anadolu tarafında, ev üsküdarda iş ümraniyede :))sende ulaşacaksın canım benimmm . ..
istanbulun neresınde yaşıyorsunuz
semt olarak nerdesiniz hanfendiii
Ben varıımmm
bende halkalıda oturuyorumm ..ben başakşehir civarındayım
bende halkalıda oturuyorumm ..
yenibosnada nisa hastanesindeki Alev oral( kesinlikle mukemmel bi doktor)
esenler hayat hastanesindeki fahri bey
Kızlar haziran topiğinide arada takip ediyorum da üç anne bebeğini kaybetmiş yaa çok üzüldümmm.Rabbim hayırlısı ile bebişlerimizi büyütüp kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh.Bi atlatsaydık önemli olan üç ayı hayırlısı ilee
disiplinli ve cok zeki bir kadın . yaptırdıgım dogumlar tek kelimeyle mükemmel istanbulun her yerinden hasta geliyor ona .yenibosna uygun olur bana çok teşekkür ederim
disiplinli ve cok zeki bir kadın . yaptırdıgım dogumlar tek kelimeyle mükemmel istanbulun her yerinden hasta geliyor ona .
nisa hastanesi zaten bliyorsundur hayrunnisa gülün hastanesi . süper bi hastane ve fıyatları da makull
nerde oturuyorsunn canımmm ben belsın deyımm tekden aytul hnm a gıdıyorum ama daha tam karar veremdımmm esımde artık erkek dr ıstemıyor zamnında hep erkk gıtık sımdı bu byn ı dıyor ama ben kararsızıımmmmmBen varıımmm
istanbul avrupa yakasında olan varmı aranızda
dr önerisine açığım kızlar ya drum yok henüz
canım sen ne dıyorsun süper ben oğlumu getırıyorum oraya cocuk doktoruna hosteslerı personeli hersey süper valla ben cok memnunum orta halli bir aile olarak gidebilecegım en mukemmel hastane .. alev hanım cok yogun mı kadın ama hamılelık takıbıne onda baslayıp onda bıtırenlere oldukca özverılı davranır hastasını ugrastırmaz. gereksız testler yaptırmaz . cok memnun kalırsın kuzumhastane olarak da güzel değilmi ilgi alaka falan?
cuma günü kalp atışlarını duymak için doktora gittik gördük çok şükür doktor idrar ve kan tahlili istedi hersey noraml çıktı doktora sordum bu üç ay ne yapmam gerekir ne yemem ne yemememem gerekir neler yasak dedim ilk üç ay yediklerinin içtiklerinin çok nir önemi yok dedi bunlar zamanı gelince konuşuruz dedi bende sinir oldum ne yapacağımı bilmiyorum normal hayatına devam et dedi ama edmiyorum miğdem bunlaıyor yorulıyorum vs sizler doktorunuzla konuştunu zmu ne yiyorsunuz?
19asos03 nasılsınnn cnmmmmmmmmmmmm bızde namaza gıdıyoruzzz osnra gorusmek ueree ınsll muckkkkkkkkkkkk
ayyyyyyyyyyyyy aynısı bugün bana olduuuuu... sol kasığımdan belime kadar ve komple sol bacağım yürüyemedim resmen çok feciydiiii... ama kime sorsam normal dedi herkes yaşamış.. kanama olmadıkça (Allah korusun) bi sıkıntı yoktur heralde...
ayyyyyyyyyyyyy aynısı bugün bana olduuuuu... sol kasığımdan belime kadar ve komple sol bacağım yürüyemedim resmen çok feciydiiii... ama kime sorsam normal dedi herkes yaşamış.. kanama olmadıkça (Allah korusun) bi sıkıntı yoktur heralde...
