2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

:) şaşırdım vallahi,bilmiyorum tabi ben o durumları.olmasa iyiymiş ama sonuçta hepimiz insanız :)

mesleki başka neleri var merak ettim? ben beğenerek takip ediyorum kendisini.özelden bahseder misin?

allah sağlık versin canım, ilaçlarını aksatma, sıkınt yapma

:) şaşırdım vallahi,bilmiyorum tabi ben o durumları.olmasa iyiymiş ama sonuçta hepimiz insanız :)

mesleki başka neleri var merak ettim? ben beğenerek takip ediyorum kendisini.özelden bahseder misin?

sanırım henüz özelden yacabilecek kadar mesajım yok, ya sabiha hanım aslında nörolog ama psikiyatristlik yapıyormus gibi duruyor ve yürüttüğü çalışmalar psikiyatri ya da psikoloji kaynaklı değil, dolayısıyla burada alanlar birbirine karışıyor ve zaman zaman danışanın amacıyla yürütülen tedavi arasında fark olabiliyor, kısaca böyle anlatabilirim,kitaplarını hiç okumadım faydalıdır mutlaka

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar;umarım herkes iyidir.
Biz güne öğürtüler eşliğinde istifra ile başladık
Karnım ağrıdı öğürme esnasında baya kasıldım herhalde
Ama istifra ettiğine bile sevinen psikopat bir tip oldum.
İstifra ediyorum demek ki kuzucum benimle mantığı:)
sizler nasılsınız,bulantıları geçenler var mı?

geçmiş olsun canım benim.. bencede en güzel mide bulantısı bu olsa gerek... benimde midem bulanıyo ama daha hiç istifra etmeye bile teşeb büs olmadı şükür.. ama kokulardan tiksinti başladı parfüm kullanamıyorum artık mesela.. yemek yerken kokusu burnuma gelince içim kalkıyo.. bende durumlar böyle.. İnşallaaaaaaahhhhh bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız da tüüüüm sıkıntılarımızı unuturuuuzz..

çizelgeye göye internetteki hesaplamalara göre 5 temmuz annesiyim 6 haftalık hamileyim temmuz annesine beni de ekleyin kıslar ya benim çok midem bulanıyo böö dedm kendimden artık ilaç öneriyor mu doktor kıslar size bulantı için ne kadar sürecek bu böyle (

kızlar ben dün gece yine bi rüya gördüm... ablamla ben doğum yapmışız ablam benden 2 gün önce doğum yapmış.. yanlız normalde ablamların eşinden kaynaklı maalesef bebekleri olmuyo ancak tüp bebekle olabilme durumu var... neyse ikimizinde oğlu olmuş ikimizde adlarını ahmet koymuşuz... diyorumki ahmet ne kadar anlamlı bir isim iyikide koymuşuz abla dimi diyorum evet diyo ama ablamda bi hüzün var benimle pek konuşmuyo kısa cevaplar dışında... bide ablam bebeğine mavi giydirmiş bende pembe giydirmişim diyorumki benim oğlum var neden pembe giydirdiysem diyorum... bide normal doğum yapmışım ama doğumdan bir gün sonraydı rüyamda ve hiiiiç ağrım yoktu şimdi ki gibi rahat hareket ediyodum.. öyle bi rüya işte... sizin yorumlarınız nedir rüyam hakkında...???

canim gozun aydin hayirlisi olsun pitpitlarin

liste yapan varmı kızlar ??

var canim phia yapiyor ama bir suredir ugramadi bize:44::44::44:

ayni sorun bende de var midem bulaniyor ama hic kusmuyorum ozellikle acikinca cook kotu oluyor devamli agzima birsey atiyorum mecburen ozellikle meyveler kurtaricim oldu o kokular yok mu kokulaaaarrr allahim olduruyor beniiii

allah hayra çıkarsın

Allah (C.C) size bizim gibi evlatlarınızı hayırlısı hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eylesinn .
2012 temmuz annesiyim 4 buçuk aylık bir paşam var
Annelik bu dünyadaki en güzel sey..,
ama en zor şeyyy ... hepinize sağlıklı sıhhatli hamilelik dilerim . göbişinizdeki bebekleri Rabbim korusun . hamişlikle ilgili herhangi bir sorunuzda size yardımcı olbilirimmm iyi günlr

Slm kızlaarrr.Maşallah baya kaynatmışınız nasıl okunacakasaa

Meleklerinin pıtpıtlarını duyan arkadaşların gözüaydın olsun maşallahhh Darısı duymayanlara inşallahhhh

Kızlar bulantıya ayva çok iyi geliyo ben çok rahatlıyorum sayesinde inşallah sizede iyi gelir deneyin derimm

mide bulantılarınaaaaaaaa sodaaa iyi geliyo deneyin derim

Son düzenleme:

slm benimde dün başladı kahvrengi akıntılatım, bugün doktora gittik ultrosan ve tahlil,normalde 6+4 günlük hamileyim ama doktor kese için 8 mm dedi ve küçük olduğunu söyedi ve içinde şimdilik bebeği göremedi, progestoran tahlili istedi çok şükür tahllilim ii çıktıı, doktorda şaştı belki geç döllenmedir dedi, ama boş gebelik te olabilirmiş((( sürekli ağlamak isitiyoum

ikimiz aynı dakikada bişey paylaşmışız sen ayva ben soda dur bide ayva yiyim

hanfendi bakın bende temmuz annesiyim (2012) oğlumda keseyi 6 haftalıkken kalp atısını da 8 +5 miyi o zaman duyum . türkiyenın en iyi en pahalı hastanelerinden bir tanesinde muayneye gıttıgımde kese boş .. bebek mebek yok deyip benim doktor bunalıma soktu . 3 gun sonra baska bır doktora gıttıgımde fasulye tanesi kadar can parcamın kalbi küt küt atıyordu . şimdiden bu ne korku sakin olun Rabbımm sızın için hayırlısını versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…