Allah tamamına erdirsin inşallah canım gözün aydın
keseyi ne zaman görmüştünüz? bugün benim gecikmemin 7.günü
bu akşam gitsem görebilirmiyim acaba?
bence iyi yapmışsınız ben şimdi keşke söylemeseydim diye düşünüyordum en azından bi keseyi falan göreydik
kızlar http://www.anneboyutu.com/bebegimi-beklerken.aspx böyle bir site var.üye olunca bedava sabiha paktuna keskin in kitabını gönderiyorlar.İşinize yarar diye düşünüyorum.
ablam hamileyken 4 sene önce kayıt yaptırmıştık ve göndermişlerdi.
*paylaşılmayan bilgi ölü bilgidir.*
nedense aynı durumdayım bende yalnız değilsin
evet o konuda da haklı olabilirsin ben sadece eşime söyledim doktora gitmeden, gittiğim gün işyerimdekilere söyledim, ama şöyle düşün ailenin desteği de çok önemli, onlar bilmeden kendi içinde yaşaman sıkıntını daha yorabilir seni, bize hamilelik öncesi gittiğimizde doktor regl tarihin geçse bile hemen gelme bir hafta on gün geçsin öyle gel kese erken görünmeyince telaş etmeyelim demişti, erken tarihli randevularda demek ki sık karşılaşılıyor bu,
sabiha paktuna işinde ilginç bir insandır ama kitaplarını bilmiyorum, sırf bu yüzden üye olacağım bakalım gelecek mi, bir de prima ve milupadan bana birşey gelmedi henüz, sizlere geldi mi ??
İnş canım görürüz,çok sağol.insan tuhaf oluyor böyle durumlarla karşılaşınca.
o siteden gelir kitap.ben çocuk gelişimi ile ilgili bir kitabını aynı şekilde almıştım sadece kargo ücreti ödeyerek ama sonra birşey satana kadar bıkıp usanmadan arıyorlar ona canım sıkılmıştı abartmıyorum dönem dönem sarıyorlar hergün arıyorlar.
GÜNAYDIIINNNNNN
kızlaaaarrrrr sabah çok fecii bir kasık ağrıyıla uyandım sol kasığımdan belime kadar olan bölge ağrıyo ve yürümekte çok zorluk çekiyorum bacağımada vuruyo... sizdede oluyomuuu noolur bişey söyleyin..?? ben dün temizlik yaptım o yüzden olabilirmi kii...???
günaydın tatlı anneler. Umarım herkes iyidir ben bi kaç gündür takip edemedim yazılanları,sanırım yeni arkadaşlarımız var hepiniz hoşgeldiniz hayırlı uguırlu ve sağlıklı olsunlar inş.ben en son kendimden bahsederken pek tadımın tuzumun olmadığından bahsetmiştim halende devam ediyor bi silkelenip kendime geleyim diyorum ama beceremiyorum.benim yapamadığımı inşallah bebişim yaptırır bana bugün saat 13.00 de randevum var bizim içinde dua edin kızlar güzel haberlerini alır pıt pıt ları duyar kendime gelirim inş.
canım günaydın, yorulduğundan olabilir, ben de cumartesi deliler gibi misafir hazırlığı yaptımaklım çıkıyordu karın ağrısından, daha önce de yazdım ama doktorum bana regl sancısı gibi ağrılar olabilir kırmızı renkli kan gelmediği sürece normal dedi, yani pembe ya da koyu akıntıda çok korkma anlamına geliyor bu
anlasılan dün yormuşsun kendini temizlik senin neyineeeeyat dinlen
allah yardımcın olsun canım benim
bende cumartaesi duydum pıt pıtları daha doğrusu güm güm leri
öyle güçlü bi ses geliyorki
bide kalbini gösterdi doktor çok büyük bi mucize bu
allahım sen ne büyüksün ya rabbim
bende hiç rahat değildim ama hala çok rahat değilim
Günaydın cici annişler,
yoğun bir haftasonunun ardından çok yorgun ve hastayım.mevlidim vardı hepimize bol bol dualr ettirdim.ama kendimide çok yordum.
dua edin bugün pıt pıtları duymaya gidicem umarım herşey yolundadır.
benim de bir haftadır uykularım bozuk,hem çok uykum geliyor akşamları hem de gece yarısı uyanıyorum uykumkaçıyor kendimi kötü hissediyorum, bu dönemlerde olurmuş diyorlar ama
günaydın tatlı anneler. Umarım herkes iyidir ben bi kaç gündür takip edemedim yazılanları,sanırım yeni arkadaşlarımız var hepiniz hoşgeldiniz hayırlı uguırlu ve sağlıklı olsunlar inş.ben en son kendimden bahsederken pek tadımın tuzumun olmadığından bahsetmiştim halende devam ediyor bi silkelenip kendime geleyim diyorum ama beceremiyorum.benim yapamadığımı inşallah bebişim yaptırır bana bugün saat 13.00 de randevum var bizim içinde dua edin kızlar güzel haberlerini alır pıt pıt ları duyar kendime gelirim inş.
Günaydın cici annişler,
yoğun bir haftasonunun ardından çok yorgun ve hastayım.mevlidim vardı hepimize bol bol dualr ettirdim.ama kendimide çok yordum.
dua edin bugün pıt pıtları duymaya gidicem umarım herşey yolundadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?