seninle aynı tarihdeyiz canım maşallah sana ben daha bebeğimin kalp atısını göremedik bu cuma inş.. pıt pıt ları duyarımgünaydıın arkadaşlar, ben de yavaştan heyacanlanıyorum artık çarşamba tahlilleri yaptıracağız, haftasonu kayınvalidemlere söyledik :) iki gündür midem daha kötü vs vs, sizler nasılsınız
kızlar ben aldım bu kitabı 3 hafta olmustur tavsiye ederim güzel kitap sadece kargo parası veriyosunuz zaten 5.9 tlkızlar http://www.anneboyutu.com/bebegimi-beklerken.aspx böyle bir site var.üye olunca bedava sabiha paktuna keskin in kitabını gönderiyorlar.İşinize yarar diye düşünüyorum.
ablam hamileyken 4 sene önce kayıt yaptırmıştık ve göndermişlerdi.
*paylaşılmayan bilgi ölü bilgidir.*
canım benim 6+3 de 7 mm di ve 1 hafta geriden geliyo dedi geç döllenme olabilir dedi ve progestanım o gün 26.45 cıktıslm bende 6 haftadayım doktor bugün moralimi bozdu, senin kese boyutun 6 haftalıkken ne kadar dı ve kese içinde bebeği gördünüz mü? biz bebeği göremedik kese boyutuna ise 8mm dedi ve çok küçük olduğunu söyledi:8
hayırlı olsun canım maşallah darısı bana inş.. ben 8+0 olduk ama geriden geliyo dedi dr ve kalp atımı için bu cuma bakalım dedi duyamazsak boş gebelik dedi hayırlısı olsun bakalım7. haftada gittigimde 6 haftalık demiştiveeee sonunda bebişimin pıtpıtlarını duydum şükürler olsun Allahıma ....nasıl bi heyecanmış yarabbimm dilerim en kısa zamanda hepiniz duyarsınız.
7+1 günlük ve şuanlık herşey yolunda sadece troit hastası olduğum için sürekli kontrol altında olucam bunada şükür:)
aynı seyi bende yaşıyorum canımmmm inş. ikimizinde rabbim bebeklerimize can verirslm benimde dün başladı kahvrengi akıntılatım, bugün doktora gittik ultrosan ve tahlil,normalde 6+4 günlük hamileyim ama doktor kese için 8 mm dedi ve küçük olduğunu söyedi ve içinde şimdilik bebeği göremedi, progestoran tahlili istedi çok şükür tahllilim ii çıktıı, doktorda şaştı belki geç döllenmedir dedi, ama boş gebelik te olabilirmiş((( sürekli ağlamak isitiyoum
ay zeynepcim ne güzel yazmışsınn bende senin gibiyim su anda bende bugün 8+0 gecen hafta duyamadık boş gebelik olabilir dedi bu cuma tekrar gidicem ve 7 haftalıkken 6 haftalık dedi bende ümitliyimki daha anca olusuyodur anca gösterecek kendini diyorum inş. bebeğim benimledir inş. bende cumaya bebeğimi görürüm zeynepcimmmmhanfendi bakın bende temmuz annesiyim (2012) oğlumda keseyi 6 haftalıkken kalp atısını da 8 +5 miyi o zaman duyum . türkiyenın en iyi en pahalı hastanelerinden bir tanesinde muayneye gıttıgımde kese boş .. bebek mebek yok deyip benim doktor bunalıma soktu . 3 gun sonra baska bır doktora gıttıgımde fasulye tanesi kadar can parcamın kalbi küt küt atıyordu . şimdiden bu ne korku sakin olun Rabbımm sızın için hayırlısını versinn
Ankara'daki kızlarr sizde doktor isimlerinizi paylaşırsanız seviniriimm... Ben akropol hastanesinde ışın hanıma gidicem henüz hiç gitmedim kendisine ama çook methettiler... umarım memnun kalırım...
Ankara'daki kızlarr sizde doktor isimlerinizi paylaşırsanız seviniriimm... Ben akropol hastanesinde ışın hanıma gidicem henüz hiç gitmedim kendisine ama çook methettiler... umarım memnun kalırım...[/QUOT
cnm bende doç dr kemal göle gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?