ayyy maşallah canım Allah bağışlasın.
benim de bir oğlum var 2 buçuk yaşında.
inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız.
bugün hafif hafif miğdem bulanıyor yaa
bu iyiye işaret
günaydın şekerlerrr
benimde adet olacakmışım gibi çok kısa süren karın ağrılarım ve gaz problemim var,bazen gaz sancısıda oluyor,anlamadım gitti neden oolduğunu,bu işe canım sıkılmıyor değil,etrafımdakiler bebekle ilgili konuşup hayaller kurarken ben çok düşünmemeye çalışıyorum,birşeymi oldu acaba diye düşünmekten kafayı yiyeceğim.ayın 27 sinde kalp atışlarını duyacağız,sabırsızlıkla bekliyorum
günaydıın arkadaşlar, ben de yavaştan heyacanlanıyorum artık çarşamba tahlilleri yaptıracağız, haftasonu kayınvalidemlere söyledik :) iki gündür midem daha kötü vs vs, sizler nasılsınız
günaydın herkese,
ben de hastaneden geldim kan verdim.Doktor cuma günü temmuzda yaptırdığım testlerin zamanı geçtiği tekrarlatmam gerektiğini söyledi.
toxoplazma,rubella,cmv,hemogram,hıv,tiroit tahlilleri.....v.s
İnşallah güzel sonuçlar alırım.
allah bağışlasın canım
iyidir iyidir bulansın tabi
aynı şeyleri ben de yaşıyorum karın ağrıları ve gaz sıkıntım var.benim daha çok yeni içim sıkılıyor o yüzden
biz çok yeni olmasına rağmen biraz fazla söyledik galiba çenemiz durmadı keşke bekleseydik diyorum şimdi
bizimki eşim burada olmadığı için mecburen oldu aslında, ama çok zordu, kayınvalidemler defalarca sordu ben defalarca yok diye yalan söyledim falan, bakalım nasıl geçecek sonrası..
kızlar http://www.anneboyutu.com/bebegimi-beklerken.aspx böyle bir site var.üye olunca bedava sabiha paktuna keskin in kitabını gönderiyorlar.İşinize yarar diye düşünüyorum.
ablam hamileyken 4 sene önce kayıt yaptırmıştık ve göndermişlerdi.
*paylaşılmayan bilgi ölü bilgidir.*
merhaba arkadaşlar,
bende 2013 temmuz anne adayıyım Rabbim nasip ederse inşallah
bu yolda gün sayan herkesin Allah yardımcısı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
kucaklarımıza aldığımız günleri görmek nasip olsun AMİN..
bol şans hepimize
kızlar selamlar umarım herkesler iyidir rabbim hepimizi ve bebişlerimizi korusun. Beni sorarsanız yorgun savaşcı gibiyim elim kolum kalkmıyor hep yatayım istiyorum bu defada boynumdan basıma doğru bi agrı giriyor tuhaf bişey sanki sinirlerlerle alakalı gibi bi huzursuzluk bi sıkıntı nedir bu bilmiyorum gece uykularımda düzensizleşti. Içimden hiç birşey yapmak gelmiyor kendime bile bakmıyorum kaç gündür peşmurde gibi dolanıyorum. Içinizi baydım demi
tweety merhaba hamileliğimiz birbirine çok yakın,sende mide bulantısı vs gibi sıkıntılar basladımı bende hiç bir belirti yok henüz dr da henüz gitmedim görünemeyecegini düşünerek sende durum nedir
Cumartesi doktora gittim ve kalp atışlarını dinledik
çok duygulandım
allah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla doğmayı ve büyümeyi nasib eder inaşllah
allah tamamına erdirsin inşallah canım gözün aydın
Keseyi ne zaman görmüştünüz? Bugün benim gecikmemin 7.günü
bu akşam gitsem görebilirmiyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?