çok sevindim canım gözünaydınveeee sonunda bebişimin pıtpıtlarını duydum şükürler olsun Allahıma ....nasıl bi heyecanmış yarabbimm dilerim en kısa zamanda hepiniz duyarsınız.
7+1 günlük ve şuanlık herşey yolunda sadece troit hastası olduğum için sürekli kontrol altında olucam bunada şükür:)
canım ne olur moralini bozma geç döllenmedir demiş doktor.şüphesi olsa doktorlar asla olumlu birşey söylemiyorlar zaten.slm benimde dün başladı kahvrengi akıntılatım, bugün doktora gittik ultrosan ve tahlil,normalde 6+4 günlük hamileyim ama doktor kese için 8 mm dedi ve küçük olduğunu söyedi ve içinde şimdilik bebeği göremedi, progestoran tahlili istedi çok şükür tahllilim ii çıktıı, doktorda şaştı belki geç döllenmedir dedi, ama boş gebelik te olabilirmiş((( sürekli ağlamak isitiyoum
Allah (C.C) size bizim gibi evlatlarınızı hayırlısı hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eylesinn .
2012 temmuz annesiyim 4 buçuk aylık bir paşam var
Annelik bu dünyadaki en güzel sey..,
ama en zor şeyyy ... hepinize sağlıklı sıhhatli hamilelik dilerim . göbişinizdeki bebekleri Rabbim korusun . hamişlikle ilgili herhangi bir sorunuzda size yardımcı olbilirimmm iyi gü
nlr[/QUOT
evladını allah bağışlasın allah bize de göstersin işallah bişey sorcaktım göbeğinde çatlak oldumu herhangi bi krem kullandın mı
ben mesela hiç kullanmamıştım.23 kilo aldım hamilelikte,çabucak da verdim yinede bir tane bile çatlağım yok.kesinlikle cilde bağlı
keseyi görmüşsün hayırlı olsun inşallah kalp atışlarını da duyarsın canım.selam kzıçelerrrr
Ayyyyy ben iyice saflaştım doktordan gelir gelmez sevinçle kesesini gördük durumumuz iyi diye yazacaktım gitmişim KASIM AYI TOPİĞİNE yazmışımmmm :44::44::44::44::44::44: offfff yaaaa bir de eski yazılanları da okuyorum bakıyorum bir de saf safminişim beni saf yaptı iyice ya da ona olan aşkımdan dolayı....Kalp atışları için 2 hafta sonrasına gün verdi inşallah hayırlısıyla onu da duyacağız(amin)cümlemizinkini ALLAH'IM korusun ve herkesin evine nur gibi doğsun,sağlıklı olsunlar:119::119::118::118:Bu arada 2 kilo vermişim 58 kiloydum 56ya düşmüşüm...Boyum olduğu için kilo sorunum yok(1,78)mide sorunu da çekmiyorum Allah'ıma çok şükür....Size tavsiyem bol bol ekşimik(lor peyniri)tüketin salatalık ile bayılıyorum yemeye ve mide bulantısına da çok iyi geliyormuş kızlar tecrübe sahiplerinden sürekli bilgiler almaya devam ediyorum...Ve sizleri çok ama çok sevviyorum...Bu arada ne çok yazmışsınız yahuuuu oku oku bitmiyor:120:
maşallah tebrik ederim canım.Kızlaaarrrrr Bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür Allah'ıma. Hersey yolundaymış dr. ''ben bebeği begendim :) '' dedi . bende begendim dedim ve gülüştük çok güzel bi andı. Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
merhabalar herkese....2gündürr net yoktuu giremedim ...sizleri takip edemedim.maaşallahh hızla ilerliyor sayfalarr.bu arada bana desteklerini eksik etmeyen siz arkadaşlarıma çok teşekkürler cuma günü baya moralim bozuktu...ama şimdi daha umutluyum daha iyiyim yarın başka bir doktordan randevu aldım bakalım o görebilecek mii ve biraz daha büyümüştür inşş bu kez gösterir kendisinii.doktor bebek yok boş gebelik demedi ama bebek var da diyemedi bir hafta daha bekleyelim dedi sadece...50bin olmuş kan değerim midem hala bulanıyor kese 3 cm olmuşşş yanii bebek yoksa bunlar niye böyle anlamadım..bakalım yarın görecez.korkuyorum olumsuz bir sonuç çıkarsa ve tekrar kürtaj derse daha yenii kürtaj oldum çünküü..eğer bu bebeğim de olmazsa baya ara vermeyii düşünüyorumm.hayırlısı allahtann ama hepp olumlu bir his var içimde...
inşallh birşey yoktur canım.dualarımız seninle.ne zaman kürtaj olmuştun canım
tatlım aramızda gebelik olarak 2 gün var sen kalp atısını kaç haftalıkken duydunbende bugün baktırdım 1,48 çıktı.her ay düzenli test yaptırıcam
ay canım benim bende senin gibiyimm rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inş... dualarımdasınmerhabalar herkese....2gündürr net yoktuu giremedim ...sizleri takip edemedim.maaşallahh hızla ilerliyor sayfalarr.bu arada bana desteklerini eksik etmeyen siz arkadaşlarıma çok teşekkürler cuma günü baya moralim bozuktu...ama şimdi daha umutluyum daha iyiyim yarın başka bir doktordan randevu aldım bakalım o görebilecek mii ve biraz daha büyümüştür inşş bu kez gösterir kendisinii.doktor bebek yok boş gebelik demedi ama bebek var da diyemedi bir hafta daha bekleyelim dedi sadece...50bin olmuş kan değerim midem hala bulanıyor kese 3 cm olmuşşş yanii bebek yoksa bunlar niye böyle anlamadım..bakalım yarın görecez.korkuyorum olumsuz bir sonuç çıkarsa ve tekrar kürtaj derse daha yenii kürtaj oldum çünküü..eğer bu bebeğim de olmazsa baya ara vermeyii düşünüyorumm.hayırlısı allahtann ama hepp olumlu bir his var içimde...
