2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
daha yeni bişeyler yiyebildim allahım güç ver bizee

aminnnn cnm .
tek obur benmiyim acabasabah çok yoğun bulantılarım oluyor sonrasında ara ara ama yinede maşallahhh iştah açıkkk bi kapansa:)))
bu gidişle hamilelik boyunca 25 kilo alırım ben yani.hele bide benim göbiş çıktı kıyafetlerimin içine zor giriyorum pantolun düğmeleri açık bi halde dolanıyorum işyerinde

mrb kızlar kalbini duydum şükür darısı herkese bu areada ben de troid hastasıyım bebiş de sağa yakın kız oluyormuş ama bence erkek

mrb kızlar kalbini duydum şükür darısı herkese bu areada ben de troid hastasıyım bebiş de sağa yakın kız oluyormuş ama bence erkek

gözün aydın cnm çok sevindim.
bende maalesef troid hastasıyım.umarım sorunsuz birşekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.

bende maalesef troid hastasıyım.umarım sorunsuz birşekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.

içini ferah tut tatlım çok kişi de var bu hastalık ve çocuklaı normal kontrol artı ilaç bitti allah dermansız dert vermesin

canım tebrik ederim kaçda duydun kalp atısını canım bu arada bende traid hastasıyım

bende troid hastasıyım hamileliğimin il zamanında 1.46 dı tsh simdi 3.62 olmus düzenli ilaç alıyorum ama takip ettirmek lazım

Tebrik ederim canım
Aminnnnnn...

Tebrikler canım.Kız yada erkek hayırlısı olsun canım

bende bugün baktırdım 1,48 çıktı.her ay düzenli test yaptırıcam

Kızlaaarrrrr Bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür Allah'ıma. Hersey yolundaymış dr. ''ben bebeği begendim :) '' dedi . bende begendim dedim ve gülüştük çok güzel bi andı. Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

merhabalar herkese....2gündürr net yoktuu giremedim ...sizleri takip edemedim.maaşallahh hızla ilerliyor sayfalarr.bu arada bana desteklerini eksik etmeyen siz arkadaşlarıma çok teşekkürler cuma günü baya moralim bozuktu...ama şimdi daha umutluyum daha iyiyim yarın başka bir doktordan randevu aldım bakalım o görebilecek mii ve biraz daha büyümüştür inşş bu kez gösterir kendisinii.doktor bebek yok boş gebelik demedi ama bebek var da diyemedi bir hafta daha bekleyelim dedi sadece...50bin olmuş kan değerim midem hala bulanıyor kese 3 cm olmuşşş yanii bebek yoksa bunlar niye böyle anlamadım..bakalım yarın görecez.korkuyorum olumsuz bir sonuç çıkarsa ve tekrar kürtaj derse daha yenii kürtaj oldum çünküü..eğer bu bebeğim de olmazsa baya ara vermeyii düşünüyorumm.hayırlısı allahtann ama hepp olumlu bir his var içimde...

canım öncelikle hayırlı olsun ve inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına. bizde aynı durumu yaşıyoruz hala ne bebeği görebildik ne kalp atışını duyabildik. perşembe günü tekrar gideceğiz bakalım ne olacak

cnmmmm Allahım bu sefer yüzünü güldürür inşallah olumlu düşünmeye devam et ve haber ver olurmu yarın?

gözün aydın canımmm rabbim hayırlı uzun ömürlü olarak sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.. ayrıca sağ erkek soooollll kız oluyoo

geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın... bebek için mecburen yapıcaz cnm başka çaremiz yok.. Çok şükür ben büyük sıkıntılar yaşamıyorum Allah yüzüme bakıyo çalışıyorum ben evde yatıp dinlenme gibi bi imkanım pek fazla olmuyo ama Rabbim halimden anlıyo... batmalar sancılar olsun yeterki minişlerimiz sağlıklı olsunlar biz çekmeye razıyız öyle değilmi..?

canım benim pek bi bilgim yok bu konuda kusura bakma.. belki bebeği görmek için daha erkendir yada geç döllenmedir bebeğin.. sabret zamanı gelince gösterir kendisini merak etme..

tatlım ben ankara ünv. de prog kadın doğum bölüm başkanı cem beye gidiiyorum bide akay hastanesinde tolga ecemişe gidiyorum

tolga ecemişe eltimde gitmişti memnun kalmıştı.. doğumu nerde yapmayı düşünüyosun..?

Ayyyyyy hadi gözünaydın cnm yaaa bak evham yaptığına deymedi o kadar üzdün kendiniii... Rabbim kalan arkadaşlarımıza da sağlıklıca bebişlerinin kalp atımlarını görmeyi yada duymayı nasip etsin... Rabbim minik yavrucuklarımızı korusun İnşallah...

canım önceki bebeğini kaybettin diye bunuda kaybedecek değilsin.. bak yazell de görememişti bebeğini ama oda almış mutlu haberi.. inan seninde öyle olucak... mutlu haberini haykırarak paylaşıcaksın bizimle canım arkadaşım benim.. Rabbim büyük biz senin için bool bol dua edicez sende pozitif ol kiii bebiş hemen göstersin kendisiniii.. yerim ben onuuuu teyzesi yesin minnak fasulyeyiiiiii

hım guzel bi ruya RABBİM hayırlara vesile yapsın inş ruyada erkek çocuk gorursen kızın kız gorursen oglun olur derler ama hayırlısıııı ::

bulantı bulantı bulantı ben iştahımııııııı istiyorum yaa canım iştahım nerelerdesin yaa seni çok özledim ben yeniden bana geleceğin çikolataları 3 er 5 er yedireceğin patese tavuga makarnaya .. bayıltacağın zamanı bekliyorum

evt cok sukur canımm bnımmm taze kan olmadıkca korkmaaayalım ınll

ayy bndee bgn ne kdr yıyecek varsa aklım agetırıyorum sankı azonce eymısım gıbı mıdem ög uyorrr en sonun dedım zorda olsa yıyım etden tıksındım ama dedım esıme tel ettım tavk al dıe kırmısı etı yıyemıyorum ama sonra pane harcına buladım kızartım bırazda olsa yedım ama sımdıde mıdem bulanıyor dusun sbhdan berııı

kahvaltı-1 hastanmıs yumurta ceyrek ekmekk
ögle 8 tane yaprak sarma 1 ınce dılm pasta(ark.daydım
ıkındı 1 kurabıye
aksam-4 kucuk parca tavuk panee

sımdı ıse lımonlu sekr yıyorum ancakkk mıdem bırs ekıl yoksaaa aksama kdr mıdem kazındıııı yaa ama ıstah sıfır!!!!!!!!söle dıyorum tıka yesemm yesemmm bırde ben hamıs oncesı dıetteydımmm yanı gene fasla yıyemem am alop lop kacamak yapardım arada birsuansa ısıtah da olması bebegım e yarıcak seyler yıyorummm ancak tıksınsemdeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…