2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bence iyi yapmışsınız ben şimdi keşke söylemeseydim diye düşünüyordum en azından bi keseyi falan göreydik

evet o konuda da haklı olabilirsin ben sadece eşime söyledim doktora gitmeden, gittiğim gün işyerimdekilere söyledim, ama şöyle düşün ailenin desteği de çok önemli, onlar bilmeden kendi içinde yaşaman sıkıntını daha yorabilir seni, bize hamilelik öncesi gittiğimizde doktor regl tarihin geçse bile hemen gelme bir hafta on gün geçsin öyle gel kese erken görünmeyince telaş etmeyelim demişti, erken tarihli randevularda demek ki sık karşılaşılıyor bu,

sabiha paktuna işinde ilginç bir insandır ama kitaplarını bilmiyorum, sırf bu yüzden üye olacağım bakalım gelecek mi, bir de prima ve milupadan bana birşey gelmedi henüz, sizlere geldi mi ??

o siteden gelir kitap.ben çocuk gelişimi ile ilgili bir kitabını aynı şekilde almıştım sadece kargo ücreti ödeyerek ama sonra birşey satana kadar bıkıp usanmadan arıyorlar ona canım sıkılmıştı abartmıyorum dönem dönem sarıyorlar hergün arıyorlar.

İnş canım görürüz,çok sağol.insan tuhaf oluyor böyle durumlarla karşılaşınca.

Günaydın bütün anne adaylarına, 2012 temmuz annesiyim...Biz bu heyecanları yaşadık,çok şükür yavrular kucaklarımızda,inşallah sizler de yaşıycaksınız,kolay geçer umarım sizin hamilelikler,benim çokkkkkk zordu,özellikle ilk 4 ay ,hatırlamak bile istemiyorum ...
kkarabiberim ; takvimine uygun doğum yaparsan aynı gün doğmuş olucak bebişlerimiz 1 yıl arayla...Koyu Fenerbahçeli babasına hediye olarak 19-07 de geldi benim minik kuzu,tahmini doğum tarihini görüne yazmadan geçemedim

GÜNAYDIIINNNNNN

kızlaaaarrrrr sabah çok fecii bir kasık ağrıyıla uyandım sol kasığımdan belime kadar olan bölge ağrıyo ve yürümekte çok zorluk çekiyorum bacağımada vuruyo... sizdede oluyomuuu noolur bişey söyleyin..?? ben dün temizlik yaptım o yüzden olabilirmi kii...???

ya sabiha paktunanın öyle bir tarzı var, en iyisi kitaplar geldikten sonra üyeeliği güncellemek ya da numarayı ezberleyip açmamak

canım günaydın, yorulduğundan olabilir, ben de cumartesi deliler gibi misafir hazırlığı yaptımaklım çıkıyordu karın ağrısından, daha önce de yazdım ama doktorum bana regl sancısı gibi ağrılar olabilir kırmızı renkli kan gelmediği sürece normal dedi, yani pembe ya da koyu akıntıda çok korkma anlamına geliyor bu

anlasılan dün yormuşsun kendini temizlik senin neyineeee yat dinlen

Günaydın tatlı anneler. Umarım herkes iyidir ben bi kaç gündür takip edemedim yazılanları,sanırım yeni arkadaşlarımız var hepiniz hoşgeldiniz hayırlı uguırlu ve sağlıklı olsunlar inş.Ben en son kendimden bahsederken pek tadımın tuzumun olmadığından bahsetmiştim halende devam ediyor bi silkelenip kendime geleyim diyorum ama beceremiyorum.Benim yapamadığımı inşallah bebişim yaptırır bana bugün saat 13.00 de randevum var bizim içinde dua edin kızlar güzel haberlerini alır pıt pıt ları duyar kendime gelirim inş.

allah yardımcın olsun canım benim
bende cumartaesi duydum pıt pıtları daha doğrusu güm güm leri
öyle güçlü bi ses geliyorki
bide kalbini gösterdi doktor çok büyük bi mucize bu
allahım sen ne büyüksün ya rabbim
bende hiç rahat değildim ama hala çok rahat değilim

kahve yada pembe akıntım yok çok şüküüüürrrr... Bu ağrı da geçerse çoook mutlu olucam.... Kötü bişey olmasın da ben ağrıyı çekmeye razıyım...
anlasılan dün yormuşsun kendini temizlik senin neyineeee yat dinlen

sorma canımm ben aslında yormuyodum kendimi hiç.. dün ütü yaptım eşimede sende evleri süpürürmüsün aşkım dedim.. tamam dedi ama biraz gönülsüzdü... neyse benim ütüm bitti oda bi süpürüyo bi pc başına gidiyo derken bitirmiş güya süpürme işini bittimi heryer diye sordum bitti dedi.. benim ara fayanslarım beyaz o yüzden tozu hemen belli ediyo bi baktım kenarları tozz hiç süpürmemiş hele mutfağa hiç girmemiş sinirlendim aldım süpürgeyi tüm evi tekrar baştan ayağa süpürdüm bide yerleri sildim yere eğile eğile.. sonra da dedimki bu bebeğe bişey olursa seninle görüşürüz dedim.. oda kötü oldu üzüldü sonra.. yapma temizlik de diyemedi yemek felan yapmadım gitmiş pizza söylemiş korka korka geldi hadi pizza yiyelim gel diye neyse uzatmadım ama dün beni sinir etti.. bebek için çok hevesli ama bazı şeyleri hiç ciddiye almıyo sabah ağrı içinde kıvranırken tutturdu doktora gidelim diye gerek yok dedim ama baya korktu bu korkuda yeter ona.. Rabbim bebeğimi korusun ben başka bişey istemiyorum...

Maşallah rabbim esirgesin canım ne kadar güzel inşallah bende duyarım canım.Evet düşündüğün zaman içinden çıkılmaz mucizeleri var yaradanımızın.Çok şükür rabbime
Bilmiyorum ki ümit işte illaki iyi gelecek sağlıklı haberlerini almak bu ümitle kendimide toparlarım diye düşündüm demek sende benim gibisin

Günaydın cici annişler,
yoğun bir haftasonunun ardından çok yorgun ve hastayım.mevlidim vardı hepimize bol bol dualr ettirdim.ama kendimide çok yordum.
dua edin bugün pıt pıtları duymaya gidicem umarım herşey yolundadır.

Allah razı olsun canım benim.. Allah kabul etsin mevlidinizi... İnşallah bugün güzel haberle gelirsin ve minişini sağlıklıca görürsün İnşallah....

benim de bir haftadır uykularım bozuk,hem çok uykum geliyor akşamları hem de gece yarısı uyanıyorum uykumkaçıyor kendimi kötü hissediyorum, bu dönemlerde olurmuş diyorlar ama

ben de çok uykusuzluk çekiyorum gecede kaç defa uyanıyorum dolaşıyorum öyle evde umarım bu durum düzelir

slm arkadaşlar, ben de 6+4 günlük hamileyim geçen pazartesi doktora gittiğimde kese boyutu için 9 mm demişti, dün biraz lekelenmem oldu bugün acile gitttim buradaki doktor kese boyutunaa 8 mm dedi, ve kesede bebeği göremiyorum dedi, normalmi iki farklı ultrasando farklı boyutlar neden gözküyor? bu haftada bebeğin görünmemesinin nedeni nedir? kafayı yemek üzereyim(

işallah hayırlı haberler alırsın

Allah razı olsun allah kabul etsin canım. Dikkat et kendine bi süre dinlen bari.Bende gidiyorum güzel haberlerle döneriz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…