2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canımmmm ben hiç kötü düşünmedim senin hakkında zor bir hamilelik geçirdiğinide biliyorum... Ama İnşallah Rabbimin izniyle bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın İnşallah.. 9 ayımızı Allah'ın izniyle burada hep beraber geçiricez ve bebişleri kucaklarımıza alıcaz.. olumlu düşün emi..?

günaydınnnn canlarııımmm....

benim mide bulantıları artmaya başladı sanki ama hiç çıkartmadım daha.. iştahım kesildi biraz zar zorda olsa yiyebiliyorum az buçuk bişeyler... bide herşey o kadar kötü kokuyo ki anlatamamm.. sabah eşim benim çok severek aldığım parfümünü sıkmış ve acayip miğdem bulandııııı çok kötü kokuyodu vallaaa... ama bişey diyemedim tabii kocişe yoksa darılır

kızlar bide benim miğdem bulandığı zaman çok afedersiniz geğirince o kadar rahatlıyorumki miğde bulantımda geçiyo dün onu farkettim... burdaki kızlardan bazıları soda iyi geliyo demişti belki gaz çıkarttığı için kesiyodu mide bulantısını sizce...?????

bana günde 6-8 bardak çay, 2 fincan istediğin bitki çayı, bir fincan kahve içebilirsin dedi, fazla karbonhidrat alma dedi, haftada üç kırmızı et ye dedi ama ben yiyemiyorum balık ye dedi öyleyse bir4 de günde iki bardak süt iç dedi o dedi diyeli içemiyorum, başka birşey demedi henüz, ama taze meyve yoğurt

sıkıntı yapma ben de yarın gideceğim tahliller ve diğerleriiçin iki hafta önce gittiğimde kese var ama sen iki hafta sonra gel dedi, ay heyecanlandım şimdi ben de

ay evet ben kısmetse yarın haberleri veririm inşaallah iyi haberler getirirm, sen de cuma haber ver mutlaka :))

benimki öncesinde demişti ki hamile kaldığını hissttiğinde eczane testinde çıksa bile regl olman gereken tarşhten bir hafta on gün sonra gel ki öncesinde keseyi görememe ihtimalimiz var boşuna gerilmeyelim..

çok güzel bir haber, arkadaşlar 6-12. haftalşar arası başlar bulantılar dyorlardı ben iki gündür kötüyüm de bugun biraz çekidüzen verdm kendime, güzel bir gün olsun hepimzeee

canim ayni durum bende de var ben az az devamli agzima birsey atiyor ceviz meyve 2 kasik yogurt falan midem bos kaldikca cok daha kotu oluyorum cunku..

valla canim ikiz cooook guzel birsey benim annem ikiz benimde olsun cooook istiyorum ama senin daha kucuk bir yavrun daha var tabii sana zor olur rabbim hayirlisini nasip etsin

hayirlisi olsun canim neguzel bebegin turp gibibende 5 gun sonra ikinci kontrole gidicem hayirli sonuclarla cikarim insallah

Kuzum hayırlısını düşünelim,hayırlısı olsun.UMUT her şeyin ilacıdır

Günaydın canlar.güzel bir gün geçirmek dileğiyle. Benim mideme de ekmek ve siyah zeytin iyi geliyor zeytine zaten aşırı bi sempati duymaya başladım sürekli canım çekiyor.Tatlı bişeyler yemek istemiyorum.Birde benim sıpa doğdugunda da erkenci olacak herhalde sabah ezanıyla uyanıyorum kızlar sizin uyku durumları ne alemde

Bugün bize hayırlı haberle dönersin canım inşallah. İyi düşünelim iyi olsun Rabbim umutlarını boş çıkarmasın

tatlım sakın olumsuz şeyler düşünme içini ferah tut bugün mutlaka çok güzel haberler alıcaksın.
bende acabalarla gittim ve güzel haberler aldım sakın başka şeyler getirme aklına.
fındığın sana bugün görünücek annesi:)

Merhaba kızlar doktordan geliyorum şimdi 7+3 üm normalde doktor 6+6 hafta dedi ultrasyonda kalp atışlarını duyduk nasıl heyecanlandım ağlamamak için zor tuttum kendimi 9.8 mm dedi ben geriden mi geliyo dedim sorun olacak bişey değil dedi gebelik kesesinin üstünde kanama var gibi dedi progestan verdi sabah akşam tok karnına al dedi normalde kanamam yok ama ultrasyonda bakma öle dedi içim rahat değil 3 hafta sonraya gün verdi bişey olmaz di mi kızlar

kızlar günaydın okulda benim minişlerden vakit bulup giremedim nete. perşembe günü dr gideceğim bebeğin kalp atışlarının başlayıp başlamayacağı belli olacak bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum kızlar dua edin bana ne olur

kalp atışlarını duyduğum zaman yaşadığım o duygu selini ömrüm boyunca ne anlatabilirim, nede unutabilirim

arkadaşlar 6 haftasında olup bebeişini ben gibi göremeyen arkadaşım var mı, bu arada 6 haftada kese boyutum için dpktor 7.8 X8.8 dedi, çok mu düşük nolur cevap ikigündür kafayı yicem çünkü bu benim 2 gebeliğim ilki düştü uzuzn süredir bebek istiyorum nolur dua edin çeversinde doktoru olan varsa sorsun benim yakınımda danışabileceğim bir doktor yok, sürekli başka bir ile özele gidiyom

Merhaba kızlar doktordan geliyorum şimdi 7+3 üm normalde doktor 6+6 hafta dedi ultrasyonda kalp atışlarını duyduk nasıl heyecanlandım ağlamamak için zor tuttum kendimi 9.8 mm dedi ben geriden mi geliyo dedim sorun olacak bişey değil dedi gebelik kesesinin üstünde kanama var gibi dedi progestan verdi sabah akşam tok karnına al dedi normalde kanamam yok ama ultrasyonda bakma öle dedi içim rahat değil 3 hafta sonraya gün verdi bişey olmaz di mi kızla

MERHABA BENDE PROGESTAN KULLANDIM AMA BENİM ÖNCEDEN HİSTERESKOPİ OLDUGUM İÇİN HEMEN DR ÖNERDİ KULLANIYORUM BEBEGİN DAHA İYİ TUTUNMASINI SAĞLIYOR HİÇ KÖTÜYE YORMA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…