- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
:119:günaydın annişleerrr:119:
kızlar normal leblebi yiyorum sabahtan beri olsun yavrum sağlıklı olsunda
sizde ne var ne yok
irmegan
canım benimm doğumu nerde yapıcaksın diyince cok duygulandımm ben kan pıhtılaşması hastası olduğumda doğuma kadar gebeliğim cok riskli her gün göbeğimden kan sulandırıcı iğne vuruyorum bebeğime kan can gitsin diye inan doğum uapacagım anları düşünemiyorum bile anı yaşıyorum ve hamileliğime bile sevinemiyorum 2 kez bebeğimi kaybettim ve bu 3. bebeğimi sağlıklıca kucağıma almak cok isteyorumm kısmetse ankara ünv. de cem hocada doğum yaparım canım benimm gönlüne sağlıkk
cuma günü kalp atışlarını duymak için doktora gittik gördük çok şükür doktor idrar ve kan tahlili istedi hersey noraml çıktı doktora sordum bu üç ay ne yapmam gerekir ne yemem ne yemememem gerekir neler yasak dedim ilk üç ay yediklerinin içtiklerinin çok nir önemi yok dedi bunlar zamanı gelince konuşuruz dedi bende sinir oldum ne yapacağımı bilmiyorum normal hayatına devam et dedi ama edmiyorum miğdem bunlaıyor yorulıyorum vs sizler doktorunuzla konuştunu zmu ne yiyorsunuz?
sıkıntı yapma ben de yarın gideceğim tahliller ve diğerleriiçin iki hafta önce gittiğimde kese var ama sen iki hafta sonra gel dedi, ay heyecanlandım şimdi ben deslm arkadaşlar benm son regltarihim 4 ekimdi, bugün doktora gittim kese için 7 X 8 8x8 DEDİ AMA KESEDE BEBEĞİ GÖREMEDİĞİNİ SÖYLEDİ, VE KESE BOYUTU İÇİN BİRAZ KÜÇÜK DEDİ, SONRA PROGESTORAN TAHLİLİ İSTEDİ SONUCUM 34.6 ÇIKTI DOKTOR BİR HAFTA SONRA TEKRAR GEL DEDİ, ASLINDA BAYADA OLUMSUZ KONUŞTIU SİZCE BU DEĞERLER NE DEMEK, NOLUR YARDIMCI OLUN
seninle aynı tarihdeyiz canım maşallah sana ben daha bebeğimin kalp atısını göremedik bu cuma inş.. pıt pıt ları duyarım
kızlar ben aldım bu kitabı 3 hafta olmustur tavsiye ederim güzel kitap sadece kargo parası veriyosunuz zaten 5.9 tl
canım benim 6+3 de 7 mm di ve 1 hafta geriden geliyo dedi geç döllenme olabilir dedi ve progestanım o gün 26.45 cıktı
hayırlı olsun canım maşallah darısı bana inş.. ben 8+0 olduk ama geriden geliyo dedi dr ve kalp atımı için bu cuma bakalım dedi duyamazsak boş gebelik dedi hayırlısı olsun bakalım7. haftada gittigimde 6 haftalık demişti
aynı seyi bende yaşıyorum canımmmm inş. ikimizinde rabbim bebeklerimize can verir
ay zeynepcim ne güzel yazmışsınn bende senin gibiyim su anda bende bugün 8+0 gecen hafta duyamadık boş gebelik olabilir dedi bu cuma tekrar gidicem ve 7 haftalıkken 6 haftalık dedi bende ümitliyimki daha anca olusuyodur anca gösterecek kendini diyorum inş. bebeğim benimledir inş. bende cumaya bebeğimi görürüm zeynepcimmmm
tatlım ben ankara ünv. de prog kadın doğum bölüm başkanı cem beye gidiiyorum bide akay hastanesinde tolga ecemişe gidiyorum
selm kızlar,ben de şu an 4 hafta 6 günlük gebeyim ancak daha Dr.a hiç gitmedim.kısmetse Çarşamba gitmeyi düşünüyorum. Adetimi 5gün geçe bhcg değerim960 dı. Bana biraz düşük gibi geliyor.bu konu hakkında bilgisi olan ve ya bhcg değerlerini hatırlayan var mı?
günaydın kızlar,
umarım hepiniz iyi ve sağlıklı gebelik geçirirsiniz.
benim tahlil sonuçlarım çıkmış hepsi iyi çok şükür.
