Allah (C.C) size bizim gibi evlatlarınızı hayırlısı hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eylesinn .
2012 temmuz annesiyim 4 buçuk aylık bir paşam var
Annelik bu dünyadaki en güzel sey..,
ama en zor şeyyy ... hepinize sağlıklı sıhhatli hamilelik dilerim . göbişinizdeki bebekleri Rabbim korusun . hamişlikle ilgili herhangi bir sorunuzda size yardımcı olbilirimmm iyi gü
nlr[/QUOT
evladını allah bağışlasın allah bize de göstersin işallah bişey sorcaktım göbeğinde çatlak oldumu herhangi bi krem kullandın mı
canim gozun aydin hayirlisi olsun pitpitlarin
ne kadar krem kullanırsan kullan ne kadar bebek yağlarıyla güreşçi gibi yağlanırsan yağlan( benim gibi) cildin elastikiyetiyle alakalı bi durum
benim cok az catladı eee hamıslıkte 30 kılo alırsam oyle olurama lierac ve regen oil en cok kullanılan ürünler
rica ederim ama sakin ben hamileyim ne yersem kardır moduna girme 22. haftaya kadar bebek zaten kandan besleniyor sonra besinler ona geçiyor sağlıklı yararlı seyler ye canımm 15 kıloya kadar normal ama cok kolay olmuyor o kıloları vermekanladım çok saolun cevapladığınız için
hanfendi bakın bende temmuz annesiyim (2012) oğlumda keseyi 6 haftalıkken kalp atısını da 8 +5 miyi o zaman duyum . türkiyenın en iyi en pahalı hastanelerinden bir tanesinde muayneye gıttıgımde kese boş .. bebek mebek yok deyip benim doktor bunalıma soktu . 3 gun sonra baska bır doktora gıttıgımde fasulye tanesi kadar can parcamın kalbi küt küt atıyordu . şimdiden bu ne korku sakin olun Rabbımm sızın için hayırlısını versinn
slm benimde dün başladı kahvrengi akıntılatım, bugün doktora gittik ultrosan ve tahlil,normalde 6+4 günlük hamileyim ama doktor kese için 8 mm dedi ve küçük olduğunu söyedi ve içinde şimdilik bebeği göremedi, progestoran tahlili istedi çok şükür tahllilim ii çıktıı, doktorda şaştı belki geç döllenmedir dedi, ama boş gebelik te olabilirmiş((( sürekli ağlamak isitiyoum
rica ederim ama sakin ben hamileyim ne yersem kardır moduna girme 22. haftaya kadar bebek zaten kandan besleniyor sonra besinler ona geçiyor sağlıklı yararlı seyler ye canımm 15 kıloya kadar normal ama cok kolay olmuyor o kıloları vermek
hangi şehirde hangi hastane, doktor ismi verebilir misiniz? ,
Hülya adında bir doktordu trabzonda ( memleketım ) sonra istnbula döndüm sadık ahmet hastanesine gıttım doktor nurhan bey basta gormedı sonra vajınal ultrasonla bebegımı gordu o ani hıc unutmuyorummben özel mesaj gönderemiyorum çünkü 100e ulaşması lazımmış yazdıklarımın, ikisini de söyleyeblirsiniz ama merak ettiğim bos diyen
canım hg nasılsınnnn ya telın kapalıı carsambaya az kaldııııııı
:18::18: sen hatayamı gelırsın cnm buryaaa ozledım senıııbebegımde ozledı senın bebgınııı bızde neslı deyız bgnn bebe gormelerı varda bugunn ve belım agrıyorr hasta olacakmsım gıbı yoksam bır sorunum yok cok skurrrrrrrrr
merhaba canım bu topikten değilim ama yazını örünce dayanamadımMerhabalar arkadaşlar size hayırlı olsun diyelim ,
bende kasım ayında hamile olduğumu öğrendim ,temmuzda doğum yaparım büyük bir ihtimal .
bir konuda sizin yardımınızı ihtiyacım var
perşembeden beri kahverengi akıntı gelmeye başladı doktora gittim bana gün istirahat verdi + iğne +progestan diye bir ilaç ,devam ederse haftaya gel dedi !
bugünde aynı şeyi fark ettim ,korkuyorum
sizde aynı şey var mı ?
