2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Arkadaşlar selam. ben 2013 haziran annesiyim gözüme çarpınca sizin gruba da bi göz atmak istedim. kalp atışlarını duymayan bazı arkadaşlar varmış. benim durumla ilgili bilgi vereyim istedim. belki bir faydası olur. hamile olduğumu öğrendiğimde beta 48000di. benim regl düzensizliğim var bu sebeple ne kadar olabileceğini bilemeden gittim doktora. doktor kan değerine ve kesenin büyüklüğüne göre 6-7 haftalık ama bebek gözükmüyor dedi. kese o sıra 18 mmdi. 20mm'e kadar kese gözükmemesi olası bi durum dedi. vajinal muayene edersek belki görünür ama beklemeyi tercih ederim dedi. mide bulantısı ve uyku hali çok yaşıyordum. 10 gün sonra tekrar gittik araya bayram girmişti çünkü. 7+6 günlükmüş o sırada bebek ve göründü kalp atışlarını duyduk. hikayem belki birilerine ışık olur. bir sorunuz da olursa memnuniyetle cevaplarım...

çok sevindim canım gözünaydın

canım ne olur moralini bozma geç döllenmedir demiş doktor.şüphesi olsa doktorlar asla olumlu birşey söylemiyorlar zaten.

Son düzenleme:
bende bugün baktırdım 1,48 çıktı.her ay düzenli test yaptırıcam
tatlım aramızda gebelik olarak 2 gün var sen kalp atısını kaç haftalıkken duydun
ay canım benim bende senin gibiyimm rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inş... dualarımdasın
canım cok saol allah razı olsun ısık olmazmıı moralimi yükseltiyo bu tip haberler saol paylaştığın için

irmegan
canım benimm doğumu nerde yapıcaksın diyince cok duygulandımm ben kan pıhtılaşması hastası olduğumda doğuma kadar gebeliğim cok riskli her gün göbeğimden kan sulandırıcı iğne vuruyorum bebeğime kan can gitsin diye inan doğum uapacagım anları düşünemiyorum bile anı yaşıyorum ve hamileliğime bile sevinemiyorum 2 kez bebeğimi kaybettim ve bu 3. bebeğimi sağlıklıca kucağıma almak cok isteyorumm kısmetse ankara ünv. de cem hocada doğum yaparım canım benimm gönlüne sağlıkk

selm kızlar,ben de şu an 4 hafta 6 günlük gebeyim ancak daha Dr.a hiç gitmedim.kısmetse Çarşamba gitmeyi düşünüyorum. Adetimi 5gün geçe bhcg değerim960 dı. Bana biraz düşük gibi geliyor.bu konu hakkında bilgisi olan ve ya bhcg değerlerini hatırlayan var mı?

cnmm bnmde regdan sonraa 5 gun fıln olmustuuu 870 lerde diii yanı normallcok sukurrr sımdı dua zamanıııı

Merhaba arkadaşlar,gene ii değilim ben,kolay hamilelik geçirenlere o kadar özeniyorum ki,dr ilaç verdi mide için demiştim başta ii gibiydi ama gene kötüyüm bugün,içmicem o ilaçları,moralim çok bozuk,midem çok bozuk offffffffffff ,sinirden ağlıyorum artık yaaa geçsin mide bulantım

cnm maşallah hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah bebişleri kucağımıza aldığımız günleride görürüz

hayırlı olsun cnm ,bende tiroit hastasıyım,hamile kalınca hemen yükselmiş değerim,dr dozunu arttırdı,bir ay sonra gel dedi tekrar bakıcak,ama bunları dahiliyeci dedi,kadın doğumcu bişey demedi bebekle ilgili bi sorun oluyomu sizn doktorunuz neler dedi ??????????

