daha yeni bişeyler yiyebildim allahım güç ver bizee
mrb kızlar kalbini duydum şükür darısı herkese bu areada ben de troid hastasıyım bebiş de sağa yakın kız oluyormuş ama bence erkek
gözün aydın cnm çok sevindim.
bende maalesef troid hastasıyım.umarım sorunsuz birşekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.
canım tebrik ederim kaçda duydun kalp atısını canım bu arada bende traid hastasıyımmrb kızlar kalbini duydum şükür darısı herkese bu areada ben de troid hastasıyım bebiş de sağa yakın kız oluyormuş ama bence erkek
gözün aydın cnm çok sevindim.
bende maalesef troid hastasıyım.umarım sorunsuz birşekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Tebrik ederim canımveeee sonunda bebişimin pıtpıtlarını duydum şükürler olsun Allahıma ....nasıl bi heyecanmış yarabbimm dilerim en kısa zamanda hepiniz duyarsınız.
7+1 günlük ve şuanlık herşey yolunda sadece troit hastası olduğum için sürekli kontrol altında olucam bunada şükür:)
Aminnnnnn...bende takip ediyorum haziran topiğini gerçekten çoooook üzüldüm.. Allah sabır versin.. kendimi onların yerine koydumda çok acı bir durum... bebeklerimize ne kadar alıştık onları kaybetme korkusu da çok kötüüü... Rabbim sen bebeklerimize bize bağışla... Onların sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip et Ya Rabbiiimmmm.....
mrb kızlar kalbini duydum şükür darısı herkese bu areada ben de troid hastasıyım bebiş de sağa yakın kız oluyormuş ama bence erkek
canım tebrik ederim kaçda duydun kalp atısını canım bu arada bende traid hastasıyım
bende troid hastasıyım hamileliğimin il zamanında 1.46 dı tsh simdi 3.62 olmus düzenli ilaç alıyorum ama takip ettirmek lazım
merhabalar herkese....2gündürr net yoktuu giremedim ...sizleri takip edemedim.maaşallahh hızla ilerliyor sayfalarr.bu arada bana desteklerini eksik etmeyen siz arkadaşlarıma çok teşekkürler cuma günü baya moralim bozuktu...ama şimdi daha umutluyum daha iyiyim yarın başka bir doktordan randevu aldım bakalım o görebilecek mii ve biraz daha büyümüştür inşş bu kez gösterir kendisinii.doktor bebek yok boş gebelik demedi ama bebek var da diyemedi bir hafta daha bekleyelim dedi sadece...50bin olmuş kan değerim midem hala bulanıyor kese 3 cm olmuşşş yanii bebek yoksa bunlar niye böyle anlamadım..bakalım yarın görecez.korkuyorum olumsuz bir sonuç çıkarsa ve tekrar kürtaj derse daha yenii kürtaj oldum çünküü..eğer bu bebeğim de olmazsa baya ara vermeyii düşünüyorumm.hayırlısı allahtann ama hepp olumlu bir his var içimde...
merhabalar herkese....2gündürr net yoktuu giremedim ...sizleri takip edemedim.maaşallahh hızla ilerliyor sayfalarr.bu arada bana desteklerini eksik etmeyen siz arkadaşlarıma çok teşekkürler cuma günü baya moralim bozuktu...ama şimdi daha umutluyum daha iyiyim yarın başka bir doktordan randevu aldım bakalım o görebilecek mii ve biraz daha büyümüştür inşş bu kez gösterir kendisinii.doktor bebek yok boş gebelik demedi ama bebek var da diyemedi bir hafta daha bekleyelim dedi sadece...50bin olmuş kan değerim midem hala bulanıyor kese 3 cm olmuşşş yanii bebek yoksa bunlar niye böyle anlamadım..bakalım yarın görecez.korkuyorum olumsuz bir sonuç çıkarsa ve tekrar kürtaj derse daha yenii kürtaj oldum çünküü..eğer bu bebeğim de olmazsa baya ara vermeyii düşünüyorumm.hayırlısı allahtann ama hepp olumlu bir his var içimde...
