2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bende takip ediyorum haziran topiğini gerçekten çoooook üzüldüm.. Allah sabır versin.. kendimi onların yerine koydumda çok acı bir durum... bebeklerimize ne kadar alıştık onları kaybetme korkusu da çok kötüüü... Rabbim sen bebeklerimize bize bağışla... Onların sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip et Ya Rabbiiimmmm.....

cuma günü kalp atışlarını duymak için doktora gittik gördük çok şükür doktor idrar ve kan tahlili istedi hersey noraml çıktı doktora sordum bu üç ay ne yapmam gerekir ne yemem ne yemememem gerekir neler yasak dedim ilk üç ay yediklerinin içtiklerinin çok nir önemi yok dedi bunlar zamanı gelince konuşuruz dedi bende sinir oldum ne yapacağımı bilmiyorum normal hayatına devam et dedi ama edmiyorum miğdem bunlaıyor yorulıyorum vs sizler doktorunuzla konuştunu zmu ne yiyorsunuz?

yenibosna uygun olur bana çok teşekkür ederim
disiplinli ve cok zeki bir kadın . yaptırdıgım dogumlar tek kelimeyle mükemmel istanbulun her yerinden hasta geliyor ona .
nisa hastanesi zaten bliyorsundur hayrunnisa gülün hastanesi . süper bi hastane ve fıyatları da makull

nerde oturuyorsunn canımmm ben belsın deyımm tekden aytul hnm a gıdıyorum ama daha tam karar veremdımmm esımde artık erkek dr ıstemıyor zamnında hep erkk gıtık sımdı bu byn ı dıyor ama ben kararsızıımmmmm

sen hangısıne gıdıyosunn yasın 29 sanırımm:))

istanbul avrupa yakasında olan varmı aranızda
dr önerisine açığım kızlar ya drum yok henüz

ben varımmm:))) güneşlideyim araf hastanesinde nesrin hnm var mükemmel bi doktor.tavsiye ederim muaneside ssk varsa 12 TL:))
onun dışında başakşehirdesin sanırım kanuni sultan süleyman devlet hastaneside çok iyi ben önümüzdeki hafta oraya başlıycam.

Ankara'daki kızlarr sizde doktor isimlerinizi paylaşırsanız seviniriimm... Ben akropol hastanesinde ışın hanıma gidicem henüz hiç gitmedim kendisine ama çook methettiler... umarım memnun kalırım...

hastane olarak da güzel değilmi ilgi alaka falan?
canım sen ne dıyorsun süper ben oğlumu getırıyorum oraya cocuk doktoruna hosteslerı personeli hersey süper valla ben cok memnunum orta halli bir aile olarak gidebilecegım en mukemmel hastane .. alev hanım cok yogun mı kadın ama hamılelık takıbıne onda baslayıp onda bıtırenlere oldukca özverılı davranır hastasını ugrastırmaz. gereksız testler yaptırmaz . cok memnun kalırsın kuzum

19asos03 nasılsınnn cnmmmmmmmmmmmm bızde namaza gıdıyoruzzz osnra gorusmek ueree ınsll muckkkkkkkkkkkk

canım öncelikle hayırlı olsun kalp atışlarınıda duymuşsun maşallah ne güzel. dr dedikleri çok saçma geldi bana ne demek ilk üç ay yediklerinin önemi yok aksine ilk üç ay yediklerinin çok çok önemi var dr bana alerjin yoksa hergün 2 bardak ballı süt. mutlaka bir kaç parça ceviz haftada 1 yada en fazla 2 kez balık. iyi pişmiş yağsız kırmızı et ama haftada 1 kez. bol meyve ve sebze ama çok iyi yıkanmış sirkeli suda beklemiş olacak. salam sosis sucuk gibi işlenmiş etler yeme dedi. gazlı içecekler yasak maden suyu içme dedi. meyve suyu istersen taze sıkılmış olacak şimdilik bukadar geldi aklıma :))

19asos03 nasılsınnn cnmmmmmmmmmmmm bızde namaza gıdıyoruzzz osnra gorusmek ueree ınsll muckkkkkkkkkkkk

ayyyyyyyyyyyyy aynısı bugün bana olduuuuu... sol kasığımdan belime kadar ve komple sol bacağım yürüyemedim resmen çok feciydiiii... ama kime sorsam normal dedi herkes yaşamış.. kanama olmadıkça (Allah korusun) bi sıkıntı yoktur heralde...

ben biraz ince eleyip sık dokuyorum ilk bebeğimide kaybettiğim için e tabi buda riskli dedi dr hatta çok feci kanamayla gittim hatta bebeği kaybettim diyerek gitmiştik geçen hafta. dr bana kanama olmadığı sürece diğer ağrılar normal dedi. kasıklarda kasılmalar batmalaar ağrılar feci bel ağrıları kalçamdan bacağıma vuran şiddetli ağrılar çok yaşıyorum. dr çok kalkma genelde yat dinlen dedi ama olmuyorki hep yat hep yat nereye kadar

slm arkadaşlar benm son regltarihim 4 ekimdi, bugün doktora gittim kese için 7 X 8 8x8 DEDİ AMA KESEDE BEBEĞİ GÖREMEDİĞİNİ SÖYLEDİ, VE KESE BOYUTU İÇİN BİRAZ KÜÇÜK DEDİ, SONRA PROGESTORAN TAHLİLİ İSTEDİ SONUCUM 34.6 ÇIKTI DOKTOR BİR HAFTA SONRA TEKRAR GEL DEDİ, ASLINDA BAYADA OLUMSUZ KONUŞTIU SİZCE BU DEĞERLER NE DEMEK, NOLUR YARDIMCI OLUN

günaydıın arkadaşlar, ben de yavaştan heyacanlanıyorum artık çarşamba tahlilleri yaptıracağız, haftasonu kayınvalidemlere söyledik :) iki gündür midem daha kötü vs vs, sizler nasılsınız
seninle aynı tarihdeyiz canım maşallah sana ben daha bebeğimin kalp atısını göremedik bu cuma inş.. pıt pıt ları duyarım
kızlar ben aldım bu kitabı 3 hafta olmustur tavsiye ederim güzel kitap sadece kargo parası veriyosunuz zaten 5.9 tl
canım benim 6+3 de 7 mm di ve 1 hafta geriden geliyo dedi geç döllenme olabilir dedi ve progestanım o gün 26.45 cıktı

hayırlı olsun canım maşallah darısı bana inş.. ben 8+0 olduk ama geriden geliyo dedi dr ve kalp atımı için bu cuma bakalım dedi duyamazsak boş gebelik dedi hayırlısı olsun bakalım7. haftada gittigimde 6 haftalık demişti
aynı seyi bende yaşıyorum canımmmm inş. ikimizinde rabbim bebeklerimize can verir
ay zeynepcim ne güzel yazmışsınn bende senin gibiyim su anda bende bugün 8+0 gecen hafta duyamadık boş gebelik olabilir dedi bu cuma tekrar gidicem ve 7 haftalıkken 6 haftalık dedi bende ümitliyimki daha anca olusuyodur anca gösterecek kendini diyorum inş. bebeğim benimledir inş. bende cumaya bebeğimi görürüm zeynepcimmmm

Ankara'daki kızlarr sizde doktor isimlerinizi paylaşırsanız seviniriimm... Ben akropol hastanesinde ışın hanıma gidicem henüz hiç gitmedim kendisine ama çook methettiler... umarım memnun kalırım...

tatlım ben ankara ünv. de prog kadın doğum bölüm başkanı cem beye gidiiyorum bide akay hastanesinde tolga ecemişe gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…