2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Allah razı olsun canım benim.. Allah kabul etsin mevlidinizi... İnşallah bugün güzel haberle gelirsin ve minişini sağlıklıca görürsün İnşallah....

aminnn canımmm.
umarım güzel haberlerle gelebilirim.şimdi çıkıyorum görüşürüz canm benim

sabiha hanımın birçok kitabını okudum ben,piyasadaki çoğu kitabı sollar bence.çok yalın bir anlatımı var.herkesin anlayabileceği türden.tavsiye ederim.

milupanın 1 ayı buluyor gönderim yapması.primada artık göndermiyormuş dediler üye olmuştum ama göreceğiz bakalım.

yarın benim de doktor kontrolüm var 6. haftada gitmiştik keseyi gördük 10 gün sonra gel kalp atışalrını duyarız dedi sağ salim atlatsam bunu çok korkuyorum ama burda yazılanları okuyunca rahatlıyorum biraz herkes bebeği için endişeli kendimi biraz yalnız hissediyorum sanırım biraz eşimle alakalı bi durum bu yarın işallah bi sorun olmadan atlatırım

Herkese hayırlı haftalar :)

sağlıkla günleri haftaları sayacağız inşallah hepbirlikte :)) Hep bir merak halindeyiz dimi kızlar..
allah sağlıkla kollarımıza aldığımız günleri görmek nasip etsin
sevgiler

slm bende 6 haftadayım doktor bugün moralimi bozdu, senin kese boyutun 6 haftalıkken ne kadar dı ve kese içinde bebeği gördünüz mü? biz bebeği göremedik kese boyutuna ise 8mm dedi ve çok küçük olduğunu söyledi:8

ben de çok uykusuzluk çekiyorum gecede kaç defa uyanıyorum dolaşıyorum öyle evde umarım bu durum düzelir

inşaallah sdüzelir, kötü hissediyorum kendimi,

anladım, benim daha önce onun merkezinden terapi almış ancak sonucunda kavga etmiş olduğunu bildiğim danışanları var, bir de mesleki başka durumları var ama üye oldum istedim, o kadar kitap yazmış emeginin faydası olur herhalde :))

boyutunu söylemedi bende sormadım unuttum bilmiyodum bile keseyi gösterdi dış gebelik yok dedi bebeği gösterdi toplu iğne başı kadar dedi o kadar 10 gün sonraya randevu verdi bu sefer gittiğimde sorucam bende boyutunu moralini bozma başka doktora git bi istersen keseyi görmüşşün içini ferah tut ama dayanamam diyosan başka bi doktora gidiver

CNMM BURUN KANI GIBI SICAK KAN GELEMDIKCE KORKMA INSLL KAHVE AKINTINIDA DINLEN AYAKARINI DIKK YAT OLURMUUUU INSL RABBIME EZZZMANETIZ

merhablar s.a kızlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukurr elhamdulıllahh sbh esımı gonderırıken 7 de sıcak ekmek yedım k.b almıstı sımdı cnm hıc bırsey ıstemıyor yan komsuma bebek gormeye gecıcezz orda yerım artık bırsyeer hehehhehe benım aklım ayemek geldıkcemıdem bulNIYOOOOOOOOOOO SIZDEDE OLYORMU HELEDE KIRMIZI ET GELINCEE:120::120::120::120: BUGUN GENE BEL AGRIM VAR DUN EP AYTAYDIM SANIRIM ONDAN BUGUN OTURUYUM BARIIIII2 GUN SONRA KALP ATISI RANDEVUZ VAR INSLL GUZEL SONUCLAR ALACAGIZZ COK SKUR YASATANA

sanırım hepimizin ortak yanı kalp atışını duyana kadar duyduğumuz,endişe korku ve merakımız.

veeee sonunda bebişimin pıtpıtlarını duydum şükürler olsun Allahıma ....nasıl bi heyecanmış yarabbimm dilerim en kısa zamanda hepiniz duyarsınız.
7+1 günlük ve şuanlık herşey yolunda sadece troit hastası olduğum için sürekli kontrol altında olucam bunada şükür:)

oyyyy canım benim hadi gözünüz aydınn... Darısı diğer arkadaşlara olsun İnşallah.. miniğinin fotosu varsa paylaşda görelim fasulyeyi annesiiiii

fb7981 kullanıcısından alıntı
mrb arkadaşlar az önce lavaboya gittiğimde çamaşırıma affedersiniz kahverengi bir leke değmişti, bulunuğum yerde kadın doğumcu yok bunun sebebi nedir nour cevap yazın bebeğime birşey olmuş mudur(( moralim çok bozuk

merhba canım suzanında söylediği gibi pis kandan korkmayın taze kan olmadıkça tehlike yok bebişin kendine en sağlam yeri bulmaya çalışıyor
damarlar zorlandığı için bu pis kan yerleşme belirtisi denir
dewam edip etmediğini kontrol et bi kaç gün kendini yorma sırt üstü yat dinlenmene bak
herşey onlar için

canım hg nasılsınnnn ya telın kapalıı carsambaya az kaldııııııı
:18::18: sen hatayamı gelırsın cnm buryaaa ozledım senıııbebegımde ozledı senın bebgınıııbızde neslı deyız bgnn bebe gormelerı varda bugunn ve belım agrıyorr hasta olacakmsım gıbı yoksam bır sorunum yok cok skurrrrrrrrr

canım hg nasılsınnnn ya telın kapalıı carsambaya az kaldııııııı
:18::18: sen hatayamı gelırsın cnm buryaaa ozledım senıııbebegımde ozledı senın bebgınıııbızde neslı deyız bgnn bebe gormelerı varda bugunn ve belım agrıyorr hasta olacakmsım gıbı yoksam bır sorunum yok cok skurrrrrrrrr

İlçedeyaşadığım için kadın doğum uzmanı için il merkezine gitmiştik. Çok az kan gelmiş yolda. Doktor daha önce düşük yaptığımı bildiği için hemen 7 gün rapor verdi. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok şükür şimdi kan gelmiyor, inşllah bebişim iyidir.

blgn tebrik ederim canımmmm
fb cim koyu renklerden korkma canım rahat tut içini
kızlar bugün iyi değilim ben midem kötü yemek yiyemiyorum açım ilaç içmem lazım dua edin banaaa

Merhabalar arkadaşlar size hayırlı olsun diyelim ,
bende kasım ayında hamile olduğumu öğrendim ,temmuzda doğum yaparım büyük bir ihtimal .
bir konuda sizin yardımınızı ihtiyacım var
perşembeden beri kahverengi akıntı gelmeye başladı doktora gittim bana gün istirahat verdi + iğne +progestan diye bir ilaç ,devam ederse haftaya gel dedi !
bugünde aynı şeyi fark ettim ,korkuyorum
sizde aynı şey var mı ?
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…