canım cok saol allah razı olsun ısık olmazmıı moralimi yükseltiyo bu tip haberler saol paylaştığın içinArkadaşlar selam. ben 2013 haziran annesiyim gözüme çarpınca sizin gruba da bi göz atmak istedim. kalp atışlarını duymayan bazı arkadaşlar varmış. benim durumla ilgili bilgi vereyim istedim. belki bir faydası olur. hamile olduğumu öğrendiğimde beta 48000di. benim regl düzensizliğim var bu sebeple ne kadar olabileceğini bilemeden gittim doktora. doktor kan değerine ve kesenin büyüklüğüne göre 6-7 haftalık ama bebek gözükmüyor dedi. kese o sıra 18 mmdi. 20mm'e kadar kese gözükmemesi olası bi durum dedi. vajinal muayene edersek belki görünür ama beklemeyi tercih ederim dedi. mide bulantısı ve uyku hali çok yaşıyordum. 10 gün sonra tekrar gittik araya bayram girmişti çünkü. 7+6 günlükmüş o sırada bebek ve göründü kalp atışlarını duyduk. hikayem belki birilerine ışık olur. bir sorunuz da olursa memnuniyetle cevaplarım...
cnmm bnmde regdan sonraa 5 gun fıln olmustuuu 870 lerde diii yanı normallselm kızlar,ben de şu an 4 hafta 6 günlük gebeyim ancak daha Dr.a hiç gitmedim.kısmetse Çarşamba gitmeyi düşünüyorum. Adetimi 5gün geçe bhcg değerim960 dı. Bana biraz düşük gibi geliyor.bu konu hakkında bilgisi olan ve ya bhcg değerlerini hatırlayan var mı?
Valla metpamid içmemeye çalışıyorum ama dayanılmaz hale gelince mecburen içiyorum. Gaviscon mide rahatlatıyor sanırım
Kızlaaarrrrr Bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür Allah'ıma. Hersey yolundaymış dr. ''ben bebeği begendim :) '' dedi . bende begendim dedim ve gülüştük çok güzel bi andı. Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
veeee sonunda bebişimin pıtpıtlarını duydum şükürler olsun Allahıma ....nasıl bi heyecanmış yarabbimm dilerim en kısa zamanda hepiniz duyarsınız.
7+1 günlük ve şuanlık herşey yolunda sadece troit hastası olduğum için sürekli kontrol altında olucam bunada şükür:)
bugun kalp atısını duyduk ama dr altta bı olusum daha var ıkız olabılır yolk kesesı de olabılır dedı,ama dedım o atmıyor,gec atabılır dedı,ama yuvarlak ıste yolk kesesıdır dedım,sonradan da bır bbk daha olabılır dedı şok oldum,yaa bnım 11 aylık bır oglum daha var ne yaparım bn ucuz gıbıbebek ustte altta da yuvarlak bısı acaba yolk mudur yoksa baska mı,offf kafayı yıycem yaaa( 18: Rabbım olmayanlara versın
mrb. bugün kalp atışları için gittik doktora resmen bebeği gördüm. boylu boyunda yatıyordu sıpa. kalp atışını hem gördük hem de duyduk. doktor sağlıklı bir gebelik dedi tam haftasında geliim gösteriyormuş. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu cümleler benim için çok önemliydi. moralim çok yüksek şimdi. bebeği ölçtü 11.64mm boyutunda. 7+2 çıkıyor.
mrb. bugün kalp atışları için gittik doktora resmen bebeği gördüm. boylu boyunda yatıyordu sıpa. kalp atışını hem gördük hem de duyduk. doktor sağlıklı bir gebelik dedi tam haftasında geliim gösteriyormuş. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu cümleler benim için çok önemliydi. moralim çok yüksek şimdi. bebeği ölçtü 11.64mm boyutunda. 7+2 çıkıyor.
teşekkür ederim canım bugün güzel sonuç alırsam arayıp randevu alıcam alev hanımdan.canım sağol.canım sen ne dıyorsun süper ben oğlumu getırıyorum oraya cocuk doktoruna hosteslerı personeli hersey süper valla ben cok memnunum orta halli bir aile olarak gidebilecegım en mukemmel hastane .. alev hanım cok yogun mı kadın ama hamılelık takıbıne onda baslayıp onda bıtırenlere oldukca özverılı davranır hastasını ugrastırmaz. gereksız testler yaptırmaz . cok memnun kalırsın kuzum
ayyyyyyyyyyyyy aynısı bugün bana olduuuuu... sol kasığımdan belime kadar ve komple sol bacağım yürüyemedim resmen çok feciydiiii... ama kime sorsam normal dedi herkes yaşamış.. kanama olmadıkça (Allah korusun) bi sıkıntı yoktur heralde...
Sızan çok teşekkür ederim,Rabbim tüm isteyenlere versin.bizleri de sağlıklı sıhhatli yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.:)cnmm bnmde regdan sonraa 5 gun fıln olmustuuu 870 lerde diii yanı normallcok sukurrr sımdı dua zamanıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?