bugun kalp atısını duyduk ama dr altta bı olusum daha var ıkız olabılır yolk kesesı de olabılır dedı,ama dedım o atmıyor,gec atabılır dedı,ama yuvarlak ıste yolk kesesıdır dedım,sonradan da bır bbk daha olabılır dedı şok oldum,yaa bnım 11 aylık bır oglum daha var ne yaparım bn ucuz gıbıbebek ustte altta da yuvarlak bısı acaba yolk mudur yoksa baska mı,offf kafayı yıycem yaaa(18:Rabbım olmayanlara versın

mrb. bugün kalp atışları için gittik doktora resmen bebeği gördüm. boylu boyunda yatıyordu sıpa. kalp atışını hem gördük hem de duyduk. doktor sağlıklı bir gebelik dedi tam haftasında geliim gösteriyormuş. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu cümleler benim için çok önemliydi. moralim çok yüksek şimdi. bebeği ölçtü 11.64mm boyutunda. 7+2 çıkıyor.

hayırlısı olsun cnm allah gönlüne göre versin bence sağlıklı olsunda gerisini sonra düşün ....

canımmm maasallah subhannal sızeerabbım bagıslasın ınsll hayırlı evlat olurrdua edınde ben carsamba goruyum ınssllll yaaa kalp atısı ıcın gıdecegızzz benım bat goree 7+3 cars.7+5 olacagızz ınsll cnm senn bat kactııı dr bence bana 10 gun fılan gerı soler cunku ben yumos gunumu bılıyorum yaaa sene solermııı bende ıstıyorum gormek duymakk tammo zaman anlıcammm anne olacagımı ınslllll yaaaaaaaa

canımmm maasallah subhannal sızeerabbım bagıslasın ınsll hayırlı evlat olurrdua edınde ben carsamba goruyum ınssllll yaaa kalp atısı ıcın gıdecegızzz benım bat goree 7+3 cars.7+5 olacagızz ınsll cnm senn bat kactııı dr bence bana 10 gun fılan gerı soler cunku ben yumos gunumu bılıyorum yaaa sene solermııı bende ıstıyorum gormek duymakk tammo zaman anlıcammm anne olacagımı ınslllll yaaaaaaaa

günaydınlar sabah kan verdim yine inşallah yükselir betam.benim için dua edin olurmu?
teşekkür ederim canım bugün güzel sonuç alırsam arayıp randevu alıcam alev hanımdan.canım sağol.

hamilelikte kramplar magnezyum eksiliğinden kaynaklanır.
şu sayfayabir göz atın derim
Magnezyum İçeren Besinler ve Yiyecekler - Magnezyum Nedir? | Beslenme Desteği

selam günaydın kızlar
yaa benim doktor beni taa 9 . haftada cagırdı yani kasım sonu aralık bası dedi
bende 3 aralıkta yada 30 kasımda gitmeyi düşünüyorum
ama sabırsızlanmaya başladım..
herkes kalp atışlarını filan görmüş...
benim bu gittiğim doktoru hiç tanımıyorum
adam resmen bana 15 günlük daha bebeğin demişti ilk gittimde halbuki 1 aylık demesi lazımdı adet tarihime göree o gitti ovulasyona göre hesapladı..
cok kafamı karıştırdı ..
o zaman ben gittiğimde daha 3 -4 haftalık filan olcak ovulasyone göre hesaplarda kalp atışları filanda olmaz..
bakalım ne dicek cok cok merak ediyorummmmm
kendi doktorumda dogum iznindeymiş of sinir oldum yaaa

sizler ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz birde ben duysam var yaaaa

:119:günaydın annişleerrr:119:
kızlar normal leblebi yiyorum sabahtan beri olsun yavrum sağlıklı olsunda
sizde ne var ne yok

Son düzenleme:
günaydın kızlar,

umarım hepiniz iyi ve sağlıklı gebelik geçirirsiniz.

benim tahlil sonuçlarım çıkmış hepsi iyi çok şükür.

bulantılar ne zaman başlayacak derken gece öğürtüyle uyandım.Sabah da devam etti,bir iki lokma zor yedim.Aklıma en sevdiğim yiecekleri getiriyorum onlardan yesem diye midem bulanıyor.Zaten normal zamanda en ufak şeyden midem bulanırdı şimdi nasıl olacak merak içerisindeyim açıkçası.
bulantı için erken değil mi kızlar?

cnmm bnmde regdan sonraa 5 gun fıln olmustuuu 870 lerde diii yanı normallcok sukurrr sımdı dua zamanıııı
Sızan çok teşekkür ederim,Rabbim tüm isteyenlere versin.bizleri de sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…