Allah razı olsun canım benim.. Allah kabul etsin mevlidinizi... İnşallah bugün güzel haberle gelirsin ve minişini sağlıklıca görürsün İnşallah....
işallah hayırlı haberler alırsın
benim hala devam mide bulantım ve karnımda şişlik oluyo yemek yiyorum zorda olsa ama sanki bişey yememişim gibi kazınıyo gene meyva tuketiyorum mandalina çok tuketiyorum elma armut nar onlarda problem yok yiyorum şukur ya ya dun gene gittik yine yok kalp atışı daha çok kuçuk gorunmuyo dedi kalbini goremiyorum dedi 10 gun sonraya gun verdi inş ozamana atar bebişimin kalbiiii ya dua edinnnnnnnnnnnnn[/QUOTE
ne zaman gidiceksim kontrole işallah bi sorun olmadan gelirsin
evet o konuda da haklı olabilirsin ben sadece eşime söyledim doktora gitmeden, gittiğim gün işyerimdekilere söyledim, ama şöyle düşün ailenin desteği de çok önemli, onlar bilmeden kendi içinde yaşaman sıkıntını daha yorabilir seni, bize hamilelik öncesi gittiğimizde doktor regl tarihin geçse bile hemen gelme bir hafta on gün geçsin öyle gel kese erken görünmeyince telaş etmeyelim demişti, erken tarihli randevularda demek ki sık karşılaşılıyor bu,
sabiha paktuna işinde ilginç bir insandır ama kitaplarını bilmiyorum, sırf bu yüzden üye olacağım bakalım gelecek mi, bir de prima ve milupadan bana birşey gelmedi henüz, sizlere geldi mi ??
yarın benim de doktor kontrolüm var 6. haftada gitmiştik keseyi gördük 10 gün sonra gel kalp atışalrını duyarız dedi sağ salim atlatsam bunu çok korkuyorum ama burda yazılanları okuyunca rahatlıyorum biraz herkes bebeği için endişeli kendimi biraz yalnız hissediyorum sanırım biraz eşimle alakalı bi durum bu yarın işallah bi sorun olmadan atlatırım
ben de çok uykusuzluk çekiyorum gecede kaç defa uyanıyorum dolaşıyorum öyle evde umarım bu durum düzelir
sabiha hanımın birçok kitabını okudum ben,piyasadaki çoğu kitabı sollar bence.çok yalın bir anlatımı var.herkesin anlayabileceği türden.tavsiye ederim.
milupanın 1 ayı buluyor gönderim yapması.primada artık göndermiyormuş dediler üye olmuştum ama göreceğiz bakalım.
slm bende 6 haftadayım doktor bugün moralimi bozdu, senin kese boyutun 6 haftalıkken ne kadar dı ve kese içinde bebeği gördünüz mü? biz bebeği göremedik kese boyutuna ise 8mm dedi ve çok küçük olduğunu söyledi:8
CNMM BURUN KANI GIBI SICAK KAN GELEMDIKCE KORKMA INSLL KAHVE AKINTINIDA DINLEN AYAKARINI DIKK YAT OLURMUUUU INSL RABBIME EZZZMANETIZmrb arkadaşlar az önce lavaboya gittiğimde çamaşırıma affedersiniz kahverengi bir leke değmişti, bulunuğum yerde kadın doğumcu yok bunun sebebi nedir nour cevap yazın bebeğime birşey olmuş mudur(( moralim çok bozuk
veeee sonunda bebişimin pıtpıtlarını duydum şükürler olsun Allahıma ....nasıl bi heyecanmış yarabbimm dilerim en kısa zamanda hepiniz duyarsınız.
7+1 günlük ve şuanlık herşey yolunda sadece troit hastası olduğum için sürekli kontrol altında olucam bunada şükür:)
canım hg nasılsınnnn ya telın kapalıı carsambaya az kaldıııııııfb7981 kullanıcısından alıntı mrb arkadaşlar az önce lavaboya gittiğimde çamaşırıma affedersiniz kahverengi bir leke değmişti, bulunuğum yerde kadın doğumcu yok bunun sebebi nedir nour cevap yazın bebeğime birşey olmuş mudur(( moralim çok bozuk
merhba canım suzanında söylediği gibi pis kandan korkmayın taze kan olmadıkça tehlike yok bebişin kendine en sağlam yeri bulmaya çalışıyor
damarlar zorlandığı için bu pis kan yerleşme belirtisi denir
dewam edip etmediğini kontrol et bi kaç gün kendini yorma sırt üstü yat dinlenmene bak
herşey onlar için
canım hg nasılsınnnn ya telın kapalıı carsambaya az kaldıııııııfb7981 kullanıcısından alıntı mrb arkadaşlar az önce lavaboya gittiğimde çamaşırıma affedersiniz kahverengi bir leke değmişti, bulunuğum yerde kadın doğumcu yok bunun sebebi nedir nour cevap yazın bebeğime birşey olmuş mudur(( moralim çok bozuk
merhba canım suzanında söylediği gibi pis kandan korkmayın taze kan olmadıkça tehlike yok bebişin kendine en sağlam yeri bulmaya çalışıyor
damarlar zorlandığı için bu pis kan yerleşme belirtisi denir
dewam edip etmediğini kontrol et bi kaç gün kendini yorma sırt üstü yat dinlenmene bak
herşey onlar için
oyyyy canım benim hadi gözünüz aydınn... Darısı diğer arkadaşlara olsun İnşallah.. miniğinin fotosu varsa paylaşda görelim fasulyeyi annesiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?