benim hala devam mide bulantım ve karnımda şişlik oluyo yemek yiyorum zorda olsa ama sanki bişey yememişim gibi kazınıyo gene meyva tuketiyorum mandalina çok tuketiyorum elma armut nar onlarda problem yok yiyorum şukur ya ya dun gene gittik yine yok kalp atışı daha çok kuçuk gorunmuyo dedi kalbini goremiyorum dedi 10 gun sonraya gun verdi inş ozamana atar bebişimin kalbiiii ya dua edinnnnnnnnnnnnn[/QUOTE
ne zaman gidiceksim kontrole işallah bi sorun olmadan gelirsin
sagol canım 29 kasımda gitcem doktora inş duyarız ozaman ya bu aralar bide tansiyon inip çıkıyo benim anlamadım 4 gun once 4e kadar duşmuş bugun de yukselmiş ayaga kalkamıyorum resmen halsiz kalıyorum yaaaa
benim hala devam mide bulantım ve karnımda şişlik oluyo yemek yiyorum zorda olsa ama sanki bişey yememişim gibi kazınıyo gene meyva tuketiyorum mandalina çok tuketiyorum elma armut nar onlarda problem yok yiyorum şukur ya ya dun gene gittik yine yok kalp atışı daha çok kuçuk gorunmuyo dedi kalbini goremiyorum dedi 10 gun sonraya gun verdi inş ozamana atar bebişimin kalbiiii ya dua edinnnnnnnnnnnnn[/QUOTE
ne zaman gidiceksim kontrole işallah bi sorun olmadan gelirsin
sagol canım 29 kasımda gitcem doktora inş duyarız ozaman ya bu aralar bide tansiyon inip çıkıyo benim anlamadım 4 gun once 4e kadar duşmuş bugun de yukselmiş ayaga kalkamıyorum resmen halsiz kalıyorum yaaaa
gözün aydın canımmm rabbim hayırlı uzun ömürlü olarak sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.. ayrıca sağ erkek soooollll kız oluyoo
ben biraz ince eleyip sık dokuyorum ilk bebeğimide kaybettiğim için e tabi buda riskli dedi dr hatta çok feci kanamayla gittim hatta bebeği kaybettim diyerek gitmiştik geçen hafta. dr bana kanama olmadığı sürece diğer ağrılar normal dedi. kasıklarda kasılmalar batmalaar ağrılar feci bel ağrıları kalçamdan bacağıma vuran şiddetli ağrılar çok yaşıyorum. dr çok kalkma genelde yat dinlen dedi ama olmuyorki hep yat hep yat nereye kadar
slm arkadaşlar benm son regltarihim 4 ekimdi, bugün doktora gittim kese için 7 X 8 8x8 DEDİ AMA KESEDE BEBEĞİ GÖREMEDİĞİNİ SÖYLEDİ, VE KESE BOYUTU İÇİN BİRAZ KÜÇÜK DEDİ, SONRA PROGESTORAN TAHLİLİ İSTEDİ SONUCUM 34.6 ÇIKTI DOKTOR BİR HAFTA SONRA TEKRAR GEL DEDİ, ASLINDA BAYADA OLUMSUZ KONUŞTIU SİZCE BU DEĞERLER NE DEMEK, NOLUR YARDIMCI OLUN
tatlım ben ankara ünv. de prog kadın doğum bölüm başkanı cem beye gidiiyorum bide akay hastanesinde tolga ecemişe gidiyorum
Kızlaaarrrrr Bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür Allah'ıma. Hersey yolundaymış dr. ''ben bebeği begendim :) '' dedi . bende begendim dedim ve gülüştük çok güzel bi andı. Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
kızlar ben dün gece yine bi rüya gördüm... ablamla ben doğum yapmışız ablam benden 2 gün önce doğum yapmış.. yanlız normalde ablamların eşinden kaynaklı maalesef bebekleri olmuyoancak tüp bebekle olabilme durumu var... neyse ikimizinde oğlu olmuş ikimizde adlarını ahmet koymuşuz... diyorumki ahmet ne kadar anlamlı bir isim iyikide koymuşuz abla dimi diyorum evet diyo ama ablamda bi hüzün var benimle pek konuşmuyo kısa cevaplar dışında... bide ablam bebeğine mavi giydirmiş bende pembe giydirmişim diyorumki benim oğlum var neden pembe giydirdiysem diyorum... bide normal doğum yapmışım ama doğumdan bir gün sonraydı rüyamda ve hiiiiç ağrım yoktu şimdi ki gibi rahat hareket ediyodum.. öyle bi rüya işte... sizin yorumlarınız nedir rüyam hakkında...???
hım guzel bi ruya RABBİM hayırlara vesile yapsın inş ruyada erkek çocuk gorursen kızın kız gorursen oglun olur derler ama hayırlısıııı ::
evt cok sukur canımm bnımmm taze kan olmadıkca korkmaaayalım ınllayyyyyyyyyyyyy aynısı bugün bana olduuuuu... sol kasığımdan belime kadar ve komple sol bacağım yürüyemedim resmen çok feciydiiii... ama kime sorsam normal dedi herkes yaşamış.. kanama olmadıkça (Allah korusun) bi sıkıntı yoktur heralde...
bulantı bulantı bulantı ben iştahımııııııı istiyorum yaa canım iştahım nerelerdesin yaa seni çok özledim ben yeniden bana geleceğin çikolataları 3 er 5 er yedireceğin patese tavuga makarnaya .. bayıltacağın zamanı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?