2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ne kadar krem kullanırsan kullan ne kadar bebek yağlarıyla güreşçi gibi yağlanırsan yağlan( benim gibi) cildin elastikiyetiyle alakalı bi durum
benim cok az catladı eee hamıslıkte 30 kılo alırsam oyle olur ama lierac ve regen oil en cok kullanılan ürünler

anladım çok saolun cevapladığınız için

anladım çok saolun cevapladığınız için
rica ederim ama sakin ben hamileyim ne yersem kardır moduna girme 22. haftaya kadar bebek zaten kandan besleniyor sonra besinler ona geçiyor sağlıklı yararlı seyler ye canımm 15 kıloya kadar normal ama cok kolay olmuyor o kıloları vermek

hangi şehirde hangi hastane, doktor ismi verebilir misiniz?

bence boş gebelik mi? sadece bir ihtimal, bir yerde okumuştum doktorlar önce en kötü ihtimali söylerler ki kişiyi önce kötüye hazırlamak için diyordu, şimdiden sıkma canını, allah şimdi nasip etmişse mutlaka minnoşunu kucağna alacaksın,

ben zayıf hamile kaldım ama şimdiden 2 kilo aldım bide çok fazla şişkinlik var o neden bilmiyorum doğru söylüyosunuz o kiloları vermek gerçekten zor

ben özel mesaj gönderemiyorum çünkü 100e ulaşması lazımmış yazdıklarımın, ikisini de söyleyeblirsiniz ama merak ettiğim bos diyen
Hülya adında bir doktordu trabzonda ( memleketım ) sonra istnbula döndüm sadık ahmet hastanesine gıttım doktor nurhan bey basta gormedı sonra vajınal ultrasonla bebegımı gordu o ani hıc unutmuyorumm
cok kanama yasadım hamıslıkte bayılmalar ayılmalar .. cok zor gectı hamıslıgım yaaa. halen dogurduguma ınanamıyorumm

ayy inşallah sende bi an önce pıt pıtları dumtıstları duyarsın harika bişi dünyanın en güzel müziği
büyük ihtimal yozgatta yaptırıcam testi çünkü sonuçlar geç çıkıyormuş kayseri gelirsem en a 5 günü gözden çıkarıp orda kalmam lazım oda zorr
adet günlerindede bel ağrır canım kafana takma bol bol uzan gezmeciiii
teyzesi yesin onun dötüüüünüüüü

merhaba canım bu topikten değilim ama yazını örünce dayanamadım
bi kaç sorum olacak ilk gebelik mi? bide iğnenin adı nedir??

benim bi önceki düşüğüm boş gebelikti 8. haftaya girdik kalp atışı yoktu canını sıkma 8. haftaya kadar bebişin görünmemesi normal ama içini rahatlatmak istiyorsan iki günde bir kan testi ver beta ikiye katlamıyorsa boş gebeliğe işaretidir...yani beta sağlıklı şekilde artmaz yavaş ilerler..
inşallah geç döllenmedir..

ben zayıf hamile kaldım ama şimdiden 2 kilo aldım bide çok fazla şişkinlik var o neden bilmiyorum doğru söylüyosunuz o kiloları vermek gerçekten zor

sizin dönemde şişkinlik çok moda ben 5 aylık hamile gibi issediyorduma
llahım şimdiden göbeğim bu kadar buyuduyse 9 aylık olunca nasıl olacam diye panıkledim
sade maden suyu gunde bır defa olmak şartıyla ii geliyor hemde kemik gelişimi için çok faydalı%100 mineral deposu
şimdi vücut şokta içinde bi canlıyı daha buyutecek alarmlar çalıyo yorgun bu yüzden 2.5 ayı atlatınca vücut düzene giriyor

aa, anladım geçmiş olsun, mutlu sona biraz sıkıntılı ulaşmışsınız :)) sadık ahmet hastanesini duymamıştım hiç, bizim arkadaşlar ya erdemde, ya medical aprkta ya şifada yapıyorlar kontrollerini o yüzden merak ettim,

selam kzıçelerrrr
Ayyyyy ben iyice saflaştım doktordan gelir gelmez sevinçle kesesini gördük durumumuz iyi diye yazacaktım gitmişim KASIM AYI TOPİĞİNE yazmışımmmm :44::44::44::44::44::44: offfff yaaaa bir de eski yazılanları da okuyorum bakıyorum bir de saf saf minişim beni saf yaptı iyice ya da ona olan aşkımdan dolayı....Kalp atışları için 2 hafta sonrasına gün verdi inşallah hayırlısıyla onu da duyacağız(amin)cümlemizinkini ALLAH'IM korusun ve herkesin evine nur gibi doğsun,sağlıklı olsunlar:119::119::118::118:Bu arada 2 kilo vermişim 58 kiloydum 56ya düşmüşüm...Boyum olduğu için kilo sorunum yok(1,78)mide sorunu da çekmiyorum Allah'ıma çok şükür....Size tavsiyem bol bol ekşimik(lor peyniri)tüketin salatalık ile bayılıyorum yemeye ve mide bulantısına da çok iyi geliyormuş kızlar tecrübe sahiplerinden sürekli bilgiler almaya devam ediyorum...Ve sizleri çok ama çok sevviyorum...Bu arada ne çok yazmışsınız yahuuuu oku oku bitmiyor:120:

sende ulaşacaksın canım benimmm . ..
istanbulun neresınde yaşıyorsunuz

Amin canım benimmm aramıza hoşgeldin kuzum

cok sukur cnmm dınlenn bollca tmm

annem de ayva yiyenin çocuğu iyi huylu olur der
cnmmoglunolursa hamet ısımını koyman gerekır bencee banada senler once oglumu emzxırıyormusumm ve adını dedısını adımız nomalde dgldırdee ruya ıste hasan huseyın koyuyorumusummm sımdı gorsemm koyarım ama senler onceeeeeeeeeeeee

KIZLAR KAYSERİDE YASAYAN VARMI ARANIZDAAAAA

Kızlar haziran topiğinide arada takip ediyorum da üç anne bebeğini kaybetmiş yaa çok üzüldümmm.Rabbim hayırlısı ile bebişlerimizi büyütüp kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh.Bi atlatsaydık önemli olan üç ayı hayırlısı ilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…