- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
inşaallah sdüzelir, kötü hissediyorum kendimi,
anladım, benim daha önce onun merkezinden terapi almış ancak sonucunda kavga etmiş olduğunu bildiğim danışanları var, bir de mesleki başka durumları var ama üye oldum istedim, o kadar kitap yazmış emeginin faydası olur herhalde :))
İlçedeyaşadığım için kadın doğum uzmanı için il merkezine gitmiştik. Çok az kan gelmiş yolda. Doktor daha önce düşük yaptığımı bildiği için hemen 7 gün rapor verdi. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok şükür şimdi kan gelmiyor, inşllah bebişim iyidir.
:) şaşırdım vallahi,bilmiyorum tabi ben o durumları.olmasa iyiymiş ama sonuçta hepimiz insanız :)
mesleki başka neleri var merak ettim? ben beğenerek takip ediyorum kendisini.özelden bahseder misin?
merhaba arkadaşlar;umarım herkes iyidir.
Biz güne öğürtüler eşliğinde istifra ile başladık
Karnım ağrıdı öğürme esnasında baya kasıldım herhalde
Ama istifra ettiğine bile sevinen psikopat bir tip oldum.
İstifra ediyorum demek ki kuzucum benimle mantığı:)
sizler nasılsınız,bulantıları geçenler var mı?
veeee sonunda bebişimin pıtpıtlarını duydum şükürler olsun Allahıma ....nasıl bi heyecanmış yarabbimm dilerim en kısa zamanda hepiniz duyarsınız.
7+1 günlük ve şuanlık herşey yolunda sadece troit hastası olduğum için sürekli kontrol altında olucam bunada şükür:)
liste yapan varmı kızlar ??
geçmiş olsun canım benim.. bencede en güzel mide bulantısı bu olsa gerek... benimde midem bulanıyo ama daha hiç istifra etmeye bile teşeb büs olmadı şükür.. ama kokulardan tiksinti başladı parfüm kullanamıyorum artık mesela.. yemek yerken kokusu burnuma gelince içim kalkıyo.. bende durumlar böyle.. İnşallaaaaaaahhhhh bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız da tüüüüm sıkıntılarımızı unuturuuuzz..
kızlar ben dün gece yine bi rüya gördüm... ablamla ben doğum yapmışız ablam benden 2 gün önce doğum yapmış.. yanlız normalde ablamların eşinden kaynaklı maalesef bebekleri olmuyoancak tüp bebekle olabilme durumu var... neyse ikimizinde oğlu olmuş ikimizde adlarını ahmet koymuşuz... diyorumki ahmet ne kadar anlamlı bir isim iyikide koymuşuz abla dimi diyorum evet diyo ama ablamda bi hüzün var benimle pek konuşmuyo kısa cevaplar dışında... bide ablam bebeğine mavi giydirmiş bende pembe giydirmişim diyorumki benim oğlum var neden pembe giydirdiysem diyorum... bide normal doğum yapmışım ama doğumdan bir gün sonraydı rüyamda ve hiiiiç ağrım yoktu şimdi ki gibi rahat hareket ediyodum.. öyle bi rüya işte... sizin yorumlarınız nedir rüyam hakkında...???
Merhabalar arkadaşlar size hayırlı olsun diyelim ,
bende kasım ayında hamile olduğumu öğrendim ,temmuzda doğum yaparım büyük bir ihtimal .
bir konuda sizin yardımınızı ihtiyacım var
perşembeden beri kahverengi akıntı gelmeye başladı doktora gittim bana gün istirahat verdi + iğne +progestan diye bir ilaç ,devam ederse haftaya gel dedi !
bugünde aynı şeyi fark ettim ,korkuyorum
sizde aynı şey var mı ?
Teşekkürler
hanfendi bakın bende temmuz annesiyim (2012) oğlumda keseyi 6 haftalıkken kalp atısını da 8 +5 miyi o zaman duyum . türkiyenın en iyi en pahalı hastanelerinden bir tanesinde muayneye gıttıgımde kese boş .. bebek mebek yok deyip benim doktor bunalıma soktu . 3 gun sonra baska bır doktora gıttıgımde fasulye tanesi kadar can parcamın kalbi küt küt atıyordu . şimdiden bu ne korku sakin olun Rabbımm sızın için hayırlısını versinnslm benimde dün başladı kahvrengi akıntılatım, bugün doktora gittik ultrosan ve tahlil,normalde 6+4 günlük hamileyim ama doktor kese için 8 mm dedi ve küçük olduğunu söyedi ve içinde şimdilik bebeği göremedi, progestoran tahlili istedi çok şükür tahllilim ii çıktıı, doktorda şaştı belki geç döllenmedir dedi, ama boş gebelik te olabilirmiş((( sürekli ağlamak isitiyoum
blgn tebrik ederim canımmmm
fb cim koyu renklerden korkma canım rahat tut içini
kızlar bugün iyi değilim ben midem kötü yemek yiyemiyorum açım ilaç içmem lazımdua edin banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?