirine çok yakın,sende mide bulantısı vs gibi sıkıntılar basladımı bende hiç bir belirti yok henüz dr da henüz gitmedim görünemeyecegini düşünerek sende durum nedir

canım bende de henüz bir şey yok.. sadece göğüslerim çok sızlıyor, karın ve kasık ağrımlarım oluyor ara ara
bugün gecikmemin 7.günü bu akşam gitsem dr.a keseyi görebilirmiyim acaba diye düşünüyorum doktorumu
arayıp soracağım bakalım..

Cumartesi doktora gittim ve kalp atışlarını dinledik
çok duygulandım
allah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla doğmayı ve büyümeyi nasib eder inaşllah

Cumartesi doktora gittim ve kalp atışlarını dinledik
çok duygulandım
allah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla doğmayı ve büyümeyi nasib eder inaşllah

Allah tamamına erdirsin inşallah canım gözün aydın
keseyi ne zaman görmüştünüz? bugün benim gecikmemin 7.günü
bu akşam gitsem görebilirmiyim acaba?

allah tamamına erdirsin inşallah canım gözün aydın
Keseyi ne zaman görmüştünüz? Bugün benim gecikmemin 7.günü
bu akşam gitsem görebilirmiyim acaba?

ben ilk defa cumartesi gittim
daha önce ne zaman görünür bilmiyorum
bana doktorum 7.haftada gel dedi bende o zaman gittim
sanırım hem kalp atışını hemde keseyi aynı anda görmek için öyle çağırdı
tabi zaman geçmiyor beklerken
hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…