bulantılar ne zaman başlayacak derken gece öğürtüyle uyandım.Sabah da devam etti,bir iki lokma zor yedim.Aklıma en sevdiğim yiecekleri getiriyorum onlardan yesem diye midem bulanıyor.Zaten normal zamanda en ufak şeyden midem bulanırdı şimdi nasıl olacak merak içerisindeyim açıkçası.
bulantı için erken değil mi kızlar?
günaydınnnn canlarııımmm....
benim mide bulantıları artmaya başladı sanki ama hiç çıkartmadım daha.. iştahım kesildi biraz zar zorda olsa yiyebiliyorum az buçuk bişeyler... bide herşey o kadar kötü kokuyo ki anlatamamm.. sabah eşim benim çok severek aldığım parfümünü sıkmış ve acayip miğdem bulandıııııçok kötü kokuyodu vallaaa... ama bişey diyemedim tabii kocişe yoksa darılır
kızlar bide benim miğdem bulandığı zaman çok afedersiniz geğirince o kadar rahatlıyorumki miğde bulantımda geçiyo dün onu farkettim... burdaki kızlardan bazıları soda iyi geliyo demişti belki gaz çıkarttığı için kesiyodu mide bulantısını sizce...?????
bugun kalp atısını duyduk ama dr altta bı olusum daha var ıkız olabılır yolk kesesı de olabılır dedı,ama dedım o atmıyor,gec atabılır dedı,ama yuvarlak ıste yolk kesesıdır dedım,sonradan da bır bbk daha olabılır dedı şok oldum,yaa bnım 11 aylık bır oglum daha var ne yaparım bn ucuz gıbıbebek ustte altta da yuvarlak bısı acaba yolk mudur yoksa baska mı,offf kafayı yıycem yaaa( 18: Rabbım olmayanlara versın
mrb. bugün kalp atışları için gittik doktora resmen bebeği gördüm. boylu boyunda yatıyordu sıpa. kalp atışını hem gördük hem de duyduk. doktor sağlıklı bir gebelik dedi tam haftasında geliim gösteriyormuş. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için bu cümleler benim için çok önemliydi. moralim çok yüksek şimdi. bebeği ölçtü 11.64mm boyutunda. 7+2 çıkıyor.
merhabalar herkese....2gündürr net yoktuu giremedim ...sizleri takip edemedim.maaşallahh hızla ilerliyor sayfalarr.bu arada bana desteklerini eksik etmeyen siz arkadaşlarıma çok teşekkürler cuma günü baya moralim bozuktu...ama şimdi daha umutluyum daha iyiyim yarın başka bir doktordan randevu aldım bakalım o görebilecek mii ve biraz daha büyümüştür inşş bu kez gösterir kendisinii.doktor bebek yok boş gebelik demedi ama bebek var da diyemedi bir hafta daha bekleyelim dedi sadece...50bin olmuş kan değerim midem hala bulanıyor kese 3 cm olmuşşş yanii bebek yoksa bunlar niye böyle anlamadım..bakalım yarın görecez.korkuyorum olumsuz bir sonuç çıkarsa ve tekrar kürtaj derse daha yenii kürtaj oldum çünküü..eğer bu bebeğim de olmazsa baya ara vermeyii düşünüyorumm.hayırlısı allahtann ama hepp olumlu bir his var içimde...
merhabalar herkese....2gündürr net yoktuu giremedim ...sizleri takip edemedim.maaşallahh hızla ilerliyor sayfalarr.bu arada bana desteklerini eksik etmeyen siz arkadaşlarıma çok teşekkürler cuma günü baya moralim bozuktu...ama şimdi daha umutluyum daha iyiyim yarın başka bir doktordan randevu aldım bakalım o görebilecek mii ve biraz daha büyümüştür inşş bu kez gösterir kendisinii.doktor bebek yok boş gebelik demedi ama bebek var da diyemedi bir hafta daha bekleyelim dedi sadece...50bin olmuş kan değerim midem hala bulanıyor kese 3 cm olmuşşş yanii bebek yoksa bunlar niye böyle anlamadım..bakalım yarın görecez.korkuyorum olumsuz bir sonuç çıkarsa ve tekrar kürtaj derse daha yenii kürtaj oldum çünküü..eğer bu bebeğim de olmazsa baya ara vermeyii düşünüyorumm.hayırlısı allahtann ama hepp olumlu bir his var içimde...
kalp atışlarını duyduğum zaman yaşadığım o duygu selini ömrüm boyunca ne anlatabilirim, nede unutabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?