Teşekkürler
slm benimde dün başladı kahvrengi akıntılatım, bugün doktora gittik ultrosan ve tahlil,normalde 6+4 günlük hamileyim ama doktor kese için 8 mm dedi ve küçük olduğunu söyedi ve içinde şimdilik bebeği göremedi, progestoran tahlili istedi çok şükür tahllilim ii çıktıı, doktorda şaştı belki geç döllenmedir dedi, ama boş gebelik te olabilirmiş((( sürekli ağlamak isitiyoum
ben zayıf hamile kaldım ama şimdiden 2 kilo aldım bide çok fazla şişkinlik var o neden bilmiyorum doğru söylüyosunuz o kiloları vermek gerçekten zor
Hülya adında bir doktordu trabzonda ( memleketım ) sonra istnbula döndüm sadık ahmet hastanesine gıttım doktor nurhan bey basta gormedı sonra vajınal ultrasonla bebegımı gordu o ani hıc unutmuyorumm
cok kanama yasadım hamıslıkte bayılmalar ayılmalar .. cok zor gectı hamıslıgım yaaa. halen dogurduguma ınanamıyorumm
sende ulaşacaksın canım benimmm . ..aa, anladım geçmiş olsun, mutlu sona biraz sıkıntılı ulaşmışsınız :)) sadık ahmet hastanesini duymamıştım hiç, bizim arkadaşlar ya erdemde, ya medical aprkta ya şifada yapıyorlar kontrollerini o yüzden merak ettim,
merhaba arkadaşlar,
bende 2013 temmuz anne adayıyım Rabbim nasip ederse inşallah
bu yolda gün sayan herkesin Allah yardımcısı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
kucaklarımıza aldığımız günleri görmek nasip olsun AMİN..
bol şans hepimize
semt olarak nerdesiniz hanfendiiiistanbul avrupa yakasında olan varmı aranızda
dr önerisine açığım kızlar ya drum yok henüz
ikimiz aynı dakikada bişey paylaşmışızsen ayva ben soda dur bide ayva yiyim
cok sukur cnmm dınlenn bollca tmmİlçedeyaşadığım için kadın doğum uzmanı için il merkezine gitmiştik. Çok az kan gelmiş yolda. Doktor daha önce düşük yaptığımı bildiği için hemen 7 gün rapor verdi. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok şükür şimdi kan gelmiyor, inşllah bebişim iyidir.
kızlar ben dün gece yine bi rüya gördüm... ablamla ben doğum yapmışız ablam benden 2 gün önce doğum yapmış.. yanlız normalde ablamların eşinden kaynaklı maalesef bebekleri olmuyoancak tüp bebekle olabilme durumu var... neyse ikimizinde oğlu olmuş ikimizde adlarını ahmet koymuşuz... diyorumki ahmet ne kadar anlamlı bir isim iyikide koymuşuz abla dimi diyorum evet diyo ama ablamda bi hüzün var benimle pek konuşmuyo kısa cevaplar dışında... bide ablam bebeğine mavi giydirmiş bende pembe giydirmişim diyorumki benim oğlum var neden pembe giydirdiysem diyorum... bide normal doğum yapmışım ama doğumdan bir gün sonraydı rüyamda ve hiiiiç ağrım yoktu şimdi ki gibi rahat hareket ediyodum.. öyle bi rüya işte... sizin yorumlarınız nedir rüyam hakkında...???
cnmmoglunolursa hamet ısımını koyman gerekır bencee banada senler once oglumu emzxırıyormusumm ve adını dedısını adımız nomalde dgldırdee ruya ıste hasan huseyın koyuyorumusummm sımdı gorsemm koyarım ama senler onceeeeeeeeeeeeeannem de ayva yiyenin çocuğu iyi huylu olur der
semt olarak nerdesiniz hanfendiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?